-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz #16514048 #80566 üzenetére
Tudod mennyit kaptak azert, hogy "kijutottak" az EB-re? En pl. tudom, hogy Bode mennyit kapott, mivel tag csaladba tartozik. Megerdemeltek? NEM! Kozben meg van egy csomo tehetseges sportolonk, akik vagon szamra hozzak a vilagversenyekrol a kulonbozo ermeket. Pont en tartom magyarnak magamat, mert nem nezem jo szemmel azt, amit a rohadt torpe muvel az adofizetok penzevel. Joforman a sajat szorakoztatasara hasznalja. Es lassan mar az 500 fos tanyan is 2000 fos stadion lesz.
A 2-4 millios havi keresetet pedig nem mondanam csekelynek a magyar atlagberhez kepest. Mashol azert kapnak a focistak tobb penzt, mert teljesitenek. Ezeknek a falabuaknak eselyuk nem lenne bekerulni egy topligaba, ahol nemzetkozi szinten is jol lehet keresni, mert nem tudnak focizni, igy kar is felhozni. A fantasztikus Fradi iden tarolt, itthon. Nemzetkoziben meg leegtek, es igy lesz ez iden is. A valogatott meg meg rosszabb lett, csak a penz itt is beszel, azert kellett ez a 24 csapatos EB, es azert lehetnek kint olyan semmitero valogatottak is, mint a magyar. Az egesz EB szinvonal e bovitesnek koszonhetoen a beka segge alatt lesz, nem is varom mar annyira. Csak a legjobbaknak szabadna kint lenni, akkor lenne minosegi foci is.Tehat attol, hogy valakinek van izlese, es normalisan gondolkozik, ezert nem szurkol ennek a csurhenek, meg ugyan ugy magyar, mint Te. Szoval ne gyere nekem azzal, hogy nem vagyok magyar. A magyarsag nem itt kezdodik, es ezt be is tudnam Neked bizonyitani par tortenelmi kerdessel. Egybol kiderulne, ki a magyar....
Es imadkozok, hogy ne szerezzenek pontot a csoportmeccsek alatt, mert azzal annyi penzt bezsebelnenek fejenkent, amennyit Te egesz eletedben nem fogsz megkeresni. Es pl. az apolok sem, akik nelkul tenyleg lecsokken majd a magyarsag szama.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
DS39
nagyúr
válasz #16514048 #80566 üzenetére
Elvárás lett volna ezt a gyenge csoportot megnyerni, de egy tiszta 2. hely minimum.
Ehelyett 3. hely, és pótselejtezős kijutás volt.Semmivel nem jobb ez csapat mint korábban. Csak most 24-es az EB.
Egyébként szurkolás lesz, meg együtt vagyunk szlogen, de félő hogy nagy pofára esés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16514048 #80283 üzenetére
Miért ünnepelhetnének? Akkor 0:0 maradt volna az eredmény, és teljesen más meccs lett volna. Ilyenkor nem egyet le kell vonni az egyik csapattól. Lehet, hogy ha azt nem adják meg, akkor aztán 3:0-ra nyernek rendes játékidőben. Helyzetek alapján megvolt rá az esély. Én úgy álltam a meccshez, hogy talán az Atleticónak szurkoltam, de olyan óriási Real-helyzetek maradtak még ki, hogy szerencséje volt az AM-nak, hogy döntetlennel ki tudták húzni. Inkább a Real érdemelte meg.
-
pohár
félisten
válasz #16514048 #80260 üzenetére
atya úristen
hátha behúzza a Real, de nem tartom valószínűnek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz #16514048 #80163 üzenetére
A Jeep és a Fiat nem opció lényegében. A tulajdonviszony miatt nem volt/nincs választása a Juventusnak. Viszont a MU-nak van. A Chevrolet itt Európában nem éppen a minőség megtestesítője, és a MU leginkább Európában ismert klub, még ha hakniznak is Ázsiában és Észak-Amerikában.
Spark, Cruze, Aveo, Malibu, Trax stb. Nem úgy tűnik, hogy csak Corvette-et és Camarót árulnának. Legalábbis pl. Lengyelországban, Magyarországon, Portugáliában. Abban igazad van, hogy Angliában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban csak a Camaro és a Corvette maradt. Nem néztem meg az összes országot. Végül is mindegy, kár erre szót vesztegetni, ennyit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #80025 üzenetére
Számomra máig érthetetlen, hogy azon a nyári kupán hogy a fenébe tudtak így játszani?
(az egyetlen tipp hogy gál lajos taktikája akkor még nem fogott a csapaton. )
Szép, kreatív játékkal nagycsapatokat vertek el, és értem, hogy nem volt téje, de akkor is megmutatta a csapat, hogy tud játszani, erre az első tétmeccsen már jött a blama (ha jól rémlik a Swansea ellen égtek hazai pályán) és azóta hullámvasút, ötlettelen és ritkán nézhető játék és nagyon kevés rúgott gól.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #79859 üzenetére
"sportszár még nem készült el. Az lesz vajon a meglepetés?"
rózsaszín?
(#79871) Tibiajax
azért nem volt olyan rossz.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #79526 üzenetére
A les szerintem az egyik leggyengébb pontja a modern játékvezetésnek, azt meg simán csinálhatná videóbíró, ahogy a gólvonal technológiánál is. A szabálytalanságoknál mindig szubjektív a döntés, játékvezetője válogatja és engem ez nem zavar, feltéve ha következetes. De az, h minden 2. meccsen van egy lesgól, vagy egy ziccert tévesen lesre fújnak, nagyon nem adja.
Ez viszont nagyon, nagyon tetszik:
"A csatár a hosszabbítás utolsó percében tisztán gólba tartó labdát ütött ki a gólvonalról, kiállították, az afrikaiak büntetőt rúghattak, de kimaradt, majd Uruguay tizenegyesekkel továbbjutott az elődöntőbe.
A cél, hogy ilyesmi ne történhessen meg újra, ezért azt akarják, hogy teljesen egyértelmű gól szabálytalan megakadályozásakor a bíró gólt ítélhessen akkor is, ha nem jut át a gólvonalon a labda."A mai napi feldühít az a meccs, meg Suarez aljas megmozdulása, és ha örömmel olvasom, hogy ezt bevezetik.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #16514048 #78589 üzenetére
simeone, enrique, mihajlovic, neville, dárdai, de boer, guardiola, zidane, felsoroljam az összeset?.. giggset is várják áhítattal, most henry, bzmeg...várom már a híreket del pieroval, tottival kapcsoatban is, mikor nevezik ki őket majd szeretett klubjaik padjaira. nekem már lassan a könyökömön jön ki ez legújabb kori trendiség, csináljunk a klub épp visszavonult sztárjából most majd edzőt! ha jó lesz, ha nem, jól fog hangzani! és még lehet, be is válik!.. unalmas, h játékosként nagy nevek voltak, de sokukra mint megmentőre, messiásra tekintenek. tény h jó játékosok voltak de könyörgöm, ennyire törvényszerűen kell kezelni ma már ezt, h aki jók volt játékosnak, az tuti jók lesznek edzőnek is, ő lesz a megváltó majd? a hatalmas, kb nulla szakmai, edzői, stratégiai tapasztalataikkal?
persze, arra jók, h gyors összefogjon egy szétbaszott gárdát -lásd zidane most a madriddal-, ideig óráig jó lehet, szar után minden jobbnak tűnik. de aki elkezdené most nekem hangoztatni, h a madrid z-vel most hát azért lett ismét harapós és erős, mert kaptak egy erős edzői kvalitást végre a padjukra, azt képen röhögöm..nyilván van kivétel. guardiola bevált, jó stratéga volt a pályán is, látott a pályán kegyetlenül, fiatalként tényleg sikeres lett a padon is. volt egy holland, aki nemrég távozott.. Dárdai is ígéretesnek tűnik, eddig
de azért olyan túlságosan sok példát nem tudtok felhozni
és nekem ez a mámmeg' henry-t akarják hazahozni, egy Wenger helyett, ez annyira erőltetettnek tűnik.. bzmeg, az, hogy jól tudott bánni a labdával, meg sok gólt rugott, miért jelent egyből instant beutalót egy olyan pozicióba, ahová agy kell, ész, fifika, stratégiai képességek, és még mennyi mennyi minden más
vagy ez annyira nem érdekes, csak legyen motivált és mutassa meg, hogy kell a labdával bánni?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #77850 üzenetére
MikE008 Tottenham, Anglia
tényleg, vazz.
de én a színei alapján a barcásoknál kerestem.ezt benéztem.
jövök egy sörrel.****
konkrétan majdnem megfulladtam a röhögéstől.
bocsíííí.....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #76603 üzenetére
ha elöljáróként teszed, akkor az a
szán síró.
(na jó, ezen még dolgozom kicsit...)***
egyébként itt a tető behúzható?
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
válasz #16514048 #76496 üzenetére
Alig hittem el, h nem ment be.
Az angolok siman megerdemelnek a gyozelmet, a nemetek ketto nullnal azt hittek, megvan. Nagy az ego...Es ott is van. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz #16514048 #76255 üzenetére
Hat nyilvan erosen fogalmaztam de na, nem jo most.
Az, hogy eros nagyon nem allitanam mert akkor nemzetkozi szinten is tartani kene ezt a szintet amit a bajnoksagban, de most iden a bajnoksagban sem tudjak tartani mert egy - tavaly kieses ellen kutdo csapat - gyakorlatilag alazza oket.. Azzal jonni, hogy: de de de a liverpool elverte oket meg az arsenal meg a a a aaa ize.. Ok az elsok es ez a lenyeg, mas nem szamit.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #75786 üzenetére
Ő is ezt mondta..
De mondtam, hogy kezdjen el változtatni valamin, mert ez nem állapot..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #75622 üzenetére
Tudtam.. Hogy szakadna meg a United.. Tényleg nem szabad neccsnapokon talizni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
-
törölt tag
válasz #16514048 #74895 üzenetére
Azért még tegyük hozzá, hogy van "néhány" sérültünk is. Nem mintha ez mentség lenne a vereségre, de nem is lett volna hátrány, ha ezek közül páran a pályán vannak: Manchester United injured XI
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #74034 üzenetére
Betekerte, de megint impotens játékot produkálunk egy Derby ellen..
Ne akarjon már maradni ez a ripacs bré..
takarodjon haza..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #73125 üzenetére
Elvileg lemondott, de nem fogadták el..
Ki.. anyaszomorítók..
Mi folyik itt Gyöngyösön??
Nevetséges.. Lajkó mehet, rendes edző jöhet, és pénzért vegyünk sztárokat, ne átlag alatti gyenge ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #72729 üzenetére
Így így..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
B0V9B
tag
válasz #16514048 #72650 üzenetére
Hagyjad, ne etesd a trollt. Ez egy buta emberke, néha idejön mikor magyar meccs van, bebüfög valami okosságot majd eltűnik. Nem kell vele foglalkozni
Múltkor arra próbálta rá világítani a buta és tudatlan embereket itt a fórumon (köztük engem is), hogy egy válogatott erőssége attól függ hogy mennyien laknak ott. Innen tudtam meg hogy a 18-as VB döntőjét Kína fogja vívni India ellen.
-
pohár
félisten
válasz #16514048 #72445 üzenetére
Bony olyan, mintha a pályán se lenne, Silva mintha féltené magát a sérülése után, alig csinál valamit... a védelem meg kurvára gáz, hiányzik Kompany & Zabaleta nagyon onnan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #71730 üzenetére
húúú. pedig ezt mind láttam.
párszor.
de ha aláírásba tesszük, vállaljuk is a következményeket.szerk ->
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz #16514048 #71483 üzenetére
Köszönöm, akkor többet nem iszok narancslevet mert te azt mondtad hogy nem ihatok. Mit ihatok majd helyette? Akkor a norvégoknak szurkoljak este, mert hazai pályán leixeltek Azerbajdzsánnal? Vagy nekik se szurkolhatok? Nézhetem a meccset azért majd?
Ki ez a hülye?
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #71147 üzenetére
És ma már azt nyilatkozta Gál LAjos, hogy bizonyította a szurkolóknak, hogy jól csinálta..
Egyre jobban rühellem ezt a bránert.. Ahogy anno kezdtük 2 éve a felkészülésen, sok gól, szép játék, most annyira statikus, unalmas, és még csak nem is eredményes..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #71010 üzenetére
Rooney mögül lemaradt a C
Amúgy az tényleg gáz, hogy nem Darmian kezd.. De remélem, lenyomjuk őket..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz #16514048 #70756 üzenetére
...érdekes módon mostanában sok olyan hozzászólást kapok amikből az jön le, hogy az írója még annyi fáradtságot sem vett, hogy elolvassa és/vagy értelmezze azt amire válaszol......
"Ez nem számít túlzottan magas fizetésnek a foci világában"
Örülök, hogy ezt megemlíted (bár én is hangsúlyoztam a példámban, hogy nem egy gazdag klubb játékosát választottam), ugyanakkor a "foci világában" az nem tudom nálad mit jelent. Magyarország, világviszonylat?A hozzászólásod többi része meg valahova az éterbe szólhat, nyilván nem nekem, hisz én még csak érintőlegesen sem foglalkoztam a labdarúgás üzleti vonzataival, mindössze annyit jegyeztem meg, hogy bosszant és szomorúan veszem tudomásul, hogy (bármennyire is másként van ez a "foci világában") labdarúgóink, más (a sportágukban összehasonlíthatatlanúl sikeresebb) sportolóhoz képest aránytalanul sokat keresnek!
Ha ezzel nem értesz egyet akkor kérlek erről írj!viharhozó: Leírhatod százszor is, csak azt nem fogom fel miért nekem?
Én már tényleg nem írom le többet csak még neked utoljára. Leszarom honnan van a lóvé (ezt a kérdést egy szóval sem feszegettem) számomra bosszantó, hogy ennyit kapnak a semmiért. PONT!
Ha te reálisnak találod (vagy netán még kevesled is) aranylábú fiaink juttatásait, vagy az foglalkoztat, hogy milyen arányban és honnan kapják a milliókat akkor elemzgesd. Engem nem érdekel és nem is említettem (még csak utalás formájában sem) efféléket![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #70363 üzenetére
Másképpen közelítjük meg a dolgokat, ezért nem is nagyon fogunk közös nevezőre jutni. Nem feltétlenül baj, csak lehet feleslegesen futjuk a köröket.
Skippelje aki már unja...
Most írhatnék nagyon-nagyon sokat, minden egyes mondatodra reagálva, de feleslegesnek érzem. Röviden: Ez a válogatott (és a magyar foci egésze) egy semmi. Színtelen, szagtalan, semmi. Egy nagyon-nagyon költséges semmi (amiben megjegyzem az én pénzem is benne van, a magyar futball egészében). Kell a cirkusz a népnek, csak ez nem az. Ha most azt mondaná nekem valaki, hogy csak egy szavamba kerül és felszántják a "nemzeti stadiont", búzával bevetik, magyar válogatott meg volt nincs, lehet rábólintanék. Legalább tudnám, hogy az a búza jó célt fog szolgálni, volt értelme. De senki nem fogja nekem ezt mondani. A válogatott van, volt és lesz is. És elég szar azt hallani (még mindig, jobb híján), hogy egyszer (amit már apám sem élt meg, de nagyapám sem igen emlékszik már rá) oktattuk az egész világot ebben a nagyszerű sportban. Nekem ez nem elég, engem ez nem érdekel, mit kezdjek vele?
Te látszólag elfogadod, hogy nem tudunk focizni, szarok vagyunk, és örüljünk már egy Feröer-szigetek elleni kínkeserves győzelemnek is, mert ez a szintünk (a szint, amit folyamatosan egyre lejjebb pakolunk). Én nem. Maximalistának tartom magam (egészséges határok között, és a realizmust nem hanyagolva), ha elfogadom, hogy ez így jó, és örüljek még ennek is, akkor a büdös életbe nem is lesz jobb. Márpedig én jobbat akarok. És nem akarok egy Feröer-szigetek ellen a hosszabbításban azon izgulni, hogy nehogy egyenlítsenek.
Ez az egyik fele, a másik (és talán fontosabb): Van amihez nem kell focitudás: Alázat. Tegnap a feröerieken láttam. Az akarást, az alázatot, a küzdést. A mieinken 90%-ban nyoma sem volt. Nem csak most, nagyon régóta. A görög meccset is említhetném, az "évtized" mérkőzését, a románok ellenit is. És még visszább. Ezeken a meccseken egy valamit láttam: Alibizést. Márpedig én ezt nem akarom látni. De ezt látom, a magyar foci egészén. Mindenkin. Mintha mindenki elégedett lenne azzal, ami van. Akkor kérdem én: Hogyan lesz így jobb? Vagy nem is akarunk jobbat?
Ma nyernünk kell, ha egyenesen akarunk kimenni az EB-re. Más eredményektől is függ persze, de legalább ne rajtunk múljon. És én ezt akarom ma látni a csapaton, hogy ők is nyerni akarnak, és tesznek is érte. Az meg már csak hab lenne a tortán, ha nem minden harmadik passzunk egy eladott labda lenne a saját térfelünkön...
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #70352 üzenetére
"Nem értem azokat sem, akik úgy ülnek le a TV elé, hogy tudják, hogy mennyire gyengék vagyunk, de a meccs után csak hőbörögni tudnak, akármi is legyen a végeredmény."
Baromság. Ha 5-0-ra verjük őket, senki nem szól egy büdös szót sem. Ha 1-0-ra verjük őket, úgy hogy van 50 helyzetünk, 8 kapufánk, 3 meg nem adott tizink, és lehet látni a küzdést, hajtást, alázatot, senki nem szól egy büdös szót sem. De szerintem nem ez történt.
Én talán még akkor sem szóltam volna semmit, ha a meccs végén lehajtott fejjel távoznak a pályáról, az interjúk meg csak a bocsánatkérésekről szólnak. Ehelyett az ünneplésükkel van tele a youtube bzmeg. No roxa áj ropják a nemzeti hősök. Álmodom?
Ha meg tényleg csak egy fokkal vagyunk jobbak egy feröer szigeteknél, akkor mi a francot keresnénk még ezen a felhígult EB-n is?
-
bucketb0b
őstag
válasz #16514048 #70352 üzenetére
Azért sírunk, mert siralmas a válogatott teljesítménye. Az nem elvárható el egy feröeri csapat ellen, hogy 3 értelmes passzt lássunk akár szép focit nem egy semmilyen félidőt amikor még hátrányba is kerülünk? 1 az 1ben ne verjük őket a széleken? Miért is nem? Mi nem vagyunk jobbak náluk? Lassan eljutunk oda és már 6-8 év múlva ők fognak selejtezőt játszani mi meg reménykedünk a matematikai esélyben meg az ukrán blamában. Ez a csoport egy vicc volt akármennyire is gyenge a magyar csapat vagy nem, még így sem ment a srácoknak. Egy jó formában lévő görög-román csapatnál a 3. helyre se lett volna esélyünk én úgy látom ezt a selejtezőt. A görög meccs utáni 1 pont volt a legszégyenteljesebb játék. Ha tehetném 1 pontot se adtam volna nekik, semmik voltak 0-0 mégis kaptak 1 pontot, még annyira sem szolgáltak rá szerintem azon a meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz #16514048 #70341 üzenetére
A ranglista 85. helyezettje okozott komoly fejtörést számunkra. És nem úgy, mint más "nagy" válogatottnál 1-1 hullámvölgynél. Nálunk ez folyamatos. Csak tudnám hol a fejlődés, táblázaton szép helyen vagyunk, majd mindenki aki mögöttünk lévő kalapban van "erősebb" meg nem vagyunk formában, meg most ennyit tudnak a srácok.. a legnagyobb becsapás magatokkal szemben.
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #69396 üzenetére
Yess.. Mr Florentino elmehet a .. visszanyalt a fagylalt..
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #67403 üzenetére
Már 4..
-
szami777
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #65423 üzenetére
Az idegesít, hogy a cselszki kurv#ra nem érdemelt 1 pontot se, ez volt a 7. 1 gólos győzelme, ők az angol Juve.. na mind1 jövőre kifújjuk az olajon hízlalt orrukat... GGMU
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #65221 üzenetére
Ez az... Be kell darálnunk a mocskos olajosokat...
Meg a lilákat, és akkor már jó lesz a hétvége...2:1.. ezzzazzzz...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #16514048 #64969 üzenetére
pontosan, csípem én is, amikor még tavaly volt SportKlubom, egy Bayern meccset kommentált felvételről (valamelyik BL meccs volt), körülbelül csak 10 percet láttam belőle, de nagyon szórta a poénokat az öreg
na, úgy néz ki, hogy James felépült végre, elvileg vasárnap már a kezdőben lesz, hátha nem tapossák meg rendesen, mint legutóbb
-
szab.tam
nagyúr
válasz #16514048 #64668 üzenetére
jó tanítómesterük volt az atma...
nincs még vége, de az 1. fi. azért jobb volt...
(#64670) B0V9B
de.
a spori a sárgát mindjárt lecseréli pirosra.
(habár azt állítólag nem nagyon osztogat. de ma fog...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- PH! Darts
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...