- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Aftereffect
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Figyelj okoska, ilyen telefont néztem ki hogy veszünk, pont a pénz miatt, mert sajnáljuk a pénzt még egy iPhonera. Az előző iPhone-omat ellopták, még sose loptak el semmim, nyilván azért mert olyan szar és népszerűtlen..
Én tényszerűen leírtam, miért drágább az iPhone. Az hogy te ezt személyes sértésnek vetted, és megalázó stílussal kezted el védeni magadat arról nem tehetek.. Kicsit szerettem volna tájékozódni vásárlás elött, olyan nagy baj ez?1.Tényleg az sms nézet milyen, olyan okos mint a szifonban, vagy valami hagyományos?
2.Az "ismerős" WIFI hálózatokhoz ez is automatán csatlakozik mint az iPhone, vagy nógatni kell?
-
djozsi
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Extrémen OFF
Szerintem az Apple notijai nagyon jók, régóta használom maximális megelégedéssel.
Épp ezért is örültem, amikor hozzájutottam egy iphone-hoz, de hosszú távon nem győzött meg.
Kíváncsi vagyok, mi lesz az Andoirral. Ha fél év után nem leszek idegbeteg tőle, akkor szerintem befektetek valami fasza htc-re vagy akár a nexus s-re, bár gondolom piszok drága lesz mifelénk. -
Aftereffect
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Hát a szívemből szóltál.. Hihetetlen hogy itt a telefonokat mindíg kikapcsolt kijelzővel fotózzák, mert szerintük úgy jobb.. Szerintem nem tudnak egy gombot nyomkorászni és egy fényképezőgépet kezelni egyszerre. Lehet egy telefonnak bármilyen szép kijelzője, lehet bármilyen nagy, akkor se kapcsolják be.. Pedig ma már a telefonok egyik oldala szinte csak kijelzőből áll.. Mi lenne, ha valamelyik mérnök kitalálja, hogyan lehet látható keret nélkül stapabíró kijelzőt gyártani? Akkor szemből csak egy nagy fekete folt lesz a teló a fotókon?
Tudom, hogy te a telókkal készített fotókta gondoltál, de ez már régóta ki akart jönni belőlem.. -
Maxtreme
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ehhez még annyit hogy:
Gyakorlatilag fillérekért (telefonos viszonylatokat nézve) kap az ember egy nagyon jól összerakott, szinte karcálló kijelzővel szerelt, 3D-s gyorsítóval rendelkező okostelefont. Aminek nem utolsósorban gyönyörű képet ad a kijelzője.)
Az meg hogy itt sokan a rammnenyiség miatt fújnak a cuccra, nézzenek az árcímkére, és az ebbe az árrésbe tartozó többi készülékre.
Az elsők között voltam aki megvette a telefont, de eddig rosszat nem nagyon tudok rá mondani. Egyetlen dolog amire kicsit jobban figyelhettek volna, az az az aksi.
De a legtöbb okostelefont úgy is naponta kell töltögetni, szóval manapság ez sem fura már
Szóval aki ezért a pénzért (sőőt drágábbért) még mindig galaxy 3-at, optimust vagy egyéb készüléket vesz...nos az... (mindenki egészítse ki kedve szerint
) -
kovi82
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
A telefonok nem arra vannak hogy dobálják
Amúgy nekem a 3109C m padlóra esett szétnyílt a kijelző burkolata.. kicseréltem..céges. Aztán megröptettem betonon véletlenül, semmi baja nem lett, 1-2 karc. Nem mind1 hogy hogyan esik ... Azért saját telóra meg vigyáz az ember sztem. Pl. 5230 on volt ilyen karkötöző vagy mi
abba majd mindig beletettem a kezem.Tényleg ezen van ilyen "karkötő" ?

-
kovi82
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nah, felhívtam előbb az ügyfélszolgálatot ...
Összefoglalva:
Kétféleképpen lehet a készülékhez hozzájutni.
- Webshop-ban rendeled ha bármi baja van , vagy nem tetszik , vagy hibás , vagy bármi 8 napig indoklás nélkül elállhatsz. Beviszed a helyi T-Pont ba ahol beveszik a pénzed meg 30 napon belül küldik vissza. megjegyzés: Ilyenkor NEM él a 3 napos cseregarancia azaz hiába viszed be nem kapsz a helyi T-nél új készüléket.
- Helyi T Pontban veszed meg a készüléket. Itt érvényes a 3 napos cseregarancia azaz ha hibás viszed vissza és kötelesek újat adni és cserélni azonnal. megjegyzés: itt nincs az hogy pl. 5 nap múlva úgy kelsz fel hogy mégsem kell ez a telefon mert pl. nem jön be nem tetszik. Ebben az esetben IJ és egy fillért se kapsz vissza.
Lényeg: Mindkét esetben be lehet vinni a helyi T-be garanciára.
Amúgy:
-
adsnew
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
(I)Csak tudod kissé fárasztó már olvasni minden nap ugyanazt és ugyanazt a témát, amit már kismilliószor átbeszéltünk. A kijelző színhiba, meg a memóriakérdés lassan 4 óránként előjön..(/I)
Na akkor az Úr/Úrhölgy kedvéért írjunk másról:
A ZTE építi a Telenor Magyarország hálózatát 2010. augusztus 23
http://computerworld.hu/a-telenor-magyarorszag-a-a-zte-vel-epiti-halozatat.htmlHa Ők megbíznak bennük nekünk sincs okunk a kételkedésre
-
tomi8821
csendes tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
"Visszaveszik a rendelt árut, ha mégsem tetszik?
Igen, a kézhezvételtől számított 8 munkanapig meggondolhatja magát, és postán visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben a T-Mobile 30 napon belül visszajuttatja Önnek a termék árát, a visszaküldés költsége azonban Önt terheli."
Mennyi garanciát vállalnak a webshopban kapható termékekre?
Alapesetben telefonkészülékre 1 év garanciát (jótállást), tartozékokra fél év szavatosságot. Az ettől eltérő eseteket az értékesítési bizonylaton jelezzük.
A garanciális feltételek a webshopban történt vásárlás esetén is megegyeznek a T-Mobile üzletek vásárlási feltételeivel. A Magyar Telekom Nyrt. által értékesített készülékekre és tartozékokra a jogszabályokban meghatározott szavatosság és jótállás érvényes.
És te biztos vagy benne?
-
kano
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Na ezért mondom, hogy gagyi. Kínai az ócskábbik fajtából. Roppant érdekes, hogy a Samsungnak, Motorolának vagy akár a HTC-nek gyártott kijelzők nem ilyenek. Véletlen lehet ez, mit gondoltok? Nem az van véletlenül, hogy normális minőségellenőrzés nélküli gyártás folyik a Jangce folyón a 3. dzsunkán? Nem fizetek 40e Ft-ot egy köztudottan hibás telefonért. Hiába olcsó, de ennek az olcsóságnak meg is van az ára.
Ha két hete megvettem volna akkor nyilván én is azt mondanám, hogy remek vétel volt. De aki most gondolkodik azon, hogy vegyen egy ilyet vagy ne, inkább ne tegye. Reménykedni lehet, hogy jön majd egy második szállítmány ami már normális lesz, de fölösleges. Ha jön is javított változat, nyilván nem ilyen áron lesz.
philoxenia
Lehet, hogy nem gagyi hatású de sajnos a minőség erősen hagy kívánni valót maga után. -
blueMerle
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nézd meg légyszives az Album alatt ott a háttéren alaposan látszik a hiba. Ha ott is eltünt az jó jel.

De most hogy mondod mintha nekem is kezdene egyre kevésbé gradiens hibás lenni, de lehet hogy már csak beképzelem

woland_y2k: akkor mégiscsak igaza van a technikus ismerősömnek
A T-Mobile egyik szervizpartnerénél dolgozik és azt mondta hogy az infói szerint a hivatalos 2.2-essel megszünik a hiba.Itt lehet a gyártót bombázni kérdésekkel, ha sokan nyaggatjuk őket hogy biztos benne lesz-e a 2.2-esben akkor csak berakják a javítást.

-
blueMerle
veterán
-
Ren Hoek
veterán
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Maxtreme
üzenetére
Igazából nem tudom másképp produkálni a hibát, csak annál az átmenetes képnél, amit a kolléga linkelt....
Más képernyőknél nem láttam semmi eltérést eddig.....
Szürkeárnyalatos képernyőknél sem...
Lehet, hogy ez valami gonosz redmondi kép, ami a win7 felé küldi a pácienseket?

-
syl5
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Az a hülyeség, amit most írtál!
Ilyen alapon azokkal a telefonokkal, amikben nincs 3D-s gyorsító nem lehetne játszani 3D-s játékokkal. Ez így hülyeség!
Pulse-omba se volt 3D-s gyorsító mégis 3d Labirintussal és izmosabbak közül NFS Shift-el is játszottam...ennyi...akkor ez most mivel magyarázod?
Amúgy a textúra hiba az opengl-el van összefüggésbe... -
picur220
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
A spicában van dedikált 3D gyorsító, csak driver nincs rá, mert a samsung vagy lusta volt, vagy nem akart sok mérnöki munkaórát belefektetni a fejlesztésébe, mert így maradhatott olcsó a telo. Magyarul a hardver megvan, csak semmi nem tudja használni. Egyelőre.

A CPU típusa Samsung S3C6410. -
devast
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
Okkkké....
Szóval az a hardveres gyorsítás kizárólag az ui-ra vonatkozik. Igen, a menükre.... Ezt is ha 2x nem írtam már... de mindegy.
Ez a ****** az ilyen egybetopikokkal. Egyszerűen lehetetnlen rendszerezni, információt keresni/találni benne. Fröcsögni egész nap meg csetelni arra alkalmas... -
-
Saccco
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Azt speciel nem, de majd most.

NFS Shiftet próbáltam, de majdnem minden textúra fekete. A legendes változatot nem tudtam kipróbálni, mert 38 megás apk-t nem lehet telepíteni, kevesteli a helyet...(129MB)
Hero of Sparta sem fut, legalábbis amelyik verziót próbáltam az nem. -
-
Pocok256
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Pont ez érdekelne engem is mert sok műanyaggal szerelt telot láttam és ocsmány hogy babapopsitól is képesek ezek karcolódni. Szóval nálam ez az infó fontos lenne, hogy műanyag vagy üveg-e a kijelző védő panel.
(nekem most egy pulse -om van aminek tuti üveg a kijelzője mert nem sikerült megkarcolnom eddig szinte semmivel, ütés állósága is jó mert jó párszor repült már
) -
q8
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
szép kis összefoglaló...már majdnem kedvet csinál hozzá
(viszont már 3. napja megvan igy csak megerősit benne, hogy ennyi pénzért megéri...az apró hiányosságaival együtt...)csak hogy én se maradjak ki belőle (és azért van akinek még fontos):
nekem a tárcsázónál amikor hivok egy számot, fent van egy kék csík, meg a lenti gombokon ...máshol alig veszem észre...persze a widget nekem is kékes, de attól függ hol van a képernyőn, a tesztképekkel kb ua mint másnak, a rózsaszin vs kék, nálam inkább lilás..
de ezzel azért eggyütt tudok élni...háttérnek beállitottam egy vizeséses képet ami szép zöldes... ;-)nem a pixelhiba, hanem a szabályos 5mm enkénti pöttyökhöz:
biztos hogy kapacitiv ez a kijelző, mert a gogle képkeresőjébe beütve a "resistive touch screen" szavakat mindenhol ilyen pontozott valamiket jelenit meg...egy hozzáértő megnézhetné...
viszont amennyire én tudom a rezisztiv nem tud multitouchot...tehát megint fogalmam nincs mi van...és most értelmes(nek tűnő) kérdések:
1. amikor kioldom a képernyőzárat rezeg egyet a telefon, ezt ki lehet valahol kapcsolni, mert én nem találtam
2. a leirásodba felrakott képen a "statusz sor??" nem tudom minek hivják androidul, szóval nakem teljesen más, van középen ugyanaz a kis kockás, a két oldalán meg két pont...
neked meg ott is ikonok vannak...ezt hol állitottad be ?? vagy csak valami homeapp tudja ezt
(most igy rákeresve a googlen launcher pro-nak tűnik...tényleg az??)köszi,sziasztok
-
darky4e
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
2.1en 320 * 240,de olvastam,hogy froyoban sikerült feltornászni vga-ra! Felbontásban az már korrekt!
És valóban korrekt! Volt már kezemben galaxy s, meg miegyébbmás! És a tudatában,hogy 4ed annyi alapból,de én 5öd annyiért vettem... tökéletes.. spica után igazi megváltás amúgy a sebessége,meg az angy birds is! lehet az optimus oneban 2* annyi ram van,de sztem iszonyat ronda az a telefon

persze ízlés kérdése 
Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kíváncsi vagyok, mi lesz az Andoirral. Ha fél év után nem leszek idegbeteg tőle, akkor szerintem befektetek valami fasza htc-re vagy akár a nexus s-re, bár gondolom piszok drága lesz mifelénk.

)

Linkelnéd ahol írnak róla?