Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124301) reelc


reelc
veterán

Engem nem érdekel, de a Humble: ezúttal nem pár hónapos, hanem 12 hónapos előfizetéshez ad játékot, a Pathfinder: Kingmakert.
Az oldal alján.

(#124302) i2k válasza Csapoati (#124291) üzenetére


i2k
senior tag

Generációs problémára.
44 múltam idén.
1997-től játszok aktívan (23 éves koromban, rohadt későn kezdtem - addig számomra PC sem létezett, helyette csináltam minden mást, ami épülésemre vált, talán).
Multiztam már abban az évben és utána, folyamatosan kipróbálva:
* Age of Empires 1 (LAN, hatalmas élmények, rengeteg sikerélmény)
* Quake 1 (LAN, óriási muri volt, évekig),
* StarCraft (1 - gyorsan lepattantam róla, 0 sikerélmény szinte)
* Quake 2 (only multi, 5 éven át, minden este)
* Quake 3 (4 éven át, minden este, váltogatva Q2-vel)
* Unreal Tournament 1999
* UT 2003 és 2004

Aztán jött rengeteg Single Player only és rájöttem, hogy nekem nem lételemem más "élő játékos" hülyeségeit elviselni, és a narratívákat, a sztorikat jobban kedvelem amúgy is.
Mostanság is játszom multival, de elkeserít az a túlnyomórészt etikátlan/kulturálatlan (nagy számok, nagyobb esély rá) / bunkó és figyelmetlen játékosok jelenléte, akik elrontják egy teljes osztag (Battlefield: Bad Company 2, majdnem 1000 óra multiban) élményét és sikerességét, drága játékidejét, megkeserítve azok életét és játékkedvét...
S jöhetsz azzal, hogy de hát csak barátokkal kell játszani, és... ja, ha
0 - ha egyáltalán van annyi barátod és/vagy érdekli őket az adott cím és/vagy éppen van kedvük veled játszani
1 - az adott cím egyáltalán lehetővé teszi az egy szerverre, egy csapatba, külön magatoknak játékot indítani etc.
2 - többnyire beb*asz a játék egy editorral összepakolt aréna-like kerületre (legyen az akár sandbox) és "nesztek, játszatok, csináljatok magatoknak élményt"...

Utóbbitól hányok, sugárban.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#124303) reelc válasza i2k (#124302) üzenetére


reelc
veterán

A legjobb multis élményeim 1997-ben voltak, egy időben eljártunk 3-4-en PC-s játékbarlangba.
Red Alert, Duke Nukem 3D - főleg ezeket toltuk. Élmény volt, de én többet lógtam ott egyedül, singleben játszogattam. Ez pont azelőtt volt, hogy lett otthon gépem. Amikor lett, akkor internet nem volt jó ideig, úgyhogy én így teljesen hozzászoktam a singlehez.
Miután lett Steamem (14 éve), és volt egy kuponom a Valve játékaihoz, kipróbáltam a CS-t, majd a Half-Life 2 DM-et, egyik se volt több pár délutánnál .Ez megerősített abban, hogy nekem a single való.

(#124304) TheNewDawn válasza cyberkind (#124299) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Már hogy a fenébe ne lenne :) Prey, Deus Ex Mankind, MGS Phantom, Kingdom Come, Nier Automata, és még sorolhatnám. Nyilván egyik se hibátlan, ahogy a Witcher se, de azért szerencsére akadnak jó single player gamek manapság is :)

(#124305) Csapoati válasza cyberkind (#124299) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igazából rengeteg jó játék van PC-re is, csak sok inkább rétegigényeket elégít ki, mert pl a tömegeknek ott a konzol.

i2k: Igen, rengeteg múlik a barátokon. Itt van pl a szinte mindenki által lenézett Destiny 2. Valóban egy nagy grindfeszt az endgame, de nekem pl az egyik legjobb idei játékélményem az, amikor az egyik legjobb barátommal közösen végigvittük az alapjáték és a 2 első dlc sztoriját. Nyilván ehhez azért az is kellett, hogy ne legyen szar a játékélmény, és nem is az (a gunplay az például 10/10!). A squad alapú multinak valóban az a baja, amit írsz, de van rengeteg ffa vagy team deathmatch alapú játék is, ott nem kell törődni semmiféle összjátékkal gyakorlatilag. Én örülök annak, hogy ennyi féle játékstílus meg játékmód létezik, mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik. Ami viszont nem tetszik, az a kiadók biztonsági játéka, ami veszélyezteti a diverzitást (khm, ubification, diablo immortal stb.). Én amúgy már elég ritkán multizok, és akkor is inkább coopot, pont azok miatt, amiket leírtál. Na de én is voltam 18 éves meg egyetemista, amikor a haverokkal nyomtuk a multit, meg lövettük magunkat hülyére CoD-ban és azt is nagyon élveztem. Ezért hoztam fel az ízlés dolgot, mert a játékélmény nem univerzális és úgy látszik, hogy ez a "csináld magad" jellegű BR dolog is betalált sokaknál. Legyen meg az örömük, csak én is kapjak számomra jó játákokat - ez pedig a kiadók felelőssége elsősorban.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#124306) cyberkind válasza TheNewDawn (#124304) üzenetére


cyberkind
félisten

Prey biztos, hogy nem, megfájdult a fejem attól a játéktól és semerre se haladtam, Deus Ex talán, csak ugye rá kéne arra is úgy függni mint egy Witcher-re, ez meg nem megy de talá idővel, MGS-t nem tudom, sose voltam fan, ezt se vártam de biztos jó játék, a Kingdom szintén mint a Deus Ex, de ezt el is kezdem majd egyszer az tuti, a Nier meg nem rossz, de még nem tudom hova tenni 20 óra után, úgyhogy megint nem egyértelmű ez, mert amit írtam, a PS-en olyan szintű játékok jönnek évente 3x, de ha nem szereted mindet, legalább 1 olyan lesz, itt meg szökőévente max.

(#124305) Csapoati
Pech, hogy nekem az a játék "jó" ami a PS-en jön évente 3x, sajnos a Witcher 3 után magasan van a mérce, de így sikerül néha találni valamit, AAA vonalon szörnyű a helyzet, idén ősszel nem is érdekelt semmi, de kibővítem ezt a Resident 2 remasteredig, kb azt várom jó régóta, egy 20 éve kiadott játék újrahúzott változatát.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#124307) TheNewDawn válasza cyberkind (#124306) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Furán hangzik tudom, de én a Witcher 3 at ( főleg az 1 és a 2 után amiket nagyon szerettem) 10-15ora után konkrétan untam és nagyon nem szerettem, hetekre ( és majdnem végleg) abbahagytam. Valahogy Velen meg a lapvidek meg a 15526 mellékküldetés meg kérdőjel és hogy a fostoryban abszolút semmi se történt, nem vonzott. Ha a következő pár órában nem jött volna a véres báró meg Triss..de így végül beszippantott.

Ja, az Xcom 2+ WOTC is nekem az abszolút szuper AAA kategóriába tartozott, és valószinűleg nemsokára adok egy esélyt az AC Odesseynek is :)

[ Szerkesztve ]

(#124308) cyberkind válasza TheNewDawn (#124307) üzenetére


cyberkind
félisten

Hát nekem a Witcher 3 egy kegyetlen nagy gyomros volt mert csak úgy ismertem mint nevet, de mást nem tudtam, azt meg pláne nem, hogy kik csinálják, aztán a sok review meg hsz és társai után megvettem (tavaly én hülye :W ), és jött a megváltás full Witcher/CDPR szűzként, mintha megtalálnád a Szent Grált ami tökéletes, amit addig max tudat alatt kereshettél de inkább ott se, nem is csoda, hogy nincs kedvem a mai játékokhoz ezután/egy ilyen után. Nem elég, hogy mint játék szinte tökéletes, még át is tudom élni/venni teljesen Geralt-ot, amit azelőtt csak a DS 3-ban tudtam, azelőtt meg a Batman-ekben és ugye jó pár PS4-es címben, csak azok mint játékok nem voltak ennyire más kategóriájúak. (de persze ide még jöhet a Bioshock 1 és Infinite is, meg még kimaradt pár játék ami ilyet adott, de tényleg nem sok van)

Xcom nem az én stílusom, AC meg +1 sornak jó lesz, végtelen nagy lehúzás ez is.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#124309) TheNewDawn válasza cyberkind (#124308) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Szerintem sokat elvesz az élménybol, ha az ember nem ismeri az első két részt, illetve az előzményeket:)Persze önmagában sem rossz, és örülök hogy tetszett. Remélem nem yent választottad :P amúgy ha már régieket is felhoztal, akkor még a mass Effect széria meg a kotor 1-2 volt ilyen nálam , meg a StarCraft mindkét része:) Triss Merigold és Sarah kerrigan a két kedvenc női videojáték hosom mind a mai napig:)

[ Szerkesztve ]

(#124310) cyberkind válasza TheNewDawn (#124309) üzenetére


cyberkind
félisten

Az egy annyira nincs tervben mert nem tetszik az irányítás, de a 2 mindenképp jönni fog, és de, őt választottam a rendes végigtolásnál, ő illik Geralt-hoz, Triss egy kis izé. :D A Mass Effect-ből nekem az 1, a 3-at már végig se tudom tolni, olyan szinten kivettek abból mindent hála az EA-nek, de ráveszem magamat hamarosan erre is ha már belekezdtem.

Paranormal Cocktivity

(#124311) TheNewDawn


TheNewDawn
addikt

Nagy volt a kísértés, hogy irjak egy olyan háború és béke hosszúságú hozzászólást, de ugye nem a Witcher 3 topik, szóval mégsem :P Inkább befejezem az offot, és persze #TeamTriss :)

(#124312) i2k válasza TheNewDawn (#124311) üzenetére


i2k
senior tag

The Witcher 1: végigjátszva (minden lehetséges kombinációval - offline, internet nélkül, így nekem nagy meglepetés volt, hogy save spammel simán megnézhetőek)

The Witcher 2: elkezdve, de még mindig nem végére érve

Szóval: aki Trissbe nincs belezúgva, az -- figyelem, saját vélemény kerül közlésre, továbbá kiskorúak és érzékenyek most kapcsolják ki a monitorukat, vagy húzzák ki az internet kábelt! -- az bizony puzie :)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#124313) tomsolo válasza TheNewDawn (#124307) üzenetére


tomsolo
őstag

A 2-t élveztem tetszett. Sajna után elolvastam a könyveket és kiszerettem a Witcher univerzumból.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124314) maross válasza tomsolo (#124313) üzenetére


maross
veterán

:O pedig hatarozottan jok voltak a konyvek (foleg egy assassins creedhez kepest)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#124315) i2k válasza tomsolo (#124313) üzenetére


i2k
senior tag

Direkt nem olvasom el az ilyen könyveket. Csalódnék.
Játékkal kapcsolatban egyedül a Metro 2033-at olvastam el, és ahhoz képest a játék tényleg árnyék...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#124316) tomsolo válasza i2k (#124315) üzenetére


tomsolo
őstag

Főleg az első könyv illúzióromboló.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124317) TheNewDawn válasza tomsolo (#124313) üzenetére


TheNewDawn
addikt

A könyvek bár nem rosszak, de a játékhoz és világhirű sci fi írókhoz képest is középszerűek. Én 4 et tudtam elolvasni nagy nehezen, aztán annyi, pedig ha valaki, akkor én kb mindent elolvastam, ami létezik életemben, még legelfoglaltabb évemben sincs olyan mind a mai napig, hogy ne végezzek ki kb minden 3-4 hétben egy hoszabb lélegzetű könyvet. Régebben meg...

Egy szó mint száz, lépj át a könyveken, és adj egy esélyt a TW3 nak, nagyon megéri,főleg , ha a kettő tetszett, és nagy kár lenne kihagynod, nem teljes a történet nélküle, + rettentő élvezetes is ( a legelejét leszámítva ). És épp ezért szerencsére vagy sajnos, de meglehetősen lezárt is, már ami Geraltot illeti. Azért ha máshogy és máshol nem is, ha még lesz valaha folytatás, remélem őt és Trisst ( vagy épp Yent ha valaki őt választotta) is viszontlátjuk még egy rövid cameo vagy spinoff erejég (mint pl ahogy Cirit a 3. részben :))

Trissről én mondjuk egy teljes játéknyi vagy dlc nyi folytatást szívesen látnék, ahogy a legtehetségesebb, de még a történet végének pillanatában egy éppenhog közepes erejű varázslónőből szép lassan a tehetségének megfelelően a legerősebb válik, és egyben főszereplővé lép elő a világ sorsának alakításában :)
Persze ez utóbbira sajnos szinte 0 esély van, mármint hogy Triss ( vagy Yen) ilyen folytatást kapjon.

[ Szerkesztve ]

(#124318) micafighter válasza TheNewDawn (#124309) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én mindenképp a listához adnám még a Dragon Age Origins és Awakeninget is.

Witcher kapcsán a 3 önmagában is megállja a helyét, de a 2. rész az a közvetlen előzmény a kialakult helyzetre a világban, így szerintem mindenképp érdemes annak is adni egy esélyt.

Az első rész pedig egy olyan perspektívát ad Ciri vervonalarol, amit megint kár kihagyni szerintem.

Illetve az első resz pár tekintetben egyszerűbb volt, de sok tekintetben összetettebb, például a különböző stílusok karddal, vagy például a főzetek.

(#124319) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ha valakit érdekel, felkerült Steamre az Indiana Jones and the Emperor's Tomb. [link]

Live-Die-Respawn

(#124320) Hokunda válasza micafighter (#124318) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Nyugodtan idejöhetnek a Paradox játékai is! (Márha valaki félre tudja tenni az alapjáték/dlc hegyek és árazásuk gyakorlatát.)

Mind a Cities: Skylines mind a Stellaris viszonylag új, előbbi zsáneren belül vitán felül a legjobb, utóbbi szintén (ha a 20+ éves IG1 nem számít). A dlck olyan mélységet adnak nekik, hogy 100+ óra után már lesz fogalma Gipsz Jakabnak, hogy mit és hogyan kéne. De a CKII meg a HoI sorozat is kifejezetten jó single élmény, bonyolult játékmenettel, igaz hosszadalmas beletanulni meg 144 hzes monitor se kell hozzá, meg robbani se robban fel bennük sok minden.

(#124321) micafighter


micafighter
nagyúr

PChez vennék kontrollert, Xbox One vagy PS4 gyári kontrollerért ajánljátok?

PS4 kontroller egyáltalán működik PCvel?

(#124322) morfondőr válasza micafighter (#124321) üzenetére


morfondőr
őstag

Gamepad topic! Működik a ps4 pad is, de ha nem akarsz mókolgatni, akkor xbox one! Szvsz sokkal jobb is!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#124323) tomsolo válasza micafighter (#124321) üzenetére


tomsolo
őstag

Ha nincsenek nagy igények Logitech FC310 is jó - cserébe olcsó. Most volt BF-en akcióba 5.9-ért.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124324) Allien válasza micafighter (#124321) üzenetére


Allien
veterán

Xbox one. Igaz, ha csak a vezérlőt veszed, akkor csak kábelesen tudsz játszani (ez igaz a ps4re is). De, van usb-s adapter, és azzal lehet vezeték nélkül is nyomulni. :K Néha vannak eléggé jó akciók. Tavaly pl kék alap kontrollert 9990-rt lehetett beszerezni! :K De, 12E-rt is sokszor volt akciós. Mostanába meg nem látom ennél olcsóbban. Még black friday alatt is 14E volt... :(

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

(#124325) FunPro válasza tomsolo (#124323) üzenetére


FunPro
senior tag

Ha nincsenek nagy kezek, azt nem ajánlom! :N

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#124326) TheNewDawn válasza Hokunda (#124320) üzenetére


TheNewDawn
addikt

A probléma a paradox játékokkal pont a zárójelben lévő dologgal van, ezért nem is vehetok ide.legyen bármelyik game is ( eu4 et kihagytad pedig nagyon jó) mindegyik játékuk 5-6-7 éves és ehhez képest összes DLC vel akciósan kerülnek kb 200 euróba amúgy meg duplája.ennyiert a jó....kat azért. Amúgy a steallaris szerintem nem a műfaj legjobbja, legalábbis nekem az endless space 2 sokkal jobban bejött.ha már klasszikusok, akkor amúgy divinity 1-2 is idejohet. :)

(#124327) Dilikutya


Dilikutya
félisten

A Mordor-on kívül mi van még olyan játék, ami látványos mészárlás? Embereket, szörnyeket akarok pörköltnek felkockázni. Mindegy, hogy FPS, RPG, hack'n'slash, lényeg a látványos és tartalmas vizuális erőszak.

Épp a Bad Company 2-t vettem elő az elfekvőből, jó meg minden, de semmi vér. Meg mondjuk idegesít, hogy a játék fele átvezető videó.

Killing Floor 2-ről tudom, hogy jó kibelezős, csak épp az érdemi látvány Nvidia kártyára van alkotva.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#124328) Hokunda válasza TheNewDawn (#124326) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Mint mondottam egyéni megítélés kérdése. Nálam a 300+ óra simán ér ennyit annak fényében, hogy pl az 50 euros Divisiont 6 óra után "dobtam" a szemétbe. (egyébként a Stellaris 2016os, a Skylines meg 15ös, egyik sem esik ki az adott dátumból. De mégegyszer igen a 15 eurokat leszurkolják 4 havonta, ha valakinek kell a mégtöbb tartalom.

(#124329) Zolás válasza Dilikutya (#124327) üzenetére


Zolás
addikt

DOOM
Ölj meg mindent ami mozog. Röviden és tömören :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#124330) micafighter válasza Dilikutya (#124327) üzenetére


micafighter
nagyúr

Witcherben is elég szépen szállnak a végtagok, de ott ha olyan OP akarsz lenni mint mordorban, akkor könnyű fokozaton kell nekimenni, esetleg all skill active mod, plusz van gore mod is hozzá ha jól emlékszem, meg olyan mod ami minden killnél apritja a végtagokat (alapból nem minden killnél repül). Mondjuk a mordor az egy nagy daráló, a witcher azért az nem csak a darálásrol szól.

Batman ugye nagyon hasonló a mordorhoz, csak pont a kibelezes hiányzik belőle, mert Batman csak kiüti a rosszfiukat.

Mad maxet is tudom ajánlani amúgy. De ha kifejezett daráló kell az a mordor, a Doom meg a killing floor amik nekem is eszembe jutnak.

Szerk.: Most jut eszembe a Shadow warrior is daráló.

[ Szerkesztve ]

(#124331) TheNewDawn válasza Hokunda (#124328) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Én se tettem bele tavaly túl sokat a divisionbe, ( 12 óra) de legalább nem 50, hanem 15 euróért vettem, ráadásul a teljes gold verziót, igy még ugy-ahogy megérte.

De értelek amúgy, de azért 3-4-5 éves dlc ket nem 50% os akcióban kellene adni.... hanem 80-90 ben.
Nekem is megvan összes paradox játék, de mindegyikből az alapverzió csak kb, ugye irtam miért.
Pedig kidobnák belőle a gold editiont mondjuk akár 50-60 euróért, biztosen megvenném. 200 ért nem vagyok hajlandó viszont ez tuti.

Slitherine játékokkal is igy vagyok ( pl Panzercorpsbe van kb 500 órám) ott is 140 euró lenne kb összes dlc vel a játék, de ott legalább 2016 végén kiadták a gold editiont akcióban 26 ért, vettem is meg egyből :)

(#124332) reelc válasza micafighter (#124330) üzenetére


reelc
veterán

Mortal Kombat?

(#124333) micafighter válasza reelc (#124332) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az más jellegű mint a mordor. Szerintem első sorban 1st person vagy 3rd person nezetu játékra gondolt, MK ugye oldalnézetes verekedős, nem kifejezett darálás.

[ Szerkesztve ]

(#124334) tomsolo válasza Dilikutya (#124327) üzenetére


tomsolo
őstag

Shadow Warrior 2

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124335) reelc válasza micafighter (#124333) üzenetére


reelc
veterán

"lényeg a látványos és tartalmas vizuális erőszak." Ezért gondoltam rá.

(#124336) eami


eami
addikt

Urban War Defense. a dev az összes kulcsot letiltotta....

dev statements:

Canary [Dev]

1 Statement
Hi guys, In regards to the revoked keys 20K keys were given to IndieGala for their sale and keys have been being sold since withought any payment to me from them including on other websites.
I apologise fot the inconvienience however this is on them, I will be contacting them to see what's going on in regards to the earnings as I have not seen a single penny.

2 Statement
On a side note I will work to make sure you guys get your keys back one way or another as it's not your fault, I feel like we've both been screwed over by these sale sites.

3 Statement
So who do you think is responsible? the manufactuer or the person who sold you these cars illegally?
Indiegala have your money, there is literally nothing I can do about it they're the ones that have stolen from you.
If they sold you the keys then how am I scamming you? they're the ones that have your money not me, I haven't recieved a penny.

4 Statement
Well you're targeting a developer who worked hard and instead of a large website of which has been taking your money for something fraudulently. If there's anyone that should be reported it is them, I have literally no money.

5 Statement
No they've screwed you over, they took your money because they knew they could get away with it and I'd get the blame.
Not all keys are revoked, there are 3866 I know about being purchased anything else was sold fraudulently.

[ Szerkesztve ]

(#124337) tomsolo válasza eami (#124336) üzenetére


tomsolo
őstag

"indiegala"

nem vágom minek viszik oda

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124338) FollowTheORI válasza eami (#124336) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ez a Steam sara is hogy szó nélkül csinál ilyeneket... mert ha dev vagy a kiadó mond valamit akkor azt azonnal.
Vásárlók meg le vannak szarva... :)

Szerintem a Steam-nek is változtatnia kéne a hozzáállásán, nem szó nélkül törölni ilyeneket.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#124339) cyberkind válasza micafighter (#124321) üzenetére


cyberkind
félisten

Próbáld ki melyikre áll rá jobban a kezed, nekem az Xbone a kedvencem, valszeg veszek is majd Elite-et, de a PS4 se rossz.

Paranormal Cocktivity

(#124340) genndy válasza Dilikutya (#124327) üzenetére


genndy
addikt

DOOM
Shadow Warrior 1, 2
Wolfenstein: The New Order, New Colossus, Old Blood
Mortal Kombat 9, 10
Killing Floor 1+2
Dead Island, Riptide, megmégnemtomhányrészevan
Painkiller: Hell & Damnation
Resident Evil melyik az utolsó? 7?
Left 4 Dead 1, 2
Dying Light
Postal 1, 2, 3
Manhunt
Conan Exiles
Devil May Cry
For Honor
Vampyr
Warhammer: Vermintide
Serious Sam: BFE (?)
Agony (?)
Surgeon Simulator :DDD

[ Szerkesztve ]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#124341) csaba951 válasza Dilikutya (#124327) üzenetére


csaba951
veterán

(#124342) cskamacska válasza FollowTheORI (#124338) üzenetére


cskamacska
addikt

"Ez a Steam sara is"

Ez egészen konkrétan egészében a Steam sara, mert eleve odaenged a platformjához minden tizenéves RPG Maker, és Unity Tutorial spammer hülyegyereket is. :W
Greenlight kifingásával még rosszabb lett a helyzet, Steam Direct keretében már szavazatokat sem kell hamisítani, bárki bármit odahányhat a boltba, és őDagadtságának Kamarájából még csak azt sem ellenőrzik, hogy tartalmaz-e a csomag futtatható indítófájlt. :(((

most megtúrom a legújabb 2,5D-platformer mappát és a következő játékok
FAR: Lone Sails
My Memory of Us
Another Sight most 40% zakcióban extra macska DLC-vel :D
Steel Rats
Pharaonic
Wenjia

büdös életbe nem kerültek volna elém, ha hónaljfelsőig ne kotrom meg újabban a boltot. :U

De a régiből az egyébként ismertebb INSIDE, FEZ sem került elém, pedig nincsenek a fiókon.
Marlow Briggs and the Mask of Death, Black The Fall, Cargo Commander, Deadlight, Shadow Complex Remastered, Flashback, Dark Matter is vagy eljutnak a népekhez, vagy nem.

Broforce talán jobb helyzetben van, az elég népszerű lett, van neki
ingyenes The Expendabros spinoff játéka is. :K

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#124343) eami válasza tomsolo (#124337) üzenetére


eami
addikt

de milyen jól megszivatta most az indie galat. ja nem... cserébe olyan negatívba lökte az értékeléseket hogy öröm nézni.

[ Szerkesztve ]

(#124344) maross


maross
veterán

hah, lecsapok a piaci résre - megbízható forrásból származó Urban War Defense DESURA kulcsokat cserélnék félmalacra! A készletek végesek, max másfél malacot hozzatok magatokkal! :DDD

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#124345) reelc válasza maross (#124344) üzenetére


reelc
veterán

De a fél malacot a falnak kell támasztani, nehogy eldőljön. :)
Van annyi szabad falad?

[ Szerkesztve ]

(#124346) maross válasza reelc (#124345) üzenetére


maross
veterán

itt pesten a derekanal vagjuk felbe, es 16 feldiszno elfer a kisebbik kallaxban

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#124347) reelc válasza maross (#124346) üzenetére


reelc
veterán

Ok, csak nem bírtam kihagyni. :)

(#124348) tomsolo


tomsolo
őstag

Jelentem a WRC7 teljesen megvett engem erre a hétvégére.

Így - 2/3 része megvan a karrier módnak, már csak a WRC season van vissza - nagyon régen szórakoztam ilyen jól autós játékkal. Hiába kevés az autó és csak egyet lehet választani seasononként***, másodikra nagyon bejött szegény Emil Bergkvist - azóta leégett - Citroenje.

Szinte minden pályát imádtam, imádok eddig**** de Monte Carlo, Svédország állatkirály volt, utóbbinál feljebb toltam a nehézségi fokot annyira jó volt határon tolni. Csináltam több tesztet a nehézségi fokokkal, easyn 4-5 durva hiba is belefér, mediumnál csiszre egy - de inkább egy se, hard és afelett tolni kell állat módon(semmi nem jár a nehézségi fokért csak szólok, max a végén más időket fog menni az AI a táblán - menetközben is lehet változtatni btw).

A Greater good jogán azért azt megcsináltam, hogyan lehet kihekkelni a restart limitet akit idegel ez.

Csak ajánlani tudom mindekinek aki szereti a rallyt. (Német ADAC pálya nagy kihívás kocc nélkül :) ) De kontroller ajánlott hozzá legalább, mert sok pálya van ahol nagyon jól jön az analóg gáz/fékadagolás.

*** Juniorba a nemet bajnokságra kaptam ajándékba egy Skodát (sponsor).
**** Kivéve a spanyol bajnokság technikai pályája, ami egy hülyeség imho.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#124349) maross válasza tomsolo (#124348) üzenetére


maross
veterán

volt ez valahol parszazas ajanlatban?

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#124350) tomsolo válasza maross (#124349) üzenetére


tomsolo
őstag

Nem, 10 ojró volt az alja, steamen 12.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.