Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) Skynet258 válasza annonmi (#1099) üzenetére


Skynet258
veterán

Nekem az mVideoPlayer a kedvencem, de van még pár hasonló program, próbálgasd ki őket. ;)

https://geekpulse.hu

(#1102) Zlika válasza Rotate (#1098) üzenetére


Zlika
aktív tag

Nem a külsö sd a baj kivettem,úgy is gatya....Ötletem sincs.

(#1103) Rotate válasza Zlika (#1102) üzenetére


Rotate
veterán

ez már csak azért is érdekes, mert főleg tőled olvasom ezt a problémát :S amitől meg még érdekesebb, hogy más rommal is ugyanúgy csinálta :S

(#1104) sprite007


sprite007
csendes tag

Sziasztok!

Én is észrevettem hogy a kijelzőnél rés van oldal és alul ilyenkor mi a teendő? 1 hetes a telefon ha beviszem a szervízbe akkor kicserélik vagy megjavítják? Ja és szervíznél az gond hogy felraktam az Nvflash Áprilisi RoMot + rootolva van a teló? Előre is köszönöm :)

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X

(#1105) Rotate válasza sprite007 (#1104) üzenetére


Rotate
veterán

az az áprilisi rom nem lehet gond mivel az is gyári rom, root meg eltünik, ha ujraflasheled a romot...

de sztem felesleges visszavinni, mert szinte mindenkinél van ez a jelenség, és kétlem, hogy cserélnék... de ez privát vélemény :)

(#1106) spckris válasza sprite007 (#1104) üzenetére


spckris
tag

hát jólenne ha kicserélnék, mondjuk a telefon működését nem befolyásolja max a felhasználói élményt, írj bele a panaszkönyvbe ha nemakarják kicserélni ;]

[ Szerkesztve ]

(#1107) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Körbenéztem a kijelzőt, és nálam is látszik egy-két helyen az átvilágítás. Mondjuk annyira nem vészes, pár milliméter a felső, illetve bal oldalt.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#1108) GJ70


GJ70
tag

Nálam ....kop-kop...hálistennek, nincs ilyen jelenség, teljesen hibátlan a kijelző körül.. :C .

Ja és lagolást se nagyon tapasztaltam.... pedig már én is telepakoltam programokkal.

Na jó talán picit amikor az Astro-ban azt a pár száz app-ot végig görgetem, egy picit de annyira jellegtelen....

(#1109) BITBOYS válasza GJ70 (#1108) üzenetére


BITBOYS
addikt

Biztos ezért (is) adta a telenornak jóárasítva az lg:)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#1110) GJ70 válasza BITBOYS (#1109) üzenetére


GJ70
tag

Hát ezt nem tudom, de az enyém mindenesetre nem telenoros hanem független, viszont az lg ügyfélszolgálata szerint - leellenőrizve a sorozatszámot -úgyanúgy lehet gariztatni nálunk, mint bárhol az eu-ban :C .

(#1111) BITBOYS válasza GJ70 (#1110) üzenetére


BITBOYS
addikt

Most akkor lehet gariztatni kellene az elvált kijelzőjű telefonokat? LG belerokkanna :)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#1112) spckris válasza BITBOYS (#1111) üzenetére


spckris
tag

én azért nembánnám ;]

(#1113) GJ70 válasza BITBOYS (#1111) üzenetére


GJ70
tag

Bocs ( mindenkitől ) , lehet hogy félreértettétek a gariztatást.

Én ezt arra értettem, hogy az enyém gsm boltos 1 év garral, de a sorozatszáma alapján mondta az ügyf.szolg. hogy magyaro.-on is él a garja, vagy bárhol az eu-n belül.

De szorítok nektek a kijelzőhibás gariztatásban...... :R !

(#1114) dfcwolf


dfcwolf
tag

Valaki talált már hozzá, jó autós tartót???

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#1115) SBMke válasza dfcwolf (#1114) üzenetére


SBMke
tag

Lehet kapni amazonon egyet 6000 ft átszámolva töltö + autos tartó.
én azon gondolkozom hogy meg fogom rendelni...

-- SBM --

(#1116) Atigyerek89


Atigyerek89
csendes tag

valaki mesélje el nekem, hogy mit kell átállítanni ahhoz,hogy a belső sd-ről tudjak a memóriakártyára másolni pl apk - val, mert a bluetoothon fogadott fájlokat(most pl. egy pdf fájlt) nem tudom átmásolni, mindig azt írja ki , hogy "move failed".
thnx :R

- az egyetlen ami az N82 - ből hiányozni fog, az a verhetetlen fényképezőgép :P

(#1117) tamasgal


tamasgal
senior tag

Sziasztok!

Mi történt pontosan a kijelzőtőkkel? Hol válik el? Mi villágit át? :W

Ha nekem megjelenik ez a probléma és nem fogják kicserélni (1 hetes telefon, javitatgatni, barkácsoltatni nem fogom tervezési hiba miatt), az biztos, hogy valaki korházba kerül én pedig börtönbe!

Ha valamiért kifizetek 100.000 Ft feletti összeget akkor azt szeretném használni egy darabig.

(#1118) jooker82


jooker82
nagyúr

Ezt a kijelzőn levő nyilást,ha átveszem a telefont észre lehet venni?? függetlenként venném...
És ha aktuális a hiba akkor visszaküldjem szerintetek??
A Partneronál minden gyári tartozékot megkapok??

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1119) Zlika válasza jooker82 (#1118) üzenetére


Zlika
aktív tag

Észre lehet ha bekapcsolod és sasszemmel körbe nézed a kijelző szélét.

(#1120) CUskater válasza jooker82 (#1118) üzenetére


CUskater
tag

Nekem is van egy kis rész a bal oldalon ahol átvilágít. Viszont szerintem nem arról van szó, hogy elválik a kijelző az üvegtől!!! Ha jobban megnézitek (már akinek van ilyen "hiba" a telóján), akkor az lehet hogy az üveget és a kijelzőt összeragasztó cucc keskenyebb egy pár tized mm-el és a kijelző széle ahol fehéren világít úgymond "kilátszik". Tehát szerintem nem átvilágít, hanem ott eleve keskenyebb a ragasztó réteg és "kilátszik" az TFT panel széle. Amúgy piti dolog, alig észrevehető, és eléggé meredek szögből látszik csak.

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1121) spckris válasza dfcwolf (#1114) üzenetére


spckris
tag

univerzális tartó 800ft ;)

(#1122) spckris válasza CUskater (#1120) üzenetére


spckris
tag

hogy ráparázott mindenki erre a kijelző témára :D:D

(#1123) jooker82 válasza spckris (#1121) üzenetére


jooker82
nagyúr

Gyári tokot láttatok már vhol??

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#1124) Rotate válasza CUskater (#1120) üzenetére


Rotate
veterán

én sem értem ezt a tömeghisztériát, ki nézegeti már olyan szögből... sztem ha bármilyen más telefont megnéztek olyan szögből, annak se biztos, hogy körben végig tökéletes...

(#1125) mycso


mycso
veterán
LOGOUT blog

A kijelzős témához.

Én vettem észre ezt a problémát és nagyjából így néz ki: [link] [link] illetve még a telefon bal oldalánál is hasonló, arról nem csináltam képet. (egyébként a képen lightosnak tűnik, élőben nagyobb volt a rés, csak nem tudtam úgy lefotózni)

Mivel ugye gyárilag nem így néz ki (még a kínai telefonok sem), ezért szerintem hiba és vissza is vittem. A telenorban, először azt mondták, hogy ez nem hiba biztosan a nyomkodástól válik el (LoL ugye azért beb@szna ha egy 1xxk-s teló szétperegne, mert nyomkodja az ember...), kibontottak egy másik telót, megnéztük, annak hibátlan volt a kijelzője, tehát nem volt elválva. Erre azt mondták, hogy ők nem cserélik, majd elküldik az LG-hez és ők eldöntik, hogy mi legyen (bár szerintük ne számítsak semmire).

Az, hogy a telenor/lg mit mond majd rá, úgy igazából nem érdekel, mert sehol nem látom a telefon leírásai között, hogy ez valami extra tulajdonsága lenne, hogy el tud válni a kijelző a védő felülettől. (innentől kezdve ez hibának minősül.)

Tehát ha visszahozzák így, akkor nem veszem át, hanem megy újból vissza....viszonylag türelmes vagyok, illetve rá is érek, tehát elküldözgetjük majd egy ideig, közben természetesen bele veszünk a küldözgetésbe más hatóságokat is...

Na de ne szaladjunk ennyire előre, majd ha visszajön a teló meglátjuk. Majd természetesen beírom ide, hogy mik is a fejlemények. :R

Rotate a telenorban is ez volt az első kérdés, hogy hogyan vettem észre és miért úgy nézegetem....a válasz: CSAK. Illetve más telefonnak hidd el nem olyan, illetve majd milyen jó lesz amikor el akarom adni x idő múlva, pl: 70k körül adogatják majd, az enyémen észreveszik, hogy el van válva a kijelző és azt mondják csak 50-et adnak érte, akkor hiába érvelek azzal, hogy de ez így jó....nem fog senkit érdekelni.

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#1126) GJ70 válasza spckris (#1122) üzenetére


GJ70
tag

Ez a kijelző történet szinte minden ilyen tipusú telefonon kissebb- nagyobb volumenben jelentkezik.

Többségében valóban csak arról van szó, hogy az oldalsó-felső világító ledek fénye jobban átjön a panel és a külső előlapi burkolat között, ami ténylegesen csak teljesen megdöntött vagy elfektetett készüléknél látszik.

Amit viszont az előző hsz.-ban látok, az már szerintem inkább illesztési hiba, mivel a "fénycsik" nem folytonos, hanem szakadozott, egyenetlen és ha jól látom kissebb szögben is jól látható.
Én biztos nem hagynám telenor ide lg oda, kiverném a balhét de rendesen :W , mi az hogy a nyomkodástól lett ilyen......vazzegh ilyen a világon nincs, gorilla glass a kijelző, a kulcscsomót bírja az ujjat meg nem :F , HÜLYESÉG A KÖBÖN !!!

Nálam volt már korábban ilyen jelenség samsung, nokia telefonoknál, de mivel tényleg csak teljesen döntött állapotban látszódott a pici ledek fénye, igy sem én sem más nem foglalkozott vele .

[ Szerkesztve ]

(#1127) mrlujoak válasza mycso (#1125) üzenetére


mrlujoak
veterán

Hmm, így a képeken elég csúnya. Sötét környezetben szépen látszik... :(

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

(#1128) Drw


Drw
csendes tag

mikor egy hete vki belinkelt egy ilyen képet, akkor még én sem tapasztaltam a képernyő elválást, de most sötétben elég jól látszik: fent az LG logó alatt, és tőle jobbra a jobbfelső sarokban a kamera alatt. Gondolom azért ezeken a helyeken mert a görgetést ott kezdi el az ember középen kisit erősebben rányomva az ujjat. A sarokban pedig mert bekapcsolásnál néha ott támasztom ki, így összefogva a telefont.

Ma reggel pedig újabb akku kiszed/visszarak fagyásra ébredtem(eddig a második), ami pedig nagyon-nagyon gáz, ha nem lehet ébresztőnek használni a telefont, vagy esetleg olyan munkája van valakinek, hogy alvás közben bármikor ébreszthetik. Szóval ha rendszeressé válik, ez hogy kilövi magát a készülék töltés közben, én tuti visszaviszem.

(#1129) tamasgal


tamasgal
senior tag

Én amondó vagyok, hogy ne hagyjátok magatokat! A pénz amit kifizettetek a telefonért makulátlan volt!!!! Legyen makulátlan az érte kapott áru is!

Ha az egyiknél el van valami csúszva és a másiknál nincs akkor az elcsuszott az SELEJT!!!

Álljatok ki magatokért: panaszkönyv, hivja ide a főnökét, maga is hivja ide a fönőkét, pénz vissza, vagy nem selejt árút ide!!!!!!

Már alig várom, hogy az enyém is elváljon!!!!! :((( :((( :((( :(((

(#1130) spckris válasza jooker82 (#1123) üzenetére


spckris
tag

gyári, mint LG optimus 2x-hez kifejezetten az LGtől NINCS.
de lehet külön erre tokot kapni...ebayen kb 500fttól bőrtok,szilikon tok,flipes tok, pouch amit csak akarsz...

(#1131) spckris válasza mycso (#1125) üzenetére


spckris
tag

akkor reméljük a legjobbakat, ha sikerül neked akkor énis visszaviszem!!! :R

(#1132) spckris


spckris
tag

amúgy aki pesti, egy helyre kéne vinni hátha a tömeg jobban hat rájuk hogy basszus tényleg sokan hozzák vissza akkor valószínüleg szériahibás...

(#1133) mycso


mycso
veterán
LOGOUT blog

mégse...

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#1134) CUskater


CUskater
tag

Nekem így néz ki a kijelző "hiba".

Bal oldalon van, a képeken szerintem drasztikusabban fest, mint a valóságban.

[ Szerkesztve ]

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1135) Tesztelo.hu


Tesztelo.hu
senior tag

Végeztem egy újabb éjszakai aksimérést, most 9 óra alatt 100%-ról 96%-ra ment le éjjel. Érdekes, hogy tegnapelőtt ugyanennyi idő alatt 19%-ot merült...

Ma nem nyomkodtam, csak 1-2 sms volt, hívás semmi, így 17 óra alatt 10%-ot merült készenlétben.

(#1136) Zlika válasza tamasgal (#1129) üzenetére


Zlika
aktív tag

Szerintem ez nem olyan dolog hogy használod és egyszer csak elválik.Gyanítom hogy a gorilla glass-t durván meg kellene ahhoz nyomni hogy az alatta lévő kijelzőhöz egyáltalán hozzá érjen,pláne a széleknél.Elsők között voltam akik megvették az itt fórumozók közül és erre a “hibajelenségre“ valaki szemfüles gyorsan fel is figyelt.Nekem is jelen van, a logo alatt kicsi átsejlik a háttér világtás.Viszont amire ki akarok lyukadni az az hogy nem figyeltem fel rá hogy a dolog mértéke idővel változna.Ez vagy már megvásárláskor jelen van,vagy nincs,esetleg még nem vette észre a tulaj.
Lehet hogy ez valami egyedi azonosító,az lg új szabadalma.Legyen a neve mondjuk UBLS mint unique back light sign... Na? :D

(#1137) GJ70 válasza Zlika (#1136) üzenetére


GJ70
tag

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz .

Én láttam olyan videókat a youtube-n, hogy minden féle külső behatással , kulcsal, erőteljes nyomással csesztették a kijelzőt, aztán semmi nem történt.

A kijelző felső részén egy leheletnyit, de csak egy leheletnyit - legalábbis nálam - jobban látszik a led világítás, de amit itt bemutatnak képeket - mégegyszer csak lekopogni tudom - nálam hálistennek ilyen nem található , akkor valószínűleg kikerülhetett egy pár olyan db. aminél ez élből m egvan, viszont azt szigorúan cserélniük kellene.....

(#1138) Rotate


Rotate
veterán

marha peches vagyos ám... még mindig nem jött meg a pénzem, és naná, hogy pont most vitték le 449 eurora ott ahonnan venném... wááá... remélem még akciós lesz mire végre valahára elküldi ez a szerencsétlen iskola azt a szerencsétlen ösztöndíjat... :S

(#1139) Davidoff91


Davidoff91
aktív tag

Na basszus, én meg most akartam Optimus 2X-et venni, de akkor a kijelző körüli gondok miatt lehet, hogy elhalasztom a vásárlást...:( (Mobile Meetingen többször több különböző 2X-et is megnyomogattam, de én azokon nem láttam ilyen hibát, csak annyit, hogy az egyik készülék kijelzőjén - Gorilla glass ide vagy oda - volt egy rohadt nagy karc:D) Boldog 2X tulajoktól kérdezem, hogy más hibát találtatok esetleg? A telefonhoz kapott füles minőségéről tudna nyilatkozni valaki?

Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro

(#1140) rolandg


rolandg
tag

Szervusztok!

Néhány órája én is egy 2X boldog tulajdonosa vagyok. Köszönöm a sok hozzászólást, meg a privát üziket, ami sikerült eldönteni a dilemmámat.

Kijelző elválás: Egy kicsit nekem is világít felül. Remélem ez nem fog változni.

Üdv: Roland

(#1141) Zlika válasza GJ70 (#1137) üzenetére


Zlika
aktív tag

Nálam ugyan ez.Pont az lg logo alatt.De ez nem zavaró,az mondjuk tényleg egy kicsit szálka hogy csúcskategóriáról beszélünk.Természetesen szerintem is a durvább esetekben cserélniük kellene.Sosem jó a vásárlók bizalmával játszani.Na majd hátha software ügyben kiengesztelnek. ;)

(#1142) Ricardo


Ricardo
félisten

Ez egy ilyen telefonnál szerintem is hiba. Más kérdés kit mennyire zavar, és hogy idővel súlyosbodik, vagy nem. Ezalatt azt értem, hogy gyártási hiba (jó részük ilyen és kész) vagy valóban a használat során válik el (eleinte nincs, aztán kis rés keletkezik, később növekszik),de ezt az idő megválaszolja.
Az biztos, hogy ha veszek egy csúcskategóriás készüléket, nekem ennyi sem fér bele.

(#1143) CUskater


CUskater
tag

TISZTÁZZUK szerintem gyorsan a tévhitet, miszerint ez KIJELZŐ LEVÁLÁS!!
Ez nem igaz!! Mindenkinek akinek van ez a "hibajelenség" GYÁRILAG ilyen, tehát nem egy külső behatás eredménye. Nem a használat során lett ilyen, csupán keskenyebb a ragasztó réteg ezeken a pontokon. TEHÁT NEM VÁLIK LE SEMMI SEHONNAN. Üdv.

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1144) Danny750 válasza CUskater (#1143) üzenetére


Danny750
őstag

Jahm és ez szted így rendbe is van egy 140k-s telónál?? :(
(nehogymár , ez még egy 30k-s telónál is égő lenne nemhogy egy legfelsőbb kategóriásnál.......)
Azért ez égő ,az pedig vicc ,hogy mindentelónál máshol van kevesebb ragasztó?? :F
(mivel szerelik ezeket össze? jobb bele sem gondolni.......)

>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<

(#1145) CUskater válasza Danny750 (#1144) üzenetére


CUskater
tag

Nem azt mondom, hogy normális, csak azt hogy nem fog széthullni a gép senki kezében. Normál használat mellett szó szerint láthatatlan a hiba.

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1146) CUskater


CUskater
tag

Alkottam gyorsan paintbe egy művészi rajzot a "hibáról". Nem akartam az egészet körbe színezni feketére, de szerintem a lényeg látható. És a hiányzó ragasztómennyiség szélessége 0,1 és 0,2 mm körül lehet. Csupán annyi a történet, hogy ez a pár tized "látványos" ha oldalra fordítod. Tehát gyárilag ilyen a stuff, nem a user nyomkodta szét a ragasztót a kijelző és az üveg között! Soha az életbe nem fog erősödni a hibajelenség. Sajnos ez ilyen és kész. Az enyémen is látszik egy kicsit, lásd néhány hozzászólással feljebb. Az én csőröm is böki a dolog, mert egy drága telefonnak ne legyenek még csak ilyen apró hibái sem, de ezért nem küldöm vissza garanciába. Mondjuk nálam tényleg csak nagyon kevés fény látszik ki. Nálam viszont a logo környéke tökéletes, csak a bal oldal hibázik egy keveset. :D

[ Szerkesztve ]

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1147) spckris válasza Ricardo (#1142) üzenetére


spckris
tag

egyetértek, én még mindíg azt mondom hogy egy helyre kéne visszavinni (ugyanabba a boltba mindenkinek) és kiverni a balhét...kiváncsi vagyok h kicserélik e nekem azt mondták mikor megvettem hogy 3hónapig cseregarancia van rá, amennyiben őkis látják a hibát(bevizsgálják/vizsgáltatják) kicserélik

(#1148) CUskater


CUskater
tag

Ezen a youtube-os videón is látszik (sőt ezen elég durván, ezt már én is visszavinném), az említett hiba. Tekerjétek 1:35-re.

[link]

"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"

(#1149) annonmi válasza Skynet258 (#1101) üzenetére


annonmi
tag

Köszi, közben a Real Playert is kipróbáltam!

Kijelzőtémához csak annyit tudok mondani, hogy nekem is van 2 olyan rész mintha kevés ragacsot kapott volna de ha nem forgatom, nézem 2 percig vak sötétbe észre se veszem, használatát meg abszolút nem befolyásolja nálam legalábbis, szóval aki ezért nem ad ki esetleg pénzt érte megértem de minden telefonnak van valami hibája gyárilag, vagy hardveres vagy szoftveres részen, pl: Defy fülhallgató bemenet forrasztása...

Tegra Zone-on van egy Dangeon... nevű játék valaki próbálta már letölteni mert nekem nem sikerül letöltenie, esetleg valaki járt már így?

Diablo 3 - NMI#2665

(#1150) Pumba3 válasza Ricardo (#1142) üzenetére


Pumba3
tag

Egyet értek veled! Ennyi pénzért, ilyen kategóriában ez egy csöppet sem fér bele...

(#1125) mycso : EL tudnád fényképezni szemből? Tehát normál használati nézetből.

(#1118) jooker82: Ha ennél a telefonnál maradok és netről rendelem, a futár előtt kibontom, mielőtt kifizetem (ez szerintem alap). És ha van ilyen hibája és biztos, hogy egy az egyben visszaküldöm... PArtneronál ha minden igaz, akkor igen!

(#1122) spckris: Ekkora értékű telónál nem csodálkozok rajta :)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.