- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Az ubuntu se folyamatosan volt lassú ,de nagyon sűrűn belassult és nem kicsit !A mintet most pár napja próbáltam es egész gyors volt,sokkal gyorsabb mint az ubuntu (bár azt kb egy éve próbáltam és nem tudom melyik verziót ).Mintből se tudom pontosan melyiket töltöttem de 1.1 Gb volt,amit most (amit itt ajanlottak)töltöttem 1.3 Gb.De lehet kipróbálom amiket írtál ,gndolom azt is el lehet indítani cd-ről próbaképpen .
Amúgy a mint tetszett csak telepítésnél ugyan area a patricióra telepítettem ahol a win8 volt,de ugy csak a win8 indult bekapcsoláskor,és nem dobta fel a választás lehetőségét .
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest