Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57034) HuMarc válasza Elims (#57033) üzenetére


HuMarc
addikt

inFamous:

Hű, nagyon sokat lehetne erről írni. Hogy mennyire tetszik az atmoszféra, hogy mennyire könnyed az irányítás, hogy a játékmechanika, a harcok, stb. milyen jól fel van építve. Persze vannak negatívumok is, pl. hogy a látványvilág elég sivár, a város egyáltalán nem olyan nagy, mint amilyennek tűnik, hogy a városrészek egyformák, hogy a játék végigjátszása után (a side mission-öket mind megcsináltam a story alatt) semmi sem csábítja vissza a játékost, hogy a sztori annyira összetett, annyi mindent akar elmesélni, hogy átesik a ló túloldalára, mert az egyes sztorivonalakban még jóval több szufla lenne, stb.

Szóval sok mindent el lehetne mondani, csak mire ezt mindet leírnám, egy 2-3 oldalas Logout-cikk lenne belőle, aminek a nagy része persze ömlengés lenne, hogy a játék adott részei mennyire atomkirályságosan vannak megoldva, szóval inkább hagyom mindezt és összefoglalom röviden:

A játék EPIC. De tényleg. Eléggé. Persze elég kcisi a gamer-tapasztalatom (nincs olyan sok viszonyítási alap), + ezt a játékot azóta szerettem volna beszerezni, mióta először megláttam (a PSN helyreállítása utáni nyáron valamikor, amikor minden PS-tulajhoz ingyen hozzávágták), de egyébként tényleg baromira tetszik az egész. Nem is kérdés, hogy a folytatást beszerzem-e, mert muszáj játszanom vele.

A játék egyetlen igazán nagy negatívuma, hogy kijátszottam a fő vonalat, és onnantól vége, slussz-passz, semmi sem marasztal a játékban. Minden side mission-t kitoltam, a mikor lehetőség nyílt rá a story-küldetések közt, és msot még lenne két zóna (2 side mission), amik meg nem jelennek meg.

Elims: Elolvastad a hozzászólásomban az idézett mondat után következő részt? :F Igen, néztem híreket, tudom, hogy volt, aki halálra WoW-ozta magát, aki megölt valaki mást, mert az legyőzte CS-ben, stbstb. És továbbra is azt állítom, hogy emiatt nem a CS, vagy a WoW okolható. Eleve, pl. a WoW, a CS, a LoL, a Dota, vagy egyéb MMO-k, ill MOBA-k, játékosi köre olyan nagy, hogy statisztikailag szükségszerű, hogy ezen játékosok között legyen olyan, aki őrült, vagy hajlamos őrületre.

Azon, hogy én odaadnám, te meg nem, nem érdemes nagyon vitatkozni, a tiéd egy vélemény, az enyém is :) Látom az érveket, amiért te nem adnád oda, némelyikkel egyet is értek, a véleményem mégis más.

Nem véletlenül írtam, hogy hány éves vagyok, hogy helyén kezeljétek a válaszom. De mivel ez egy vélemény, hadd legyen már elfogult, mint ahogy egy vélemény általában az.

Abban biztos vagyok, hogy az én tapasztalataim a kortársaimról nem túlságosan reprezentatívak, nem tudom, lehet, hogy a tieid inkább azok, ám szerintem egy 14 éves már bőven nem gyerek. Persze kevésbé felnőtt, mint egy 18-10 éves, de sokkal inkább, mint egy 10-12 éves. Pedig már ez utóbbi korosztály sem feltétlenül gyerek.

Ez meg az én véleményem :) Peace.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.