- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dragon1993
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Igen lehet recovery alól recovery-t telepíteni.
Aki nem hiszi annak adok 3.0.0.6 os downgrade-et.
Következő újraindításkor lép életbe gondolom a cw ramból vagy cacheből fut.Kelzsoca
Pmben kifejtenéd vagy elégedjek meg aztal , hogy nem és menjek aludni.
gabe
mount and storage asszem
mindig attól félek , hogy benyomom véletlen nem valami gyerekbiztos.sacco
bocs félreértettelek. -
gSzotyo
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Nem érdekel, általunk biztos hogy nem lesz közzétéve semmi, nyilván ennek oka van, és nem annyi hogy bunkók vagyunk

(#46260) kentucky
Úgy néz ki a ZTE gyártósorokon ismét volt egy kis baki így a svéd szolgáltatóhoz és a magyar Telenorhoz kikerül ZTE készülékekben 1gb-os lapkák vannak, ami kis okosítással feloldható lesz.
-
Willhunting
aktív tag
-
greenmaur
tag
válasz
Saccco
üzenetére
jogos
de nálam minden amit "felhangolok/emelek" a megadott felé az huzásnak minősül 
jah, azt is akartam hogy vmi ötlet hogy miér megy fel screen off-ban a battery hőmérséklete 50 fokra kb. Visszatérve a setcpu azt jelzi mindig, majd lekuszik szépen lassan a normálisra.
szerk. : a T-hez csak akkor vinném ha már tényleg gáz van, nem szeretem őket

-
gps76
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Ráadásul alig lehet elolvasni a Galaxy 3-on a betűket,olyan kicsi a felbontása.Gondolom samuéknak megmaradt egy rakás omnia kijelző,hát bele kellett rakni valamibe.Csak zsiványak,mert a spica(5700)-nál nagyobb típusszámú,mégis gyengébb.
A lock screent érdemes kikapcsolni,úgysincs sok értelme. Tegyétek fel a NoLock (BoD) progit - ez kikapcsolja a screenlock-ot,meg tegyétek fel a Lock Sreen Button-t(suiaing) progit - ezzel meg a power gombot lehet kímélni,mert kikapcsolja a kijelzőt. Próbáltam az Anyunlok-ot is,de ez meg magától nem akar boot után működni,újra kell engedélyezni minden alkalommal.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Tuti. Már egyszer megkerestem neked az egyik ilyen témát, amiben valakivel elsőre lepróbáltuk ezt, de koptathatom én a billentyűket.
Felmegy az. Első pillanattól kezdve működött. Az nem figyeli a védelmet.Azt nem tudom, hogy működne-e olyan telókkal, de elvileg az adb függetlenül attól, hogy milyen teló meg KELL hogy állítsa ott ezzel:
adb devices Ez csak arra jó ugye, hogy lássuk hogy csatlakozott-e a teló.
Ebben az esetben már csak egy a kérdés: Nincs-e a hardver neve mellett, hogy "offline". Ha ott van: user error. Én is belemásztam és fél napig kerestem miért van ott. Nos: a 2.1-ben alapban nincs ugye bekapcsolva a Debug mód... Szóval ez is "megoldva"...adb reboot fastboot
Muszáj megállnia rá... -
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Sokaknak nem ment a Hang fel (+ menü) + bekapcs gombbal.
Érdekes, a napokban 3db új Blade-re lett feltéve a csodazip, és mindhárom esetben hiba nélkül ment is, a fastboot-os telepítésnél nem áll meg a robot, nem arról van szó?

Egyébként nem tudom hogy gondoltad a recoveryből telepíthető, recovery-t eltávolító romot

-
turho
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Nekem sem ment. Már a kapucsengőt is nyomtam. De nem voltam egyedül ezzel....6 napos a készülék.
Laacko: gondolom a Defy-nél is elég ha a led bekapcsolva marad x feszültségen 1-2 másodperc és annyi lehet neki. "Villanófényként" a másodperc töredékéig sokkal nagyobb fényimpulzus is leadható egy leddel, mint az álandó üzemelési értéke.
Saccco: igen, tökéletes lenne egy önirtós rom, megoldana mindent az újabb Pengékkel is.
javaslatom: rehab.zip
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
(#44305) Saccco
Volt egy reagálás az igenedre...
Kipróbáltam az RA Recoveryvel felrakni Kelzsoca romját és simán felmegy. Particionálás, formázás pikk-pakk, ext4 particiót is felismerte.
Biztosan megvan a magyarázata, hogy miért a 3.0-ás recoveryvel kell felrakni az FLB-R10-es romot, de eddig, nálam, ezzel is hibátlan. -
SteveBeard
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
(#44305) Saccco
Hozzátenném. hogy sajnos. Amíg az RA Recovery-t használtam soha nem voltak formázási gondjaim és egyébként is minden tekintetben jobb, könnyebben kezelhető. Természetesen Kelzsoca leírását igyekszem mindig betartani, hogy az "user error"-t a minimálisra csökkentsem, de ez a cwm borzalmas.
-
-
turho
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Ezt boldogan olvasom
nincs kéznél egy Silent Hill-ed, bugzik-e vagy sem? 
(Androidra is ki tudnák adni azt a Resident Evil szériát egyébként, ami Iphonera kijött. Bár csak állóképeket láttam de úgy nem egy világcsúcs, a Resi4 sem. Ebből kiderült mik a kedvenc játékstílusaim
). -
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Azért nem teszi ki, mert így csináljátok:
MENU=>Hozzáad=>Minialkalmazások stb...Ebben az esetben mindig csak widgetként teszi ki az aktuális asztalra.
Így csináljátok:
Keressétek ki a Power Control alkalmazást a programok között, nyissátok meg=>Hozzáadás az értesítő sávhoz=>majd itt beállítjátok amit szeretnék=Kész és már ki is teszi oda ahová kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Szerintem csak az első indítás után megoldható

(#43990) pszichocsiga
Az rendben van ahogy a root explorer működik.
Az akksit érdemes teljesen lemeríteni, addig ameddig már a bekapcsoló gomb lenyomásakor csak pulzálva rezeg, ezután kikapcsolt állapotban addig töltsd (ha ez megoldható) ameddig teljesen fel nem tölti a készüléket, azután bekapcsolhatod.
Ez egy teljes merülési-feltöltési fázik, ez után jobban fogja bírni az akksid, és kárt nem tudsz benne ezzel csinálni.
A GPS-t pedig nem tart semeddig kikapcsolni, ha nem használod.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Úgy ahogy nekem is Saccco. Nézd meg, hogy néz ki a kezelőfelület... Nincs menü, mert az tök fekete, de ha egyszer vakon elindítod, akkor megy. Viszont tiszta textúra bug az egész. Játszhatatlan...

szerk: ux1: Nem tudod használni a Go SMS-t magában, mert kell neki az alap mms.apk, arra építve működik...
-
Bounti
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Szia! Igen a superuser felbukkant én engedélyeztem, majd kiírta, hogy minden Ok a legfrissebb recovery van fent... reboot to recovery... és még mindíg 2.5.xx.
Csak találgatok, de lehet, hogy az a gond, hogy csudazippel toltam fel még anno...
Majd bepróbàlok egy csodazip vissza root rommanager install lépést. Hátha....
-
sto1911
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
Azt is emeljuk ki, hogy hasznalt!
Item specifics
Condition:
Used: An item that has been previously used. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended...Fene se adna ki a telo harmadat egy hasznalt (bar remelhetoleg nem szarrakarcolt) elolapert...
mod: nem csak elolap, hanem + erinteserzekelo panel is!
-
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
@DLL:
A recowery telepítés legegyszerűbb módja volt a csudazip ami az o-betűs változattal ellentétben semmi mást nem tartalmazott csak egy recovery-t, ami ugyan úgy segédeszközök nélkül feltelepül, ahogy bármilyen TPT-s dolgo. ÉS ezt is elég jóformán csak egyszer feltenni, tehát ezzel sem b*sszuk szét a NAND flasht. Oké az All-in romok veszélyesek mert azt gyakrabban csinálja az ember, de ezt a két hasznos kiegészítőt nagyon ritkán kell alkalmazni, tehát nem kéne félni tőle.Én szóról szóra ezzel a módszerrel (csudazip2 és All-in R8 ) generáloztam meg a telefont és megy mint a kés a vajban (akarommondani mint a bléd a vajban )

Nekem meg az is rémlik, amit a muki mondott a tré-Pontban a problémákat firtató kérdésemre.
" Nehogyazthiggye ám, hogy a Zétéenél nemolvasnak Blédes fórumokat !"
UGYHOGY ezentúl csak halkan és azt is rejtjelezve ha kérhetem, mert a falnak is fülevan és blédkötnek majd !

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Ez nem tudom neked megmondani, mert nekem ugye még a régi Blade van. Azt tudom, hogy volt itt egy srác(?) az egyik éjjel, aki pont ezzel szívott, meg féltette a garanciát. Mondtam neki, hogy próbálja előbb azt rátenni (csodazip), mielőtt másik ROM-ot tesz fel, így T nem szólhat majd, mert ugye biztos visszaállítható a készülék. Erre írta, hogy azt sikerült feltenni. Mondtam ezután, hogy próbálja megállítani most a robotnál és ettől kezdve már megállt ott állítása szerint. Inne tudom (gondolom), hogy ez a cucc is működik.
Ha szerencsém van megtalálom a beszélgetést....Megvan egyik hsz.

-
junkpod
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
na, én is erre gondoltam, hogy valamilyen alapszoftver hiányzik, ezt lehet marketről is letölteni? mert erre a szóra keresve sok-sok live wallpapert ad ki, de nem azt a bizonyos app-ot.
gondolom ez egy alap rendszer szoftver ami kimaradt a ROM főzetből? esetleg valami update.zip-el kell felrakni? -
anglergab
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Adott egy Irxon mini bluetooth billentyűzet. Sikerül párosítani a telefonnal, csak nem csatlakozik ("Paired but not connected"). Utánanéztem, és kiderült, hogy ezt a bluetooth billentyűzetet elsősorban windowsos telefonokhoz tervezték, így defaultból a HID (Human Interface Device) protokollt használja. Csakhogy az Android (legalábbis a 2.2) nem tartalmazza azt tudtommal, így ezért nem sikerül a csatlakozás. Szerinted lehet erre a problémára valami megoldást találni? (a CM romok gyorsan merítik az akkut, mindenképpen egyelőre a 2.2-nél maradnék).
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Rendben lesz így is, most próbáltam és egy class 4-es kártyával szépen megy.
De majd megnézem alap A2SD-vel is, hogy mi a helyzet.
(#41741) Glatius
A ZTE modell a sor végén kullog, a fő profil a HTC modellek és azok tulajdonosai.
Nyilván Te is azon a telefonon dolgoznál ahol a felhasználói réteg tehetősebb, és több adományt küldenek nem?
-
anglergab
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Igen.
A chroot-os módszerrel futtatott Ubuntu-n már fordítottam C++ forráskódot Blade-en (természetesen ARM binárist készít).
Ugye Ubuntu-n (Blade-en) van scp kliens, azzal át is másoltam az SD-kártyára (az Androidon a háttérben futott a dropbear ssh szerver).
Telefonon belüli ssh
-
ux1
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg telepít köszi szépen 

Amúgy szerintem lassan rövidíteni is kéne, mert felér egy regénnyel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)