Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Nestor16
üzenetére
Megint először letörlöd a drivert, majd újrarakod. Felesleges.
sudo apt-get install fglrxA Szoftverközpont meg már csak ilyen. Általában a kis progiknál működik, de komolyabb használatra valahogy sosem sikerül. Egy ideje mintha már nem is fejlesztenék.

És bocsánat a modortalanságomért. Üdv köztünk.
A többi kezdő topikot is szoktam pl én is olvasni, de az Ubuntu-sat is.@bambano: Évek óta még csak plusz multiarch lib sem kell hozzá.
-
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Megpróbálkoztam ennek az oldalnak a segítségével valamit elérni, de szintén eredménytelen...

Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A többi kezdő topikot is szoktam pl én is olvasni, de az Ubuntu-sat is.

Sajnálom, hogy ennyi próbálkozással sem jártál sikerrel!