Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-17 19:36:15

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4951) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Kihagytam 2 dolgot:

SiZo: én is jóban voltam pár modossal, és nagyon jól alakult minden :) De tegnap rossz vége lett :O ;]

Dragon: pushnál nincs értelme reloadernek, titán1től full guard van.. 3rd party softwer, bann jár érte. Egyébként egy sima tapi generáló megoldja.. Farmhoz sincs értelme, főleg, hogy egy ideje nem megy el a teljes pajzs keresésnél.

Igazából a legkomolyabban a modosok (hitterek*) használták ki, ha megszerezték az ellenség egyik kariját: cw cc full of goblin, autoreconnect (nem tudják kivenni), cw elején támadás az alsó két bázison (vagy nem is támadtak scout miat... :U )

Szóval szerintem az autoreconnect mod, és a SC is ezt fogja gondolni. (Nem írtad, hogy használnád, de ne kísérletezz.)

Bluestacks (akár bottal, akár nélküle) miatti bannolásról nincs friss hír?

Kovimester: Jó, epic win volt. De akkoris megcsináltam :P

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4952) kovimester válasza Hunmugli (#4951) üzenetére


kovimester
aktív tag

De most viccen kivül kérdem megérte az a 3 secért ????

[ Szerkesztve ]

(#4953) dragonfx válasza Hunmugli (#4948) üzenetére


dragonfx
veterán

én már írtam elveszett a motiváció a kihivás számomra. nincs miért hajtani lootolni. amit akartam ebbe a játékban elértem.a falazás heroes nem érdekel. lassú kötlséges.és csak egy szenvedés szopás a falat rengéssel kiszedika heroes meg nem hazsnálható alatta....és ugy játszani titánba egy halál.
inditottam egy cw.t senki nem aktiv én is jol elkurtam 2 attackot kb már smemi nem motivál ebbe a jétkba egy csomo bookmarkos csapatban cosmo ember látom abbahagyta sanszos nekem is ez lesz idővel mostmár nincs mit fejleszteni.....
ez a full kuglis attack nekem valahogy nem tetszik....bezzeg engem mindig ledarálnak hiába variálok bármit a bázison.majdha normálisra megcinsáljáka játékot akkor lesz értelme de ez már cska roszsabb lesz.unalomüzőnek jo.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4954) Lootolok válasza dragonfx (#4953) üzenetére


Lootolok
tag

Miért éri meg neked inaktív klánt fenntartani?
Gyere át hozzánk :) Jó a hangulat, nagyrészt felnőttekből áll a társaság, a war-t pedig olyan szinten vesszük komolyan, hogyha valaki nem támadja le a 2 lehetőségét, max sereggel, akkor kick.
Nem vagyunk war klán, mert hetente 2-t tolunk, és nem is kötelező indulni, de ha indul bárki, annak oda kell tennie magát, mert másik 10-15-20 emberrel tol ki.

1 hőssel (vagy TH11-eseként 2-vel) lootolni valóban nem túl vidám dolog, de ez a szükséges rossz a max hősökig vezető úton. Én fogakat összeszorítva toltam a dolgot, így meg is lett az eredménye, ugye 2-3 hete már 40/40-esekkel riogatom a Th8-asokat :)

Apropó. Tegnap bedobott nekem egy Th8-ast, Titan 2-ben történő nextelés közben. A csóka Titán 3-ban tanáyzik, és ebben a szezonban már 555 támadása volt. Az valami embertelen. Gondolom boostol ezerrel, és TH9-eseket rak körbe 50%-ért, hogy fent tudjon maradni.
Mindenesetre lecsaptam, mert 12 kupát adott, ami itt fent már igazi csemege, főleg ilyen könnyű préda esetében úgy, hogy 10db bedobott faluból kb. 9 db kimaxolt TH11-es... :D

(#4955) vvillie válasza jack474 (#4947) üzenetére


vvillie
tag

(#4694) Hunmugli válasza vvillie (#4692) üzenetére 2016-04-25 19:19:46

De engem nem bannoltak, és nem is használom (már) :) :)) :D Lehet, hogy ezek a kamu bannok csak beetetések voltak, hogy szűrjék a valódi visszaesőket :C

A vegen minden kiderul :).
Aval etet mindenkit amivel akar, csak van aki elhiszi es van aki nem.
Az en szememben a modosok ne mondjam meg, hogy hol vannak.
Tonkre tesznek minden online jatekot.
Battlifield 1 betaban is mar az elso nap ott voltak :(.

[ Szerkesztve ]

(#4956) Lootolok


Lootolok
tag

Sajnálattal olvasom Hunmugli bannolását, mert nem volt ő rossz ember, csak a sötét oldal elcsábította, ez van. :)

A bannolást én is tűzzel, vassal üldözném, ha lenne rá módom, mert tényleg megöli a tiszta játékosok örömét.
CW alatt a mi klánunk is találkozott már 2-3 alkalommal mod-os bandával. Lehangoló dolog tud lenni, ezért örülök ennek a bannak, mert csak így lehet elejét venni a dolognak.

Jó eredményt pedig el lehet érni mod nélkül is, csak tenni kell érte. Nyilván könnyebb segítséggel, de akkor hol marad a játék öröme? Akkor mi értelme a játéknak. Szerintem sokkal nagyobb öröm egy jó támadás tisztán, főleg, ha előtte volt jó néhány eltolt támadás is, mert azt mondhatja az ember, hogy igen fejlődtem, tanultam, a saját erőmből, és megcsináltam!

Aki ismer, tudja, hogy milyen "jól" támadtam nem is olyan régen. Az oka az volt, hogy TH7 és TH8 szintet 100%-ban végig sáriztam, mindig elég volt a 3*-ra, ezért a többi troop fejlesztésére a loot seregen kívül nem fektettem nagy hangsúlyt. Aztán TH9-en jött a koppanás, ahová már sokszor 1*-hoz is kevés volt a 3-as sári sereg (abban az időben még 3-as sári volt a max TH9-en). Jöttek a jobbnál jobban eltolt CW-k, és mérges voltam magamra, amiért így a klánommal is kitolok, ezért elhatároztam, bármi történik is, gyakorlok, és gyakorlok. Akkor átmentem 1-2 hétre a Phoenix Hungary klánba, hogy segítsenek kicsit, és bár a rutint nem ott szereztem meg, de a helyes iránnyal kapcsolatban felnyitották a szememet.
Ezek a következők:
- A hősöket fel kell tolni maximumra, nincs mese, nincs kifogás, meg kell csinálni.
- Lootolni is lehetőleg CW sereggel kell, hogy legyen rutin, és nem alsó silver, meg gold kategóriában tartózkodni, mert akkor az ember elszokik a keményebb ellenfelektől, ami megbosszulja magát.

Ez utóbbit nehéz jól kivitelezni, mert egy kemény CW sereg drága, így nehéz közben gyűjtögetni is, főleg darkot. Ezért én én maradtam a jól bevált olcsó loot seregnél nyersanyag gyűjtésre, így minden héten indult 1 hős. Aztán néha tartottam 1 hét szünetet, és 2 hőssel gyakoroltam, csak CW támadásokat, CW sereggel multiplayerben. TH9 maxolásom környékére meg is lett az eredménye, jöttek a vastag 2*-os, aztán már 3 is összejött (persze nem mindig sajna).
TH10-re lépéskor mindent kezdhettel "előlről", mert az megint más támadási stratégia. Ott is jöttek a vaskos 0*-os támadások eleinte, de ugyanúgy nem elkeseredtem, hanem megráztam magam, és leszegett fejjel mentem előre.
Eredményeképpen mér megvannak a maxos hőseim, maxos bázisom, és bár szerény ember vagyok, nem szeretek kérkedni, de a CW támadásaim is egész jól sikerülnek. Maxos TH10-esek is mennek vastag 2*-ra (azaz nem épphogy 50%-ra), néha 3-ra, a nem maxosak pedig már többször 3-rea, mint 2-re.
Meg lehet ezt csinálni mod nélkül is, ami ugyan lassabb, de élvezetesebb, és szerintem sokkal jobban büszke magára ilyenkor az ember.

És így a klán CW-jét sem b@szom el, mert ha fent nem remekel az ember, ott ugye nehezebb javítani, és akár 1-2 TH10-es tagon is elmehet egy egész CW, míg lentebbi régiókban sokkal könnyebb javítani mások után.

(#4957) Hunmugli válasza vvillie (#4955) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezt akkor írtam. Akkor abba is hagytam. Akkor úgy is volt, sosem töltöm már le a modot. Két "hónapig bírtam"
(...)

Nyilván egy "könnyebben" használható hacket többen fognak használni, gondolok itt arra, hogy az xmodhoz például root kell. De azért azt se felejtsük el, hogy cocon az volt a gond, hogy a mod cwn biztosított nagy előnyt. A többi pusztán idővel "pótolható" volt, és bár "irigykedtek" a többi játékosok, mégis a sandbox attack volt a legnehezményezetteb dolog.

Ezt rendesen kihasználni nem volt könnyű, nekem még 2 év coc után is másfél óra volt a fenti támadás. Persze elhiszem hogy vannak itt nálam jobbak ;] Gondolom a BF egy lövöldözős játék, de ebben nem vagyok biztos, úgyhogy másik példát mondok. Például valamennyi CS verzióban komoly gondot okoztak a teszem azt wallhack-ek, aminek nincs külön követelménye (root - gondolom, hogy nincs, sosem használtam, béna is vagyok CS 1.6-ban :DD :)) ) és nagyon egyszerű használni (azért ebben egyet kell érteni. Senki sem modozik órákat egyetlen lövés előtt :)) de sosem használtam, ez csak egy megérzés :) )

Utolsó hasábba bele lehet kötni, de nem ez lenne a cél, hanem hogy leírjak egy metaforát.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4958) dragonfx válasza Lootolok (#4954) üzenetére


dragonfx
veterán

írtam privit.

ja amugy tessék a falról ennyit majdnem full th9....és nézd mega kisfalummal :)) 3 stars

nem kell csalni és ninc smitől félni ennyi. ;)

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4959) Lootolok


Lootolok
tag

Nagy itt a csönd. Mindenki most nyaral? :)

Nálunk annyi történt, hogy elértük a LVL9-es klán szintet tegnap. Heti 2 war van nálunk (és általában 20 fős átlaggal), szóval így kicsit lassabba a perks gyűjtés, de azért haladunk.

És sikerült egy jó vaskos 46%-os 0 csillagot hoznom :D első támadásomra egy nem túl bonyolult ring falun, amiket multiban nagyobb hányaddal 3-azok, ha elb@szom, akkor meg 2-re verem. Nem voltam túl boldog, de kell az ilyen is a fejlődéshez, meg ahhoz, hogy rutinnak tűnő faluhoz is talán nagyobb tisztelettel álljon az ember.
A gond egyébként itt az volt, hogy a szűkítést túl nagyra hagytam. Korábban az volt nálam a gond, hogy nem szűkítettem rendesen, de most meg túltoltam :))

(#4960) dragonfx válasza Lootolok (#4959) üzenetére


dragonfx
veterán

néha van ilyen én örültem a 2x2nek bár nem voltka nehéz faluk....
a négyzetes 10-11es falassal lettek volna gondok pláne cusma védelemmel.
nekem még látod 1 ágyú van utána nem tudom hogy tovább uncsi lesz....

jöhetne update troopsból vagy th12...

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4961) Lootolok


Lootolok
tag

Tegnapi warunk utolsó támadása rám maradt.
Eredetileg 1db fent maradt TH9 csillag elhozása lett volna a cél, és akkor nyerhetünk, de sajnos 2db TH9 falu maradt bent, mert valahogy nem sikerült elhozni a másik TH9-estől a maradék csillagot, pedig esetek 99%-ban minden TH9 kivégzésre kerül általunk.
Ellenfél viszont vezetett 1*-al (döntetlen nem lett ovlna jó, mert destructionban hajszállal jobban álltak). Nem volt más választásom, és veszteni valóm sem, rá kellett menni az egyik TH10-esre, amin még volt 2 elhozható csillag.
Ezt a fajta falut még nem 3-azta senki közülünk, pedig találkoztunk vele párszor, nekem is csak 2-re sikerült eddig bevernem, mert jumpppal csak tökéletes szűkítés esetén megy be csapat középre. Viszont tegnap a 2 kevés lett volna ide, ezért gyorsan átgondoltam a dolgot (volt még kb. 30 perc a warból), mit lehetne tenni.
Ekkor ütött szeget a fejemben, hogy mivel középen nincs semmi, de tényleg semmi a TH-n kívül, nem gond, ha körbemegy a csapat, mert középről nem lövi őket semmi, az infernók meg elég messza vannak egymástól, hogy a heal tudjon dolgozni, így megmaradhat a sereg, mire minden elfogy, és akkor van idő bemenniük középre, nem kell jumpo sem. Ezért jumpot kidobtam, és beraktam helyette még egy rage-t.
A végeredmény az alábbi videón látható :)
https://www.youtube.com/watch?v=SU8ZeKHQhFw

Pár perccel a vége előtt ellenfél nagyot nézhetett, mert biztosnak tűnő győzelmük, hogy illant el, mi viszont vesztes állásból fényes diadalt alkottunk :D

Tehát, ha valaki ilyen falura keresi a megoldást, használja a videót a legyaluláshoz, szívesen megosztom veletek :))

(#4962) dragonfx válasza Lootolok (#4961) üzenetére


dragonfx
veterán

szép volt pajti ;)
alkottunk megint
azért az egyest szépen odavágtam én is.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4963) ggeleven válasza Lootolok (#4961) üzenetére


ggeleven
őstag

Ez szép volt! Köszi a videót! :-)

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#4964) asuspc96


asuspc96
senior tag

Helló!

Most lett új telóm, és elveszett a fiókom, hogyan tudnám visszaállítani ?
Leszedtem, bejelntkeztem az egyik fiókomba, és egy full alapfalut kaptam...na most mi a stájz ? :DDD :F

(#4965) Hunmugli válasza asuspc96 (#4964) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Pánikra semmi ok, a helyzet "súlyosságától" függően könnyen, vagy nehezen, de vissza tudod szerezni a karaktered. Ha jól sejtem, Android-os telefonról van szó. Ez esetben nem kell mást tenned, csak azzal az emailcímmel bejelentkezned coc-ba, amelyikre a régi telódon mentve volt a játék.

A gond akkor van, ha nem jelenik meg a falud. Ilyenkor két eset lehetséges: valamilyen hiba folytán még sincs elmentve a falud, vagy másik emailcímre van mentve. Ha valamennyit végigpróbáltad, és a falud nem jelenik meg, akkor jön a "nehezebb" út..

(Ios-en tudtommal ugyanígy kell eljárni, csak az "ottani fiókkal" - bár elvileg ott az egy darab az elterjedt :) )(Illetve ha megvan a régi eszköz, akkor csak kreálsz egy új emailcímet, és rámented a falud. Úgy emlékszem, egy falut egy emailcímre lehet menteni. Két eszközzel letesztelheted, melyik a jó cím. Cocon belülről nem tudod felülírni a mentést, amennyiben ténylegesen van mentés.. na..)

Szóval ha nincs meg az eszköz és nem hozott eredményt egyik emailcím sem, akkor írni kell a Supportnak. (Coc: beállítások: help and support: megfelelő menüpont (lost village)) Van egy rövid ismertető, ott leírnak mindent. Kérni fogják a szintet, nevet, meg ezt-azt, amivel bizonyíthatod, hogy a falu a tied, majd kapsz egy kódot. Ezt kell beírni azt hiszem a link a device részhez - ebben nem vagyok biztos, de le van/lesz írva, hova kell írni a kódot. Ha beírtad, megjelenik a falu, amihez adták a kódot (persze figyelmeztet hogy a th3-as falu elveszik.)

Végül, ha megvan a falu, kiválasztasz egy emailcímet, és rámented. Ha figyelmeztet, hogy új falut akar betölteni, akkor azon a címen már van egy mentés, így válassz másikat. A kód egyszer használható és/vagy időhöz van kötve. És nagyon hosszú!

Nyugi a falud egyszerűen visszaszerezheted, azért tűnik bonyolultnak, mert rosszul magyarázok :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4966) asuspc96 válasza Hunmugli (#4965) üzenetére


asuspc96
senior tag

köszi, akkor erősen ráfekszek a próbálgatásra, aztán meg előveszem az ángélus diplomáciai tudásom, aztán firkantok nekik valamit, sztem screenshoot-om is van a falumról :DDD

köszönöm a hosszadalmas leírást, ha elakadok akkor majd zargatlak :R :B

(#4967) asuspc96 válasza Hunmugli (#4965) üzenetére


asuspc96
senior tag

Siker!!
Köszi :R

(#4968) Lootolok válasza Hunmugli (#4965) üzenetére


Lootolok
tag

És mi van a te faluddal?
Akkor az tényleg végleg elveszett?

(#4969) Hunmugli válasza Lootolok (#4968) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem, maga a falu nem veszett el, csak a hozzáférés - ha nagyon szőrszálhasogatók akarunk lenni. A non-negotiable permanent bann az non-negotiable permament bann :)

FB ismerőseim pl még megtudnak keresni (legalábbis frissítés előtt még megtudtak. Remélem ezt még nem vették ki...)

asuspc96: Örülök, hogy segíthettem. Bármi egyéb probléma/kérdés/észrevétel van a játékkal kapcsolatban, a topik nyitva áll :K

Egyik email-címen volt a falud, nem?

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4970) Lootolok


Lootolok
tag

A Grand Warden az tulajdonképpen mit is csinál?
Akik a körön belül vannak, azoknak az életerejét növeli meg a LVL szinthez tartozó %-al?
Én így értelmezem a leírás alapján.

Hétvégén elkészült a TH11, de egyelőre csak a GW-t raktam le, azt tolom fel 20-ig, semmi mást nem upgradelek, remélem TH10 ellenfélt sorsol így a gép :)

Két hete volt egy ellenfelünk, ahol sok TH11 volt, de TH9-TH10 deffekkel, 3 hőssel. Kikaptunk tőlük, mert volt vagy 3-4 ilyen TH11 előnyük, úgy is, hogy TH9-esek közé rakta be, ami kissé igazságtalan volt ugye emiatt.
Ennek hatására döntöttem el, hogy lépek, de csak a GW miatt, és esetleg a vakondot felnyomom 4-re, azt talán még nem veszi akkora támadó erő növekedésnek, hogy fullos TH11-eke sorsoljon majd párnak a CW-n.

(#4971) Hunmugli válasza Lootolok (#4970) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Pontosan azt csinálja :) (Illetve ha jól tudom van egy maximális élet, annál többet nem adhat, hiába jönne ki %ban többre.) A képessége pedig halhatatlanná teszi egy időre az egységeket, a spring trap persze hat rájuk..

Vakond mellett/helyett megfontolandó a lufi+lava+minion kombó.

Bowler sajnos felejtős a healer nerf óta. Legalábbis szerintem, bár mostanában minden egységet ugyanannyira használok: semennyire :)

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4972) kovimester válasza Lootolok (#4970) üzenetére


kovimester
aktív tag

Humugli is jol mondta! DE
a Juhász pasziv képpesége az hogy a max életerőnek ad egy % (legyen 10) 100->110
plusz az adott élet "csiknak" is add egy élet % (ami ne mmaximum élet jelent!) azaz 90->99 lesz na akor
vagy egy Giant 100 alap élet J% 110 dew ahogy csökken az élet ereje ugy átvált a másidik % igy gigi sérül 90 élet abbol lesz 99.
ha kimegya körből elveszti mind kettőt de ha vissza megy akkor az első %max életnek a % kapja meg XD
Kurva érthetelen de érthető! :D

(#4973) asuspc96


asuspc96
senior tag

Hali!

Lehet hülyeség, de lehet olyat, hogy csak a coc-os játék accot ruházom át másik készülékre ?
nem link new/old device megoldás, mert akkor gondolom a google play fiókomhoz is hozzáférhetne az illető

(#4974) dragonfx válasza kovimester (#4972) üzenetére


dragonfx
veterán

15ön már elég ütős ;]
na de majd az update óta jön az oboa :DDD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4975) kovimester válasza dragonfx (#4974) üzenetére


kovimester
aktív tag

Most olvastam mi lesz.
Hát nem tudom mit akarnak de nagyon a rossz irányba mennek a hulladék egységeket erősitik kivéve a wizardot. de egy vicc!

(#4976) dragonfx válasza kovimester (#4975) üzenetére


dragonfx
veterán

a wizi is lopicsa lesz hidd el.
gb.t túléli?
nem addig nincs miről beszélni....a bowler hp.ját hiába szedik le tömegbe ugyanugy pusztitani fog.
áma defense nagyon meg fog erősödni.
talán a sari minisarira akarnka rávezetni jopár embert.
a hog6ot bezzeg baxnak erősiteni....
:C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4977) kovimester válasza dragonfx (#4976) üzenetére


kovimester
aktív tag

[link]

Tessék a Hog erősité! A giant bomb már nem sebbzi 1.5 en a hogokat gyönyörü lesz az már biztos! :D XD

(#4978) dragonfx válasza kovimester (#4977) üzenetére


dragonfx
veterán

Az biztos. Goho forever

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4979) kovimester


kovimester
aktív tag

Sziasztok!

Mivel megjött az update és igy a friendly war igy keresek klánokat egy kis funnnra!
Várom mindenki jelentkezését!

(#4980) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Jó. Megértem, hogy az update senkit sem dobott fel. Pár új funkció, meg egy régi átdolgozva... Valamint a szokásos: új szintek egységekre és épületekre.

Azt is megértem, hogy egy th9 legend senkit nem érdekel. Akkor sem, ha magyar. De ezek szerint úgy sem, ha az első...

De hogy a kettő tényből egyik se szúrjon szemet :(

Most nem ócsárolom le az update-t mert felesleges, nincs benne sok új. Friendly war lehet jó, ha lesz kivel háborúzni ;]

De Varont mindenki keresse meg localon. (Azért van külföldi klánokban, mert itthon nem túl jó a helyzet, ha pushról van szó.) Tényleg legend és tényleg th9... (és magyar is...) (Valaha Varon az Varon volt, de megunta, így ikarus vette át a karaktert.)

Eredetileg Don Vano Ikarus Don Vano Ikarussal indult el legendbe, ám azon a bizonyos napon őt is bannolták. (Ő is csalt :U ) Egy hét alatt ért fel titan3ból titan1be. Mellesleg ő volt az első magyar th8 titan is.

Szóval miután bannolták, nem tétovázott, elővett egy másik karaktert, varont. Majd felment vele legendbe. Állítása szerint kb egy hónap bárhonnan indulva. (Naponta sok-sok óra, de egy idő után csak felhőzés.)

Jelenleg a karakter eladásán dolgozik, de nem könnyű vevőt találni. Arra van egy kis esély, hogy majd a vevő megkeresi, de fordítva nem fog működni...

A sereget nem írom le, mert úgy sem érdekel senkit sem ;] Csak annyit mondok, hogy napi 2-3 fail is gyakran benne volt a pakliban, és azt nehéz kompenzálni. Védekezni lehetetlen. De valahogy csak feljutott :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4981) kovimester válasza Hunmugli (#4980) üzenetére


kovimester
aktív tag

De most ugy frankón kiit érdekel hogy TH9 és legend???
Engem megsem érint hogy hol van meg milyen th-val; de lehet hogy én vagyok ilyen....

(#4982) dragonfx válasza kovimester (#4979) üzenetére


dragonfx
veterán

funra mi xarrá kalapálni :C
amugy vicces mikor bead 300/300as falut titán2be +10 trofiért... :DD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4983) Lootolok


Lootolok
tag

Nem is hallottam ezt a Legend TH9 dolgot, hol kellett volna feltűnnie...?

Amúgy meg csak rengeteg szabadidő kell hozzá, semmi más. Gondolom nem egy keményen dolgozó ember, otthoni családi élettel :)

Én titán 2-ből azért fordultam vissza, mert meguntam, hogy két next között akár 10 perc is eltelt. Ennek semmi értelme így. Igazából mivel jár, ha feljut valaki legendbe? Táncos lányokat küld a lakására a COC? Mert mondjuk ez esetben megéri a fáradozást... :))

(#4984) WhiteWalker válasza Lootolok (#4983) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

E-f@llosz :U

(#4985) Hunmugli válasza WhiteWalker (#4984) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Kérlek, mondj valamit, aminek köze van a cochoz, és semmi esetre sem fogható fel e-penis növelésként :))

Kovimester: Téged nem a th9 nem dob fel, hanem a legend. Akárki ment fel akármilyen thval, neked az semmi. Sőt mi több magad se csináltad meg, maxos th11-gyel :U

Lootolok: magyar local listát nézd. Fel fog tűnni :)

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4986) kovimester válasza Hunmugli (#4985) üzenetére


kovimester
aktív tag

Mondj 3 okot amiért megcsináljam?
Segítek.
1. Nem tudsz mondani
2. Felesleges bármit írni.
3. A legend számomra szart se ér.
+1 a legend semmit nem ad se gemet se semmit!

A legend nooboknak való a prob brozban vannak! XD

(#4987) Hunmugli válasza kovimester (#4986) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezzel a mentalitással szerintem ne játssz játékokat. Neki élvezet volt felmenni, meg büszkélkedni vele. A játék szórakozást is adhat, nem csak gemet :W :W :W

Tudom, hogy van, akit a kétcsillagozgatás boldogít, meg a failok, meg a noobkodás.

Sajnálom, hogy ikarus és az én világképem nem azonos a tieddel :P

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4988) WhiteWalker válasza Hunmugli (#4987) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ahhoz képest Téged bannoltak ki csalás miatt , miközben itt "csak egy játék és szórakozás" mentalitással jössz.:U

[ Szerkesztve ]

(#4989) Hunmugli válasza WhiteWalker (#4988) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

"Sajnálom, hogy ikarus és az én világképem nem azonos a tieddel :P"

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4990) kovimester válasza WhiteWalker (#4988) üzenetére


kovimester
aktív tag

Az oltás :D XD

hum->
Hát boldogitsa az hogy a semmire veri XD
Kb ez olyan hogy azért vegyél levegőt hogy ne halj meg....
Ugy hogy mátol én legend helyet azzal vágok fel hogy levegöt veszek XD

[ Szerkesztve ]

(#4991) WhiteWalker válasza Hunmugli (#4989) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ezzel is az a baj , hogy olyan vagy mint a papok , bort iszol és vizet predikalsz. Így a mondandod elég hiteltelen. :U

(#4992) kovimester


kovimester
aktív tag

Sziasztok!

Keresek valakit a HUN MKI AKTIV clanbol!
Felmentem az oldalra sehol nem találtam semiylen jelentkező kodot vagy hasonlot.
Az lenen a kérdésem, hogy van eg hely legalább 2 én magam és egy cimborám!
Aki nem ismerne Grim village vagyok. Laczo aki nálatok van az ismer, meg a cimbimet is.

Ha lehet privátban válaszolj kérlek!

Üdv kovim.

(#4993) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Megvan az első és egyetlen legend th8 is. Sokáig tartott, de sikerült :C
(Nem magyar.)
[kép]

Igen tudom nektek ez semmi. Csak annyit szeretnék hozzátenni, kovimester, hogy próbálj magadba is belekötni, néha: nem te vagy az egyetlen a világon, aki képes levegőt venni ;) ikszdé

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#4994) kovimester válasza Hunmugli (#4993) üzenetére


kovimester
aktív tag

Na ez csak az érdekel mert ezzel a gyerekel talakoztam szerintem titan1ben...
És nem értem mit keres itt...
Egy 25 kupat azért adot.

(#4995) Lootolok válasza kovimester (#4992) üzenetére


Lootolok
tag

Szia!

Ez az az a link, ahol fönt van a belépési kódunk:
bit.ly/mkiaktiv

Ez van a klán infóban is. Ezt nézted, vagy a http://mkiaktiv.blogspot.hu/ blogunkat? Mert ez utóbbi az általános blogunk, itt nincs kód :)

Hely van, várunk szeretettel, az itteni írásaid alapján jó fej vagy, ilyen tagokat keresünk, és ilyen tagokból állunk, szóval szerintem illenél a csapatba ;)

Én egyébként Alex névvel futok a klánon belül.

Üdv

(#4996) Lootolok


Lootolok
tag

Na bazz..
Válaszként ment, nem privátban...:)

(#4997) dragonfx válasza Lootolok (#4996) üzenetére


dragonfx
veterán

én is majdnem ideküldtem neki :C

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4998) dragonfx válasza kovimester (#4994) üzenetére


dragonfx
veterán

titán2be th9 +32 kupával? vs a nagyfalum :C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4999) Lootolok


Lootolok
tag

Nagy itt a pörgés mostanában :)

Mindenki lootol, vagy inkább lerakta a játékot...? :D

(#5000) Hunmugli válasza Lootolok (#4999) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Még nem töröltem :))

Ikarus mellesleg megunta. Végül nem adta el.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash of Clans
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.