Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) BITBOYS válasza Pumba3 (#1150) üzenetére


BITBOYS
addikt

(#1118) jooker82: Ha ennél a telefonnál maradok és netről rendelem, a futár előtt kibontom, mielőtt kifizetem (ez szerintem alap). És ha van ilyen hibája és biztos, hogy egy az egyben visszaküldöm... PArtneronál ha minden igaz, akkor igen!

A Futár ebbe biztos nem fog belemenni...nem kötelessége megvárni, hogy megnézd az árut. Addig meg át sem adja, míg nem fizeted ki a számlát.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#1152) Pumba3 válasza BITBOYS (#1151) üzenetére


Pumba3
tag

Ezt nem mondod komolyan? :O

Ha meg így van akkor meg... átveszem, bejövök, meglesem és ha hibát találok, máris megyek a postára...

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1153) Vovi1


Vovi1
aktív tag

Uraim!

Azt hittem nem sok meglepetés fog még érni, de találkoztam egy új skinnel. Az SPB (a Tv-ről ismerős lehet) Shell 3D v1.0.4. Teljesen megváltozik az Android, sokkal látványosabb, különösen ezen a nagy méretű és az átlagosnál erősebb színekkel jellemezhető és sokkal gyorsabb kijelzőn.

3 D mozgás a kezdő képernyőn, rengeteg új és sajátos ikon és beállítási lehetőség, roppant gyors animációk stb. Javaslom a gyártó cég honlapját megnézni, ott van egy bemutató videó is. Ugyan fizetős, de... 9.5 Mb. Gugli mindenki barátja és én is.

(#1154) Skynet258 válasza Vovi1 (#1153) üzenetére


Skynet258
veterán

Látszik nem volt WinMo telefonod anno, ott mindenki az SPB Mobile Shell-t használta :DDD Itt Androidon ez az egyik leglátványosabb, és szerintem leghasználhatatlanabb Home felület. ;) És az árával is sikerült elszállniuk... :U

https://geekpulse.hu

(#1155) Skynet258 válasza annonmi (#1149) üzenetére


Skynet258
veterán

Dungeon Defenders? Az ingyenes, de tőlünk mégsem látszik... ahhoz is Market Enabler kell. ;)

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#1156) annonmi válasza Skynet258 (#1155) üzenetére


annonmi
tag

szia, nekem tegra zone-on belül látható, csak letölteni nem tudom!

szerk.: ingyenes

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - NMI#2665

(#1157) Skynet258 válasza annonmi (#1156) üzenetére


Skynet258
veterán

Igen, én is ezt mondom... Ahogy már írtam valamikor múltkor, a Tegra Zone sem csinál mást, csak átirányít a Market megfelelő részére. És Hungary nincs engedélyezve abban a szekcióban, ahová ezt rakták (még akkor is, ha ingyenes). De kb. fél perc leszedni... ;)

https://geekpulse.hu

(#1158) Pumba3 válasza Skynet258 (#1154) üzenetére


Pumba3
tag

Nah meg egyébként is ... :) Nekem az android pont azért tetszett meg, amilyen :) A sajátos widgetjei miatt... Nem akarom átalakítani teljesen más kinézetre... SPB-t meg unom, igaz a mostani Nokia 5530-amon is SPB Mobile Shell fut... de hát nah :D

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1159) annonmi válasza Skynet258 (#1157) üzenetére


annonmi
tag

értem, kicsit lassú vagyok már egy fél napos szolgálat után bocsi érte :)
akkor leszedem ezt a market enablert aztán meglátom, mi történik

Diablo 3 - NMI#2665

(#1160) Vovi1 válasza Skynet258 (#1154) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Akkor légyszives, nézd meg a cég honlapját, megjelenés dátuma 2011 április 21. azaz ma! Ennyire öreg az új 3D-s Androidos Skin program.....

Régóta van okostelóm, és az Android szinte összes kiadását ismerem, használtam sok korszerű telefont, soha nem éreztem késztetést a skin cserére, próbáltam de nem volt az igazi. Ezen a telón azonban ez a skin egészen kivételesen működik. Szabadon választható az aktuális kinézet, az eredeti, vagy az új, ha nem tetszik nyilván törölhető, ezt még nem próbáltam.

Egyébként van egy nagy felhasználói csoport, aki a skinek iránt érdeklődik, az ő számukra hasznos lehet az információ, - 2.1-től felfelé működik - bár ez a blog ezt a témát nem említette eddig.

(#1161) Pumba3 válasza Vovi1 (#1160) üzenetére


Pumba3
tag

Én meglestem. Nagyon tetszenek az animációk, a képernyő váltások, a 3D-s körhinta, a felugró ablakok (a kategória minimalizálás), a kontakt minimalizálás.. tehát úgy minden... de hiányoznak az androidon normál widgetek. (Pl az LGnek az időjárás-óra) nah meg a 2x-nek a menüje (nekem tetszik, hogy külön van kategorizálva)

Ezzel eltűnik a felülről lehúzható cuccos?

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1162) mycso válasza Pumba3 (#1150) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Hali, normál nézetből nem látszik és le sem tudom fényképezni, mert már nincs nálam. (remélhetőleg most javítják vagy írják a csere papírt az lg-nél)

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#1163) Pumba3 válasza mycso (#1162) üzenetére


Pumba3
tag

Az már egy pozitívum, hogy normál nézetben nem látszik, de számomra nem elfogadható ilyen készüléknél ilyen hiba! (gondolom neked sem, azért is vitted vissza) Remélem kicserélik Neked, legyen szerencséd! :) Ha van valami fejlemény, kérlek írd meg, kíváncsian várjuk =)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1164) Vovi1 válasza Pumba3 (#1161) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Nem tűnik el, onnan is működik a beállítás. A héj második vonalában a régi rendszer megvan, az összes eredeti ikon és widget felvihető a 3 D-s térbe. 8 önálló képernyő van, ezek tartalma is szabadon állítható. Egészen jó a saját időjárás widgetje -bár Szolnokot nem találja. Feltehető az LG időjárás Widget is!!

Nyugalmi helyzetben sajátos animációk lépnek be, amik az adott, éppen elöl álló tematikus oldalra jellemzők.

Most éppen eltűnt a telóról, rá kell jönni hogyan működik.

(#1165) Rotate


Rotate
veterán

van itt egy ilyen google fordított dolog, elvileg hamarosan lesz orvosság a random fagyásra:
[link]

(#1166) Pumba3 válasza Vovi1 (#1164) üzenetére


Pumba3
tag

Köszönöm szépen :) Így már egész jónak hangzik :) Ezek a 3D-s cuccosok pár eredeti widgettel meg ikonnal máris jó :D Ha meglesz én mindenképp kipróbálom =)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1167) SBMke válasza Skynet258 (#1155) üzenetére


SBMke
tag

Hali!

nem tudnád ezt az apk filet kirakni valahova netre hogy le tudjam szedni ?:)
Meg még esetleg a scourch androidos verzióját ?

Nem szeretném se rootolni se másik romot felrakni a telcsimre, de ez a 2 cucc azért kéne :)

Esetleg valaki ?:)
Köszi elöre is ;)

-- SBM --

(#1168) Skynet258 válasza Vovi1 (#1160) üzenetére


Skynet258
veterán

Ööö, kicsit én is képben vagyok azért az androidos dolgokkal... :B Részt vettem az SPB Shell 3d bétájában is, így lehet előbb tudtam róla, mint te. :D Ez mostani, igen, de a sima (tehát nem 3D jelzős) Mobile Shell jó pár éves. Nem csak az androidot ismerem ugyanis, hanem a WinMo-t is. ;) Nem is értem, min húztad így fel magad, részvényes vagy? ;]

Egyébként kis javítás: folyamatosan skin-t mondasz, pedig ez a kategória Launcher egész pontosan (aminek normális magyar neve nem nagyon van). ;)

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#1169) Rotate válasza Skynet258 (#1168) üzenetére


Rotate
veterán

mondjuk "indítóképernyő"? :D de amúgy tényleg nincs magyar neve, mint ahogy az app drawernek sem :D

amúgy ja nem újkeletű dolog az SPB Mobile Shell, asszony 5800-jára is rávéstem, mert a gyári symbiannál mérföldekkel használhatóbb...

androidra már nem érzem égető fontosságúnak, viszont amit találtam és tetszik, az Sense theme Launcher Prohoz :) elvileg Sense-s widgeteket is lehet hozzá szerezni :) nekem ez jó hír, mert nekem a Sense miatt kellett volna HTC, de így király lesz a 2x is :)

a képen is egy O2x screenshotja van :)

[ Szerkesztve ]

(#1170) pandor


pandor
tag

A napokban tervezek vásárolni egy ilyet (vagy Desire-t), Pannonnál egy kicsit nyúztam és nagyon tetszik, különösen a sebessége, meg az órisákijelzője. A Mobilarénás teszt egyedül az akkuidőt kifogásolja, mik ezzel a tapasztalatok, tényleg nem húzza ki egy napig se?

(#1171) rolandg válasza pandor (#1170) üzenetére


rolandg
tag

Szia! Eléggé eltérőek a tapasztalatok. Én a Nokia 6630-asomat, meg a E66-omat is töltöttem naponta háromszor bizonyos időszakokban (9-10 óra beszélgetés). Mondjuk most éppen konszolidáltabb a helyzet :-). Mondjuk Tervezek egy ilyen kis csodát beszerezni (van esetleg valakinek tapasztalata vele?). Ez azért megoldaná a problémás helyzetek zömét.

(#1172) Rotate válasza pandor (#1170) üzenetére


Rotate
veterán

volt kiállítva, vagy megkérted, hogy kapcsolják be? csak mert nem tudom bekapcsolnák-e ha megkérdezném :S

(#1173) Balázs1986 válasza pandor (#1170) üzenetére


Balázs1986
addikt

Szia!

Aktív használat mellett kb 1 napot bír ki, bár még szerintem nem állt be teljesen az akksi normál üzemre. Normál használat mellett legújabb fejlemény nálam: tegnap délben levettem a töltőről, kb egy óra wifi, egy kis Samurai 2, 10-15 fénykép, valamennyi mobilnet, aztán 2G hálózat, 1-2 hívás + sms, és most 72%. Szóval, ha nincs meghajtva, bírja ez (most FR12 ROM van rajta).

Kijelző: Pont az LG logója alatt nekem is feltűnt kb 2mm hosszan egy hajszál széles csík, de csak egy bizonyos szögből látszik..olyanból, ahogy az életben nem fogom tartani :D Akkor láttam meg amikor az első bejelentést adták itt róla és átnéztem (azon a képen viszont tényleg durva volt, ezt aláírom), azóta viszont semmit nem nőtt. Ebben a formában nekem nincs bajom ezzel, 0%-ban befolyásolja a használatot. (Mondjuk én 70k-ért hozzájutottam Telenornál, így biztos nem ugyanaz mint annak aki 1xxk-ért vette, de azért bennem van, hogy aki egy ekkora résen kiakad, az nézze napestig úgy :D -a durva hiba ez alól nyilván kivétel- ). A gorilla glass 100%, hogy nem horpasztható úgy be, hogy amiatt legyen ez a jelenség. Ha nő a rés (kétlem...) inkább arra tudok gondolni, hogy a hő miatt enged el a ragasztás. De szerintem ez nem fog megtörténni...(biztos vagyok benne, hogy ha nincs az a durva eset, a mm-es csíkokat sose veszik észre :) )
Az erős leváláshoz -vagy bármi is ez- viszont hajrá garancia-ügyben!

(#1174) Skynet258 válasza Rotate (#1169) üzenetére


Skynet258
veterán

Ez lényegében egy tálca háttérkép, amire átlátszó png-ket raksz, és ezekhez rendeled a funkciókat... Vagy ez már valami új? Galaxy S alatt az előbbi történettel lehetett összevarázsolni ezt a kinézetet, én is használtam egy darabig. :K

https://geekpulse.hu

(#1175) Rotate válasza Skynet258 (#1174) üzenetére


Rotate
veterán

igen valami ilyesmi, és a Launcher Pro Plus-hoz írták, hogy vannak Sense-s widgetek is, nekem így ez a combo elég szimpi :)

(#1176) suppe


suppe
tag

3 hete használom a készüléket, kezdetektől olvasom a fórumot. Ha nem mondjátok, az életbe nem veszem észre azt 2 mm-es kijelző elválást. Ami amúgy szerintem sem elválás, inkább kevesebb anyag került oda ragasztóból. Engem tulajdonképp nem zavar, soha nem tartottam még telefont olyan szögbe, hogy ilyet felfedezzek. Persze az enyémen nem is olyan látványos a dolog, mint a belinkelt képeken. Amúgy telenoros, gyári ROMos (V10b), eddig fagyás nélkül üzemel, nem nagyon tudok negatívumot mondani róla. Volt már jó pár készülék a kezemben, vagy a használatomban. Talán egy dolog, az üzemidő, de akinek volt már hasonló készüléke, az úgyis tudja mire számítson ilyen téren.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#1177) GJ70


GJ70
tag

Üdv mindenkinek.

Valami épkézláb Call Recorder programot nem használ valaki, vagy ajánlani ....???

.....Az aksira annyit tudnék mondani kb. két hét használat után, hogy napi 30-45 perc telefonálás, kb. 20 perc net 3G-n menetközben, otthon 20-30 perc net wifin, szóval így laza 2-2,5 nap.
Persze az üresjáratokban a telefonálás 2G-n megy.
A rom v10.b.
Fagyás nincs, pici akadás meg csak akkor ha mondjuk fájl kezelőben külső sd-ről kell scrollozni 100 fájl mennyiség felett, de ha beindul pörög mint állat :C .

Kijelző : már 3 telefont is direkt megnéztem/tünk ( az enyémmel együtt ) , 2 független 1 telenoros , a függetleneken az lg logo alatt egy leheletnyi és csak teljesen fektetett kijelzőnél ( csak machoisták használják így :DDD ) , erőteljes szem :Y gúvasztás ( már csorog a könny az eröltetéstől ) "látszik" valami ......?????
A telenoroson picit erősebben jön elő, de szintén csak a fenti szögben........- lehet hogy ők kaptak egy ilyen garnitúrát .....????
Az viszont ami az előző hsz-kben látható az durva, nálam kop-kop nyema jelenség !

Mindenképp gariztatás , bár az hogy ez tovább nő, szerintem is kizárt .

(#1178) Skynet258 válasza Rotate (#1175) üzenetére


Skynet258
veterán

Akkor az meg szintén annyi, hogy a Launcher Pro Plus ban ugyebár benne vannak a widget-ek, és ezekre lehet skin-t húzni (Marketben van egy csomó). Tehát ez az egész azért csak ilyen "ál-Sense", mert minden marad a régi, csak a kinézetet lehet lemásolni. ;)

https://geekpulse.hu

(#1179) suppe


suppe
tag

az üzemidőhöz saját tapasztalat:
-napi kb. fél óra telefonálás 2G-n
-napi kb. 5-10 sms
-napi kb. 3-5 fotó
-napi kb. fél óra wifi
-napi kb. fél óra játék
-néha pár tíz perc navigáció
tehát nem folyamatos nyúzás alatt: sima 3 nap. amúgy eddigi megfigyelés alapján ugyanúgy felment az üzemidő, 2-3 hét alatt, ahogy vártam... más készülékeknél is hasonlót tapasztaltam.

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#1180) annonmi


annonmi
tag

üdv, nekem folyamatos 3G kapcsolattal, napi 1, 1,5 óra wifi 10 perc telefonálás, 1 óra játék , 2-3 sms, programokat telepítés/törlés napi 4-5 ezek nyomkodása közepes fényerö mellett kibírja a napot

aki rootolta a telót írja már le hogyan, vagy milyen leírás szerint mert amit találtam nem jött össze. köszi

Diablo 3 - NMI#2665

(#1181) Rotate válasza Skynet258 (#1178) üzenetére


Rotate
veterán

ami nekem pont megfelel, mert pont a külseje az ami tetszik :) mint mondtam sense theme :) nem maga a sense :)

(#1182) spckris válasza annonmi (#1180) üzenetére


spckris
tag

one click root- a legegyszerűbb...

(#1183) pandor


pandor
tag

Kösz az üzemidő tapasztalatokat, egy kicsit szerencsétlennek tűnt a "nem bír ki egy napot se normál használat esetén" summázás.
Nyilván még csak most jönnek a hasonló fecskék, de ez veszett gyors a jelenlegi csúcskészülékekhez (pl. Deire) képest.

(#1184) Vovi1 válasza Skynet258 (#1168) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Bocs, lehet, hogy túlreagáltam, nehéz napom volt.

A skint- (hély, bőr stb) azért használom, mert a szokásos programok egy alap fedő programhoz csatolnak kiegészítőket, skineket, új ikonokat, widgeteket, stb. Ez a prg viszont önálló, nem kell külső kiegészítés.

A 3D-s része nagyon profi, alkalmas arra, hogy bemutassuk a telót. Közel 2 hónapja használom az LG-t, mindíg az volt a gond, hogy elkérték és be kellett mutatni a sebességet. Erre eddig lényegében csak a képek, fotók beolvasási sebessége és a névjegyek gyors futtatása volt alkalmas, a de pl. a menűrendszer gyorsasága, programok futtatása nem ennyire látványos a laikusoknak.

Egyébként egy napos tapasztalat, hogy tényleg nagyon látványos és jól kezelhető. Ugyanakkor szerintem van valahol ütközés az SPB és az LG spec. program között. Nem tudom miért, de előfordult, hogy valaminek az indítása után eltűnt az SPB. Csak törlés és újratelepítés után megy. Ha jól emlékszem az SPB tv-t sem tudtam telepíteni a 2X-re.

(#1185) annonmi válasza spckris (#1182) üzenetére


annonmi
tag

köszi, ezzel sikeresen megoldottam!

Diablo 3 - NMI#2665

(#1186) jooker82


jooker82
nagyúr

Én is megvettem ma, és semmi baja a kijelzőnek körbenéztem....Mondták,h ez egy új szállitás most érkezett és ezekszerint ezekben már nincs ilyen gond....

Elsőre féltem,h nagy lesz a zsebembe,de mikor beleraktam fel se tünt....talán a vékonysága miatt nem érzem...
Továbbra se értem,h mért hagyják ki a fájlkezlőt belőle...most csak azért regeljek fel a marketra meg stbb..
Valami jobb játékot,autós, verekedős foci tudtok rá ajánlani??ami ingyenes...
köszönöm...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1187) Skynet258 válasza Vovi1 (#1184) üzenetére


Skynet258
veterán

Semmi gond, velem is megesik. ;)
Megvetted az SPB-t, vagy "egyéb"? Mert ha utóbbi, akkor eltűnik a készülékről egy restart után... Ha megvetted, akkor nem tudom mi lehet a baj, ilyet nem szabadna csinálnia...

jooker82: hogy-hogy nem akarsz a Marketre regelni, anélkül nem android az android... ;) Meg nem is kell külön, a készüléket meg csak összekötöd a Google fiókoddal... vagy tévedek?

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#1188) Rotate válasza jooker82 (#1186) üzenetére


Rotate
veterán

én sem értem mi gond a Markettel :) ha végigmentél a bejelentkezős cuccon első bekapcsnál, akkor sok külön munka már nincs a markettel :)

(#1189) jooker82 válasza Rotate (#1188) üzenetére


jooker82
nagyúr

Egyaz,wifizni nem szoktam,igy előkell vennem a routert összedugdosni stb...az accountomat rendszeresen elfelejtem....igy frissitések után stb mindig regelni kell...
Marketet nem használtam eddig se,általába netről szedtem le ami kell hozzá...mármint pc-n keresztül....
Amúgy jó teló, nagyon tetszik :K ...most feltöltöm fullra és meglátom hogy birja....
Ha valami jó HD 3D-s játékot tudnátok ajánlani megköszönném....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1190) Skynet258 válasza jooker82 (#1189) üzenetére


Skynet258
veterán

Fusd át a blogom, van egy pár játék is rajta. :DDD

https://geekpulse.hu

(#1191) jooker82 válasza Skynet258 (#1190) üzenetére


jooker82
nagyúr

Találtam egy packot,melybe bennne van kb 15 játék....Az asphalt 5 mért csak netről megy??Legalábbis wifit v 3g-t kért....

Megnéztem LCD tv-n a HD és FULLHD videót,melyet felvett és egészen más a minősége,mint igy a youtubon látszik...Ha nemnagyon mozgassuk,akkor szinte kristálytiszta a kép....Engem meggyőzött....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1192) Skynet258 válasza jooker82 (#1191) üzenetére


Skynet258
veterán

Nem is a FullHD élessége a probléma, hanem az alacsony fps szám - így nem folyamatos a kép. Én is inkább csak 720-ben használom (már ha használom). Az asphalt 5 és az összes Gameloft játék a netről tölti le az adatokat magának (ez többnyire pár száz mega...), ehhez kell neki a net.

https://geekpulse.hu

(#1193) jooker82 válasza Skynet258 (#1192) üzenetére


jooker82
nagyúr

A raging thunder az elindult,de annak nem is nagy élvezet a grafikája lcd-n,az asphaltnak gondolom jobb lehet...
Várom már,h legyenek tegrás játékok is....
Végülis én nagy különbséget nem láttam a HD és FULL HD között,nekem mindkettő megfelel.....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1194) Skynet258 válasza jooker82 (#1193) üzenetére


Skynet258
veterán

Már vannak Tegrás játékok, nekem is fent van az összes, ami eddig megjelent ( 5 vagy 6). ;) Asphalt 6 az viszont szép. :K

https://geekpulse.hu

(#1195) Rotate válasza Skynet258 (#1194) üzenetére


Rotate
veterán

és nem is drága, ha úgy veszi az ember mint te :)

(#1196) Skynet258 válasza Rotate (#1195) üzenetére


Skynet258
veterán

Ja, a Gameloft-os cumókat 1 dolcsiért? :D Az úgy nem. De a Tegrás dolgoknak elkérik azt árát... és van, ami nem is nagyon éri meg. :(

https://geekpulse.hu

(#1197) Rotate válasza Skynet258 (#1196) üzenetére


Rotate
veterán

azért majd ha meglesz a teló a Backbreaker-t azt tervezem, hogy megveszem :) a THD-s verzió királyabb sokkal :)

(#1198) Pumba3 válasza jooker82 (#1186) üzenetére


Pumba3
tag

Hali! Honnan vetted?

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#1199) CUskater


CUskater
tag

Feltettem az OC kernelt, amiben lehet 1,3GHz-ig húzni az agyát. :) 4000 körüli quadrant eredménnyel. Én viszont arra használom, hogy a pimpmycpu pogival lejjebb veszem a proci feszkóját 0,1V-al. Illetve bekapcsolom a "Force minimal freq when sleeping" opciót, aztán majd talán ez még lök kicsit az akksi üzemidején. Amúgy nekem elmegy 2 napot, ha nem nagyon gyötröm. Ha gyötröm 1 napot akkor is lazán elmegy, nem olyan vészes dolog mint a tesztben.

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1200) Balázs1986


Balázs1986
addikt

Örülök, hogy jönnek a tv tapasztalatok. HDMI kábellel kötöttétek rá a telót, vagy volt a tv és az LG közt más eszköz (pl. szgép)? Ha HDMI, akkor olyan kérdésem lenne, hogy nálatok nem voltak méretezési gondok? Pl.: Főképernyő és menü valahogy össze van nyomva oldalról, és alul-felül kilóg a tv képéből. Fektetett módban pedig eleve nincs teljes képen, marad mind a 4 oldalon egy üres fekete sáv a tv-én, viszont a kép mind a 4 oldalon kilóg... Lehet nem érthető, akkor rajzolok :D Játékok közül az Asphalt 6, Samurai ment így. Valamiért az Angry Birds Rio viszont szépen ment, teljes képen. (HD-ready tv, telefon auto és 720p felbontáson próbálva, tv 16:9, de egy teszt erejéig megnéztem, nyilván a 4:3 mód se oldotta meg). Majd még megnézem másik tv-én is, hátha az bénázik (nem egy hejjdeminőségi egyed).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.