Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4651) dragonfx válasza sztanozs (#4649) üzenetére


dragonfx
veterán

mert fél hogy le fog bukni és hello tavasz. :C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4652) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Semmit nem fognak elérni ezzel. Akinek fontos a karijának a biztonsága az vesz egy új tabot, csinál rá sok th3as kiskarit. Ha "munka van", csak bemegy ezekkel a klánba, agyon modozza a bázisokat a th11es maxos troopokat beállítva, a nagykarival modmentesen letámadja az anti3at, a kiskarit bannolják. Ennyi. Azért kell új eszköz, mert elvileg képesek az eszközön lévő összes karit bannolni. Pedig a nextelés csak egy kényelmi funkció volt :( Egyébként a botokat nagyon jól lehet majd szűrni, azzal nem lesz gond, de ha máshogy nem, privát szerverrel a nagyok megoldják a helyzetet - pénzért bármit. Viszont állítólag már kiosztották az első 180 napos bannokat is, de én még nem láttam ilyet. Coc hungary fb csoportba is csak egy 31 naposról került kép, de lehet hogy az is csak kamu. Én mindenesetre töröltem :D

Más: nemrég történt egy vadászat: a ClashWithZsomac 10es szintű magyar klán 17 külföldi vendégjátékossal [értsd az aow, mkma és v.n.c. legjobb hittereivel] levadászta a HUNGARY 10es szintű magyar klánt. Az eredmény: 113-0. CodanemaWolf (a leader) feladta... Vannak pro és kontra érvek, ezeket mindjárt.

Annak idején történt egy vadászat: egy új klán, erre a célra jött létre, levadászta a hp2ge-t. (HungaryPower2ge (2. generation)) A klán neve: Need for Speed. Ez a vadászat azért jött létre, mert "Noboch (a hp2ge leadere, másnéven Speed) nagyon beképzelt volt és azt találta mondani hogy ők a legjobb th10zel is warozó klán ebben a félévben a magyarok közül." Akkor csak 2 külföldi volt, a matchelésért, de ott volt Bálint és acsi is. (2 legjobb magyar "hitter") A hp2ge feladta, nehogy bénákat támadjanak, illetve volt még néhány indok, de minden hiába, mert a kém megpróbálta lejáratni a klánt azáltal, hogy a régebbi cwkből válogatott elrontott támadásokat mutatott. Ezáltal szerintem semmit nem ért el... (zsomac, ki más...) Na mindegy. A lényeg hogy nem álltak ki, 75-0ra nyert a Need for Speed.

Most is hasonló dolog történt: A HUNGARY gratulált egyesített erőinknek, majd nem támadott egyet sem. Így is-úgy is vesztettek volna. De legalább hatalmas kommentfight alakult ki, aminek semmi haszna nem volt. Inkább belinkelem, nem írnék erről többet. H.U.N.T.E.D

Egyébként a modról is kialakult egy vita, de hamarabb feladták, mint ti :P Egyébként kb senki semmit nem tud, köszönjük Kóc az áldásos munkádat. Mod=bann? Ebben kimerül mindenki tudása :DDD

Szóval izgalmas hétvége lehetett volna, ha a HUNGARY és a cwzs megegyezik valami köztes állapotban, de egyik oldal se hajlott erre, meg se próbálták. Majd legközelebb :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4653) Hunmugli válasza WhiteWalker (#4650) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nekik, de szeegény hitterek mit csináljanak? 3k gem jóval olcsóbb mint ők ;]

Hitter=olyan modos játékos, aki képes maxos anti3as th 10-11et 3 csillagozni. Ezt pénzért gyakran meg is teszik, egy tripla ára 50-100 dollár - persze megegyezés kérdése. Pl ha két arab klán, mondjuk egy síta és egy szunnita összekerül, akkor aztán megy a #kiadtöbbet... És nyilván megvan az oka is ennek a sok pénznek, méghozzá az, hogy ez nagyon nehéz és időigényes munka még egy profinak is.

Mellesleg pusholókat is lehet bérelni, akik pusholnak jó pénzért :DDD

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4654) kovimester válasza sztanozs (#4649) üzenetére


kovimester
aktív tag

Szia!
Nem érteted a lényeget az 50-50% arra irtam hogy vagy Xmodder vagy nem azaz egy tiszta játékost is kitilthatnak mint pl dragonfx kollega amugy meg ennyit az egész bannrol hogy már röhögnek az Xmod emberkék hogy sima ügy lesz ne mkell félni XD XD XD XD XD...

(#4655) vvillie válasza dragonfx (#4603) üzenetére


vvillie
tag

Hat ahogy latom a dolgokat sracok szerintem a tobseg azert meg mindig a fair play game mellett van halistennek. Zsombi szarkarol meg annyit, hogy 2x is gondolja meg ha elmegy majd egy esedekes coc talalkozora :).

(#4656) Hunmugli válasza vvillie (#4655) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Majd hívja a rendőrséget :C Egyébként mi csak a klánt adtuk, nagyrészt Bálint szervezte a vadászatot.

Állítólag a pwzsből is bannoltak valakit 80 napra, úgyh senki se használjon live trapset. Állítólag azért bukott le. (Nem értem, hogy th9 alatt minek modozni. Ott se kéne, de alatta...Cw az nokomment, farmolni meg... Na ne szórakozzunk már :DDD )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4657) kovimester válasza Hunmugli (#4656) üzenetére


kovimester
aktív tag

Igy van senki ne használja nem ér annyit törjétek.

(#4658) sztanozs válasza kovimester (#4654) üzenetére


sztanozs
veterán

Egy nem-xmodder nagyon-nagyon kis eséllyel fog olyan felhasználói tevékenységet végezni, ami gyanúsként fel fog jönni.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#4659) Hunmugli válasza sztanozs (#4658) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezért is írta, hogy töröljük. Számomra egyenlőre nem világos, hogy miért jár bann: ha moddal futtatom a játékot, akkor gondolom mindegy, hogy használok-e bármilyn funkciót/csak "üresen megy a mod", 100% a bann, ha a "látnok polip" modosnak minősít. Ugyanakkor emlékeim szerint nem érkezett új frissités, szóval valami szerveroldali dolog lehet a háttérben, de javítsatok ki, ha tévednék.

Xmodban sok mindenhez van mod, pl mcpe-hez, subway surfhöz, stb. Remélem, azért, mert fent a mod, és azon belül is a cocmod, nem jár a bann, csak ha futtatnám. Mindenesetre töröltem, kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő. A zugmodosok pedigféljenek :C (modos játékos aki fpnek hirdeti magát. Tuti vannak páran)

Így az is érdekel, hogy igazam lesz-e: a valaha volt modos klánok továbbra is meg fogják verni szerintem a fair play klánokat, csak nehezebben és kevésbe, hiszen 2 csillag az eddig is ment a többségnek, a sok támadásból pedig csak lesz 3 csillag is. De ez még a jövő zenéje.

Mindenki zugmodos és egyéb csaló töröljön minden modot, botot, autotouchot, scriptelő és ghostoló cuccokat az összes eszközéről, vagy kockáztasson saját felelősségre. Nincs váltságdíj! (Mintha itt sok csaló lenne :U )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4660) sztanozs válasza Hunmugli (#4659) üzenetére


sztanozs
veterán

Szvsz szerver oldalon statisztikai alapon megy (fog menni) a szűrés - a kliens esetleg átad némi lokális infót ennek megsegítésére (kattintások helye/ideje) - ami alapján már valószínüleg jó eséllyel szűrhetők (egyes) tevékenységek. Persze amint a modokat statisztikai elemzés ellen fel fogják vértezni, ez már nem fog működni.

Jó kérdés, hogy a modok elleni aktív védelemre mit fognak tudni kitalálni. A legnagyobb probléma szerintem, hogy droidon nincs védett memóriatároló, root nevében futó processzel bármikor olvashatók a folyamatok memóriatartalma.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#4661) Hunmugli válasza sztanozs (#4660) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A botokat simán szűrik majd.

Az autonext lényege volt, hogy beolvassa a szerver által küldött fájlokat, majd eldönti, hogy pl ad-e a bázis elég lootot, majd rohadt gyorsan nextel. A next idejét kell nézni, de hogy a sandbox támadáson mi szűrhető?

Ilyen tappintások ellenőrzése címszóval szerintem csak a nagyon durván scriptelő játékosok tudnak lebukni...

Na mindegy, ahogy a SP írta és Kóc fordította: "
Honnan tudjuk, hogy ki csal és ki nem? - van egy látnok polipunk." :DD :))

Igazából nem tudom, hogy volt szó szerint, de semmiféle konkrétum nincs megemlítve a módszerről. A védett memóriatárolóhoz pedig ennyit tennék hozzá: biztos :DDD (ennyire nem értek a dolgokhoz, bár a név nagyon beszédes.)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4662) SiZo válasza Hunmugli (#4661) üzenetére


SiZo
tag

igazából miért is mondaná el SC, hogy hogyan tudják (ha tudják) kiszűrni a moddereket? ha elmondanák, holnapra meglenne az ellenszer.
jó ez így, továbbra is állítom, ha csak egy moddert lekapcsolnak, már megérte.

# HUN MKI AKTIV #

(#4663) vvillie válasza Hunmugli (#4661) üzenetére


vvillie
tag

A legtobb bot collectorok fenykepeibol meg tarolok fenykepeibol allapitsa meg, hogy vane elel lott bennuk es megerie megtamadni.
Semmien server altal kuldott fajlt nem olvas be.
A modok pedig melyebben belenyulnak a jatekba memoria szinten.
Ezert lessz nehezebb eszlelni a botokat.
Dehat azt sem nehez eszlelni egy embernek mert nagyon sablonos muveleteket vegez.
A lenyeg a sc-nek , hogy ezt mind a szoftver erzekelje es nagyon pontos legyen.
Amugy a botokkal semmi bajom, az nem nagyon befojasolja masok jatek elmenyet, a modok annal inkabb :).

[ Szerkesztve ]

(#4664) Hunmugli válasza SiZo (#4662) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Állítólag már javították, legalábbis az iksz-et, szóval minden hiába. Ez a programozók csatája lesz. De higgyétek el, loot szempontjából is hasznos lesz ez, mert a bannolt bázisok finomak, plusz a bot nem viszi el a mi lootunkat.

De a hccw klánok mindent meg fognak oldani, szóval ez csak parasztvakítás...

vvillie: Mod és bot gyakran együtt van. Lásd ioses bot és az iksz lua scriptje... Amiről te beszélsz, az többnyire csak bsen van, és rohadt lassú. Mellesleg a botok fizetősek, hiszen ha nem a SP kap pénzt a gemért, akkor a bot fejlesztője, csak kevesebbet. Bs-es bot igyen van.

Nem sok minden fog változni, akiket eddig bannoltak, azok szomorkodnak, a többiek meg röhögnek kb így: :)) :DD :)) :DD :)) :DD

Sp meg így: :( :(( :((( :o :O :(

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4665) vvillie válasza Hunmugli (#4664) üzenetére


vvillie
tag

A SC az mindig igy ne felejtsuk el: :DD , minden nap vegen amikor osszeszamoljak a gem penzt :))).
Sokan szidjak de ok csinaljak a legjobban az tuti :).
Le akalappan elottuk amit elertek.
Mi az idonket pazaroljuk a jatekkam meg sokan a sok simulalassal ok meg bezsebelik minden nap a tobb szazezer dollart.
Ezt ne felejtsuk el, hogy mindig ok vannaka a legjobb helyzetben akarmennyire is haragszanak rajuk sokan :).

[ Szerkesztve ]

(#4666) Hunmugli válasza vvillie (#4665) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Milyen igaz :DDD De biztos félnek tőle, hogy egyszer majd abbahagyjuk, szerencsére nagyon összetartó a coctársadalom ilyen téren. Vagy csak mind függők vagyunk :K De én értékelem az erőfeszítéseiket, csak hiába. Ezzel 2 évet késtek, ha nem többet.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4667) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Ma láttam a coc hungary fbre belinkelve egy videót. Szerintem bármely kezdő/közepes th9 képes belőle tanulni, és végre magyarul van. Íme a csatorna. Nézzétek egészséggel, ha kérdés van, szóljatok. Thx Storage Robbers, így tovább :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4668) sztanozs válasza vvillie (#4665) üzenetére


sztanozs
veterán

Monjuk engem nem érdekel hányszor számolják meg a dollárjaikat. Tőlem egyis csapat se látott még egy vasat sem. Ha játszhatatlan lesz a játék a modderek vagy a korlátozások miatt, akkor majd keresek másik játékot. Nem lesz a világ vége.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#4669) nordino


nordino
tag

Nah megjött a frissítés,sok moddernek most izzadnak az ujjbegyei.:D

(#4670) kovimester válasza nordino (#4669) üzenetére


kovimester
aktív tag

Sajnos nem.
Mert már az is frissült és teljesen undetect....

(#4671) Hunmugli válasza nordino (#4669) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Tudod mikor fognak izzadni... Majd ha kijön iksz-be a berakható csapdák. Addig csak a peches angolul nem tudó( idiótá)k izgulnak. Őket még a zugmodos kategóriába sem sorolnám be. Ez a "nagy háború a mod ellen" szánalmas. Mármint a gyakorlati megvalósítás.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4672) vvillie válasza Hunmugli (#4671) üzenetére


vvillie
tag

Mennyit tudunk a gyakorlati megvalositasrol?
Eddig tenyleg semmi valtozas. Ha 1-2 heten belul sem tortenik semmi akkor kamu volt az egesz :).

(#4673) Hunmugli válasza vvillie (#4672) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Leírtam: annyit hogy szánalmas :N

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4674) kovimester válasza vvillie (#4672) üzenetére


kovimester
aktív tag

Semmi nem történt eddig minden jol csak a kamu fotók és kamu bannok szóló cikek.
Gondolj bele ki banoljak a 30% álományt a coc bol.
Csak 1400ft×3000=4200000/nap minusz és nagyon keveset mondtam.
Ez a játék a profitra épít atol uogy valaki modot használ fizethet gem ért. ...
A pénz beszél a kutya ugat.
Ha csakaz 1% esélye meg van jogy a moder venni fog újra gemet felejsd el jogy banoljak

(#4675) vvillie válasza kovimester (#4674) üzenetére


vvillie
tag

Erre egy jo ellenpelda, hogy Balintot in bannoltak mar. Pedig o tuti tobb gemet vett mint mi itt osszesen :). Ezert nem adnak azonnal permabant, hogy majd egy honap mulva vehess ujbol gemet. Csak hat ez is ellent mond az elmeletednek mert igy is elesnek 1 honap lehetseges gem vasarlastol.

[ Szerkesztve ]

(#4676) Hunmugli válasza vvillie (#4675) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem írom le, hogy miért bannolták Bálintot anno. Legyen elég annyi, h konkrét infó hiányában a SP tehetetlen, márpedig a 0%-os támadások és a 3* nem konkrét. De mind tudjuk, miért van. Az ellenséges klán keze volt a dologban (innen hagyom ki a módszert - hátha ma is működik...), de ők is "visszabannoltak". Akkor oszlott fel az AoW egy hónapra, a másik rivális, az ITD azt hiszem nem. Mind2 helyen bannolták az akkori leadert. (1 hónap mindenkire.) AoW= ArtofWar (és az a felső bigyusz), ITD=InTheDark

Bálint ezermillió karakterrel pushol és cwzik, akik vesznek gemet, ő maga jó keveset. Bár valahol állítólag (én nem láttam, de hiszek a forrásnak) azt mondta, ingyen van a sok gemje. Nem tudom, hogy ezt mire értette: nem saját pénzből veszi/"hack"/egyéb, de állítólag neki ingyen van :P

Vajon már clash royale accountot is lehet pénzért pusholni? ;]

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4677) dragonfx


dragonfx
veterán

ti mi alapján mondtok valakit gemmernek?moddernek?hitter? meg milyne faxságokról ebzséltek?
mindne falu 3* ozható fair playbe csak megfelelő taktika kell. az hogy 10/10 embernek nem sikrül nem jelenti azt a 11. nem fog de lehet csak a 45.nek fog...
én fair play.ba játszok de azaz igazság unom.unalmas.
mégha most szépen jön is a loot master2be.
csaka falért mega hgeroesért játszani lassan az összes olyna troops amit használók és érdekel meglesz....
védelem is max 2 hónap.
és utána kész vége game over végigvittem a játékot.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4678) kovimester válasza dragonfx (#4677) üzenetére


kovimester
aktív tag

unistal a válast XD XD

(#4679) Hunmugli válasza dragonfx (#4677) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Gemmer az tudjuk mi. Van olyan is, aki tud játszani. De Galadonon kívül a többség botolta a maxos falujait.

Modder/hitter: minden hitter modder de nem minden modder hitter. :DDD Ezek tények. Ilyenek vannak. Ezeket a szavakat használjuk rájuk. Micsoda álomvilágban élnétek, ha nem lenne Bálint.

Apropó, Bálint, AoW, ITD... Szóval a teljes egész történet: Van egy speciális, mindentől független, pár ezer ember által elfogadott rangsor, amit egy yts csinál. Belinkelni nem tudom. Itt összesíti havonta a világ 50 (vagy 30?) legjobb "Elite th 11 war clan"-t. Régen persze th 10 volt. Na mármost, ezen a ranglistán nekik kb az első 5 hely volt érdekes, ami ha jól emlékszem 3 kínai, az AoW és az ITD között oszlik/ott meg. Akármelyik klánnal meccselt is az AoW a világon, e 4-et kivéve 100% volt, hogy nyer, ha akar. Ennek ellenére persze voltak vesztéseik, feleslegesen minek "dolgozni"?

Érthető tehát, hogy a két klán az elit ranglista miatt utálja egymást. Ez egy kicsit elfajult, ugyanis sötét módszerekkel+pénzzel elloptak egymástól karikat, amiken elköltötték a gemeket, átnevezték őket, támadás esetén szétkapcsolás, stb... (Erre már van vissza-visszakapcsolás.) Na mindegy. Most, pont a modos frissítés előtt egy nappal, az AoW bejelentette, hogy feloszlik. Utolsó háborújukban levadászták az ITD-t. 77-75-re nyertek, ezzel talán ők mindenidők legeredményesebb cws klánja.

A nyerés oka: nyuszi, ghost, mod, ÉS: 8 ellenséges bázishoz volt hozzáférésük, amiken troll bázis, troll cc és autoreconnect volt beállítva. Persze támadásnál szétkapcsolás, 2.-at nem is támadott ezekkel az ITD. (Nem tudom, hogy ez miként müxik, de nyilván fogy az idő, és pár másodőpercet tuti igénybe vesz. Ha pl azalatt meghal a queen, kampec doloresz.) A 85%+ okai: Ios-en nem megy már a ghost, sokaknak nincs droidja, ennyi.

Ja a legfontosabb: látszólag nagyon könnyűek ezek a támadások. Nos nem. Maxos mindenig eljutni nagyon sok idő, egy-egy ilyet megtervezni szűz bázis ellen még több, ráadásul rengeteg gyakorlás kell. A ghost se annyi h leírja az ember chatbe 25x egymás alá, h ghost, és kész... Adok egy kexet annak, aki 5,5"-nál kisebb eszközről hoz egy ilyen triplát. Szerintem 10" alatt lehetetlen :DDD

A [link] a támadásokról. 9:20-nál Tanka Bálint bázisát alázzák. (Nem Tank, a Bálint :D Vagy nem A pró, a Tank, a Bálint :DD )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4680) Hunmugli válasza kovimester (#4678) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

+1

Dragon_fx: Cocban nincs szerintem olyan, hogy végigvinni. Ez addig játék, amíg élvezed. De legendig azért felmehetnél ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4681) kovimester válasza Hunmugli (#4680) üzenetére


kovimester
aktív tag

A legend már kihivás, ugy hogy marad az unistal XD

(#4682) nordino


nordino
tag

Lassan indítani lehetne egy AnonimCOC csoportot a sok kiégett játékosnak,hogy újra megtalálják a belső békét.:D

(#4683) dragonfx válasza nordino (#4682) üzenetére


dragonfx
veterán

hehe amugy kb ennyi.
még a goblin7 et berakom 1 hét és utána nincs tovább csapat is elég haldokloban a chat alja 4 nap.:( gázos régen még 4 óra se volt...
cw meg uncsi állandóan olyan aránytalan bikákat ad. totál nem paris ellenfeleket.
mindenhol sas2, infi4, wizi9 mindne max fal is poersze aranyáramos közelébe nem állok így....
heroesba is 30-40 közöttieket ad... nem sok esélyem van de azért van mikor megy a 2*.
a hog6 xart se ér kb....
a ribi5re kivi vagyok.
inkább a wizi7 jöhetett volna...lufi7....

Mi a törzsmaggal elkezdtünk helyettes potlójáték keresést mert ez a CocC lassan bedől játszhatatlan fos.
a castle os clash.t probálgatjuk de elég ratyi bár tény összetettett és színesebb.csak a hangok....meg az értelmetlenség benne...

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4684) kovimester válasza dragonfx (#4683) üzenetére


kovimester
aktív tag

Pedig amig ott voltam jó volt.
Szomorúan hallom sajnálom!

(#4685) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Dragon_fx: castle clash helyett inkább már a clash royale :D Vagy nézzetek fps játék után - szerintem.

Más: Coc hungary fb csoport szabályváltozás Vágatlanul bemásolom ide a modos részt amit részben át is vehetnénk - csak ne kezdődjön új vita. Ez nem cél.:

4/ Tetszőleges tiltott tevékenység megnevezése, ismertetése, elemzése, reklámozása, elfogadhatónak beállítása tilos. Tilos játékostársakat csalással vádolni. Tilos accountot eladásra kínálni, vagy megvásárlás átvétel céljából keresni.
Magyarázat: Csalási módszerekből csak általánosságban eshet szó, annak működési mechanizmusa, hatékonysága, elérhetősége (ide értve a konkrét nevét) nem képezheti beszélgetés tárgyát. Elfogadható általános nevek: mod, bot, csalás, segédeszköz, nyuszi. Fontos megjegyezni, hogy a közösségnek nem célja felderíteni, hogy kik élnek csalási lehetőségekkel, és pont bizonyíthatatlansága miatt a közösségnek tagja maradhat az is, aki csalással akarja saját és játékostársai életét megkeseríteni, mindaddig, amíg a fent felsorolt szabályokat betartja.

Mindez Kóc tollából. Vélemény? (Btw helyenként szerintem túl szigorú, de az ottani "agyi szintekhez" éppen passzol :DDD )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4686) kovimester válasza Hunmugli (#4685) üzenetére


kovimester
aktív tag

Ha ez az az FB oldal ahol az admin egy mikulás szakállas hülye akkor ez az egyik leghulldékabb FB csoport ami van M.o.ban.
Indoklom is!
A csoport nem a tagokrol szól hanem az admin kicsinyes dolgairól csak arról lehet beszélni amiről ő akar vagy engedélyezi azaz nincs szabad hozzászolas. Ha véletlenül elent mondasz egyből felkerülsz a nyuszi listára. Meg sorolhatnam.
Az a csoport arról szól hogy a "mikulás" otthon egy papucs és a csoportban éli ki a diktátori hatalmát mert otthon asszony jól pofán b"sza ha megszolal.

De ha ez nem az a csoport nem irzam semmit.

(#4687) Hunmugli válasza kovimester (#4686) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem az a csoport, de nagyon hasonlít rá :DDD Mellesleg több admin is van, de többnyire csak dísznek.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4688) dragonfx válasza kovimester (#4684) üzenetére


dragonfx
veterán

de látom a squad is eléggé lecsuszott.ahol vagy még tartja magát.
amugy az a durva állandóan malac vagy szopolisták váltogatják egymást 4-5 oboa(delete, xmod instal gyanus szint :DDD )..aztán meg egy nap alatt összejön egy fejlesztésre állandóan 300-400-500asokat dobál.
most épp a cumiágon vagyok.. :W

ám a bowler nem rossz csak kéne lvl4-5 ahol normális hp.ja lenne már.
kéne már a th12... :DDD :)) ....+1 infi +1 sas...+1 walls lvl...,+1-1 wb és lufilevel...
:C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4689) SiZo válasza Hunmugli (#4687) üzenetére


SiZo
tag

Kérlek bennetek ne felejtsétek, hogy a Coc Hungary -nak már 6000 körüli tagja van. Ez nyilván egyfelől jó, másfelől meg felelősség.
Másként fogalmazva, a mod és bot téma régóta jelen volt a csoportban, várható volt, hogy Kócék állást fognak foglalni. Az is nyilvánvaló, hogy ebben az állásfoglalás vagy igen, vagy nem. nincs olyan verzió, hogy kicsit igen, kicsit nem.
Nos, ha engedik továbbra a mod és bot témát, akkor a társaság másik fele akadt volna ki. (főként a Hungary levadászás borzolta a kedélyeket, így mindenképp beavatkozás volt várható)
Ergo, erre jó megoldás egyszerűen nincs!
És valószínű gondolhattak arra is, hogy 6000es csoport már véleményformáló és befolyásoló tényező, főleg pl. a fiatalabbak (u12) számára. Ha így nézem, akkor lehet tényleg jobb, ha ki van tiltva ez a téma.

Megint másként megfogalmazva, ha nem tetszik, csinálni kell egy másik hasonló csoportot, és ott meg olyan témát enged vagy nem enged az ember, amit akar.
Írom mindezt objektív módon, de nem titkolva, hogy én is a mod ellen vagyok.

# HUN MKI AKTIV #

(#4690) dragonfx


dragonfx
veterán

ez egy rakás fos játék eltünik a faxba 40e hitpoint baxki 5 spell mellett....
ezt törölni kell. :W
amugy ti se látjátoka hsz.eket fb coc oldalon?

egyáltalán lehet th10-11et 3* ra verni xmod nélkül?? :W :W max 25 vagonnyi mázlival. de nm az hogy egy ésszerűen átgondolt taktikával...

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4691) kovimester válasza dragonfx (#4690) üzenetére


kovimester
aktív tag

Egy jól felépitett TH11 en már a 2 csillag is szép.
Ne akard 3 cszni értelmetlen.
Plusz a 3 cszni max hősökel lehet ilyen 30 szintű is kevés.

(#4692) vvillie


vvillie
tag

Na sracok eljott ez a nap is vegre :).

Sokan nem hittek, hogy eljon :).
Botosokat meg modosokat is pihentetik rendesen :).
Es meg akkor is moddal lepett be :)))).

[ Szerkesztve ]

(#4693) kovimester válasza vvillie (#4692) üzenetére


kovimester
aktív tag

Fake........
Ezek a képek terjengenek a neten az összes ilyen kép hamis...
Ehez hasonlókat kb. azóta láttok mióta jött a "fairpkay" szöveg.

(#4694) Hunmugli válasza vvillie (#4692) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Én fentebb írtam, hogy töröljétek. Jómagam töröltem. KHT barátunkat is bannolták, pedig ő teljesen fp, míg ismerek olyan modost, akit nem bannoltak. Infó a modról. Kóc cikke. Mármint a SP intézkedéséről. Kóc azért nem ért ezekhez annyira.

vvillie: lehet, hogy akkor te posztoltál fbre, mindenesetre ott is megjelent egy ilyesmi kép: [link]

SiZo: egyetértek :)

De engem nem bannoltak, és nem is használom (már) :) :)) :D Lehet, hogy ezek a kamu bannok csak beetetések voltak, hogy szűrjék a valódi visszaesőket :C

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4695) vvillie válasza kovimester (#4693) üzenetére


vvillie
tag

Tele van az xmodos fb is, nagyon sokan kaptak mar.
Dehogy fake.
Ismeros klanjaban is mar van aki kapott.
Sot a botos oldalakon is sirnak :).
A csoportba meg sosem postoltam. Ott csak rohogok a cirkuszokon :).
A fura az, hogy olyan kapott bant akirol azt hittek, hogy nem hasznalja.
Most elokerulnek a zugmodosok is :))).

[ Szerkesztve ]

(#4696) Hunmugli válasza vvillie (#4695) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Zugmod :DDD :C A legjobb szó a világon. De KHT nem zugmodos :(((

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4697) vvillie válasza Hunmugli (#4696) üzenetére


vvillie
tag

Valamilyen modon lehet, hogy hasznalta.
De a sc is megmondta, hogy nem lessz 100%-os az erzekeles, lesznek majd hibak :(.
Ugyis csak 2 het.
Hatha valtozik mostantol egy kicsit a war.
Igy mar varom a Clan War Tournamentet :).

(#4698) Hunmugli válasza vvillie (#4697) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

KHT-t kérlek ne gyanúsítsd. Full fp, nincs miért hazudnia. Sosem próbált meg 3azni erős bázist, csak egyszerű (wqs) saris seregekkel. Samsung táblája van, még garis, azt vétek lenne rootolni. 1x adta kölcsön a karit egy nevén nem nevezett személynek, akinek semmi oka nincs bannoltatni, és mind a 3-an kölcsönösen megbízunk egymásban. Vagyis csak egy modos támadás történt a karijával, de attól még az egy kóser falu. (de nem arról a karakterről lett modozva, csak azon voltak maxos hősök támadni :) ) - de mindegy. Ez 99.99999% hogy hiba :)

Remélhetőleg rendesen reagál a support.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4699) kovimester


kovimester
aktív tag

Azért ha olvastátok van egy két érdekes hozzászolas is.
Ami azt irja hogy olyat is bannoltak aki soha nem használt modot.

Az Sc még elkövet egy két hibát az abba is hagyák.

[ Szerkesztve ]

(#4700) vvillie válasza Hunmugli (#4698) üzenetére


vvillie
tag

Nem tisztem eldonteni ki mennyire fp, csak egy random valasz volt.
A baj ilyenkor az hogy most megy egy rakat ilyen uzi a sc-hez :).

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.