Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3801) ggeleven válasza dragonfx (#3800) üzenetére


ggeleven
őstag

Én most th10-en 20 witch+golem a cc-ben+4 EQ+1 poison+2 rage+1 freeze összeállítást tanulom/tesztelem. Volt már 3* is, de a kettő általában azért tud jönni (már ha a ribik nem mennek el körbe és szívatnak meg). Két baja van: 7000+ dark és rengeteg gyártási idő.

Ugye milyen sz*r a th10 loot? Akkor mi lesz, ha behoznak th11et pl? Azt már minek? th10et sem maxoljuk ki kb soha (mezei játékosok)... :U

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#3802) Lootolok


Lootolok
tag

Én nemrég óta vagyok TH10, kb. 3-4 hete. Hőesim 22/21-esek, és minden héten indítok egyet, nincs megállás.
Army campokat húztam fel mindenek előtt, meg a spell factoryt, infernot le se raktam, mert amíg nincs támadó erő, addig csak túl erős ellenfelet dobna CW-n. Mostanra ért be, hogy jöhet ELSŐ inferno, mert már a golemem maxos.
CW-n már így azért el lehet érni TH10 ellen a 2 csillagot is, ha nem hardcore a falu. Hardcore TH10 ellen kell az összes maxos egység, és spell, ami még vagy 2 hónap, mire a laborban lefut (Pekka LV5-re, Wizik, fagyi spell).
Falaimból csak az új 25db, amit a frissítés óta hoztak be, azok nem LV10-esek, de már csak 20db van hátra, a többi mind LV10, és leraktam mutatóba azért 5-6db LV11-et is, csak a mihez tartás végett :)
Deffet semmit nem fejlesztettem még, pont a CW erősség számítás miatt.
Eddig működött a dolog.

Lootolni pedig fel kell menni masterba (nekem a master2 jött be hosszú távon), már TH9-el is ott voltam. 240-es sereg már elég ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen TH9-től lehessen lootolni, sima dagi-barbi-archer-goblin loot sereggel, ami a 90%-os elhozható loot mellett is elegendő. Ahogy erősödnek a troopok, úgy lehet egyre durvább falukból is elhozni nyersanyagot. Amúgy meg a master vaskosabb loot bonusza miatt az időnként bedobott TH-k leütése is jelentős bevételt hoz.

Felesleges bohóckodni Silverben, meg Goldban, az TH6-TH7-TH8-ra jó max. Nem véletlenül vannak a magasabb ligák, hogy erős faluval a bónusz mellé elegendő legyen kevesebb nyersanyagot elhozni ahhoz, hogy nagy legyen az öröm :)

(#3803) dragonfx válasza Lootolok (#3802) üzenetére


dragonfx
veterán

az utolso mondatodon gondolkozok ja hogy fel kéne menni.
eddig nekem az arany1 volt a legjobb eddig. de itt most gyengusz nagyon....

na ujabb 2* th10 ellen.
nekem még csaka golem4re van benn de aztán megy 5re vagy a freeze nekem infi kinn van bow is.
2 camp kész.
a 3.ra gyüjtök
spell kész persze.
labor megy épp.
meg a kapott ágyú archer megy majd 11re felzárkózva a többihez.

most épp 12 sari5tel jöttek nekem freeze5 rage ballonnal hát malaccal de csak 1*ot ért el.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3804) Hunmugli válasza ggeleven (#3799) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Minden hszre írhatnék külön választ, de ez volt az első. Általában 6 golemmel megyek. Kihúztam a pekkát négyre, de nem elég jó, így másfél hónapot kidobtam a laborból a kukába :W Egyszerűen haszontalan, csak a helyet foglalja. A 6 golem szerintem tuti taktika. Emellé 2-3 jump 2 rage és esetenként egy freeze kell, EQ csak kivételes esetekben. Ha nemesis-szerű bázist támadunk, akkor a belső falra nem kell jump, megfelelő mértékű tisztítás esetén az egységek befelé mennek, egy rageval pedig áttörik a falat. 2-2 golemmel meg wizikkel kell a bázis külsejét leszedni, utána mehet még több golem, wizi, witch, hősök középre a spellek nagy részével. Nem rég toltam egy 3 csillagot így! Csak sajnos nem készült belőle videó, el kell hinni :) Mással nem igazán próbálkoztam, régen lavaloonoin volt a fő profilom, mára ennek leáldozott. Ha a queen középre megy, megvan a th, a tisztító golemekkel az 50%, vagyis a két csillag.

Igen, magasabb ligákban jobb a loot. Amíg csak level 6 barch van, szerintem érdemes néhány giantet vinni, egyébként elég a barch. Én 8 giantot, 4 wbt, 8 minit és 1 barakknyi barbart, 3 barakknyi archert viszek. A giantok azért vannak, hogy ccvel, hősökkel, a maradék barchhal tuti meglegyen az 50%. Sajnos 21-es szinttől a hősökre plusz darkot kell farmolni, legutóbb eközben masterből leestem 2333 köré, és úgy döntöttem, lemegyek silverbe... Utoljára voltam ott :D Most felfelé megyek.

Cwben nem szabad lerakni az infernókat, amíg nem tudsz th 10et 2 csillagozni. Ennek egyszerű oka a cw matchmaking. Mi: th9-8-7, enemy: th 10ek: 4!!! rusholt, th 9ek: hatos hetes falak, izi 3 csillagos bázisokkal. A többit nem is mondom...

A klánunkban egyre gyakoribbak a kiksarik (3 napja nekem is van), a rangosoknak ez megengedett. Dugómacska szint a cél (nem kell moderálni :DD ), aki a 444 academy leadere. Bázisa: egy egyes cannon, így cwben a th hetek mögött van!!!!, th 9, sereg: 8 db 4es sari, hatos lufik, ccbe kutyuli. Taktika: a két legjobb th 8at hármazza az enemytől. Sajnos mi nem vagyunk türelmesek, sokan már lettetek pár deffet, mert a lootot konkrétan lehetetlen megvédeni, noha csak elixír kell. Viszont így is jelentősen javulhatnak a cw esélyeink. Jelenleg th 10en nincs gáz, th 9en ritkán, th 7en alap a 3 csillag, th 8ak meg sokat bénáskodnak sajnos, őket kell erősíteni.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3805) sztanozs válasza Hunmugli (#3804) üzenetére


sztanozs
veterán

Egy ilyen unbalanced falut sz ívesen néznék én is CW támadásra - érdekes felállás - monjuk egy ilyen falun egyértelmű a 3 csillag :)

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#3806) MrCsiT


MrCsiT
addikt

kérdés: ha befér most 1 milla arany, th5 mellett, és 300e aranyból egy fullra bontó támadó elvisz 97e aranyat, hogy a francba lesz meg a 750e a th6-ra?? Gondolom, akkor pl. 500e-ből még többet (297e??) fog elvinni egy támadó, akkor meg sosem gyűlik össze a 750. Mi a megoldás?
Védelem elég jól áll, falak 5-ösek, de 75 db barb lvl3 + 75 íjász lvl3 + 2 db ligtning spell lvl4-el simán lebontottak, kezdve azzal, hogy a 2 db lightning leszedte az itt elérhető 1 db mortar lvl3-at..
szóval? :F

kérdés2: ha van 1000 diamondon, akár th5 mellett is letehetem a 4. építőt? mert ha igen, akkor lesz lassan 1000 :)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#3807) ggeleven válasza MrCsiT (#3806) üzenetére


ggeleven
őstag

A rabolható mennyiség maximalizálva van, de minden szintfüggő (mármint hogy Te hányas vagy és a támadó hányas). Ha minden igaz ez most az aktuális: link

Építőt bármelyik szinten vehetsz ha van elég gemed! :)

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#3808) RufuszX válasza MrCsiT (#3806) üzenetére


RufuszX
senior tag

Egyszerű képlet: addig nem lépsz kis folyamatosan farmolsz amíg tele lesz a tároló (1milla -100e még mindig 900e, ennyi).

A 4. építő (sőt 5. is) simán kivehető bármelyik szinten.

(#3809) dragonfx válasza ggeleven (#3807) üzenetére


dragonfx
veterán

én már nem látom át..néha olyanokat viszneka kisfalumtól hogy besza behu..th8 eleje azt full th9 nekemjön és 460 aranyat visz....jo termelőkbe volt 60 mert nem volt hely lerszedni.

nekem most is sikerült a 2* th10en pedig th9es a seregem. a +1 spell sokat ér.gowiwi.vel megyek ribivel kiegészítve.
én mindig EQ.val emgyek ha 9es a fal.

th10en irto fos a loot arany2be vok hova menjek fel?

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3810) ggeleven válasza dragonfx (#3809) üzenetére


ggeleven
őstag

Párunknak c1 és m3 körül egész jó. Szerintem kb 2 hónapja itt tanyázom...😃

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#3811) dragonfx válasza ggeleven (#3810) üzenetére


dragonfx
veterán

uhh annyira fel kéne menni?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3812) stumpjumper


stumpjumper
csendes tag

Sziasztok! Szeretnék th9-en megtanulni 3csillagozni. Eddig GoWiPe próbálkoztam, de nem sok sikerrel. Milyen más stratégiákkal lehet th9-et 3 csillagozni?
10-10 es hőseim vannak, king most megy 11-re. 4-es golem, 6-os ballon, 4-es hog, holnap indítom a 2es witch et. Röviden ezek a troopjaim vannak.

(#3813) Hunmugli válasza stumpjumper (#3812) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia! Akkor pont időben kérdezted. Gohogg, Golava szintén megteszi. Witch helyett a hogot húznám (először), mert az sokkal többször használható. A hőseid gyorsan húzd fel nagyjából 15-ig, azon a szinten már nagyon jók. Rusholt bázisokat persze így is lehet 3azni. Elsőre nem biztos, hogy menni fog, sőt 2.ikra sem. Sokat kell gyakorolni. Ha van erre lehetőség a klánodban, próbáld meg a lehető legerősebb olyan bázist megtámadni, amire szerinted van esélyed. Youtubeon találsz segédleteket, pl: [link] elején hasonló hősökkel 3 csillagoznak.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3814) stumpjumper válasza Hunmugli (#3813) üzenetére


stumpjumper
csendes tag

Köszi a segítséget. Akkor a hog lesz, úgy is nagy kedvenc. Gyakorolni van lehetőség hisz war clánba vagyok. Bár itt masterban is van lehetőség. A hősökkel pedig az a tervem hogy a kinget most egyből húzom 15-re a képesség miatt. Utánna ledig a Quuenel ugyan ez. Ha minden jól megy akkor 15-ig tudom húzni folyamatosan.

(#3815) makikoma válasza HaliHUN (#3759) üzenetére


makikoma
csendes tag

HaliHUN, látom a CH T7 is magyar klán lett :D
http://www.warclans.com/top-war-clans/105

(#3816) dragonfx válasza stumpjumper (#3812) üzenetére


dragonfx
veterán

Hát nehéz eset kell szerencse is bénán kialakitott ellenfélbázis.
full th9 ellen ami jó elrendezésű nehéz olyna sereget cisnálni 4 spellel 220as camppal ami elég lehet.

talána gowiwi a leginkább célravezető.szerintem a pekkát felejtsd el.sok helyet foglal.
esetleg ribivel még probálkozhatsz megspékelve a gowiwi.t netán hogot mellé.

a lavaloonhoz is szerencse kell és hogy a cc aq.t leöld.
a goho talán a legjobb de fullos ellen már nem....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3817) Lootolok válasza dragonfx (#3811) üzenetére


Lootolok
tag

Master 2 ajánlott.
Nekem bevált.
TH9-es koromban mentem fel oda, és most viszonylag friss TH9-esként is bőven lehet lootolni ott.
Akadnak elhagyott faluk, teli zsével, bár sokszor küzdeni kell az 50%-ért elég rendesen, de hát ugye TH10-esként az ember ne csak a TH8-as kollektorokat csapkodja le, hiszen abban mi az élvezet? :)

(#3818) Lootolok válasza stumpjumper (#3812) üzenetére


Lootolok
tag

Sok türelem kell hozzá, 20+ hősök javasoltak.
Sokan a laloon támadásra esküsznek, amivel a legkönnyebb a TH9 3*, de sokszor hajszálon múlik, hogy 3*, vagy 0 lesz e belőle.
Érdemes CW sereggel lootolni, a nélkül nem lehet rendesen begyakorolni a támadásokat.
És hiába tanulsz meg egyfajta támadást, sokszor a falu elrendezése adja meg, hogy mi kell hozzá.

(#3819) stumpjumper válasza Lootolok (#3818) üzenetére


stumpjumper
csendes tag

A laloon pontosan miből is áll?

(#3820) dragonfx válasza Lootolok (#3817) üzenetére


dragonfx
veterán

semmi én sosem voltam ennek híve hogy 220 archerrel lootoljak és tisztes lootsereget viszek azt más kérdés a fele megmarad.
th8tól smemit nem tudzs elhozni th10ként kb.
én most kristály2 fele igyekszek és javult a helyzet szerencsére.
még 2 fontos fejlesztés van th10en és faja vagyok( 3. bow, 4. camp)

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3821) Hunmugli válasza stumpjumper (#3819) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nagyon fontos tisztázni, hogy "milyen" laloon.

A la előtag a seregben lévő ált. 1-5 lavakutyát (lavahound) jelzi, míg a loon (balloon) a ballonokat jelzi. 3 fő felhasználási területe van:
- Farming: Rengeteg miniont tartalmaz (lavaloonion, minion), de néha nem tartalmaz kutyát. Alapvetően magasabb ligákban darkra mennek ezzel sereggel, mert erős bázisok is üthetőek vele 1 csillagra simán. Cserébe sokáig készül. Példa: hatodik perctől: [link]. Empir nagyon szeret ezzel darkot farmolni :)
- Push: A farmhoz nagyon hasonló sereg, de itt a két csillag a cél.
- Cw: A cél a 3 csillag. Ez egy hibrid támadás, ahol a hősöknek és pár pár földi katonának is kulcs szerepe van. Ezért megkapja a go előtagot is: golava/golaloon (golem), a lényege: hősök, golem, 1 spell, és wizik felhasználásával leütnia a queent, cc troopokat, egy airdeffet. Ezután 3 vagy 4 kutya, 3 spell (rendszerint rage, de lehet haste is) segít a 14-24 lufinak a bázis többi részének leszedésében. Gyakorlat: [link]

Ennyitől amit elmondtam nem leszel profi, de ez a tudás szinte csak és kizárólag saját gyakorlat és tapasztalat alapján szerzhető meg.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3822) stumpjumper válasza Hunmugli (#3821) üzenetére


stumpjumper
csendes tag

Köszi a segítséget! Mihelyt lesz lávakutyám ki is próbálom. :)

(#3823) ggeleven válasza dragonfx (#3820) üzenetére


ggeleven
őstag

Akkor itt feljebb már találsz normálisabb lootokat? 😃

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#3824) Lootolok válasza dragonfx (#3820) üzenetére


Lootolok
tag

Master2-ben elég sok olyan 5-800k-s loot van (mellé 2-4k dark), amit el lehet hozni a következő, nekem bevált sereggel:
- 15db dagi (most 6-os, 3 nap múlva végre 7-esek lesznek)
- 5db WB (még ezek sem maxosak)
- 65db archer (még ezek is 6-osak most)
- 60db barbi (ezekkel kezdtem, már 7-esek :D)
- 30db sáska (még ők is csak 5-ösök, majd később tolom fel őket 6-osra)
Spellből az esetek legnagyobb részében elegendő 1-2db heal, rage csak akkor kell, ha veszélyben az 50% (mert nincs kint TH). Viszonylag gyorsan elkészül a sereg, főleg, hogy barbikat és archereket előre bekészíten a barakkba, így legtöbb esetben a csata után azok már készen vannak, vagy ha csak TH-t csapok le a vaskos bónuszért, akkor meg semmit sem kell várni.

Ezen felül ha megvan a loot bonusz, ami 240k és 700 dark, igen frankó bevételt lehet elérni :D

(#3825) Lootolok válasza ggeleven (#3823) üzenetére


Lootolok
tag

Masterben is rengeteg loot van.
Kicsit küzdősebb, mint a silver, meg gold, de TH9, és TH10 nem is oda való. Azokkal már illik legalább a kristályban keresgélni, ott is a magasabb kategóriában a több loot bonusz miatt.
Minél magasabb kategóriában van az ember, annál jobb a bónusz, és annál többször elég szinte a loot bónusz, nem kell mellé a vaskos egyéb nyersanyag a faluból, csak ami a sereg árát fedezi kb.
Persze én nem támadok falut csak a loot bónuszért, kivéve, ha kint van a TH.
50%-hoz meg már kell 130-150k értékű sereg, nem árt, ha legalább ennyi nyersanyagot elhoz az ember, de é törekszem itt fent is a minimum 400K loothoz (összesen, nem fajtánként), mert ezen felül a 240k bónusszal kiegészítve már egész jó a loot eredmény. Bár jobban szeretem ha az a 400k inkább 5-600k. Naponta szokott jönni 1-1 1 milla körüli loot (bónusszal együtt). Sosincs nyersanyag gondom.

Ha meg nextelés közben jön egy-egy TH, nem hagyom ott :)

(#3826) WhiteWalker válasza Lootolok (#3824) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Sáska? Wtf??? :DDD

(#3827) sztanozs válasza WhiteWalker (#3826) üzenetére


sztanozs
veterán

Asszem goblin - nálunk a "bubi" (ballon btw) akasztott ki pár embert :D

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#3828) netkoo


netkoo
senior tag

Sziasztok.
Règgen játszottam kb 1éve aztàn abba hagytam de most leszedtem ujra belèptem ès minden megvan😎
Th8 lvl 5 falak.lvl 4archer,barbar,giant.
Szóval klánt keresek.
Köszi előre is. :R

Samsung S22+

(#3829) sztanozs válasza netkoo (#3828) üzenetére


sztanozs
veterán

Mennyire leszel aktív? Napi szinten (többször?) vagy csak hetente párszor?

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#3830) Hunmugli válasza netkoo (#3828) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Csak azért írom ezt, mert nem úgy kezdted, hogy szerencsére g+hoz connecteltem, ezért...
Nem tudom mennyire ismered ezt a játékot, de ha tényleg érdekel, akkor mentsd el a falud. Erre - op. rendszertől függően - 2 lehetőséged van.
IOS: itt... na ezt nem tuom de itt azt hiszem csatlakozni kell apple idhez (vagy mi)
Android: pofon egyszerű: coc, cocon belüli beállítások (jobb alul), középső hasáb alul, g+ sign in legyen zöld, azaz connected. Jól fontold meg, melyik emailcímre csatlakozol, ezt nem lehet visszacsinálni. Klánt nem tudok ajánlani, de lehet így is segítettem :)

Emlékeim szerint a falu megmarad - "mert megjegyzi az eszközt" - ha csak letörlöd az alkalmazást és visszateszed. Ha nem akkor bocs a hszért - ezért van offban.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3831) sztanozs válasza Hunmugli (#3830) üzenetére


sztanozs
veterán

Szerintem azt írta, hogy minden megmaradt...

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#3832) netkoo válasza sztanozs (#3829) üzenetére


netkoo
senior tag

Szia.
Napi szinten többször belèpek szinte ezzel kellek fekszem😈
Donkoo val vagyok fent nèzd meg a profilom ha ok .?
Add meg a klán nevèt és jelentkezem.
(Boom beach,castle cash ezekkel játszom mèg) :B

Samsung S22+

(#3833) dragonfx válasza Lootolok (#3824) üzenetére


dragonfx
veterán

hehe na igen én még kristály2be vagyok de jobbaka lootok jah amig lesz türelemm megyek fel.
én is haosnló sereggel megyek.

jaja ilyen 5-8as lootok jönnek nekem is.
a seregem kb 80e de sajnos a rage megnyomja 1-2 kell. vagy heal rage 1-1
arra is törekszek az aq bk max annyit aludjon amig a next sereg megvan vagyis kb 15 percet.ha megvana 2* és a loot utána lépek ki.ha már a heroes.t lövik.
természetesne lootolni ugy indulok healer és a wizik már fejlődjenek addig mire visszajövök ezek utána 4x3 gigik gyártódnak....

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3834) WhiteWalker válasza sztanozs (#3827) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Nem akasztott ki engem, csak percekig agyaltam milyen sáska lehet... :C :DDD

(#3835) Hunmugli válasza sztanozs (#3831) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Elméletileg, ha van egy falud egy eszközön, de nincs connectelve, csak az eszközön van, és letörlöd a coc-ot, aztán újra feltelepíted, akkor van olyan okos, hogy visszateszi a faludat. Csak ha pl átváltasz egy másik falura, vagy törlöd a gyorsítótárat(? valami ilyemit :D), akkor az a falu elveszik. Vagy eladja a telefont, gyári adatok törlése, és a falu elveszik. Ezért írtam, mert elméletileg sima coc újrarakástól még megmarad. Csak durvább dolgoktól veszik el, amit meg kéne előzni. Vagy félreértjük egymást...

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3836) Lootolok válasza WhiteWalker (#3826) üzenetére


Lootolok
tag

:)

Nálunk ezek mennek:
Sáska - goblin
Dagi - giant
Barbi - barbár
Boszi - Witch
Blöki - Lava houd

(#3837) Lootolok válasza Lootolok (#3836) üzenetére


Lootolok
tag

Ja, és még egy :
Kavics - Golem :)

(#3838) sztanozs válasza Lootolok (#3836) üzenetére


sztanozs
veterán

mi a ribi? az íjász vagy a valkűr?

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#3839) Lootolok válasza dragonfx (#3833) üzenetére


Lootolok
tag

Nekem 100k, és ahogy fejlődnek az egységek maxosra, kicsit úgy drágul, viszont így vagy nem kell majd mindenki, vagy keményebb faluból is tudok majd hozni.

Mivel a legtöbbször elég 1-2 heal spell, így az átlag támadásom 140-150k elixirbe kerül, amit majdnem fedez csak a 120k elixir bónusz, minden más gyakorlatilag "ajándék" :)

150k befektetéssel elhozni 5-800kt, pedig nem olyan rossz buli szerintem :)

Azt nem szoktam érteni, hogy amikor valamelyik (vagy mindkét) tárolóm teli, jönnek durva arcok, maxos sereggel, 5 ledobott spellel, és elvisznek 2-400k-t. Azt szoktam kiszámolni, hogy elixirbl vagy 0 szaldóra jönnek ki, vagy negatívba, darot visznek a befektetésükön felül 1000-1500-at, és goldból nyernek 1-200k-t max.
Ez, hogy éri meg nekik, sose értettem. 2 óránként tudnak leggyorsabban is támadni, hacsak nem gémelnek mindent, hősök is alszanak másfél órát.

Kint van a TH-m, ingyen vihető, miért nem éri meg nekik azt elvinni a 240K bónuszért? Nem kell várni újra a seregre, és tiszta haszon lenne nekik.

(#3840) Lootolok válasza sztanozs (#3838) üzenetére


Lootolok
tag

Az általában az AQ szokott lenni. MErt az a ribi sokszor nem a jó irányba indul, aztán jön a szitkozódás miatta :)

Amúgy meg szokott még az is lenni, hogy a BK az a béka ugye, a fonetikus kiejtés miatt :)

(#3841) Lootolok válasza netkoo (#3832) üzenetére


Lootolok
tag

Szia!

HUN MKI Aktiv.
Várunk szeretettel, aktívak vagyunk, nagyon jó a közösségünk, a chat falon jó a hangulat :)

Van egy belépó kódunk, azt a clán infóban található blogunkon megtalálod, ha elolvasod.
Ez amolyan előszűrő, mert sajna nagyon sok h*lye jelentkezett hozzánk az utóbbi időben, így aki aki tudja a kódot, az legalább már vette a fáradtságot, és elolvasta a klán szabályzatunkat, és szokásainkat, így valószínűleg nem a síkh*lye kategória :)

(#3842) dragonfx válasza Lootolok (#3836) üzenetére


dragonfx
veterán

nálunk ezek:
goblin - sáska, kobold
minion - minyo, mini
barbár - barbi
archer - nyilas
witch - boszi
giant - gigi, óriás
valkyrie - ribi
dragon - sari
hogrider - malacos c***ny
pekka - robot.

kb ennyi :C

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3843) Hunmugli válasza dragonfx (#3842) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nálunk:
barbár - barbi
archer - ribi
giant - gigi, óriás
hog - röfi, malac
hound - lava, kutya, kutyus stb.
Illetve ami most már alap, de (igaz más klánban) annyira szokatlan volt:
dragon - sari

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3844) HaliHUN válasza dragonfx (#3842) üzenetére


HaliHUN
tag

Nálunk:
Goblin - GOBlin
Minion - MINion
Barbár - BARBarian
Archer - ARCHer
WITCH - WITCH
Giant - GIant
Valkyrie - VALKyrie
Dragon - DRAGon
Hog Rider - HOG rider
Pekka - PEKKA

(#3845) dragonfx válasza Hunmugli (#3843) üzenetére


dragonfx
veterán

óriás malac kutya azaok alap nem írtam

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3846) dragonfx válasza dragonfx (#3845) üzenetére


dragonfx
veterán

ja amugy köszi a helpet 2340nél vok trofiba most elég jol adja be is ragadt az arany :)) kéne 5. storage :DD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3847) ggeleven válasza dragonfx (#3846) üzenetére


ggeleven
őstag

Na megmondtam vagy megmondtam? 😜

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#3848) dragonfx válasza ggeleven (#3847) üzenetére


dragonfx
veterán

megmondtad. :C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3849) Lootolok válasza ggeleven (#3801) üzenetére


Lootolok
tag

Sz@r a TH10 loot?
Nekem remek a loot TH10-en is.
Bónusszal együtt az átlag lootom kb. 700k szokott lenni, mellé átlag 2500dark kb. A ráfordítás pedig 150-180k elixir.
Szerintem ez nem nevezhető sz@rnak.
Master2-ben tengődöm. Ha meg jön egy-egy kinti TH (és naponta azért jon 3-4-5db), akkor meg ingyen 240k loot és 700 dark.
Szóval ha valahol nincs loot, váltani kell vadászterületet.
És amúgy meg jön a TH11, lehet rá készülni. TH10-et meg ki lehet maxolni, csak sok idő (vagy sok pénz :D), ez van. Jobb, mintha hamar elérné a célt az ember, aztán unatkozna. Legalább is szerintem.

(#3850) Lootolok válasza dragonfx (#3846) üzenetére


Lootolok
tag

Én is mondtam, hogy masterbe érdemes felmenni TH10-el, TH9-el. :)

Ha meg sok a felesleges gold, falazd el, gondolom nem az összes falad LVL11... ;)

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.