- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Digitalboy #1422 üzenetére
a cygwin a te barátod. [link]
Pazo: ha tényleg csak ismerkedni akarsz ''kockázatok és mellékhatások'' nélkül, akkor pl. egy ubuntu live-cd-t ajánlanék. hamar felismeri a hardvereket, és általában jól kezeli. egyből grafikus felülettel nyit. apró hátránya, hogy a cd-n fenn levő cuccok száma a hely miatt erősen korlátozott, de alapprogik vannak fenn.
a partícionálásról: miután leválasztottál egy 4-7gb -os cuccot (méretet csak találomra írtam, de min. 4 ajánlott, 80-ason próbára 7-nél én többet nem különítenék el), valamint egy 0,5-1gb-os partíciót swap-nek, utána bootolsz az uhu cd-ről. gondolom én... egyrészt utoljára nagyon rég telepítettem uhu 1.2-t, pontos részletekre nem emlékszem. azt tudom, hogy az ubuntunál így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fujifilm X
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest