-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #56411 üzenetére
Majd meg is siratta volt klubját, de a távozásával összességében lényegesen mélyítve lett a keret és (nem akarom elkiabálni) nem is rossz igazolásokkal.
Érkezők:
Rickie Lambert – 4 millió font
Emre Can – 10 millió font
Adam Lallana – 25 millió font
Lazar Markovic – 20 millió font
Dejan Lovren – 20 millió font
Divock Origi – 10 millió font
Javier Manquillo – 2év kölcsönbe opciós joggal
Alberto Moreno – 12 millió font
Mario Balotelli – 16 millió font
Összesen: 117 millió fontTávozók:
Luis Alberto – kölcsönbe
Luis Suárez – 75 millió font
Iago Aspas – kölcsönbe
Andre Wisdom – kölcsönbe
Divock Origi – kölcsönbe
Conor Coady – 500.000 font
Brad Smith – kölcsönbe
Pepe Reina – 2 millió font
Martin Kelly – 1.5 millió font
Joao Carlos Teixeira – kölcsönbe
Tiago Ilori – kölcsönbe
Kristoffer Peterson – ingyen
Jack Robinson – 1 millió font
Jordon Ibe – kölcsönbe
Daniel Agger – 3 millió font
Sebastian Coates – kölcsönbe
Adorján Krisztián – ingyen
Oussama Assaidi – kölcsönbe
Összesen: 83 millió font______
Teljes bevétel: -34 millió font -
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #56288 üzenetére
"Lewis Holtby már az orvosin, a Tottenham német támadója állítólag már csak egy lépésre van, hogy kölcsönbe Stieber Zoltán csapatához, a Hamburghoz kerüljön"
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #56046 üzenetére
Ez egy kicsit erős volt így éhgyomorra...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #55921 üzenetére
Reina tolem johet, nem erdekel, ki a cserekapus, de Csöpi mar sokkal neccesebb. Oke, Schweinsteiger isten tudja, mikor jatszik legkozelebb, es Martinez is sokaig buko. Viszont Pepo futtatta a dan gyereket, elhozta Rodet, ott jatszatja Lahmot es Thiagot is ide kepzelte eredetileg.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #55888 üzenetére
A Leverkusen idei szereplesere iszonyatosan kivancsi vagyok. Kiderul, tenyleg akkora arc-e ez a Schmidt, vagy a csapat feltavnal megint kipukkad. Mindenesetre a Salzburg eleg latvanyosan szetesett nelkule.
Csöpi Alfonzó tenyleg bajor lesz, a BM vezetese teljesen megbolondult. Es ezzel most kivetelesen tenyleg nem Csöpit szeretnem fikazni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
bandus
veterán
válasz Integra #55915 üzenetére
én nem mondanám így. inkább úgy, hogy mi szerintünk nevetségesek és meg is van minden okunk ezt gondolni.
ugyanakkor az árakat itt is a kereslet-kínálat határozza meg, ha valaki nem gondolná úgy, hogy ér 100 milliót bale vagy neymar, akkor nem fizetnének értük ennyit.a resu-os példát pedig nem abszolút, hanem relatív viszonylatban értettem. hogy hasonló képességű játékosok manapság nem 30 milliókért mennek a piacon. függetlenül attól, hogy ez most sok vagy kevés.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #55826 üzenetére
De jó, hogy nem engem emeltél ki..
LVG kért 3 hónapot, már az elejétől fogva, 9 sérült, ez szintén kemény, de való igaz, hogy a tegnapi meccsre egyik ok sem mentség, mert ha a Zs csapat ilyen arccal megy ki a pályára, és ég 4:0-ra, ott valami nem ok....
De bízom LVG-ben, és nagyon remélem, hogy a legjobb 4-ben leszünk év végén, mert ez a legfontosabb erre a szezonra.. Talán egy FA kupa, de az sem annyira, mint a Top 4..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sickboy25
addikt
válasz Integra #55826 üzenetére
Egyetértünk... Még azért Vidal ügy sincs lezárva... Amúgy meg pár éve nem érzem olyan vonzónak az MU nevet a játékosok számára... Ha lehet a nagy nevek több kérő esetén mást választanak... Inkább $hitty, cselszki, real, bárszá vagy esetleg psg...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #55791 üzenetére
nem értesz hozzá.
a diósgyőrnek is az volt a gondja tavaly, hogy túl sok fronton volt versenyben, és a rövid cserepad miatt ez felemésztette őket.
ez a probléma most a mu-t is utólérhetné, de megfontoltan ennek elébe mennek...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz Integra #55773 üzenetére
Ezt nem értem ám! Nem néznek ezek az emberek külföldi mecsseket? Nem látják, hogy mi a különbség a magyar válogatott és mondjuk egy afrikai válogatott között? Nem látják, hogy játszik egy mexico, és costa rica, egy svájc vagy belgium? Ezek saját magukat is ennyire képesek becsapni? Lassan szánalom kategória lesz Egervári úr is!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Integra #55742 üzenetére
az a szürke farkasos(?) nagyon faszányos, érdekes lenne ebben látni a csapatot, plusz a sárkányos mezben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Integra #55731 üzenetére
az a szlogen, amire gondoltál, de nem kifejezettem ennek a sárkányosnak, már a sima, hazai meznél is ez volt odabiggyesztve az Adidas logó mellé
egy japán divattervező csinálta, eddig a cipőiről volt híres (mondjuk én nem tudtam még a létezéséről sem)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Integra #55602 üzenetére
Röhögni fogsz de mióta eligazoltam nyáron a jelenlegi csapatomba félig-meddig söprögetőt is játszok. Mindig kint bóklászok a tizenhatos vonala körül hogy az indításokat lefüleljem. De nagyon számítanak is erre a többiek szóval csinálni kell. Viszont tetszik.
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #55594 üzenetére
Mataval is ez volt, ráadásul kurvára nem értem az 5-3-2 -ben hol akarja majd játszatni gál?
7600 GS - Milyen kerettel?
Továbbra sem értem, pusztán a keret alapján ennek a manunak nagyon jónak kellene lenni, mégha a védelem kissé huzatos is.
Így van fergie úgy tartotta fent ezt a manut, hogy egy dimariat vagy matat sem igazolt (legalábbis én nem emlékszem ilyenre), mégis mindig a legjobbak között voltak.salival - dehogynem, hová gondolsz? Mindenki odavárja őket, vagy dobogóra!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #55563 üzenetére
valóban eltorzul az ember szemüvege.
ez tény.
(debrecen ellen is simán képes voltam szurkolni a héten, mert kellett a vereségük a nyerő kötéshez...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #55543 üzenetére
én elfogultság miatt elég indulatos vagyok, így nehezen tudom megítélni objektíven.
most duplán, mert egy nagytétes, 3-as kötésű szelómat vitte el a végére, a 2 eltalált vizilabda után.
alapból nem szoktam külföldi csapatoknak drukkolni, de a dortmundot valamiért szeretem.1. félidőt nem láttam.
a félidőben kerestem egy stream-et.
de ismétlésben láttam az 1. gólt.
egy viccosztály volt.
bentmaradtak a fiúk az öltözőben tipikus esete.
(ha jól értettem.)utána végignéztem a 2. félidőt.
csak bemásolnám a további véleményemet egy másik topikból:a dormundnak a a 2. félidőben áfával együtt volt 1.5 gólhelyzete.
labdabirtokolva szaladgáltak, mint a mérgezett egerekek.
és mindig próbálták középen átpréselni, ahelyett, hogy elfutottak volna beadni.
csak 1x kellett volna közép felé vinni.
de kb 65. perc. bal oldalon 2-en viszik a 16-os felé a labdát, 1 védő előttük, erre kiadják egy harmadiknak oldalra, aki hátulról jön. szinte elérhetetlenül.
örjöngtem és csapkodtam az asztalt...
más kategóriában pesze, de ugyanazt csinálták, mint a fradi.
nyomnak, nyomnak, aztán kikapnak.
az 1. percben kaptak egy vicces gólt.
a hosszabbításban kapott már csak hab volt.*****
tárgyilagos külső szemlélőnek biztos jó volt.
de én nagyon nem élveztem.
fent említett okok miatt...
ami igaz:
a hajtás-pajtás az valami brutális volt.
iszonyat mit futott mindkét csapat.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
venember83
nagyúr
válasz Integra #55463 üzenetére
Vagy csak a focival tudna megmenekülni az alkoholizmusból, ki tudja.
Amúgy miből élhetnek meg ezek az emberek? Játékosként minden bizonnyal nem tettek félre annyi pénzt, hogy halálukig ne dolgozzanak, szenvedélybetegséggel meg simán el lehet verni azt a néhány milliót, amit anno kerestek.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Integra #55446 üzenetére
kizárt, hogy gascoine focizzon újra, ez az ember az?! rá sem ismerni....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szami777
addikt
válasz Integra #55444 üzenetére
Az elején úgy indult, hogy van értelme és tényleg sokan adakoztak nem is keveset. [link]
Sajnos viszont az igazi tartalma kiveszett a sok megosztás után, és kevesen tudják, hogyan is indult.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Rypejakten
addikt
válasz Integra #55423 üzenetére
Torres-Destro csere amúgy nem hülyeség, mert a Roma gyors kontrafocit játszik pl, a Cselzivel ellentétben, Torres meg még mindig villámgyors, szerintem fel tudná venni a ritmust.
Destro meg a Costa féle lesipuskás, ő meg a Cselzibe férne be.más kérdés, hogy ez olyan, hogy swiftet cserélnének egy A4-esre.
-
salival
aktív tag
válasz Integra #55423 üzenetére
Mondjuk BR a mindenki által temetett Sturridge-ból (önző, lusta, makacs, nem csapatember, bulikirály) megcsinálta anglia legjobb csatárát. Most keresett egy nagyobb kihívást.
Ugye Balotellit mindenki szereti egészen addig ameddig nem a saját csapatában játszik.
Viszont az be kell látni, hogy ha valami csoda folytán sikerülne megnevelni (ez a fantasy scenario) akkor nagy lopás ilyen áron, 16m fontért, amikor 12-ért igazolnak Shane Longok, meg Boriniért hivatalosan 14m fontot ajánlanak.
YNWA
-
IreN!CuS
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #55389 üzenetére
Szerintem tizenegyes volt, kapura veszélyes lövésbe belekezelt nem leszorítva. Nyilván nem volt szándékos, akkor piros is lett volna.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy "húú elcsalt meccs, a Realnak kellett volna nyernie"."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
válasz Integra #55321 üzenetére
a semmiből jött, most stabil kezdő a Corinthiansban, ami semmit nem jelent. vagy beválik, és Dante/Naldo szintűvé növi ki magát, vagy egy újabb Breno lesz belőle. lutri.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest