- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ez-e a legmegfelelőbb topic a kérdésemnek, de teszek egy próbát
Adott egy winyó az alábbi partíciókkal:
/dev/sda1 [NTFS] (System reserved) [100MB]
/dev/sda2 [NTFS] (Windows 7 rendszer) [60GB]
/dev/sda3 [EXT4] (Ubuntu) [50GB]
/dev/sda4 [EXT4] (/home) [10GB]
/dev/sda5 [EXT4] (linux-swap) [2GB]
/dev/sda6 [NTFS] (Adatok) [200GB]Szerettem volna le-titkosítani az egész meghajtómat, beleértve az összes partíciót a TrueCrypt-el Windows alól, de nem tetszett neki, hogy vannak nem Windows-os partíciók is. Olvastam, hogy Linux alatt - engem kifejezetten az ubuntu érdekelne - is van lehetőség meghajtó titkosításra. Ez hogy működik? Tudnátok valamit javasolni, hogyan tudnám letitkosítani a meghajtómat? Első körben az is megfelelne, ha csak a '/dev/sda6 [NTFS] (Adatok) [200GB]' partíciómat titkosítanám le, mert ott vannak igazából adatok eltárolva. Fontos lenne, hogy az ezen a partíción eltárolt adatok Windows és Linux alól is olvashatóak legyenek. Ezt mivel tudnám megoldani?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest