Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
dorkababa
aktív tag
Na,ma megjött a cuccos hozzám is.
Anyagfelhasználás tök rendben van,wifi muxik,gps is.
Képernyő is faja.Néha kicsit laggol,majd egy custom rom rendberakja remélem,de ezzel kicsit várnék.
Nálam is jelentkezik a fekete widgeteknél félkör baromság,de ez tutti vmi software hiba,mert ha odébbpakolom a widgetet,viszi magával,szal lexarós részemről a problema.
Ellenben ami idegesit,ha a képernyő lemegy sleepbe (elalszik),akkor az alsó sorra csak néha tér magához (home,menu,back),vagy inkább soha,egyedül a felső bekapcsologombra ébred fel.
Ez normális? (Pulse és Galaxy S tapasztalatok után ez fura
) -
Stay
tag
üdv!
Szerintetek érdemes még várni a vételel , hogy esetleg később esni fog az ára vagy fölösleges? -
rjg
őstag
Én is beszálltam a klubba
Most költözök át a MyBackUp Pro-val a Hero-ból a Blade-be. Első benyomásra nincs gond a kijelzőjével, de ezt majd alaposabban megnézem,
ha már a megszokott alkalmazásaim fent vannak. Az Exchange szinkron beállítására kíváncsi leszek, mert itt a natív kliens mellé adták a Road Sync-et is; majd eljátszogatok vele. A telefon sebességére kíváncsi leszek, a menü gördülékeny, de igazából egy-két erőforrás igényesebb alkalmazásnál derül majd ki számomra, hogy megérte-e a váltást a nagyobb felbontás és kicsivel erősebb proci. -
Land
veterán
válasz
komloskaroly
üzenetére
Svédekről is tudok és nyilván a ZTE nem hagyja ki azt a ziccert, hogy mindenhova eljuttatja.
-
devast
addikt
Pont fordítva. Európában mindenhol az orange verzió kapható. Legalábbis szolgáltatótól biztos. Portugáliába talán van egy 2. verzió is 5mpix-es kamerával is...
Szerk: a mi verziónk egyedül a görögöknél kapható, meg valami skandináv országban forgalmazza valami sufnicég, ahol szolgáltatótól rendes san fransisco kapható. -
asturel
őstag
Masnak nem gyenge a telefonnal nagyon a gsm signal? Spicammal fullos volt, ZTE-vel jo esetben 4/2.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Thomasz0
üzenetére
Thomasz0 & Mitics:
Az Android, a Turbosim és a mobilhálózat típusainak esete...
-
Mitics
tag
biztos sokan olvastátok már, de azért berakom, hátha valaki még nem
http://mobilarena.hu/hir/zte_mobilok_dell_markaneven.html
Azért ha a DELL adja hozzá a nevét, olyan rossz nem lehet. Az enyém holnap este lesz meg 16.900 Ft-ért
Annyiért elég vicces volt megvenni

Szegény indiaiak 2x annyit fizetnek érte, mint mi csak azért, mert DELL embléma van rajta. IJ.
-
Thomasz0
tag
Sziasztok a telefon Turbo simmel vagy valamelyikkel függetleníthető hogy megmaradjon a garancia ?
-
Tomate
veterán
Jól sejtem, hogy 2.2-es froyot csak Orange-ra tudok feltenni? ZTE-sre még várni kell?
-
djozsi
senior tag
Hoppá, tényleg van [url=http://androidhungary.com/2010/11/iranyitsd-egy-egesz-varos-eletet-androidon-az-open-transport-tycoonnal/]OpenTTD[/url] androidra?
Mennyire kezelhető érintőképernyőn?
Mennyire szaggat? -
djozsi
senior tag
Na tessék, még a végén kiderül, hogy ez a sok ilyen-olyan kétes eredetű rom telepítés, rootolás, rendszerfile buzerálás nem is tesz jót a teljesítménynek?

-
Addel
senior tag
-
RaveForce
veterán
előbb próbálj ki egy galaxy s-t is..

jó-jó, de attól azért messze van
csikozodás neked csak kiválasztásnál jelenik meg? probáld ki h csusztatod a föképernyöket ott az ikonok nem csikozodnak ahogy áthaladnak egyik képröl a másikra? illetve a listás elemek? pl telokönyv?
btw, asphalt 5 honnan elérhetö? -
Addel
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Én csak .csv-be tudtam exportálni régi telefonról, de azt be lehet importálni gmail acountba, majd szinkronizálni lehet a telefonnal.
Még annyi, hogy a CSV-ből beimportálva az egy névhez tartozó tel.számokat külön mutatja, de egy gombnyomással egyesíthető("ismétlődések keresése és egyesítése..." -vel).
-
Frozzy
őstag
na kész a hardwares gyorsítás észrevehetően gyorsabb lett nekem a telefon angry birds seholsem szaggat. asphalt 5 gyönyörű szépen megy majd még kipróbálom a gangstart ha azis megy
hát ez egy galaxy S színvolnal szerintem, egy nem tetszik hogy néha csíkozódik a "sárga kiválasztás" de ekkora gyorsulás melledt elnézem neki 
-
kcsa
veterán
válasz
badsaint
üzenetére
Google Sync lesz a te barátod.
De ahogy nézem mindenki write only üzemmódban van...
-
-
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
És ha 72 órán túl viszi vissza valaki a widgetes körív miatt, szerintetek mit csinálnak?
-
peje
tag
Szóval most nekem kellene segítség.
Gondoltam a Pulse után nem lesz nehéz, rootolom a gépet.
Megcsináltam a leírtakat, de zöldek a kékek és ha lemegy poihenni a képernyő, akkor már vissza sose jön.
Most mitévő legyek?
-
badsaint
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök ilyen telefont venni, most, hogy átolvastam az egész fórumot. Olyanban tudtok nekem segíteni, hogy NokiaE52-ről váltanék, kérdésem, hogy a névjegyzékem hogy tudom majd átmenteni a ZTE-re. Mert E52-ről le tudom szedni gépre, de onnan majd hogyan tovább? Sajna az e52 már nem lesz meg mire a Blade a kezemben lesz. :-(
Csinált már itt valaki ilyesmit? -
Frozzy
őstag
Hardware gyorsítást szeretném bekapcsolni. rootoltam a telefont szedtem le működő Root explorert de azt irja amikor szerkeszteni akarom a filét hogy csak "read only" tehát olvasható? valami tippetek van?
-
Saccco
nagyúr
Kipróbáltam a GPS Test programmal, hogy mégis milyen hamar talál jelet.
Full felhős esős részen 15-20sec(!!!) alatt megvolt a jel (Assist nélkül). Csak lestem...#2345 Kombat:
Játékok alatt alapból is van 3d gyorsítás. Amit bekapcsoltál az elvileg csak az uira vonatkozik. De ha nem látod a különbséget akkor lehet, hogy annyira minimális és azért nem. -
kcsa
veterán
Driver ügyben tudtok valamit?
zte hsusb device-ot akar telepíteni. Már végigolvastam kb. az összes kapcsolódó témát modacon, van pár letölthető zip, de egyik se hajlandó működni korrektül.
Ha ráerőltetem a ZTE eszközt nem óbégat, de nem is működik pl. a myphoneexplorer.
Van valakinek tapasztalata?
-
Kombat
őstag
Sikerült megoldanom.
Elmentette, hogy átírtam a 0-át 1-re, utána újraindítottam a telefont és leellenőriztem, hogy tényleg mentve van-e.
Viszont az a kérdés, hogy most mit kellene tapasztalnom, mert nem igazán látok változást.

A főképernyő csúsztatása sem lett gördülékenyebb és az angry birds is ugyanúgy akadozik a komolyabb pályákon....
-
volvoguy
addikt
"SMS üzenet tárhely megtelt
Bejövő üzenet el lett utasítva, mert nincs elég szabad hely. Kérem, törölje a régebbi üzeneteket"ZTE Blade készülékem van, egy darab üzenet nincs sem a SIM-en, sem a gépben, mégsem tudok SMS-t fogadni, helyette ezzel a szarral bombáz állandóan.
Az üzenetkorlát be van állítva 200-ra....
Mi lehet a gond?
-
Maist
senior tag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, ha 72 órán belül ma visszaviszem a készüléket oda, ahol vettem, de a cserébe megmutatott másik ZTE is esetleg hibás? Most készülök visszavinni, és telefonon megkérdeztem az eladót, azt mondta, talán 1 db. van. Ha az is rossz, vagy mire odaérek, már nem is lesz meg, akkor mik a lehetőségek?
-
Kombat
őstag
Saccco: De, az fizetős...
rjg: Ezzel már tudom szerkeszteni, de nem menti el.
Az a baj, hogy mikor bekapcsolnám a root jogot, akkor írja, hogy csak "CM" ill. "HiAPK" Rom esetében működik. -
-
Saccco
nagyúr
Valamennyit kell nagyítani, mivel alapesetben az egész oldalt látni áttekintésként, legalábbis Dolphin HDban.
Viszonyításnak ott van a #2300 hsz, feljebb linkelték is.
#2331 Kombat:
Vagy a Root Explorer nevűt. -
dirty.yakuza
aktív tag
Nah...visszavittem kicserélték. A widgetben nincs ott a kék félkörív, a galériában sem olyan feltünő, de még mindig nem tökéletes... talán olyan nincs is!

Wifi szuper nekem nem dobja el soha.
-
Kombat
őstag
Szeretném bekapcsolni a hardveres gyorsítást, viszont problémába ütköztem.
Addig megvan a dolog, hogy rootolom a telefont az Universal androot-tal, utána felrakom az Android Mate-t (ez van a marketen root explorerként), megkeresem a build.prop fájlt, viszont ezt már nem tudom szerkeszteni, csak megnézni.
Gondolom az android mate a hibás (ingyenes verzióban nem engedi a szerkesztést).
Tehát a kérdés, milyen root explorert használjak?
(Ha lehet, akkor linkel együtt.) -
peje
tag
Szerintem túlbonyolítjátok.
A SE telefonokkal már régen is jól együtt működött a myphoneexplorer.
Nos azóta az androiddal is tökéletes.
Ingyenes a kliens a marketből és ingyenes a progi a netről: http://www.fjsoft.at/en/Az simre másol, töröl, másol annak való, akinek a telefokönyve úgy néz ki, hogy anyu, anyu melohely, nora, tibi, lekvar, vicus....és ennyi.
Aki ad a névjegyzékre és ennél kicsit bonyolultabb, az a simes másolással megbukik.A gmailes szinkron elsőre nem egyszerű, könnyen bekever a számokba....erről nem is írok, szívott vele szerintem sok ember.
Az általam ajánlott progi tökéletesen veszi ki az outlookból vagy más se telókból a kontaktokat és adja az androidnak. Aztán - ha lement a szinkron - kell egy mentés a telefon sd kártyájára is, aztán a fájlt emailen magadnak.
Biztos ami biztos, a myphoneexplorerből is ki lehet exportálni vcard-ba a neveket, aztán elküldöd magadnak emailen őket becsomagolva....azután történhet bármi. -
tupija
csendes tag
Az lenne a kérdésem a 2.2-es főzött romot használókhoz, hogy elég stabilnak érzik-e és van már flash támogatás? Valamint aki tud, tegyen fel kérem videót a jutyubra (bármilyen rommal), mert teljes információ hiány van ilyen téren (magyar nyelvi környezet), így talán látványosan bemutatható lenne az általános használat is. Akár Tutorial szinten is
Arról nem beszélve, hogy így csomó kérdésre választ kaphatnánk (a vizuális élmény mégis más, mint a leírás). Ez akár tekinthető tesztnek is, amiből szinte semmi nincs a t-és mobilról. Engem igazából sem a ram méret nem érdekel (szinte minden 50-60K mobilban 256-ram van) és a kijelző hiba sem, mert azt biztosan látni fogjuk a videón (ha van). Én erősen hajlok egy ilyen vétele felé, a piros után váltanék magentára, és a számhordozás is érdekelne (hogyan zajlik)
. Bocs a sok kérdés/kérésért !!

-
kcsa
veterán
azt még nem mondtam hogy én nokia 5800-ról google synccel költöztem át blade-be. ha jól tudom K550iben is vannak ilyen fícsörök, hogy ez megoldható legyen.
-
Glatius
őstag
SIM-re másol, - SIM átrak - készülékbe másol, n/10× ;-)
Én NOKIA 6280 -ról nyergeltem át, a készülék telefonkönyvet úgy tettem át, hogy PC Suite-tal Outlook-ba exportáltam, onnan pedig CSV kimenet a PC-re. A GMAIL címlistájába import a CSV-ből, ott átszerkeszt, és már csak szinkronizálás kellett.
-
No-kia
addikt
Helo! A héten énis beújítok egy bladet a k550 helyett. Erről már unalmas a napi több órás netezés,jutubozás. Van vmi mód amivel az smseket áttudom menteni a sonyról?
-
kcsa
veterán
válasz
waterphone
üzenetére
és általában a legdrágább is
-
waterphone
tag
Kiváló ár - teljesítmény arányú készülék ez a Blade.
Vajh a Telenor mikor fog hasonló vagy pont ezt a készüléket forgalmazni?
Picit unom, hogy mindig a Telenor az utolsó a készülék kínálatot tekintve. -
diegho
nagyúr
Azt hiszem ilyen fóliát fogok venni. Tudtok róla valamit? Bár lehet bevállalom az ebay-t, úgyse vettem még onnan semmit, egyszer ki kell próbálni

-
hoffmanka
csendes tag
sziasztok!
olyan ebook progit keresek ami kezeli a lit kiterjesztést
valamint egy 3betűs gps progi letölthető linkecske jól jönne
melyik teló fóliája jó erre?köszke
-
istnag
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Higgyétek el csak jót akarok Nektek, ne vegyetek tükrös fóliát! Igen jól néz ki, de napsütésben semmit nem fogtok látni a kijelzőből még annyit sem, mint amúgy! nekem volt már telefonon ilyen fólia, alig vártam,hogy megjöjjön az új ami nem tükrös! Persze mindenki maga dönti el!
-
Land
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Jól van, de valami ilyesmiből kellene kiindulni. Messze van még a hivatalos, ami a mienken is menne.
-
Land
veterán
ROMKÉSZÍTŐK figyelem!
Nem hivatalos 2.2-es alap ROM(talán): link
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Most költözök át a MyBackUp Pro-val a Hero-ból a Blade-be. Első benyomásra nincs gond a kijelzőjével, de ezt majd alaposabban megnézem,
ha már a megszokott alkalmazásaim fent vannak. Az Exchange szinkron beállítására kíváncsi leszek, mert itt a natív kliens mellé adták a Road Sync-et is; majd eljátszogatok vele. A telefon sebességére kíváncsi leszek, a menü gördülékeny, de igazából egy-két erőforrás igényesebb alkalmazásnál derül majd ki számomra, hogy megérte-e a váltást a nagyobb felbontás és kicsivel erősebb proci.
Köszii! Egyébként nekem ebből az jött le, hogy inkább az OS a lényeg és nem a teló típusa. Hát lehet, hogy így bevállalok egyet

) és mehetek érte.

Arról nem beszélve, hogy így csomó kérdésre választ kaphatnánk (a vizuális élmény mégis más, mint a leírás). Ez akár tekinthető tesztnek is, amiből szinte semmi nincs a t-és mobilról. Engem igazából sem a ram méret nem érdekel (szinte minden 50-60K mobilban 256-ram van) és a kijelző hiba sem, mert azt biztosan látni fogjuk a videón (ha van). Én erősen hajlok egy ilyen vétele felé, a piros után váltanék magentára, és a számhordozás is érdekelne (hogyan zajlik)
. Bocs a sok kérdés/kérésért !!