Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
Lehet, sosem próbáltam. A dota2 biztosan elmegy rajta.

-
guftabi96
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi a tippet

Most nézem, hogy valamitől átállította az összes partíciót egyszerű kötetre. Na ilyet még nem sikerült összehoznom, pedig párszor zsugorítottam már kötetet. Mondjuk elég fáradt vagyok, lehet félrenyomtam valamit
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Linuxnak nem mindegy?
(#19713) quailstorm
Win szereti az elsődlegest. Linuxnak inkább a fájlrendszert formáznám ext4- re. -
Imi1981
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Kösz a valaszt mindenkinek !Mintből is van jopár verzió ahogy látom .En valami linux mint petra próbáltam ,de lattam a letöltőhelyen tobb verziót.Akkor letöltöm a mint debiant de már csak holnap .
F34R a wint még meghagyom mert még csak ismerkedek a linuxal és mert barátnőm is használja a gépet ,és ő ragaszkodik a winhez. -
aelod
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Win95 van most rajta és szúrja a szemem a win

Kidobni meg nem akarom a gépet. Sajnálom. A család első gépe volt.A tiny core linux-ot ismeri valaki?
-
Jester01
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha jól emlékszem 11.2. Akkor érdemes kipróbálni a 11.1-et, azt mondod?
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen, IGP-t használok.
Ha a legújabb free drivert is ki akarom probálni, akkor ahhoz a legújabb kernel is kell?
Sajna, nem vagyok járatos ezen a területen még.
Kössz!
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
A régi LG cd íróról felment egyből rendesen...
-
Vladi
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Kéri a lemezt.

A nyomtató démont szeretné beállítani, szerintem drivert akar lerántani róla. Szerintem simán átléphető minden macera nélkül, később is beállíthatod.
Úgy tudom a debian a hivatalos iso-kra nem teszi rá a nem szabad szoftvereket. Ezért is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Elden Ring PS5 játék
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest