Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
kentucky
őstag
swap meegoldható froyon?
-
|AP|
veterán
rohadtul idegesítő, hogy a két topik párhuzamosan kezdett el pörögni... Nem lehet ezzel valamit csinálni?
-
asturel
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
<6>[ 0.015511] Memory: 214MB = 214MB total
<5>[ 0.015541] Memory: 164156KB available (4756K code, 1009K data, 136K init)mod.: ez ugyanazzal a kernelel (2.6.29) volt ami az SF-en is megy (public eclair kernel source-bol forgatva)
-
djozsi
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Annyian kérdezgetik, hogy vettem a fáradtságot mindenki helyett és betelefonáltam.
A válasz: az üzletekben lehet még, hisz a webshopos forgalmazás el van különítve ettől. A webshopos készlet fogyott ki.
Webshopba várhatóan pár napon belül érkezik vissza. Azt mondták max a jövő hét elején lehet rá számítani.
A titokban visszavonásról és ilyesmikről nem is hallott az illető. Egyet értett velem abban, hogy akkor mi a frászért hagyták volna kint az oldalon, ha megszűnt a forgalmazás.
-
Mercutio_
félisten
Uhh, ezt a tempót nem lehet követni

Kérdés: Jelenleg webshopban nincs készleten a Blade, van róla információ mikor lesz újra kapható?
zsombi915: t-s bácsinak biztos a hülyeségedre lesz ideje a karácsonyi diliház kellős közepén

-
djozsi
senior tag
válasz
zsombi915
üzenetére
Számolj be az eredményről, kíváncsi vagyok.

Amúgy tényleg fura ez, most akkot tényleg a T-s ROM-mal van a baj vagy hazudik a hivatalos sajtóközlemény? Ez utóbbi meglepne, ilyen jelentéktelen dolgon nem hiszem, hogy kavarnának.
Egy szó, mint 100 valami bűzlik Dániá... Kínában.
-
zsombi915
csendes tag
válasz
agressor12
üzenetére
Ezviszont már egy hivatalos bizonyíték, hogy a t-bizony nem azt a készüléket árusítja amit a zte elad neki, ami ugye büntetendő, révén nem azt adja el, amit állít, és ez megtévesztés.
Vagypedig a zte-basszta át a t-t a palánkon
.
Namindegy, szerintem valamikor bemegyek egy t-s bácsihoz evvel a linkel a zsebemben, és megkérdezem, Na mivan? Próbálkozunk, Próbálkozunk?? -
L4mie
veterán
nos: ebben most akkor ez a proci van.:???
600 MHz-Qualcomm MSM7227 -
zsombi915
csendes tag
Na emberek. Szombaton lesz időm, megpiszkálom a romot.
Már csak 1 kérdésem van, a recovery-t hogy kell "kikapcsolni" mert azt értem, hogyha visszarakom a gyári t-s romot amit majd lementek, akkor úgyfog tűnni a szervizesnek hogy az tök nyers, de simán észreveheti hogy hohóó, ezen bizony van recovery, sőőt rootolt.
Szóval a rootot meg a recovery-t hogy lehet semmissé tenni???
Előreis dánkessőn a válaszadóknak. -
agressor12
senior tag
ZTE honlap itt is 512MB Ram-ot irnak a Magyarországi szállítmányra.
-
agressor12
senior tag
Aki szereti! Karácsonyi kiadás.
-
cellpeti
nagyúr
Nyithatnánk egyet itt a PH Chat-en is

-
kentucky
őstag
-
cellpeti
nagyúr
elfelejtettem pelust rakni... és beszartam, mert kegyetlen k...va szép rajta a NFS Shift.

Törik benne a kocsi, van belső nézet, meg minden. Mivel tudok nézetet váltani?
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
figyelj már, ez nem flémelés szerinted?

-
sto1911
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nyitom az ablakot!

-
dawheeler
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Náluk is van egy nagy piros gomb, mint az applenél, amivel aktiválni tudják a különböző hardverelemeket!
-
72mviktor
senior tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Több mint két hete van meg a Blade,elég poros helyen melózok(forgácsoló üzem) .de nekem eddig maximálisan portalan.Mi több,az eddigi telóknál a hangszórónál a hátlap alatt mindig összegyűlt az apró fémpor a mágnesesség miatt de a Blade ebből is jeles.Kinai vagy sem nagyon elégedett vagyok eddig

-
Zsankee
aktív tag
Igen. Mikor vasaroltam, eloszor oldalt a kepenyo ket szelen volt kekeses csikok, melyek ha teljesen fekete volt a hatter, eroteljesen latszodtak. A telefonnal jovo eredeti 2.1 es androidot hasznalom, es semilyen egyeb alkalmazast nem hasznalok,mely hatassal lett volna a kepenryore, tudtommal.
Tovabba az energiaellatas alkalmazasnal nekem egy kek felkor latszodik. Nos ez kicsivel csokkent,nem szamottevoen,de egy kicsit kevesebb kek resz van. -
djozsi
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ez egyáltalán nem reális. Oké, itt vagy a fórumon, azt hiheted, hogy ami itt le van írva, azt mindenki tudja, de ez egyáltalán nem igaz. Ide jár pár tucat ember (a topikba, nem az egész oldalra!), a T-nek pedig van többmillió ügyfele... Ha minden 25. ZTE Blade vásárló olvassa ezt a topikot, akkor szerintem már sokat mondtam.
-
kano
nagyúr
Igen, nem volt a kezemben ilyen. Viszont láttam HTC Herot, Samsung Galaxy Spica-t, Galaxy S-t és iPhone 3, 3GS, 4-et. Olvasgattam a Motorola Defy topicját és onnan keveredtem ide, mert gondoltam, hogy egy vállalható árú készülék, normál minőséggel. De.... no comment, nem szidom, megtették azt helyettem már mások. Valószínűleg maradok a Motorola Defy-nél.
-
sto1911
veterán
Levelvaltasom nov. 24-en a ZTE-vel (bocs, kicsit hosszu):
Dear ZTE support,
we've been having quite a big debate over the amount of RAM in ZTE Blade.
As far as we know there are different versions of this device, the one in
question is the Hungarian version.
As compared to the Orange San Francisco, the Hungarian version seems to
have half the RAM (512 vs. 256 MB).
However, the Hungarian manual also states that the available RAM is 512MB.
We would like to kindly ask you to give a proper statement regarding this
question.
We are very disappointed as there were no notes on any differences between
different versions. This issue has undermined our faith in ZTE products,
however the device itself is a very nice one.
We are hoping in a satisfying answer.
Thank you very much in advance,
--------------------------------------------------------
Dear Mr./Mrs.,
Thank you for contacting ZTE.
In order to serve you better,It would be beneficial if some details are
available:
1. Your product model e.g. MC315 or AC8700;
2. Your location(country/city);
3. Your telephone number;
4. Your service provider(Operator);
5. The place you bought your device(country/city) and the IMEI/ESN/MSN
number of it;
6. Your specific requirement/problem /fault phenomena, such as the system
information;
To ensure proper handling, please continue to use the current subject line
& reply with previous emails.
Then we will reply to you as soon as possible, looking forward to receiving
your reply.
Best Regards
|Nov 24 (7 days ago)
Dear Support,
please find the requested information below:
1. product model: ZTE-BLADE
2. location(country/city); Hungary/Europe, City: Debrecen
3. telephone number;
4. service provider(Operator); T-Mobile Hungary
5. The place you bought your device: T-Mobile Hungary, Webshop, Debrecen.
IMEI:
Firmware ver. 2.1 update-1
Kernel: 2.6.29, zte-kernel@Zdroid-SMT
I do not know how to find out ESN/MSN numbers.
6. problem: the device seems to have half the RAM as Orange San Francisco and other versions. This difference is not stated anywhere, not even in the manual.
2010/11/24 <mobile@zte.com.cn>
details Nov 24 (7 days ago)
Dear customer,
Thank you for your prompt reply.
Your email has been forwarded to the relevant colleagues for their
appropriate handling.
We will respond as soon as relevant information is available.
Best Regards
Sincerely yours -
Zsankee
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
en nemakarok galaxiesset,meg kinezneka melyepito zrt tol,hogy honnanloptam olyan draga tellot. Isten nemmosna le rolam,hogy tamagocsikent gondoskodtam a bladerol

-
agressor12
senior tag
"2.6.32 kernel upgrade
HIGHMEM support for RAM >256MB
SDIO scheduling and BT improvements"Az Astruel kollega 2.2-én is ez a kernel van 2.6.32.9 és nem kezeli a +256RAM-ot ,mert nincs mit!
Törödjetek bele a T-s Blade-ban ennyi van. -
Zsankee
aktív tag
breking nyuvz: tenyleg nem a szemem romlik,hanem javul a kijelzo, a ket kekcsik eltunt oldalrol, es az egyik alkalmazason levo "gabonakor" is kezd eldunedezni....

-
tuccer
csendes tag
Nos a BlueMerle által adott linken írtam a gyártónak hogy legyen szíves és mondja meg hogy mennyi RAM van a Magyarországon forgalmazott Bladekben
Kíváncsi leszek hogy mit válaszolnak.
-
esox
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=x08PjI2hN2Y&NR=1&feature=fvwp százszor normáisabb "review", mint a pl arene zenés videója. Oke ez a san francisco, de akkor is.
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Annyit lát, mert a rendszer kisajátítja a többit (kb 97 MB-ot). Ezt hozzáadva az SF 415-jéhez vagy a T-s változat 161-éhez, 512 MB és 256 MB lesz. Hogy lehet ez? Kétféle variáció lehetséges.
1. A T-s verzióban ténylegesen/fizikailag csak egy 256 MB-os chip van. Ezt kideríteni csak úgy lehet, ha valaki bevállalja és szétszedi a telefonját. Közben nem árt ha erősen fohászkodik, hogy a felhasznált chipre nem felejtették el rágravírozni az adatait, így kideríthető a dolog.
2. A T-s verzió valamilyen módon lefelezi az egyébként 512 MB-os chipet.
Na, ki vállalja be a szerelést?

-
cellpeti
nagyúr
Ha most Dashes feljavította a videót 640x480-ra, azzal, hogy más progit tett bele, akkor ennyi erővel a végén eljutunk a HD-hez is?

-
sagesz93
addikt
Most lehet hülyeséget írok, akkor vegyétek semmisnek.
De mondjuk ha felflashel valaki egy sf kernelt erre, akkor bebootol a telefon? volt régen olyan gond hogy nem éledt fel a kijelző meg ilyenek, gondolom akkor az sf kernele volt alatta? Na, ha ez így megy, akkor meg kéne nézni hogy ott mennyi ramot ír ki valamelyik progi.
Gondolom ha van a cuccban 512, akkor 512-t fog írni....
Vagy nemtudom, lehet hülyeség, ennyire azért nem értek az androidhoz. -
veector
senior tag
Na estére kiderül az igazság.
Ha télleg 512 van a simába is akkor inkább a garancia mint az OLED -
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz
veector
üzenetére
Pont ezért érdekelne, mivel láttam ezeket a képeket, de hogy a zte honlapon is rosszat írjanak. Mondjuk azóta az aksikapacitásról is volt szó ami szintén lényeges, hogy csak gps használattal jóval tovább bírja, nameg, nyári napsütésben is jól látszon. Igazából nekem a telefon funkció most mellékes, inkább csak azért jó ha van benne, hogy ne kelljen még azt is mindig cipelni. Az Ericsson cápánál úgysem létezik jobb telefon.

-
Воланд
titán
válasz
Hohohohóóó..
üzenetére
Itt van az 512-es verzió, itt pedig a 256-os. Pont ezt nem sikerült tisztázni a tesztben, hogy akkor ez most szoftveres korlát vagy hardveresen van lebutítva, hiába írják rá azt, hogy 512. Még az ma-s tesztelőnek sem tűnt fel, hogy mennyi memória van a a telefonban, konkrétan meg sem nézte, leírta azt amit a sajtótájékoztatón mondtak neki.
Szerk.: Amúgy ha szoftveres hiba/korlát lenne, akkor azt nem oldaná fel egy főzött rom? Mondjuk amit már itt is felraktak egy páran a 2.2?
-
veector
senior tag
válasz
Hohohohóóó..
üzenetére
amugy nem lehet hogy ez is szoftverhiba?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Hohohohóóó..
üzenetére
Igazából 161 MB -t lát a telefon, a foglalt memóriáról nincs infó, ellenben voltak olyan linkek, hogy az SF négyszázvalahány MB szabad memóriát ír ki...
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Ez a RAM dolog jó lenne, ha tényleg tisztázódna. Hiába írogatja itt mindenki a256-ot, a gyár honlapján is 512-t írnak. Akkor most mi is van? Ha ebben is 512-van akkor nem a SF-ót veszem, hanem ezt a gari miatt. Lehet a következő szállítmányban már 512 lesz, vagy csak az eddigieket is 'lebutították'?
-
Dr. Oid
senior tag
akinél kéznél van a Bléd töltője, megnézné, hány mA-s? téháiksz

-
Maxtreme
addikt
Hát a tesztelőnek nem tudom hogy sikerült ilyen fos minőségű képeket készíteni, ennél milliószor jobbra képes a készülék.
A másik. A multitoch és a weboldalak görgetésének lassúsága. Hát nem tudom, szvsz semmi gond a sebességgel, legalábbis nekem nem tűnt fel eddig.. pedig elég gyakran szoktam a blade-el netezni
-
istnag
addikt
Töltsd le a [link]Home Switcher nevű progit azzal bármikor tudod változtani mi legyen az alapértelmezett

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocs, ezt nem hagyhattam ki.

.

)

"DEVISZONT" ilyen szó nincs