Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3951) MrCsiT


MrCsiT
addikt

kérdés: ha cw előtt, a prep.day-ben nyomok a sima (nem cw-s) falumban egy pl. mortar-ra egy több napos fejlesztést, akkor az a mortar
- ettől függetlenül, fog támadni a cw-ben, vagy
- nem fog támadni a cw-ben, mert oda is kihat, hogy éppen fejlődik?
:F

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#3952) Hunmugli válasza MrCsiT (#3951) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Tömören: az a mortar az addigi szintjén fog támadni cwben.

Cwre egy jó ideje már nem hatnak ki a fejlesztések, de régen még így volt. Azonban pár dolgot még tudnod kell: ha valamit fejlesztesz, és ez prep day alatt történik, akkor warbase edit módban van erre utalás. Pl. az íjásztoronyról eltűnik az íjász.

Ha prapdayen elkészül valamilyen fejlesztés, az automatikusan megjelenik a warbasen, pl ha húzol egy falat, akkor egy fal szintje megnő a warbaseden is.

Ha ez warday alatt történik, akkor a warbased semmit sem változik.

A cwben minden lerakott defense véd, akkor is, ha a valóságban fejleszted, fel van töltve minden xbow és infi stb.

A legérdekesebb, hogy ha valamit csak építeni kezdesz, attól még valódi, működőképes védelemként lerakhatod cwn. Azonban ez magától nem kerül be a pályára, még a szélére se, csak ha belerakod. Ezáltal remekül lehet trükközni, pl egy th 9.5 infernó nélkül elindítja a klánjában a keresést, aztán, ha megvan az ellenfél, lerakja a 2 infernót, amitől kb lehetetlen 3ra verni. Csakhogy az ő súlyát a kereső infernó nélkül számította, így, ha ezt sokan csinálják, kissé javíthatók a cws esélyek. A "trükk" ott van ebben, hogy mivel a rendes mapen még nem készült el az infernó, warday alatt leállítod, és kövi cwn megint megcsinálod.
Ez persze nagyon macerás, de egy hccws klánnak a sok win talán megér ennyit.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3953) Lootolok válasza Hunmugli (#3952) üzenetére


Lootolok
tag

Én ezt csináltam kb. 4 hétig, amíg nem lett meg a 240-es seregem, és az 5-ös gólem, meg a 6-os wizik.
Költséges buli, de mivel nyersanyag problémám sose volt, így belefért a dolog :D

(#3954) dragonfx válasza Lootolok (#3953) üzenetére


dragonfx
veterán

miért költséges?
amugy a srác faján leírta hogy müxenek ezek a fejlesztések. ;)

kuszunk felfele ám 61-63-68% 2* ..egyszer beérik ez... :DDD
egy olyanon buktunk hogy hajtépés egy th10es kolléga nem hagyott a szélre 2 archert....és így 47% 1* lett.. :O .ezért nálatok jár a dícséret? :DD :DD
na mit javult a wizi6? holnap kész a méreg és kérdés mit rakjak be. ribi4?golem5?wizi6? mindegyik xart se javul....egy hirtelen ok majd azt mondja nekem goblin6 ;] nekem kb 1 hónap kellett a kezdeti fejlesztésekre mostmár megvan minden.
neked a freeze már 5ös?

más:
ha van valakinek a csapatában olyna akinek megvan már a lvl4es rengés. probáljátok ki. ugy megy be rengéssel hogy ok 4 lvl1es is lezuzza a falat de ha 4db lvl4essel mész olyna helyen ahol épp bow infi van elméletben 4 kiszedi azt is mert 102% damage van lvl4en... :))
lehet meg kéne csinálni ;] . amugy darkból sokat nem tudsz már fejleszteni ami meg is éri lassan ráállók a heroesra. most nekem master3ba ad jokat feljebb nem.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3955) Hunmugli válasza dragonfx (#3954) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Azért költséges ,mert ha ezt sokszor csinálod, akkor cwnként kell 5 millió aranyat farmolnod. A leállításnál ugyanis csak a nyersi felét kapod vissza.

A kollégának ajánlom Galadon: always bring an archer. Szerintem alap, h golemes seregben van tisztító troop. 2 wizi 2 arch 2 minion ált elég.

Soha nem fogsz falakon kívül csak rengésekkel leszedni bármilyen épületet is. A működési elvben úgy tudom, le van írva, h a meg lévő életekből szedi le az újabb %-okat. Developer Ipaden ki van próbálva, 300 rengéssel sem tudod leszedni a tht pl.

Igen, néhány egység alig fejlődik sajnos. A wizi pl egy vicc. 5--->6 kb 10 sebzés és 8 élet +ban. Golem is hasonlóan, de mivel abból sokat viszek, 5 golem és egy a ccben, az nagyon megéri. Összesen kb 1800 élet, ha mindnek számoljuk. Fejlessz valami mást, dark spellek, freeze, pekka, sárkány, stb. Sárkány ötös szinten baromi jó. 50% alap, th is majdnem mindig megvan. Multiban kell vele vigyázni, ha nincs freeze, 2 single infis bázist nextelni kell. De ez ritka szituáció :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3956) Lootolok válasza dragonfx (#3954) üzenetére


Lootolok
tag

Azért költséges, mert ahogy tanult kollégánk is mondja, az inferno torony árának a felébe kerül minden CW.
Nekem belefért egy darabig a dolog, mert volt lootom.dE aztán egy idő múlva zavart, hogy durva TH10-esek jönnek a falumba nyersanyagért, így most már az 1-es tornyok ott maradtak végleg :)

Fejleszteni őket majd csak akkor fogom, ha a többi deff már maxos. Az infernot veszi legnagyobb súlyozással, amennyire tudom, amikor ellenfelet keres CW-n.

Mostani hétvégi CW-n volt egy 65 és egy 81%-os támadásom TH10 ellen, egész jól sikerültek. Egyik LVL2-es infernokkal volt ellátva, a 81%-os támadásomban 2db LV1-es volt, egyik single, másik multi. Vittem 6db dagit és 3 golemet, hogy a dagik lefoglalják a single infernot. Bevált a dolog :)
6-os wizik nem tudom mennyivel erősebbek. Azt látom mindenesetre, hogy piros köpenyes mikulások rohangálnak már, látványosabb villámokat szórva. Mondjuk a támadásuk akkor jelentősebb ugye, amikor 3-4-5db lő egy épületet egyszerre, mert így összeadódik a különbség, és mivel lassan lőnek, a lövésenkénti sebzés ugye magasabb (mert mp-ben van megadva mindig a támadás).

Szerintem a golemet told fel előbb, ha használsz golemet, mert ha nem is sokat erősödik, de azért 300HP 4db golemnél már 1200-as összérték, plusz a kis kavicsok is erősödnek valamelyest, így tovább foglalják le a tornyokat.

Fagyim még csak LV1-es, nem is hazsnálom e miatt, mindig 2 heal, 2 rage és 1 jumpot viszek CW-re, meg egy poisont a védőkre. Mivel egyelőre a csapatokat upgradelem, a fagyi még várhat. Ez van, nem lehet mindent egyszerre tolni sajnos, pedig nyersanyagom meglenne hozzá...

(#3957) dragonfx válasza Hunmugli (#3955) üzenetére


dragonfx
veterán

ja hogy leállitja a fejlesztést és ujra berakja ez már vicc hardcore... :C :DDD
én 2 golemet viszek meg 7es gigit a multi infi ellen irto hasznos. meg ugy vagyok multi ellen sok hp.s egységeket kell vinni.
ezért a ribi4et raktam be.
poison4et jó lenne tesztelni de eddig még nem találtam cc.be sarit. ;] looton.
hát nem rossz a loot de lehetne jobb most fog leálln a buldereim még jo van pár apro elmaradás azokat be tudom rakni még de aztán hello.
előbb a védelmet huzom utána a heroes.t....mert igy is tul előrerak már.
vitt ő wizit csak bedobta de minyot archert nem pedig nyomom mindig a sodert. meg a cc.t huzzák ki ha lehet th10en ugysem lesz 3* igy az idő nem számit ha elmegy.belefér a cc leölés....én minyoval ölöm a sarit és elég eredményes. 3 archer 6 minyo.+poison.

olvasd el wikin lehet rosszul értem de mintha szeptember ota ez müködne ott írja lvl4 25,5% mindne további 25%.... :U
sarim lvl1es utálom nem is fogom.szanaszét mennek.
én azt fejlesztem ami %oson értelmeset javul a ribi4 se javul értelmeset de többet mint a wizi5>>6, golem4>>5.

cc.be természtesen egy 5ös kérek egy négyest cisnálók szóval végülis csak 1 golem 4>>5nyi hp a minuszom így. értelemszerűen ha 3at vinnék akkor mrá 2nyi....

lvl2es infi szebb én is itt álltam meg. :DDD :B :K

hát ok hogy több esetén összeadódik skacok de az a 2 hét alatt amig lefogja a labort lehet tudok olyat húzni amit mindig viszek és több +hp.t visz meg azért ok hogy sok hp de ha lofax sebzés az ugy nem nyerő. a wizik képeseke gy gb.től ottmaradni mind. és képes ugy leszednia védelem akár egyet se tud lőni olyna hamar lehal.a ribivel ez ugye nem fordulhat elő. a multi infit is jol lefogja.a dagik mellé. mert ugye ok 2 ág fogja a 2 goelemet de marad3? na ezekre kell találni megoldást ehogy a wizit vagy a witchet fogja le mert a multi a witchet is lefogja nem tudja olyan gyorsana csontikat gyártani.
én most 4 rengés 3 heal.lal megyek ;) . jó neked szerintem ideját nem tudom mikor volt lvl1es infi amit én kaptam páromnak. mindig lvl2-3. a freeze 4-5től ér valamit addig semmit de mivel ugy is csak 8 sec csak akkor tuzdják ez idő alatt rombolni ha mellé +1 rage.t dobsz ugyanoda vagyis 4 spell.nyi( 2 spell.t) vesztezs alapból.
így inkább a rengést választomamellé meg marad 3 hely oda a freeze ne igazán féár be max ha majd felhuzom kiprobálóm ugy 2 heal 1 freeze.
a rage lootra nagyon jo de th10en hát nem is tudom max ha pekka5öt viszel akkor.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3958) dragonfx


dragonfx
veterán

miért ti 4-5 golemet visztek? és akkor mi szedi a le cuccosokat? :U

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3959) Lootolok válasza dragonfx (#3957) üzenetére


Lootolok
tag

Elment rá vagy 30 milla goldom 10-12CW alatt, de a klánért ugye mindent :)

Amúgy a LVL1 infernónak én is örülök, meg szinte mindig nekem is 2-3-asokat dob már szinte csak ellenfélnek. Bár van, hogy a többi deff meg nem maxos, és a falak sem.

Nekem általában ebből áll a seregem CW-re:
- 4 golem
- 4 boszi
- 2-4 archer
- 2-4 WB (külső falhoz, falakhoz)
- 15-17 Wizi
- 1 jump
- 2 heal
- 2 rage
- CC-ben 1 pekka, 2 wizi, 2 archer

Esetek 90%-ban ez elég erős TH10 ellen is 2*-ra, főleg, ha két hőssel megyek, mivel minden második CW-n csak egy hőssel vagyok, hiszen állandóan tolom a hősöket, 40-ig nincs megállás :)

Majd, ha a fagyi maxos lesz, változtatok jobban a felálláson. Ha single infernók vannak, akkor golemek helyett 24-26 dagit viszek. Illetve ha pekkám 5-ös lesz, egy golemet majd lecserélek pekkára+wizire, aztán meglátjuk, mire lesz elég a dolog.

Amit látok, hogy a hardcore TH10-esek még mindig inkább lufikkal 3*-ozzák a TH10-eseket, és beáldozzák a hősöket (esetleg 1 golemmel, és néhány wizivel támogatva, vagy healerekkel) az 1 airdeff+inferno leszedésére.

(#3960) Lootolok válasza dragonfx (#3958) üzenetére


Lootolok
tag

Válaszom az előző hozzászólásban :)
15 wizi + 4 boszi azért elfér 4 golem mellett, az meg elég.

Javaslom, próbáld ki, vagy bejön, vagy nem :D

(#3961) Hunmugli válasza dragonfx (#3958) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ki beszél itt 4-5 golemről? :DDD Általában hatot viszek :Y És általában beválik. A golemek, 2 hős, 16 wizi szed le mindent. Nomeg a 2 rage spell. :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3962) dragonfx válasza Lootolok (#3960) üzenetére


dragonfx
veterán

én még a 3on is huzom a számot ti meg 4-5-6okat visztek omg... :Y
na kiprobálóm a 3 golemet amugy csapattársak annyit visznek. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3963) MrCsiT


MrCsiT
addikt

amit még nem kérdeztem: elvileg, több e-mail címmel, több falum is lehet? (túlzásba esve: akár klánba is szerveződhetek a falvaimmal? :DDD :D )

..csak azért kérdés ez most, mert a kisfiam is nagy Clash rajongó, és - amellett, hogy nyilván eltérő e-mail címe és faluja van - az IP, ahonnan felmegyünk a szerverre, az azonos lakóhely miatt, azonos. (Sőt, volt, hogy ugyanazon az eszközön néztük meg mindkettőnk faluját, úgy, hogy betöltöttük a falut az androidos eszközre.)

Szóval, tudja valaki: ez semmilyen gondot nem okozhat a játékban? :F

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#3964) dragonfx válasza MrCsiT (#3963) üzenetére


dragonfx
veterán

én 1 eszeközön 2 címmel 2 falun játszok
de ha a bluestacksot is beleveszem akkor 2 eszköz.
sőt most lesz tabon is.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3965) yimm válasza dragonfx (#3964) üzenetére


yimm
aktív tag

MrCsiT:

Simán mehet akár 10 falu is. Nekem is 2 van, és a klánunkban a "főnőknek" azt hiszem 8 faluja van.
Tehát szinte bármennyi lehet

[ Szerkesztve ]

(#3966) WhiteWalker válasza yimm (#3965) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ez miért is jó?

(#3967) dragonfx válasza yimm (#3965) üzenetére


dragonfx
veterán

Msandor?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3968) markussandor válasza dragonfx (#3967) üzenetére


markussandor
senior tag

nem biztos, hogy rólam van szó, nekem már csak 4 falum van :-)

(#3969) Lootolok válasza Hunmugli (#3961) üzenetére


Lootolok
tag

És 6 golemmel TH10 3* összejön?
Mert ha igen, kipróbálom :)

(#3970) MrCsiT válasza WhiteWalker (#3966) üzenetére


MrCsiT
addikt

Erre roppant egyszerű a válasz: a klánházba +20-30(35?) egység támogatásod lehet.
Nagyon nem mindegy, hogy van még 4-5 melákod, vagy +1 sárkány nálad, vagy +2 healer a saját létszámod fölött. "Kicsit" jobb eséllyel indulsz a csatákban, mint az, aki sosem kér/ad egységet..

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#3971) WhiteWalker válasza MrCsiT (#3970) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Nekem a klánba mindig adnak és adok. Nem értem még mindig :DDD

(#3972) Lootolok válasza MrCsiT (#3970) üzenetére


Lootolok
tag

Ha jól értelmezem, ő nem erre gondolt, hanem arra, hogy mi értelme, ha valakinek ennyi accountja, és aktív faluja van.
Sokan töltögetőnek, vagy klán átlag lehúzónak tartanak ilyet, ami CW-nél jól jön.

(#3973) dragonfx válasza markussandor (#3968) üzenetére


dragonfx
veterán

jól belehuztatok látom szép eredmény nlunk nagyon ellaposodott a dolog belexarika banda nagyrésze már.
:(
na mégse probáltam ki a 3 golemet sjanáltam feláldoznia ribiket.

baxxus majdnem meglett a az első 3* th10en. :Y
2 golem 8 gigi 6ribi 4 boszi 1x wizi, 7 minyo 4 ijász.
láva volt benn az a tipikus tölcsérbázis volt.
jo gyenge th8as védelem volt de mégis ott volt 3 bow2 meg 2 infi. az idő.... :W ..a hülye láva miatt. :W

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3974) Lootolok válasza dragonfx (#3973) üzenetére


Lootolok
tag

Van az úgy.

Egyébként meg mindig jól esik találkozni TH8-as TH10-esekkel, még, ha nem is nagy kihívás :D

(#3975) kovimester


kovimester
aktív tag

Végre Champion; és még megsem küzdödem érte egy ájszaka alatt sikerült alvás közben; igaz 120 feketém bánta, de meg érte!

(#3976) Lootolok válasza kovimester (#3975) üzenetére


Lootolok
tag

Grat.
Szép maxos a falud, bár a falakkal kicsit el vagy maradva :)

(#3977) kovimester válasza Lootolok (#3976) üzenetére


kovimester
aktív tag

köszönöm szépen.
A falakat meg madj egyszer sajnos nincs annyi időm, de ahogy nézem itt masterben néha a koponya fal si ritka...

(#3978) Lootolok válasza kovimester (#3977) üzenetére


Lootolok
tag

Keress rám.
HUN MKI AKTIV klán
Alex néven.
Csekkold a falaimat :D

(#3979) kovimester válasza Lootolok (#3978) üzenetére


kovimester
aktív tag

:D
Nem rossz! Grat!
De ez is valamit vamaiért. Te a falat toltad fel anno th9 vagy most th10-en, de a véfelem meg nem maxos.
Nekem a fal ne mneked a defw. ugy hogy valamit valamiért :D
végszóként nekem is vanna hiányoságaim és neked is, de szépek és gratulálok hozzá!.

U.i: a champion egy nagy NULLA, 2 támadás után olyan vidáman jöttem le öröm volt nézni :D

(#3980) nordino válasza kovimester (#3979) üzenetére


nordino
tag

Nem baj de legalább lesz lesz miből kigemelned a tengernyi egységeket amiket kérni fogok!:D

(#3981) dragonfx válasza kovimester (#3979) üzenetére


dragonfx
veterán

jaja kaka cw sereggel kell menni 3-4 spell alsohang.
én 2700 master3 környékén vagyok itt okés.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3982) Lootolok válasza kovimester (#3979) üzenetére


Lootolok
tag

TH9en toltam fel, most az új 25db falat nyomtam maxra, amit a frissítés után dobott.
Viszonylag friss TH10 vagyok (kb. 2 hónapos), most kezdek neki a deff upgrade-knek, mert előbb a sereg kellett, hogy CW-n legyen esélyem, és ne számítsak maximális pontszámmal egyelőre.
Most indul a deffek upgradelése. Nem sietek sehova, van még mit tanulnom úgy is a támadások terén :)

(#3983) Lootolok válasza dragonfx (#3981) üzenetére


Lootolok
tag

Nekem a master2 vált be. Kicsit több a bónusz, és hasonló falukat dobál be, mint master3-on.
A teli tárolós TH9-eseket szeretem, főleg, ha a TH-t védik szélen, mert akkor másik oldalról bemegyek a cuccért, és legalább tudom, hogy teslák nem a tárolók körül lesznek :D

(#3984) dragonfx válasza Lootolok (#3983) üzenetére


dragonfx
veterán

naja esetleg ez akkor nyerő ha viszel egy pekkát. :C
látszik ha tesla van mostanság elég sokan odaraknak 1 sor messzire valamit tudjad nincs ott mert zat akarja th.d verd le. ;)
nekem mérföldekkel nehezebbeket dobott master2be. nem ér annyit az a kicsi bonusz nekem.
de már megint 2770nél vagyok :Y :DDD kinek kell 3x trofi? :D
én igy is ugyis első vagyok a fal és a heroes miatt.
elhagyott th10ek vannak azért itt.
;)
nekem a 3-3. wizi archer megy.
az a jo maradtak ilyne apro dolgok th9ről igy nem áll a builder mint bánya collector, dark storage, 3. furo ugye. a falat hagyom 25öt ugyis elválasztónak mindegy milyen.
ja meg egy mortár is van már. :B

még berakoma lvl6ra a furot 4 nap utána ráállunka falbusinessre elixirből :))

több vagy te mint 2 hónap én vagyok kb 2 hónapos te akkor min. 4. :U

most utolso cw.be egy elég jó th10 közepe hasalt el. 30%nál elfogyott a serege. :))

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3985) Lootolok válasza dragonfx (#3984) üzenetére


Lootolok
tag

Szeptember legelején léptem át TH10-re, valamivel több, mint 2 hónapja. :)

Pekkát nem szoktam vinni, mert még csak 3-as, azt majd goblin után tolom fel 5-ig. A goblin fontosabb a loot miatt, mert a 6-os elvileg nem hal meg egy maxos mortar találattól, és egy wizi lövéstől, mint az 5-ös. :D

Ja, tesla helye legtöbb esetben jól látszik, ha van neki helye, akkor szinte biztos, hogy 2, vagy az összes ott lesz. Jó pár TH9-est pakoltam ki így. Szegényke. PEdig csak a TH-val jobban járnának, de majd csak megtanulják, ha ennyi idő nem volt elég nekik a játék alatt... ;]

Most ginat bombokat tolom maxra, már mennek az utolsók is, aztán indulnak a teslák, archer towerek, ágyúk, majd xbow, és legvégül az inferno.
Egyszerre max 2 deffet tolok, megtanultam már, hog ha ennél többet szögelek, előszeretettel támadják meg a falut a gyengülő védelem miatt :U

Utolsó CW-n meg sem támadtak engem :D

(#3986) dragonfx válasza Lootolok (#3985) üzenetére


dragonfx
veterán

Engem ketten isa psromon kivul egy szerencsetlenke probalkozott lootert sari2vel nem tudom mire gondolt.bar eleg szet vagyok rakva ha okosabban csinalja lehet megvan.

Th8-9en megtanultam archer szerepe tan a legfontosabb messzire lo.a 3.,bow mar 3as reg. A 4es alig javul ugyanaz mint amit elemeztunk golem5 wizi6 eseten utolso lesz.
Az infi3 is alig javul a 2hoz kepest.

Igen a gb.k lassan sorrakerulnek nekem is.mert nagyobb a hatokore jah.

Nekem a farmbase.n elszorva vannak a teslak az aa.t eleg rendesen letepik.
Bar hiaba huzom az infit nem mernek mrgtamadni am.csak ha kozeprerakom th.t de akkor meg infivrl eg,utt is letolnak....

Hehe lTom te is utananeztel.jaja goblin6 sokat javul ahogy leirtad a wizi mortar nem nyirja ki.
Az lesz a next. 😉

En sajna nem jegyeztem meg. De nekem tuti keveyebb akkor.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3987) Lootolok válasza dragonfx (#3986) üzenetére


Lootolok
tag

Most jött egy 49%-os 0*-os támadás. Gondolom nem volt boldog az ellenfél :)

Archert tolom mindig elsőnek, mert az ágyúnál messzebb lő, és levegőbe is jó ugye.
4-es XBOW-nl inkább az a jó, hogy sokat erősödik a HP-je, így tovább tart lecsapni.

Kár, hogy a 7-es archer így sem bír ki egy lövésnél többet sem mortarból, sem wizitől. Azért ez illene.

Én csak onnan tudom, hogy mikor léptem, mert augusztus 3-tól 16-ig el voltam utazva külföldre, akkor csak néha indítottam hősöket, majd visszaérkezést követően 1-2 héttel indítottam a TH10-et, így szeptember elejére lett készen.
Januárban léptem TH9-re előtte. Eddig tartott kimaxolni a falut. TH10 ugye hosszabb lesz picivel :D

(#3988) dragonfx válasza Lootolok (#3987) üzenetére


dragonfx
veterán

ja nekem még a full 9 fal sincs meg és az a durva ezzel bőven az átlag felett vagyok már. sokaknak lila sincs kész th10en.

hagy ne mondjam looton hány 45-49%om van pláne most én is egy heroessal vagyok könnyebb th10nek nekimegyke d emindig rájövök semmi értelme ha töltve vana 2 infi.... :O
az archert már 6ra se volt értelme. csak a kék nyila tetszett azért cisnáltam.
annyi javulás van a aranymortár nem üti ki a lvl7es archert de valljuk be th10en kinek van aranymortárja? max aki szénné rusholt....a 7es már kiüti...alig javul hagyom is nem fejlesztem...pláne 2 hétig fogja az a labort...

ezt irtam én is archertower az első. ;) :K
igen a hp.ja növekszik de amugy lofax a sebzésbe. a hp meg relativ ha cw.n rage alatt odamegy 3-4...wizi vagy pekka 1 csapás....

wizitower is a lövése miatt csinálóm mert tetszik nagyon meg hogy ilyne kis narancssárga bigyok keringenek körötte. :DDD
nagyon rámenteka vizuális bevonzásra th10en.
báűr nekem a lvl7es archernek az a rózsaszín nyíla totálba nem jön be.... :(

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3989) Lootolok válasza dragonfx (#3988) üzenetére


Lootolok
tag

Igen, látok elég sok papír falas TH10-et.
Azért itt master2-ben elég sok legalább 9-es falakkal rendelkező van már.
Pedig a sok deff fejlesztés mellett van idő falazni általában, kivéve, ha bányákból él az ember, bár annak meg mi értelme? :)

Nekem is van időnként 50% alatti loot támadásom. Olyankor nem vagyok boldog, bár a legtöbb ilyen esetben azért elhozok közben 4-5-600k-t, tehát igazából a hab a tortán hiányzik csak, de 240k és 700 dark mindig jól jön, bármennyi is a loot :)

A kis erősödés is erősödés, nyilván jól ki van ez találva. Archereknél inkább a támadás van kihasználva, nem az életerő. Mert 10-20 archer egyidejű tüzelése esetén a mp-kénti +30-60 sebzés nyilván jól jön, vagy amikor a pálya szélén CW-nél archer szedi össze a 2*-hoz az 50%-ot, akkor minden sebzési plusz jól jön :)

(#3990) Gabi 8906


Gabi 8906
senior tag

Sziasztok!

Androidról hogy tudom átvinni a játék mentést IOS-re? Vagy hogy mindkettőn meg legyen. :R
Köszönöm a válaszokat előre is, remélem hogy megoldható valahogy.

Apple IPhone 13 Promax+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+B&O Beoplay A1

(#3991) dragonfx válasza Lootolok (#3989) üzenetére


dragonfx
veterán

Sor kerul mindre.
En nekem a goblin a next.
Utana meg talan a freeze bar nem hasznalom....
A boszibol nagyon hianyolom a lvl3at....

Nem panaszkodok nekem is betelt a gold...varom a buildert holnap ilyenkorig. 🔨

Master3ba nincs olyan sok fullos ezert jottem lejjebb.itt 2700 +/-50nel lezengek. Igy kenyelmes.ha latom mar kozel a master2(2800) ramegyek eg, full th10re. 😲

Hat ilyen draga defek melett en alig rakok falat.de ha meglesz akkor aztan.....
A furot meg bepakolom utana elixirbol szabad a csok....
De neked brutal a falad neztelek. Troopba elottem vagy kicsivel.viszont vedelembe en allok jobban.
Heroesbe is ramversz durvan.😜

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3992) Lootolok válasza dragonfx (#3991) üzenetére


Lootolok
tag

Direkt nem toltam a deffeket (újakat sem raktam le), amíg nem lesz egy közepes TH10 CW seregem, sokáig játszottam a költséges inferno lerak, majd felszed balhét , annyi pénzből simán feltolom az összes Archer towert maxra :)
Most kezdtem el tolni a deffeket, az új ágyú és Archer most lesz TH9 max, indulhat az upgrade holnap :)
Ezek mellett nyilván a falazásom kicsit le fog lassulni, de elixirt majd csak falra tolom, meg két hetente valami labor cuccra, oszt csókolom. Speciel holnap reggel elkészül a 7-es nyilas, így indul a terminátor goblin, a della már megvan rá :D

(#3993) Gabi 8906 válasza Gabi 8906 (#3990) üzenetére


Gabi 8906
senior tag

Letöltöttem az Iphone 5c re. Valaki tudna segíteni játékmentés áthelyezésben? :R Nem szeretném előröl kezdeni... :(

Apple IPhone 13 Promax+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+B&O Beoplay A1

(#3994) Gabi 8906 válasza Gabi 8906 (#3993) üzenetére


Gabi 8906
senior tag

Sikerült. :)

Apple IPhone 13 Promax+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+B&O Beoplay A1

(#3995) dragonfx válasza Lootolok (#3992) üzenetére


dragonfx
veterán

Ja igen neked az infi sokst elvitt szerintem ennyit nem ert a trukkk.
Nekem meg sok van a ribi4bol a furo utan a goblinra gyujtok.
Utana meg passsz. 😁 talan a barbi7

Maradek falsf majd egeszitgetem. En a wizit rakom be es akkor elmondhatom az kesz.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3996) Lootolok válasza dragonfx (#3995) üzenetére


Lootolok
tag

Sose fog kiderülni, milyen ellenfelet kaptunk volna, ha nem csinálom az infernós trükköt. Így azt kell hinnem, hogy sokkal nehezebbek lettek volna, és akkor nyugodtabban alszom :)

Én a bányákat kimaxoltam az infernos trükkök ideje alatt, volt rá idő :D

Goblint elindítottam szombaton, azóta 7-es archerekkel lootolok. Látványos a különbség a grafikában, mást egyelőre nem vettem észre. Nyilván jobbak valamivel, főleg csoportban.

(#3997) dragonfx válasza Lootolok (#3996) üzenetére


dragonfx
veterán

Nekem is a goblin jon majd. A ribibol egy het van meg.
A furot huzom most.
Ja vizualisan javul csak....
Szerinted igaz az a lista a frissitesrol?
Amugy a heroes a walls dzol bele tobbet nem?nem a defense update ota..?

Banya nekem is max elixires meg nem.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3998) Lootolok válasza dragonfx (#3997) üzenetére


Lootolok
tag

"Érdekesnek" ígérkezik.
Megszűnik kinti TH-zás, nagyon úgy néz ki.
Ha 30% kell az első pajzs szinthez, meg valószínű a loot bonuszhoz is, akkor valószínű az még nem olyan nagy gebasz, azt szerintem viszonylag könnyen el lehet érni.
No meg akkor a sarokba ki kell pakolni 30%-nyi cuccot, és kész :)

Meglátjuk mi lesz, de mondjuk elsőre kicsit lelombozónak tűnik a dolog, de majd a puding próbája után kiderül mi lesz.
Lehet tömegesen fognak lefelé menekülni a játékosok, én még ezt is el tudom képzelni.

(#3999) dragonfx válasza Lootolok (#3998) üzenetére


dragonfx
veterán

Nehez lesz fennmaradni igen ki kell szamolni mit mennyit raksz ki aztan kirakom falbol 31%.vajon az tamado layout? 😁

Loot bonus noni fog.most jon csak a cumi a vedelem fog vizsgazni.
En most ralltam arra 5+1 spell keszen 4-2 rage heal 4et tamadok addig meg 1-1 kesz. Min 2be tudom vinni a heroes.t utana kilepek.attackonkent 2 spell.igy nem barmolom a telot se. Es nem uncsi.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4000) mihulino


mihulino
tag

hali.
Lehet láma a kérdés, de honnan szerzitek ezeket a "lista" információkat, pl. a 30%-ról?

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.