Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4551) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Egyébként lássátok az aláírásom első felét. Lassan át kéne alakítani: "A tudás veszélyes - Én"-re

Coc talkban lehetett hallani az aows szétkapcsolásokról, bannolásokról, stb. Azért olyat nem csinálok(nem is tudok). Ők nagyon komolyan veszik. Abban az időben az az érzésem volt, hogy az első coc miatt elkövetett gyilkosságról is hallani fogok. Nem lett igazam, ez után se legyen.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4552) Satariaaa


Satariaaa
tag

"Sajnos órák szálltak el az életemből, hogy elfogadjátok a tevékenységem - hiába"
Hibás! Nem a tevékenységed lett megkérdőjelezve. Az az írás, amit senki nem jelentett ki egyértelműen, hogy rossz és fejezd be! Az nem lett elfogadva, hogy írásodban rád személyesen vonatkozó részt jogosságát és igazát bizonygatod azok előtt, akikenk ez nem tetszik! De ezt írtam már a hosszú poszomban, de még mindig nem érted!
"Elértél egy szintre ahol már..." Rendben, megértem! Egyet nem értek vele, de megértem! Erre viszont kérlek válaszolj nekem, mert megöl a kíváncsiság! Amit szintén leírtam már! A legjobbak, legyen szó egy ilyen kis játékról, sportról, bármiről, a hozzá tartozó közvetlen világban idolok azoknak, akik kissebbek! Példák, célok, amik motiválják az embert! Mond meg, miért jó, hogy ezt letombolod azzal, hogy nyíltan leírod, mely idol klán és játékos hogyan csíteli rommá a játékot? Ez miért jó? Hogy megkérdőjelezhetővé teszed az eredményt? Ennyi erővel akkor minden doppingoló sportoló okádja a világba nyiltan, hogy mivel lövi magát, mert a teljesítőképességén felül esik a követelmény és kell... Leírtad, csaltok ha kell, nyíltan! Gondolkozz az egykori th5 fejeddel! Gratulálnom kéne a 10. szinthez, ennek tudatában, vagy el kellene mennem mellette???
De nem fogod megérteni, tovább fogod bizonygatni, más nem, az utolsó szó jogán...

Megpróbálok akkor azokhoz szólni, akik úton vannak a nagyobb szinthez. Ők hátha megértik! Logikából és elvből nem teregeti ki egy nagy és eredményes csapat, játékos a szennyest, azon megfontolásból, mert az hadititok. Telemetria. Teljesen mindegy, hogy más top magyar játékos, klán, bohócot csinál magából vagy sem! Ez nem követendő példa. Csaljatok, ha más nincs, de akkor hazudjatok is legalább! Én is megtennék mindent a győzelemért, és ha már eljutottam a magas szintig, akkor azt házon belül tartanám szigorúan, hogy hogyan! Ha meg beszédes vagyok, írni akarok, leírom a mod működését, mint egy középszerű klán ismertlen szereplője, hogy "találtam egy cikket, amit megosztok veletek a modról, érdekel ki hogy vélekedik róla"! De nem konkretizálok... Nem fogom azt mondani, hogy ezt magam csinálom, xy top klán tagjaként, a tagokkal együtt! Most lettünk 10-es szintűek, háhhhá!!!! :D :D :D
Előbbinél egy független témázás fog kialakulni az adott dologról, utóbbinál egy személyeskedős veszekedés...

Kóc: nem bírom ki, mert kis genya vagyok, ellenben tök fölösleges! A fordításai semmiképp sem különlegesek, azon egyszerű oknál fogva, hogy Magyarországon nem csak ő tud angolul :D :D :D Én pl el tudtam olvasni a külföldi fórumon, angolul az új updatet és nem kellett ehhez Kóc földöntúli szakértelme :D Bocsi...

[ Szerkesztve ]

(#4553) Satariaaa


Satariaaa
tag

Ezekkel a kijelentésekkel amúgy nem is a mod elterjedését növelitek. Pontosabban igen, de nem ez itt a fő baj! Az, hogy ennek hála az összes top klán hiteltelenné válik! Még az a klánt is, ami kereszteslovagokhoz méltó eltökéltséggel kerüli a modot, akkor is, ha moddal verik halálra! Ez itt a fő baj! Kitermeltek és tápláltok vele egy negatív sztereotípiát, amit utána a jóisten nem tud majd helyretenni! Mert mindenkiben ott lesz a tüske, hogy: "uhh ez nagy klán meg top gémer, ez 100%, hogy orrba szájba szét csítelte az agyát, még a supercell fejlesztőinek is"!!! Ez lesz! És annál is ez lesz, aki tényleg ártatlan és az igazság bajnoka! Erre szeretnék rávilágítani a mondandómmal és ezért mondom, hogy tudással és hozzáértéssel a zsebedben Mugli, topicgazdaként ezerszer bölcsebben és okosabban kellene megynyilvánulnod, főleg ilyen kényes témában... "A tudás hatalom"! A felelőtlenül kezelt tudás meg veszélyes... De ezen ne remegjünk, ezt már visszafordíthatatlanul elcseszted! De még nem ért véget, hiszen lehet bölcsebb a jövőben!

[ Szerkesztve ]

(#4554) F_Peter válasza Hunmugli (#4550) üzenetére


F_Peter
őstag

A fekete leves dolgot nem magamra értettem, hanem az a fekete leves - avagy még rosszabban tünteti fel a dolgokat - hogy ilyen írások után és topik gazdagént mondtad amiket mondtál. Ez ami súlyosabbá teszi a dolgot.
Nem mondtam, hogy ne csalj, ne xmodoz, azt sem hogy ne írj okos dolgokat, azt sem hogy ne legyél topik gazda. Azt írtam hogy ne mond azt, hogy "nincs más választás", mert az nem igaz.
És ehhez elég csak azt látni, hogy még - szerencsére - többen vannak akik nem használnak ilyen eszközöket, mint akik használnak; ők is választottak és mást mint te.

(#4555) Satariaaa válasza F_Peter (#4554) üzenetére


Satariaaa
tag

...de ha használok sem startolok rá minden áron, hogy hiteltelen fényben tűntessem fel saját magam és a klánom (ami 10-es szintű)...

(#4556) Satariaaa


Satariaaa
tag

Viszont gyerekek, isten nem bottal ver és át fog ez egyszer esni a ló túlsó felére, addig ameddig nem jön el az első, nagyon komoly igazság bajnoka klán, ami magas szintre jut és beírja majd akár a leírásába is, hogy nem használnak modot semmilyen szinten! Akkor sem, ha az ellenfél igen, de, mivel látja, hogy ott a leírásba a nagy mondat, talán elhiszi és igaz meccsek alakulnak ki! Az első ilyen klán feljut a csúcsra, divatot fog teremteni! Ezt így el lehet hinni, csak ez nagyon sok idő, míg eljön! És szép lassan kiürülnek majd a mod top klánok, mert a lelke mélyén mindenkit piszkál azért, hogy úgy hoz eredményt, ahogy nem szabad... Csak az eredménynek hála ezt mélyen magába temeti, de letagadhatatlan, hogy ott van:D :D :D
Lehetne is csinálni egy ilyen kezdeményezést! Az összes "vegytiszta" klán ezt beteszi a leírásába, magyarul, angolul :D :D
De naaaagy!!!!! :D
Az évezred szopatása lenne!!!!

[ Szerkesztve ]

(#4557) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

A klánomat nem akartam bemocskolni, aki szeretné ezt megtenni, az úgy is meg tudja tenni - nem kellek én ehhez. Leírtam számtalanszor, hogy 4-en ha vagyunk, akik használják. De nehogy elhiggyétek, hogy az összes többi... Jó, nem mocskolom be őket is. Bálint is bevallotta, hogy csalt, én is bevallom. Nem kell szeretni a tényt, hogy használtam/om. El kell fogadni.

Én sem fogadom el, amit a 42. paragrafus csinál, ahogy azt se, hogy a Supercell hibájából kapott ki anno a 444, és számtalan másik klán. Apró, technikai bakik miatt, amiknek a kijavítására nincs pénz/support/energia. Ha mégis lenne, akkor jönne a győztes klán, és Samsung/Apple per lenne a CoC.

De egyet ne higgyetek: nem olyan könnyű csalni. Rohadt sok idő kell, amit maximum tudással tudsz kiváltani. De ennek a megszerzéséhez még több idő szükséges. Szóval ne jöjjetek a "tét nélküli támadás, mi abban a nehéz?" kérdésekkel. Az a nehéz, hogy nem 2 csillagra kell tét nélkül próbálkozni, hanem 3-ra.

Felejtsd már el, hogy Topikgazda vagyok :W Semmi köze a témához.

Az, hogy a profi sportolók mit csinálnak, nem az én dolgom. Nagyon jól teszik, hogy megtartják maguknak a módszereiket. Én így játszok, nem szeretnék egy nagy hazugságban élni, ha tetszik, ha nem. Mint mondtam, van más út, de azt egy magam köré gondosan felépített kerítés elrejti. Előttetek pedig azt, hogy nekem ez az elfogadott. Fogjátok fel vallásként. Nem óhajtom elmagyarázni az indokokat, eddig se volt sok hatása. (Egyik oldalról sem.)

A mod működése pedig a kedvenc témám, mert kb senki nem ért hozzá, így én sem. Elmondom a véleményem: a live traps nagyon egyszerű. Az sp elküldi a csapdák helyét az eszközre, csak nem jeleníti meg őket. A mod igen. Kb ennyi lehet a történet. Clash royale "live elixir": az elixir meghatározott sebességgel termelődik, amit a mod tud. Ha lerak az ellenség egy egységet, annak az árát levonja az aktuális elixirből. Nyilván a keresés is egyszerű még, meg a keep active, de a többiről gőzöm sincs.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4558) Satariaaa


Satariaaa
tag

És folytatja! :D Én feladtam, kiszàlltam! Legyen tied az utolsó szó, nem állok az utadba! Írtam, hogy nem írok! Azért teszem, mert upc szerverhiba van, nincs net, csak mobilnet, nem tudom végezni a dolgom, unatkozom. Ez egy csapda az elejétől! Egy duda, amit fújsz, teljesen süket füllel. Semmit egy szót sem látsz a leírtakból, csak betűket és ragaszkodsz ahoz, hogy mindenki ezt látja a te mondandódban is és nem értik... Ezt nyomhajtuk még két hétig, egy évig, akkor is fújni fogod, mert akkor is tied az utolsó reakció a témában! Ez látom, hogy nem fogod feladni, semmilyen áron sem! De nem is ez volt a célom az írásaimmal... Részemről nyertél! Nekem ez nem számít, kiszálltam!

[ Szerkesztve ]

(#4559) Hunmugli válasza Satariaaa (#4556) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ha ez ilyen egyszerű lenne... Lehet hogy én is beszállnék a buliba. De a helyzet az, hogy sokan foggal-körömmel védik az eredményüket (így mi is, még ha csak a klán egy kis részének van ebben szerepe.)

Az összes vegytiszta támadásról pedig annyit, hogy nem tudod jól ellenőrizni, ki modos, és ki nem. A vegytiszta klánok közül az OH a bajnok, de Zalán szerint ott is van modos. (És ki tudja... Miért ne lehetne.)

Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy sokan pénzt kapnak az ilyen tevékenységekért, ahogy Bálint is kapott. Biztos sok köze van ennek ahhoz, hogy rohadt nehéz modozni.

Illetve nekik(nekünk) ez már a játék része, ha úgy tetszik. Van, akinek biztonságot ad, van, aki gyűlöli, de jelenleg együtt él vele. Még 10 év, és ti is megszokjátok ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4560) Hunmugli válasza Satariaaa (#4558) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ugyanezt érzem...

Pedig sose hittem volna, hogy van ember, akit nem lehet meggyőzni :)) Szerencsére itt még van net :D :N

"
Kitermeltek és tápláltok vele egy negatív sztereotípiát, amit utána a jóisten nem tud majd helyretenni! Mert mindenkiben ott lesz a tüske, hogy: "uhh ez nagy klán meg top gémer, ez 100%, hogy orrba szájba szét csítelte az agyát
"
Ez már megtörtént, úgy érzem.

Hiába minden eltökéltségünk, a CoC-os (phs fórumos (topikgazda)) a legmakacsabb ember :C

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4561) Satariaaa válasza Hunmugli (#4560) üzenetére


Satariaaa
tag

Az hát! Makacs!
Tudjuk, látjuk, hogy már rég megtörtént, de a legendák addig élnek, amíg hisznek benne és táplálják. Vastaps, hogy top gémer és 10es klánként vagy(tok) annyira bölcs(ek), hogy tovább tápláljátok ezt...
:D

[ Szerkesztve ]

(#4562) Satariaaa válasza Hunmugli (#4560) üzenetére


Satariaaa
tag

És észre kéne venni, hogy nekem hiába bizonygatod a mod létjogosultságát és működését! Azért nem tudsz meggyőzni, mert nem érdekel a mod és mert nem akarok csatlakozni az elitehez. Renegát vagyok és ez megakaszt! És nem állok egyik oldalon sem, én más gondokról elmélkedtem, amit a székrekedéses modbizonygatásoddal, ami mindenkinek a könyökén jön már ki, notorikusan kikerülsz és válasz nélkül hagyod! Velem ezért nem jutsz egyről a kettőre... Mert tudsz témát váltani, pedig én csak ezt feszegettem, nem a mod mibenlétét...

[ Szerkesztve ]

(#4563) Hunmugli válasza Satariaaa (#4561) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ha top gémer lennék... De nem vagyok. Tudnék egyről a kettőre jutni, csak olyan szinten ütközik a véleményünk, hogy itt leragadtam.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4564) Satariaaa válasza Hunmugli (#4563) üzenetére


Satariaaa
tag

De azért a tudás okos és helyesebb használatának kérdésének megválaszolásához, se top se közepes gémernek nem kell lenned. És mod se kell hozzá. A dolog azon része meg ott hever válasz nélkül, sok mással együtt! És nem csak én tettem fel azt a kérdés és nem csak én indultam el azon a vonalon! Netán túl kényes lenne a téma? Nem a véleményünk tér el! Mondtam! Én is megtennék mindent a győzelemért adott esetben! Hogy ebből ki mit olvas ki, az egyéni. Lehet pontosan ugyan olyanok vagyunk, de lehet, hogy nem! Semmi konkrétat nem mondtam ugyebár :D Te csőlátású gémer vagy én meg nem. Ez tér el, én elmélkedek, állásfoglalás nélkül, te bizonyítassz kompromisszum nélkül! Ennyi történik itt szerintem...

[ Szerkesztve ]

(#4565) Satariaaa válasza Hunmugli (#4563) üzenetére


Satariaaa
tag

Ilyen nyíltan kitenni, hogy csít van, hol és ki álltal, ostobaság. Saját magatokat szivatjátok vele. És ezért nem is gartulálok a 10es szinthez, mert bullshit... És, ha 9es klán lennék mögöttetek és mi is csalnánk, elhallgatnám és ugyan ezt mondanám! Azt meg úgy hívják, képmutatás! Csak én fenntartanék vele egy illúziót érted? Gusztustalan példa, de talán segít! Nem mutatnám meg a lapjaim... Ennyi. Ezt szeretném, hogy megértsd!

[ Szerkesztve ]

(#4566) Hunmugli válasza Satariaaa (#4564) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem kell modozni a kérdések megválaszolásához. De ilyet soha nem is mondtam. Nem is tesztek fel olyan kérdést, amihez kéne. A téma pedig köszöni szépen, nem kényes, csak az én lelki világom :C Nagyon nem jó érzés 20.ra is ugyanazokat az elutasító véleményeket olvasni, de ez 1000.re sem változna.

"Csőlátású gémer": csőlátásúnak lehet, hogy az vagyok, de a coc nem tesz gémerré. Vagy a sakk igen? :DD

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4567) Satariaaa válasza Hunmugli (#4566) üzenetére


Satariaaa
tag

Azért utasított el mindenki, mert rosszul adtad elő! Ezt ugatom éjjel egy óta, csak ezt nem tudtad egyik hszemben sem elolvasni, pedig mindenhol ott volt. Csak a mattra játszol. Én meg továbbra is függetlenül elmélkedek...

(#4585) Qru


Qru
MODERÁTOR

Fejezzétek be a civakodást!

#nincsbennetarcsi

(#4586) Jhonny Cage


Jhonny Cage
tag

Sziasztok!Lv7-es clánunk várja aktív tagok jelentkezését!Olyanok jöjjenek akik szeretnek warozni, tudják mi az a donate, és nem lépnek le szó nélkül pár nap után!A clán neve: Razorhun

(#4587) Satariaaa válasza Jhonny Cage (#4586) üzenetére


Satariaaa
tag

Nem tudom, hogy a mélyen tisztelt topicgazdának, vagy másnak a nagy ötlete volt, hogy ne reklámozzon itt senki klánt, de csöndben szólok, hogy (sajnos) nem lehet elvileg. Így marad opciónak, a teljesen használhatatlan és rendkívül troll facebook csoport, amiben a topicgazda is tag és ott is utálja a klános hirdetéseket, de mindenki úgy vágja maga alatt a fát és idegesíti halálra magát, ahogy akarja (ezzel, hogy itt tiltva van, csak még jobban oda fogja irányítani, növelve a számukra fölös postok mennyiségét :D :D :D :D :D ). Szóval elvileg csak ott lehet, vagy amit még találsz azon kívül.
Mert végül is egész nyugodtan lehetetlenítsünk el minden kezdő, közepes és haladó klán tagkeresését.
Az persze nem baj, hogy a teljesen hibásan kitárgyalt csalásos témája full megölte a topicot, de azért ne is hirdessünk klánt se :D :D :D :D
Logikus...

Csak gondoltam szólok, nehogy meglepődj, ha leszólnak...
Én szurkolok és sok sikert nektek!

Zárójelben: (van klán/játékoskereső facebook csoport is, amit a nagy csoport nem hirdet, mert együtt működi büdös, inkább szívatja ott magát mindenki, napi 70 klánkeresős post kikerülésével, holott lenne erre megfelelő alternatíva, csak az ugye tiltva van, mert ott sem lehet hirdetni, még azt sem, ami segítene annak a csoportnak. bár gondlom szeretik rommá trollkodni a nagyok a kicsiket, szerintem emiatt sem szabad a klánkeresős csoportot ott hirdetni, tehát a coc világ csurig van logikával ám, de gondolom, ez senkit nem lep meg.)

[ Szerkesztve ]

(#4588) sztanozs válasza Satariaaa (#4587) üzenetére


sztanozs
veterán

Azért lettek kitiltva a tagkeresős kommentek, mert egy időben minden második hozzászólás ez volt, volt aki rendszeresen spamelte vele a fórumot.
Szvsz én örülök neki. Amúgy ha igény van rá, bele lehetne hegeszteni a tagkeresős FB lapok linkjeit a 0.-ba.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#4589) Satariaaa válasza sztanozs (#4588) üzenetére


Satariaaa
tag

És ez tökéletesen érthető is! Én mondjuk kitettem hetente egyszer, de most már annyit se... Tehát ebben is van egy határ azért.
A csoport meg nekem teljesen mindegy. Én azért csináltam, hogy a játékosokat segítsem vele, nem másért. Mert ez a klánkeresés akkor is betegágy volt, mikor magam is tagja voltam a 0.nak! Egyébként azóta sincs erre megoldás! Nem azt mondom, hogy az enyém az jó, azt mondom, hogy jelenleg is az egyetlen, ami célzottan csak és kizárólag klánt és játékost hírdet, semmi más nincs megengedve benne! De működni csak akkor fog, ha sok ember van, mert akkor lesz kínálat ugye... Ezért gondoltam, hogy valaki kitehetné a nagy facebook csoportba, de nem tartott sokáig àm!
Hogy ezt negatívan fogadta a csoport és ki is tiltotta a reklámját, miközben elismerik, hogy nagyon zavaró a rengeteg keresgetős, hirdetős post, az már az ő bajuk... Szenvedjenek továbbra is, ha az úgy jó, én kínáltam egy alternatívát, ami mindenkinek megkönnyítheti az életét. És én senki csoportjának a tagszámát csökkenteni nem akartam ezzel, semmi "hátsó" nincs ebben.

[ Szerkesztve ]

(#4590) Satariaaa válasza sztanozs (#4588) üzenetére


Satariaaa
tag

Amúgy meg nincs.
Ez a fórum van, a nagy fb csoport, meg azon kívül fbn van még kb 6 db nulladik típusú coc oldal, aminek zéró kb a nézettsége. Slussz nagyjából, legalább is én nem tudok olyanról, ami rendesen üzemelne is, a nagy fb csoporton kívül.
Emiatt azokon nem hirdet senki, itt nem lehet, a csoportba meg mindenkinek bélcsavarodása van tőle. Mondom én ezért csináltam a klán/játékoskeresőt.
Hashtages használat, átlátható, zéró bullshit (se oltogatás, se "milyen a váram, mit fejlesszek kérdések"). Csak klán és játékos keresés, hirdetés. Ennyi. Csak ugye 88 taggal az se vonzó. És értelme sincs... De azt is hol hirdessem, ha az egyetlen helyen nem megengedett, ahol látná a coc "játékos társadalom", a többinek meg semmi értelme kb?!
Mondom, kicsi értelmes együttműködéssel rengeteg terhet venne le a nagy coc csoport válláról.
De már elégszer írtam, semmi sem kötelező.
Ha nekik az úgy jó én nem okoskodom, nem akarom senki "jóját" elrontani... :D

[ Szerkesztve ]

(#4591) jack474


jack474
tag

Mindig mosolygok, amikor valaki szentül hiszi, hogy normális, hogy ő csal. Az meg eléggé cinikus hozzáállás, hogy nekem ezt el kell fogadnom. Miért kellene elfogadnom? Le van írva a szabályzatba, hogy nem szabad, innentől neked nem elfogadás, meg vállonveregetés jár az eredményeidért, hanem egy büdös nagy ban. Örökre.

Az anti3-as bázisépítős cikked meg nagyszerű volt, de megsúgom, hogy nagyon kevés embernek van ideje ilyen bázisokat építgetni. Akinek eszébe jut, hogy ilyet építsen, az meg tisztában vannak a cikkben leírtakkal, így teljesen felesleges volt megírnod. Nagyságrendekkel könnyebb akárhonnan lopni egyet, 100-ból 101 ellenfél ellen az is tökéletesen elég lesz.

(#4592) SiZo válasza jack474 (#4591) üzenetére


SiZo
tag

én már offolom a mod kérdést.

az anti3 as felvetésről:
igen, Balázs írása valóban jó volt, bár sok esetben a könnyebb érthetőséget egykét ábra jól segítette volna. de ettől még tényleg jó írás.
amúgy elvi szinten meg, igen is sokan építenek anti3at, de van egy fontos feltétel. Neked, aki anti3at építesz tudnod kell saját szintedet triplázni, ellenkező esetben inkább hátrány mint előny. Ugyanis az anti3on könnyű 2 öt elérni (de nehéz ugye 3azni).
így ha te sem tudsz triplázni, és te is csak 2öt hozol (és a többi klántársak is), akkor inkább segíted az ellenfél dolgát.
szóval ha támadásban nem vagy elég erős, akkor célszerű ún. anti2 öt építeni, ahol is th, cc, hősök középen, minél védettebb helyen vannak, hogy az ellenfélnek is nehéz dolga legyen akár 1, akár 2 csillagot is megszerezni.
ha viszont tudsz hibrid támadásokat, akkor egyértelműen javasolt az anti3.

# HUN MKI AKTIV #

(#4593) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

A mod kérdést én is lezártam. Elégedett voltam az utolsó hszemmel [...] de sajnos törölték. Sebaj legalább ez hatott. (Téma halott. Véééégre :R )

Az anti3as cikkemről. Lassan tényleg azt kívánom kussban ültem volna két napot. Nem azért csináltam, hogy azoknak mutogassam, akiknek hatás nélkül lehet ezt órákig mutogatni, hanem azoknak, akik tudják is használni.

Sataria: keresd fel Kócot fbn, hátha rád hallgat. Ha nem működik együtt, sajnálom. És a legrosszabb az egészben, hogy nagyjából tökéletesen igazad van: a csoport 90%-a halálra unja magát ezekben a posztokban, és ez foglalja el a csoportnak a 90%-át... Ha valakinek hetente kell új klán, az gáz.

De legalább van olyan is, ami nem szemét: kép
Elég nagyot ütött. (A pwzs tényleg béna.) A képet atec csinálta.

Remélem tetszik :))

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4594) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

A klánkereséses dolog már kb egy éve a téma összefoglalóban van, szerintem teljes joggal. Akinek klán kell, az úgyis vagy a coc keresőjét használja, vagy feltesz ide egy kérdést. Ne adj Isten, fbre. Mert alapesetben mindenkinek van klánja, és semmi kedve 1es szintűbe menni, akkor se, ha ettől a leader nem lesz boldog. Vagy tévedek?

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4595) Hunmugli válasza Hunmugli (#4593) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Jajj ezt elrontottam. A képet atec adta közre, még hogy ő ilyet csinálna. Természetesen ezért oszlott fel a 444, mondanom sem kell.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4596) Satariaaa válasza Hunmugli (#4593) üzenetére


Satariaaa
tag

Azért nem keresem meg kócot, mert egyszer épp eléggé lekezelő paraszt volt, nem hiszem, hogy másodszorra jobb lenne.
Pontosabban én nem lennék másodszorra kultúrlény... :D
Szívjanak csak, megérdemlik! :D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#4597) Satariaaa


Satariaaa
tag

Isten nem ver bottal, csak sok klánhirdetős postal! :DD :DD :)) :C :C

(#4598) dragonfx válasza Hunmugli (#4593) üzenetére


dragonfx
veterán

ugye te is sejted hagyták magukat....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4599) Hunmugli válasza dragonfx (#4598) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezzel április 1-ig kellett volna várni.

Atec tőlem kért anyagot, szóval nem hagyta magát senki. Photoshop :C
De akkor nem szólt nagyot. Sajnálom :(

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4600) dragonfx válasza Hunmugli (#4599) üzenetére


dragonfx
veterán

aki ismeri játékot tudja ők az egyik legjobb xmodos csapat... :C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.