Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162098) Ájvé válasza Marci112233 (#162088) üzenetére


Ájvé
veterán

Nem arról van szó hogy kibír 2 napot, hanem hogy azt írta 1 évig bírja egy telefon akkumulátora, ha olvasnád amit leírtam talán észre vennéd a szöveg ezen részét.
Nem csoda ha 3 éves készülék már nem bírja úgy mint korábban, de 1 évet nagyon extrém igénybevétel esetén nem bírja ki (normál felhasználás esetén ha nem meríti mindig teljesen le akkor szinte biztos nem lehet probléma vagy az már valamilyen hiba lehet).
Írta hogy netet oszt meg rajta, ez elég komoly igénybevétel és tényleg jóval jobban meríti az akkut, ilyen esetben akku kímélő mód se lesz olyan hatékony. Az meg hogy te így használod egy dolog, sokan szeretik értesítés meg háttérben futó programokat stb. úgyhogy ez neked jó másnak nem biztos. Ha deep sleep megy akkor tényleg minimálisan fogyaszt csak, meg kikapcsolni sem érdemes éjszakára annyira hatékony tud lenni (többet fogyaszt az egyszeri ki/be kapcsolás mint hogy egész éjszaka deep sleepbe megy a készülék).

M.Ildiko:
Most is beleesik egy telefon az áfa fizetési értékhatárba, szóval teljesen mindegy hogy jövőre eltörlik a kis értékű csomagok áfa és vámmentességét.
Másrészt Bangoodon EU proirity line esetén általában vám mentesen behozzák az árút, de néhány dollárért biztosítást köthetsz rá Bangoodon és ha mégis vámolják akkor kifizetik neked.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.