Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Üdv.
Spec:
Laptopom
nestor@Samsung-NP300-E5Z-S03HU:~$ cat /proc/version
Linux version 3.13.0-61-generic (buildd@lgw01-50) (gcc version 4.8.2 (Ubuntu 4.8.2-19ubuntu1) ) #100-Ubuntu SMP Wed Jul 29 11:21:34 UTC 2015
GeForce GT 520MXHozzátok fordulok segítségért, már nincs több ötletem.
Röviden: Hogyan tudom feltelepíteni az nvidia drivert?
Már próbáltam elég sokszor Szoftver és frissítésekben, ami elég egyértelmű, de nem működött rendesen. Általában lefagyott pár perc használat után a gép. Vagy 3-4 félét próbáltam már innen.
Aztán weben böngésztem, turkáltam és próbáltam a geforce oldalról magamtól keresni valami frisset, a manuális telepítéssel megszenvedtem így egy béta verzióst próbáltam feltenni (a stable helyett próbáltam mást feltenni, lehet az pont nem volt telepíthető), végül sikerült feltenni, de aztán alig bírtam megoldani, hogy bejelentkezésnél beengedjen a grafikus felületbe (ugyanis mindig visszadobott, hogy írjam be a jelszót).
Aztán kipróbáltam ezt a megoldást: link - nem hozott eredményt, csak több lehetőséget kínál fel a driverek közül
Ugyan be van pipálva az egyik, de az nvidia-detective eredménye none.
nvidia-settings parancsra csak ilyen vacak felületet kapok.Szívesen fogadnám az ötleteket, tanácsokat. Már próbálkozni se nagyon merek az előző bug után, ez egy belakott rendszer, így szeretem, nem akarom újratenni. Olyan közepes szintén talán már értek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Bloodborne (PS4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest