Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
A port forwarding menüben beállítottam egy általam megadott portot tcp/udp áteresztésre valahogy így:
bekapcsolva | külső ip bármi | (pl!) 54732 port külső port | belső ip (saját, fix) | 54732 belső port
próbálkoztam olyannal, hogy én adtam meg a külső ip-t és előre konfigurált beállítással is megcsináltam ugyanerre a portra mind a tcp mind az udp kapcsolatot.
Sőt fehér listára is raktam ezt a porot. ( NAT be van kapcsolva de asszem azt nem kéne kikapcsolni.)
Ezek után sem látszott kívülről ez a port. Természetesen mentettem a beállításokat és újra is indítottam utána hátha az a gondja.
Azért kírdeztem előbb úgy mert a coyote csak tűzfal linux.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest