- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #18918 üzenetére
Köszi!
Közben próba képpen bebootoltam egy régi chakra-ba, amit utoljara egy Brazos E-350-nel használtam kb. két hónapja zárt driverrel. Minden pöpecül ment, de amint átálltam a nyílt driverre az arch leírása szerint frissítés után, elromlott minden. Ki kellett kapcsolni a KDE-ben az OpenGL-t, hogy eltűnjenek a képi hibák.
Tehát xorg/nyílt driver hiba.
Nagyon érdekes, hogy csak A4-4000-rel csinálja, A10-6800K-val nem, pedig azonos felépítésű bennük a GPU, csak az A4-ben gyengébb kiszerelésben...Nincs mit tenni, várni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest