- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Urak!
Bár zöldfülű vagyok még linuxban, de azért ebbe a topicba írom a problémát, mert úgy nézem picit túlmutat az általánosabb kérdéseken, amik a kezdő topicban vannak.
Adva van itthon egy miniPC, amire ubuntu 12.04 minimal installból egy nagyon alap rendszert tettem fel az XBMC és torrent számára. GUI összesen egy alap OpenBox, de az is csak azért, hogy az AMD driverben kényelmesen be tudjam állítani a HDMI kimenet dolgait.
Van a gépben egy DVD, amit szeretnék automount-ra megcsinálni. Fstab-ba beírva nem jó, mert lemezcsere után nem tudom használni. Iso9660 és UDF formátumokat használok filmek tárolására. Egy olyan megoldás kellene, ami a háttérben figyeli a lemezcserét és ebben az esetben lefuttat egy mount-ot iso9660/udf formátummal mondjuk a /media alá.
Az udev-et nézegettem, de nem sikerült összehoznom semmit. Mivel nagyon alap a rendszer és GUI nélkül használom (XBMC session van autologon-al) ezért gondolom nem egyszerű a dolog. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Jó volna valami konkrét megoldás amit aztán kielemezhetek miután működik, hogy legközelebb már önállóan menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest