Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz fatal` #32675 üzenetére
Gondolom, több érkezett Zürichből a Blatterszámlára, mint a Coffeshopból, vagy mi a bánatot álljt elő Portugália?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
válasz fatal` #32672 üzenetére
Az első kalap összetétele tiszta sor: a világranglistán legelőkelőbb helyén álló nyolc együttes neve található meg itt.
(#32675) hunfatal
Azt már nem tudom. Hívd fel Blatter papát, hátha tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fatal` #32573 üzenetére
Én megértem amit írtok Ronaldoról, habár a cigányozás "kicsit" erős (az nálam Daniel Alves). Azt meg végképp nem értem, hogy a munkamorálját, akaraterejét hogy lehet megkérdőjelezni? Én szeretem mert amit csinál az elképesztő, főleg mert az atletikusabb sportolókat kedvelem. Ettől függetlenül ha valamelyik riválisnál lenne és a kedvenceimnek lőné a gólokat ( vagy akár számomra semleges csapatban) biztos én is utálnám. Engem nem a mutogatás zavar, az szerintem illik a stílusához, semmivel sem jobb egy ilyen, vagy egy ilyen (ez még rosszabb). Én azt utálom, mikor elesik(akár jogosan, akár nem) és a világ fájdalmát adja elő, ha nem jön a szabadrúgás/tizenegyes. Vagy mikor kiint a partjelzőnek, hogy nem volt les.
Az aranylabdához meg: Alapjában véve az kapta eddig, aki a kiugróan legtöbb díjat nyerte meg egy két kivételtől eltekintve
Ezért most Ribery-nek adnám attól függetlenül, hogy játéktudásban nem is egy kategória Ronaldo-val.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz fatal` #32576 üzenetére
az a baj (vagy csak az én bajom, mindegy) vele, hogy az este is látszott rajta, mennyire egy egyszerű egy gyerek. mint egy faék. egy dolog az, hogy nyilván tanulatlan és buta, ez egy dolog, ezzel született. a szomorú az, hogy emellett pökhendi is. mert arra persze van esze
amikor megrúgta a második gólt is, mit csinált megint az emberünk, mutogat magára, ahogy szokott, igen igen, én vagyok az.. hányinger
persze, most az egy dolog, hogy alapvetően a focistákra ráhúzzák, h eléggé egyszerű emberek agyilag, aztán jóvan. de azért mind tudjuk, h vannak kivételek, a sztárfutball-világban is. mikor láttunk ilyet pl Bergkamp-tól?.. vagy mittomén, egy Raul-tól? vagy akár ma egy Pirlo-tól?? soha. örültek, olléztak egy gól után, de nem ezt a szánalmas, megvetendő, bicskakinyílós geci stílust mutatták be, amit ez a kis portugál majom csinál.. nem, mert ők ennél sokkal intelligensebbek, igényesebbek, stílusosabbak voltak, ezért lehetett rájuk felnézni, lehettek nekünk igazi kedvenceink, nekem a pályán példaképem..
ez a kis buzi sose lesz az, és blattert is ki lehet röhögni, de nem véletlen van az, hogy ő a maga rászáről nem akarja azért se neki adni a díjat.. Azt a díjat, amit csak a legnagyobbak kaphatnak meg. És a legnagyobbak szó többértelmű a focipályán is, akármennyire is nehéz elfogadni ezt sokak számára is -
viharhozo
addikt
válasz fatal` #32472 üzenetére
Egyik lakhelyem sincs semmilyen valasztasi lehetoseg, az egyiken kizarolag MTelekom (BP, II. ker, putri), a masikon UPC (videk).
Miert jo a UPC-nek, meg a Telekomnak, h nem forgalmazza a Digi csatornait, ha az atadna oket? Miert? A UPC csatornai (horror penzer) elerhetok a Diginel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
cyberkind
félisten
-
IreN!CuS
őstag
válasz fatal` #32379 üzenetére
Végre valaki aki azt mondja az anyátok olyan mint a jóbarátok csak szarabb
Ennek is a foci topicban kellett megtörténnie
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Enzolord
addikt
válasz fatal` #32276 üzenetére
Nekem az tetszett, amikor vagy 2 éve, a United olyan mázlis volt, hogy a szezonban 10 öngólt is rúgtak az ellenfelek, és valamelyik pihent kreált egy ilyen cikket, hogy a Real Madrid leigazolja a United második leggólerősebb játékosát, Owngoal-t...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
válasz fatal` #32090 üzenetére
Így hívjátok Blattert ?
Egyébként mire az adósság, stadion, meg nem tudom mi lehet még ?
Akkor is fura, van egy csapat aki mindent megnyer, orrba-szájba legyűrtek mindenkit kisebb-nagyobb segítségekkel, és tényleg, vesznek 1 drágább játékost minden nyáron vagy még azt se és kész, pedig erősíteni kell .
Real se, csak a Santandertől, de még Alonso is .(#32091) KisTücsök
Örülök hogy örülsz .[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz fatal` #32077 üzenetére
Mostani 5:1-es meccsen is a tizi elég karcsú volt de hát tudod ,hogy megy ez....Alapjaiban szót nem érdemel a dolog , főleg nem velük....
Feltűnt-e mennyire magas a fű és milyen száraz a pálya , mindent bevetnek a hazaiak , de úgy tűnik kevés
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
válasz fatal` #32074 üzenetére
A Real nem vesz bírókat, mert ő Baleket meg Roncikat vesz 100 millákért így nem marad arra pénz, meg mindegy lenne .
Ja, kamu tizik eddig(már ha vannak), van mit visszaadni az elmúlt évekből, de még ez is édeskevés .
Meg ám a bírók között van/volt olyan aki utálta a Realt .[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
AAntii
őstag
válasz fatal` #29716 üzenetére
Ilyen megközelítésben azt leszámítva, hogy nem nagyon voltunk a pályán nem játszottunk rosszul.
szab.tam: gondolom azért, mert szeretett volna még válogatott kerettag lenni és ha ezt korábban nyilatkozza és ne adj' Isten csak 6-1-re kapunk ki és a jó öreg Sándorunk még pár évig maradt volna, akkor valahogy mindig elfelejtette volna meghívni, függetlenül attól, hogy épp hány gólnál tart a Bundesligában.
Miután a felsőbb szinteken is nyilvánvalóvá tették, hogy változtatni kell a dolgokon gondolom bátrabban mert kiállni a véleményével.
A kérdező sportújságírócskák pedig rém ellenszenvesek voltak, attól függetlenül, hogyha Szalai nem betegedett volna le és ő is játszott volna, akkor is hasonlóan kikaptunk volna nem igazán kellene annak a nyakába varrni a dolgot és annak a felelősségét keresni, aki ott sem volt.
Egyébként az országban egy ember örül ennek a vereségnek igazán, az pedig nem más mint Csank "Nincs felelősségem abban, hogy itt tartunk" János, akiről végre lekerül az a megbélyegzés, hogy világbajnoki selejtezősorozatban ő vezette a válogatottat a legnagyobb zakó idején. A helyében én tuti meghívnám egy sörre Sanyi bácsit, vagy mivel annyira "szerethető", megölelgetném.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
válasz fatal` #29716 üzenetére
Semmi meglepő nincs benne, hogy a Kaszinós csontig benyal Dottore Tésztásnak. Anno amíg a Tésztás Felcsúton a diákok előtt fikázta Sousát, addig Bognár megállás nélkül azt a szar dumát nyomta a médiában, hogy a portugál által irányított Vidi játéka nézhetetlen, holott a legkevesebb gólt kapták és a legtöbbet szerezték.
Ne feledjük: a Kaszinós szerint sem védekezni, sem kontrázni nem kell megtanulni, mert az "adja magát".
https://www.coreinfinity.tech
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #29630 üzenetére
"Ide kell hívni 20 külföldi utánpótlás edzőt, és a teljes magyar edzői kart eltakarítani "
ezzel szerintem nagyjábó mindenki egyetért.ma megnéztem egy beszélgetést george f hemingway-jel.
érintett pár dolgot, pl. az utánpótást, és az onnan kijövők útját, értékét.
hosszú lenne leírni.de nekem az volt tegnap a bajom, hogy ha van egy elbukott válogatott meccs, akkor jön az általános demagóg vélemény, nagyvonalakban az, hogy nem lenne szabad a focira semmilyen adóforintot költeni.
talán nem is az itteni vélemények bossazntanak, hanem a lépcsőházi, utcai.
egyeseknek pl a tao program is fáj.
meg az utánpótlás támogatás is, akadémiák létrehozása.
ezek nem látják azt, hogy most már évente idejön pl. a real madrid utánpótlás a tornára, stb.
ha ezek nem lennének, akkor pár év múlva a málta szintjét sem érnénk el.és a bajnokságban már tényleg nem lesz magyar név, csak holland, meg ungabunga. (csivava, bocs.)
mint most a fradnál.az utánpótlás, bajnokság, válogatott, infastuktúra színvonala viszont csak együtt tud emelkedni.
bármelyik hiányzi, a többi a kárát látja.
hiába van jó edzőközpont, ha a fiatal fos focit lát, nem megy le próbára. hiába megy le, ha a réten kell játszani. tehát stadionoktól, sokpályás edzőközponttól önmagában nem lesz jó utánpótlás, jó felnőttfoci, tehát nem elégségs fetétel. de szükséges.a többség sajnos nem így látja.
igazán szomorú azért vagyok, mert ide a focit szerető emberek járnak.
mit várjak demagóg lajostól, aki a nevén kívül kb. a pinkódját tudja, meg hogy hol olcsóbb a hubi....****
de azért még mindig hülyére fogom röhögni magam, amikor a románok lepippanntják az észteket.
na, akkor lesz igazán okos magyarország...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sickboy25
addikt
válasz fatal` #29531 üzenetére
törököknek +9 nekünk -1 a gólkülönbségünk... Azt hiszem erre válaszoltam is...
barca: Nana nehogy még ott is meglepetés legyen
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #29525 üzenetére
pontazonosság esetén szerintem az egymás elleni eredménynek magasabb a prioritása, mint a gólkülönbségnek.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MPowerPH
félisten
válasz fatal` #29501 üzenetére
Nem a jegybevételekből kapják, ez nyilvánvaló. Hanem abból amit leadózol. Stadiont miből építik? Abból, amit leadózol. A mezeiket miből veszik, majd mossák? Abból amit leadózol. Miből mennek el edző táborozni, miből utaztatják őket? Az adódból.
Ez most a válogatott.Azt meg nem tudhatjátok, hogy mennyi pénz áramlik be a klubokhoz. Mert nehogy azt mond nekem, hogy a Loki, vagy a Puskás Akadémia szponzori pénzekből tartja fent magát. Pumpálják beléjük az állami pénzeket, ahogy anno az FTC-vel tette azt Torgyán koma.
Egy meccs megrendezése ennyi szurkolóval pedig szerintem épphogy nem deficites.
cyberkind: Lenne annak a pénznek helye máshol is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
KisTücsök
addikt
válasz fatal` #29310 üzenetére
Azt vágom. De saját rendezőként már nem juthatunk ki.
Találtam Egy ilyen képet. Nem tudom, mennyire lehet hinni neki. Az Arsenal meg Mu tulaja ennyire pénzes? Akkor miért nem tolnak bele többet? Vagy gondolom őket csak az érdekli, hogy a csapat minél többet profitáljon.
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #29266 üzenetére
én már feljebb megírtam:
0:1 vagy 4:0...***
gundi hangja elölrébb jár vagy 2 mp-cel.
nincs facebook reggem, valaki írjon már be nekeik, hogy hozzák szinkronba, mert ez így borzalmas lesz.
a képen még semmi, de már hallom, hogy mi történt. előre...[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz fatal` #28205 üzenetére
Tudom tudom csak elhülyültem a dolgot , majd télen megoldják
4:1
7600 GS : öregapám térdekalácsával , nem tudom oldják meg csak van értelmes védő aki nem 100 misko és esetlegesen felvenné a Barca mezét is
[ Szerkesztve ]
-
-
Ijk
nagyúr
válasz fatal` #27675 üzenetére
Megnézek havonta szezonban mondjuk 4+2-3 barca meccset, esetleg még 2-3 rangadót. Ezért nekem nincs szükségem paprika tv-re, ráadásul mindig van BL csoportkörökben olyan meccs amit egyik sem közvetít élőben.
Nem feltétlen kellene drágábbnak lenni, főleg ha csak 1-1 meccsre fizetek elő, ami persze fajlagosan többe kerülne de mégis olcsóbb.
Nem hiszem hogy ne lenne széleskörű igény sportcsatornákra, sportközvetítésekre. Amit meg nem néz senki, azt szépen kigyomlálják, mint minden mást a piacon./人◕ ‿‿ ◕人\
-
cyberkind
félisten
válasz fatal` #27499 üzenetére
Ennyire még nem szar a helyzet, de milyen jó nekem !
(#27501) hunfatal
Ez egy jó kérdés valahol ezt mondják valahol azt, mert eddig csak a suliorvosnál bukott ez ki mindig mert nem láttam a könyvbe a számokat !
Meg valamelyik színről nem tudom eldönteni hogy mi az ![ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #27388 üzenetére
én sem. (mindig valami hazai meccsel van egyidőben.)
de véleményem nekem is mindig van. csak kérdezz!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
válasz fatal` #27379 üzenetére
max a te vagy röhejes a szemellenződ miatt...
a barcelona sem szent és ha valami nem megy, akkor megpróbálja ugyanúgy vásárlással megoldani mint bárki más... a védelem meg továbbra is egy nagy nulla, lehet struccpolitikát folytatni, csak nem érdemes.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz fatal` #27257 üzenetére
Csak hallgattam, amikor bemondta a hosszabítást, majd a meccs végén az összefoglalóban a gól a 93 perc után volt pár másodperccel (+ másodperceket meg mégis miért hosszabítana, ha meg igen, akkor jelezze azt is),
Azért kiváncsi lennék a másik kapunál az ilyet lefújták volna-e.Mindegy, a Barca a végére magának tette nehézzé és volt a Sevillának is helyzete (túl hosszú szöktetés)
2-2 után.[ Szerkesztve ]
spacetime
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #27024 üzenetére
"Mit nyilatkozott az aranylabdásunk?"
nézd meg. nehéz visszadni. mint egy sértődött napközis, akivel szemben elkövették a világ legnagyobb igazságtalanságát.
(nem adtak neki még egy avantadort összetörni.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #26966 üzenetére
de. pont ezt mondtam.
vagy nem?****
lesz itt még 3:4...
(#26964) Ijk
pont erre gondoltam itt: (#26953) szab.tam****
(#26968) noxwill
egy gólt? várjunk még egy kicsit...[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
válasz fatal` #26948 üzenetére
Ha az észtek a hollandokkal 2-2-t játszottak, akkor mi simán fogjuk verni a őket.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest