- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Egy igen kellemetlen kis problémával találtam magam szemben és kérdezni szeretnék, meg persze megoldani, mert érdekesnek is találom.
Adott egy levelető fiók. Eddig ebbe érkeztek a személyes üzeneteim is. Regisztráltam ennél a szolgáltatónál egy alias-t, ezért mostanatól két e-mail cím leveleit kapom meg a postafiókba. Itt kezdődik a probléma, ugyanis némi nehézség támadt szorítírozás terén.
Program: Mozilla Thunderbird
1. Két postafiókot csináltam, mindkettő a megfelelő e-mail címhez csatlakozó postafiókot nézi. A létező e-mail címet használó postafiókba tettem egy szűrőt ami a másik e-mail postafiókba pakolja át azokat amik az alias e-mail címet keresik. Probléma, hogyha megakarom nézni jött-e új levél, bizony az alias címen is be akar jelentkezni - > mindíg hibát kapok! Ezért ezt az ötletet elvetettem.
2. Létrehoztam egy sima mappát amibe áthelyezi az alias címére jött leveleket. Jól működik, csak ilyenkor válaszolni nem tudok az alias e-mail címről, tehát fogadásilag ez jó de válaszolni már nem tudok vele.
Mi lehet a megoldás? A megoldás valahogy az lenne, hogy mindkét fiók bejelentkezne ugyanarra a postafiókra ( Thunderbird ezt nem engedi, esetleg más) és leszedi magának azokat a leveleket amik neki jöttek. Ez hogyan kivitelezhető. Vagy csinálok egy kis levelezőszervert itthonra ( van elfekvő hardver ). Ez a gép leszedi a postafiók leveleit, majd kérésre továnbbküldi a két két postafiókra, akik nem a szolgáltató szerveréről, hanem a levelező szerverről veszik a leveleket, ellenben SMTP-t már mindkettő tud megosztva használni, így oda küldenének leveleket, saját e-mail fejléccel. Ez azért is lenne hasznos, mert a kis szerverről, bárhonnan elérhetem a már letöltött leveleket, és csak azokat amik nekem szólnak, és az alias is bárhonnan elérheti. Valami ilyesmit szeretnék megvalósítani, csak nem tudom, hogy hol is kezdjem el. Möszönöm előre is az értékes hozzászólásokat!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BMW topik
- Bundle topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest