- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
asturel
üzenetére
Nekem simán az általam linkelt (módosított Diego verzió) RLS9 van fent és megy szépen, tudtommal semmilyen fix nincsen benne. Végre megjelennek a képek is rendesen.
csodazip:
Azon gondolkoztam, sőt már valahol meg is pendítették a dolgot. Hogy lehet egy 3dik féleképpen is recovery-t flashelni...
Ki kell cserélni a csodazip recovery.img-jét. -
N.Balázs
csendes tag
válasz
asturel
üzenetére
Köszi, valóban ezen buktam el. Insmod után már működött a program. Illetve ez sajnos csak fél siker, mert a másik oldal gyorsan lebontja a kapcsolatot a log szerint...
(Tűzfal, vagy tömörítés hiánya, egyiket se támogatja jelenleg a VPNC) Keresgélek tovább...A dolog lényege, hogy Cisco hardveres eszközhöz (ASA tűzfalhoz, vagy VPN koncentrátorhoz) kell kapcsolódnom. Alapjaiban IPSec ez is, csak picit máshogy, így a beépített megoldás sajna nem megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
asturel
üzenetére
Ezt én is megtaláltam az xda-n, de nem jöttem rá, hogy hogyan kell használni. Igaz nagyon nem foglalkoztam vele, mert ssh léptem be a barátnőm gépére és ott próbáltam felmountolni egy ilyen .img fájlt. Ha leírnád, hogy hogyan kell ide vagy nekem azt megköszönném.
Nagyon elvetemült dolgot csináltam. Fogtam az előző rendszerem FLB 1.7 (2.1) data.img (userdata) partícióját és felülírtam a mostani rendszer Cyanogen 6.1 (2.2) azonos nevű partícióját. Fontos adatok vannak benne. Kissé zokon vette, de elindult csak még nem tért magához.
De vannak érdekes dolgok, pl nem jelenik meg a Market.
Kiszedem a fontos adatokat aztán vissza teszem a backupot.
Viszont jó tudni, hogy így ki lehet nyerni az adatokat. Korábban is jól jött volna ez nekem. -
istnag
addikt
válasz
asturel
üzenetére
most TE nekem beszélsz?????????? Én az extrém esetet a tényleg kevés üzemidőre értettem oda is írtam, hogy nem a TE esetedre gondolok,mert ez tényleg gáz....Eddig felnéztem rád legalább értesz valamit az androidhoz,de ez nagyon szarul esett.................
ÉS IGEN TAPASZTALAT! -
Glatius
őstag
válasz
asturel
üzenetére
A mit kapok és mennyit kapok dolognál számold össze az az árakat:
Legolcsóbb lábbalhajtós telefon+legolcsóbb fényképezőgép+GPS AGPS támogatással+levelezésre alkalmas palmtop, MP4 lejátszó és még egy táska, amiben ezeket magaddal viheted... balgaság feltételezni, hogy mindez belefér 130g-ba, és a zsebedbe, valamint hogy minden funkció 100%-os lesz. -
Ren Hoek
veterán
válasz
asturel
üzenetére
Akkor ez ez hatalmas feketepont a telónak. Mi elég sokszor szoktuk mp4-et rákötni egy JVC mobil hangcuccra (akkora mint egy discman, mégis állati jól szól, még a basszus is király) ha nincs nagyobb hangszett... és annak maxra kell tenni az mp4-et, hogy rendesens szóljon (főleg kültéren)
Így viszont, hogy nem lehet megoldani sehogy sem a kimenet felerősítését (ahogy olvastam, semmiféle OS-beli hangerő modnak nem volt hatása a kimenetre) Pedig szép lett volna, 16 GB-os kártyával, teli jó zenékkel nekivágni az estének

Januárig hivatalos 2.2-ig várok. Ha nem lesz javítva a kijelző, letisztázva a hivatalos 512 MB memó-gate, és rootos megoldás a hangerő növelésére akkor nem veszem meg... 36K azért sok kicsit elverni, hogy pont a zenelejátszás a legnagyobb fail, amire venném kb...
-
fattyu666
tag
válasz
asturel
üzenetére
Böngészésre ajánlom a Miren Browser-t.
Ez is egy kínai csoda, mint a kis blade-ünk
és nekem nagyon bejön.
Alapból teljesen magyarra vált telepítéskor, marketből letölthető.Más:
Mennyivel jobb itt pl. ROM tapasztalatokról, bevált progikról olvasni mint a lerágott csont
kijelző-memória témáról!
Jó lenne már ezeket hanyagolni.
-
syl5
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Nem az RLS2-őt tettem fel, hanem csak kiszedtem belőle a kernelt, szignóztam, és ráflasheltem az RLS1b-re!
Szal a wifi-ről nem nagyon tudok nyilatkozni Meg persze wipe se volt, mert pont azért csak a kernelt tettem fel, hogy megmaradjon minden.
Közvetlenül boot után 55-60 mb szabad ramom van a swap-nek köszönhetően, ha kiürítek mindent, akkor 85-90. Átlagosan használat közben is mindig 55-60 mb szabad ramom van.
A swap-nek köszönhetően folyamatosabbak lettek az izmosabb játékok is (Asphalt, AC). Folyamatosságba olyan pl az AC is, mint froyo-n, csak nem produkál annyi fps-t főleg akkor amikor több ellenfél ellen harcolok...Froyo:
Először is köszönet!
De elárulnád a titkot, hogy hogyan sikerült működésre bírni a megbutított blade-en is?
Jó tudom, hogy az initramfs scriptjeit módosítottad, de azok hol találhatók meg? Meg pontosan mit módosítottál rajtuk? Érdekelne ez, meg ha esetleg egy más verziót is kipróbálnék, akkor tudjam mihez kell nyúlni..
Meg hogy jöttél rá, hogy pont ezt kell módosítani? Meg főleg, hogy mire? Az FLB mellé tetted a kínai verziót, és végig bogaráztad, hogy mi lehet a különbség? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
asturel
üzenetére
Ohh, köszi. Már vártam én is.

Néhány kérdés, ami felmerült: (Elnézést ha már volt, elvileg visszaolvastam...)
- Magyar?
- Dobálja el a progikat? Vann ilyen "váratlanul leállt" hibaüzik?
- Akkor ha jól értem, a GPS-t leszámítva, elvileg hibátlan is lehetne a rom?
- (a.k.a factory reset) - Ez hogy is van? Felmegy a rom, végigmegyek a varázslón, gondolom és utána telefon kikapcs és a recoveryben mégegyszer wipe data másodjára is?(először gondolom a telepítés előtt) -
MoRiCKaXXL
tag
válasz
asturel
üzenetére
Azt hogy a sw még nem tökéletes, a hasonló (SF) kommentek is erősitik:
"My SF has been fine for around a month so far, no issues that I can attribute to hardware (wifi didnt work in my office when I got it, but worked everywhere else. I think the firmware and the access point were disagreeing. Flashing froyo fixed it)."
[link]Én ezért várom a 2.2-t.
-
-
asturel
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Ha valaki tesztelni szeretne itt van az flb g2 froyo rom modositott valtozata.
!!Csak sajat felelossegre!! Google account-ba mobilneten keresztul kell bejelentkezni, telepites utan wipe data (a.k.a factory reset) szukseges (mivel nem fognak megegyezi a gyari appok signature-jei sem)Par dolog amit eszrevettem:
-GPS nalam szinte egyaltalan nem mukodik (egeszen mas varosba lokalizalt)
-Wifi+GSM signal erosebb
-GSMprovider nevei 'erdekesek'
-Telefon sokkal-sokkal gordulekenyebb lettp.s.: rom-ba beleraktam a youtube 'zold csik' fixet is
-
asturel
őstag
válasz
asturel
üzenetére
csinaltam egy rebootot es megszunt a 100% cpu kihasznalas, igy egy quadrant eredmeny:

p.s.: gsm provider-t picit furan erzekeli , idobeallitasokat is rosszul vette at, bar azt kezzel mar korrigaltam
-
vadászcsiga
félisten
-
Csoknyai
csendes tag
válasz
asturel
üzenetére
Sikerült köszi, csak én még kicsit lassú vagyok.
Ubuntut is most próbálgatom csak, meg hát ez az első ilyen telóm és ez is csak 3-4 nanapos.Nem igazán működött pedig ugyan annyi kocka ugyan azon a néven stb..
Lehet, hogy magát a png tömörítést kell durvábbra venni.Köszi még1x most ezzel el vagyok már.
Ha sikerül valami jó akkor leírom és kicserélem a linket is.
-
válasz
asturel
üzenetére
Én már próbáltam:] fennt is van
Villain 1.1 + Hardware gyorsítás + Cpu tuner
és nekem megy szépen, majdnem mint a youtubos nexxus one-os vidiken
néha picit beakad de nem szaggat sehol
játszható
sztem csak a fájlal lehet a gondUi: am alap t-s szoftveren nekemis akadt nagyon meg alig vitte de így jó ahogy leirtam

-
djozsi
senior tag
-
_KahoR_
csendes tag
A sensorok mennek a fényerősség állításhoz hogy a szenzort használja be kell kapcsolni a menüben, a közelségérzékelőt meg előbb teszteltem hívás közben ha 1-2 cm -en belül van valami érzékelőhöz akkor kikapcsolja a kijelzőt ahogy kell,ha eltávolodik bekapcsolja , viszont csörgés közben megfordítva nem némít.
-
djozsi
senior tag
1 nap után nem hiszem, hogy bárki megmondaná, hogy lepattogzik-e, de szerintem hosszú távon ez biztosra vehető sajnos...

A gomb kitörése viszont meglepne...
Nemzetközi szinten se egy régi modell, azt hiszem szeptemberi.
Ez a technika ördögi köre, mire eltelik elég idő ahhoz, hogy egy termékről hossz távú tapasztalatokat szerezzünk már rég elavultnak számít.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most feltettem kelzsoca új ROM-ját, és úgy tűnik, hogy rendben van, úgyhogy maradok ennél, így a bootlogós problémát is kiküszöböltem.
(Tűzfal, vagy tömörítés hiánya, egyiket se támogatja jelenleg a VPNC) Keresgélek tovább...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)