Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Urak!
Bár zöldfülű vagyok még linuxban, de azért ebbe a topicba írom a problémát, mert úgy nézem picit túlmutat az általánosabb kérdéseken, amik a kezdő topicban vannak.
Adva van itthon egy miniPC, amire ubuntu 12.04 minimal installból egy nagyon alap rendszert tettem fel az XBMC és torrent számára. GUI összesen egy alap OpenBox, de az is csak azért, hogy az AMD driverben kényelmesen be tudjam állítani a HDMI kimenet dolgait.
Van a gépben egy DVD, amit szeretnék automount-ra megcsinálni. Fstab-ba beírva nem jó, mert lemezcsere után nem tudom használni. Iso9660 és UDF formátumokat használok filmek tárolására. Egy olyan megoldás kellene, ami a háttérben figyeli a lemezcserét és ebben az esetben lefuttat egy mount-ot iso9660/udf formátummal mondjuk a /media alá.
Az udev-et nézegettem, de nem sikerült összehoznom semmit. Mivel nagyon alap a rendszer és GUI nélkül használom (XBMC session van autologon-al) ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Jó volna valami konkrét megoldás amit aztán kielemezhetek miután működik, hogy legközelebb már önállóan menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest