- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
latis666
aktív tag
válasz
tuccer
üzenetére
Elsőre csináld meg a módositatlan alpha5-el és ha megy akkor probálj bootanimot cserélni. Szedd le sdről a korábbi változatot ne legyen update.zip és csináld meg a wipe-ot. Ha nem menne fel az utolsó lépésnél a rom azt a recovery visszajelezné szerintem. Meg észre is vennéd hogy nem dolgozik.
-
Krinyo
senior tag
válasz
tuccer
üzenetére
Full hangerot nem birja a fulem, ahhoz tul jol hallok. Kivulrol meg nem hallom magamat, szoval ezt nem tudom neked megitelni. De hogy oszinte legyek a tobbi kerdesre sem nagyon tudok valaszolni, mert csak nemreg lottem ossze a Blade-del. Lemeriteni teljesen meg sosem tudtam, mindig toltore raktam idoben, de nem lehet illuziokat kergetni: a Bluetooth zabalja a telefon es a headset aksijat is rendesen. Nem art toltore tenni, ha hosszabb idon keresztul akarsz igy zenet hallgatni. A hivasok minosege teljesen rendben van, engem is hallottak jol, amikor ezen keresztul beszeltem.
-
bbandi
tag
válasz
tuccer
üzenetére
1: a gari elvileg ugrik, de kétlem, hogy tudnák ellenőrizni, hogy 512-esnek vetted, vagy otthon javítottad ki.
Az elrontás esélye megvan, és ezt valószínűleg csak egy szervíz javíthatná, ami magyarországon nincs. Viszont eddig senkinek nem ment tönkre.
2. MINDEN visszaáll alapállapotba, mintha a boltból hoztad volna ki.Ha bizonytalan vagy, csináltasd meg inkább a T-vel
-
vadászcsiga
félisten
tuccer
Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest