Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy valamelyik program elindtításánál csak úgy lefagy az egész gép?(pl.google chrome, steam)
Arch Linux. Nekem van egy tippem az AMD driverre... Egyébként Dual Monitor van amit Arandr-el állítottam be. Egyébként megfelelne az open source driver is, ha be tudnám állítani a hdmi audiót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest