Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9284) vhw válasza Murder3 (#9269) üzenetére


vhw
addikt

Az amerikai tankoknak divat volt tábornokok nevét adni, amiket elkezdtek gyártani/használni, a T29 és egyéb T"X" tankok nem kaptak ilyet, mert prototípusok voltak, így történetesen nem is kaptak ilyen menő tábornok megnevezéseket -> az E50 is E50, mert a kutya sem tudja mit álmodtak volna meg neki keresztnévnek. Tehát ebben a szindrómában sem szegény szerencsétlen német tankok szenvednek egyesegyedül.

Egy fejlettebb változatnak azért kell hasonlóan kinézni, mert hirtelen a németek sem találtak fel teljesen új kialakítású tankokat. Eddig nem nagyon túrtak elő egyetlen wunderwaffe tankot sem, aminek korszakalkotó lenne a kialakítása. Tehát elfogadható, hogy úgy adják elő nekünk az E50M-et mint a sima E50 egy kicsit átdolgozott itt-ott módosított kiadását. Mert ez lett volna a legvalószínűbb, ez a módszer jár a legkevesebb hozzáköltéssel. (PzIII Ausf. A -> PzIII ismerős?)

Hát igen... a Maus megépült, kézzel fogható, a többi "csodatankról" meg csak képregény minőségű kis rajzocska készült. Az egyik egy komoly kísérlet volt megépíteni-létrehozni egy szuper heavyt, a másik gondolata meg csak egyszerű megtévesztés céljából jött létre. Nem érezhető az árnyalatnyi különbség? Ezért a többé-kevésbbé megvalósult kísérletért igen, a Maus egyből bekerülhet a játékba.

Én nem szívesen látom a játékban a fantázia tankokat, mint pl.: T28 TD és a proto változata is, mert az ilyen formában-kialakításban nem létezett, és minél kevesebb ilyen WG kreálmány tank van a játékban annál jobb. Mert én szeretem legalább a valósághűség látszatát, hogy valami korhű, nem echte fantázia. És ilyen tekintetben több helye van a csak papíron tervrajzként létező tankoknak is, mert azokat legalább akkor alkották meg, nem egy kortárs tankfanatikus lázálma csupán.
(mellesleg az ilyen E90 és társai kreálmányok jelenkori valakik "szellemiterméke" tehát valószínűleg nem lehet csak úgy instant lemásolni őket)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.