Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
peje
tag
még egyszer, talán lesz válasz:
gyári állapot visszaállítása hogy megy?
kérek mindenkit ne azt válaszolja, hogy tegyem fel a t-s romot.
attól még nem lesz gyári. ott marad a recovery menü. esetleg másképp tegyem fel? mert én recoveryből telepitem.Köszönöm ha valaki válaszol.
-
árulo
csendes tag
Sziasztok ..új vagyok..bejártam egész Győrt..aztán a Baross úton megvettem...nincs hiba az enyémbe...általatok adott módon leellenőriztem.....bár röhej hogy mindenből ..de ebből sehol tesztkészülék...-:

Nagyon nagy elismerésem nektek...nagyon képbe vagytok....mindent elolvastam..
nagyon komoly...majd biztos jönnek az én kérdéseim...
..is..persze nem pixelhibáról 
-
sto1911
veterán
Hogyan vegyuk ra a 2.2-ot, hogy alapbol az SD kartyara telepitsen. Meg nem probaltam, de hasznalhatonak tunik. A mar feltelepitett programokat, amennyiben ezt tamogatjak, a bealllitasok > alkalmazasok menun keresztul lehet athelyezni a kartyara.
-
diegho
nagyúr
Nem csak dísznek van, de netezni tudok munkahelyen, most is onnan netezek, meg otthon is rendes gépen. A munkahelybe tartó út meg 5 perc, azalatt nem netezek az autóban. Tehát igazából mi másra is használnám? Tudom telefonálásra, de mivel informatikus vagyok és aki felhív valamiért, hogy csináljam meg, azt 99%-ban elküldöm az anyjába, ezért már nem is hívnak fel (sőt meg se adom a számom senkinek), így nem is telefonálok sokat, csak amennyit tényleg muszáj.
-
nickcreeper
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Csak mert valahol olvastam, hogy T-s szoftver visszarakásával megszűnik a függetlenítés is.
-
kentucky
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
leírnád milyen programokat szedtél ki?
-
agressor12
senior tag
válasz
nickcreeper
üzenetére
Ha T-nél vetted és függetlenítetted már nem!
-
nickcreeper
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Függetlenített Blade-et "garissá lehet tenni" valahogy?
-
agressor12
senior tag
válasz
nickcreeper
üzenetére
Most custom rom vagy függetlenítésre gondolsz?Nem ugyan az a 2ő!
-
agressor12
senior tag
Nah új kernel-el már csináltak is új Rom-ot 2.2.1 Froyo (de magyar ZTE-re nem jó)
-
nickcreeper
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Jól értem, akkor, hogy ha a függetlenített ZTE-re visszarakom a gyári ROMot akkor nem ugrik a garancia?
-
veector
senior tag
custom rom felrakásával gari ugrik?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Köccöni cépen!

-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
hát ez csak a Modaco főoldalára dob...

-
Saccco
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
TéHáiX

-
agressor12
senior tag
Nem tudja valaki az eredeti T.Rom-ba melyi az a SIM alkalmazásos program?Amibe volt a lotto ,autópályadij stb...mármint melyik apk az?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
ez nem az a bill, ami a hedgehogba és a BV-be volt ugye? Vagy igen? Arra a HTC beütésesre gondolok

létezik Android emulátor PC-re? Tehát, hogy felnyomom rá a Droidot és ugyanúgy tudok rá telepítgetni APK-kat? Gépen azért jobb lenne kisérletezgetni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
akkor ezt a kernelt bele is lehetne rakni a te általad linkelt Froyo LITE-ba?
-
sto1911
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Bar azt irjak rola, hogy az 512-es kinai Blade-rol valo, valoszinuleg nem fog menni a mienken :S Ill. boven kell modositani.
-
agressor12
senior tag
Modaco-n kint van az uj 2.2 Kernel ...
-
Saccco
nagyúr
válasz
nickcreeper
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz
nickcreeper
üzenetére
Blade
itt írták, hogy fakó az x8, meg kisebb, meg 1.6 android van rajta...stb.
agressor12
Ez egy k....va jó ötlet volt. Köszi

-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
30 rugóm van.
Max egy T-s Blade-et tudnék venni.
Vagy X8-at előfizuval.
Mivel vodás vagyok, így mindenképpen piszkált Blade-et kellene vennem.
Így is megéri szerintetek?
Üdv. -
agressor12
senior tag
A kezdöbbeknek feltöltöttem a 2.2-es Froyot amit Asturel csinált.
Kiszedtem belőle minden felesleges programot "LITE" verzió!Eredeti launcher visszarakva bele,igy mindenki azt tesz fel amit szeretne!
Ha valaki nem értené, érdemesebb ezt a verziót felrakni mert utólag is fel lehet bele telepíteni mindent amit szeretnék Marketről,de ha gyárilag benne vannak akkor azt már nem lehet eltávolítani és sok fölösleges program csak foglalja a helyet.
1.Recovery-> Factory wipe
2.Recovery-> Flash zip
3.Recovery-> Factory wipe
4.Restart
5.Google acc. (Market) csak mobilnettel élesíthető első bejelentkezésnél,de utánna már megy WIFI-vel is -
cellpeti
nagyúr
IGO
Nem értem miért kell itt IGO -zzni,ha megmondták,hogy tilos! Van Gugli biztos segít...Nem szeretném,ha zárnák a topikot és szerintem senki sem.Tökéletesen egyetértek ezzel, amúgy ott a Sygic is

Amúgy csak az én hozzászólásaimat kéne kiszűrni és ott a megoldás(amit orrlyuk kollega is tud és megosztott velem, ezúttal is hála neki
) -
-
voci
tag
válasz
pepevfr
üzenetére
Én ezt használom:
http://www.cyrket.com/p/android/ru.orangesoftware.areminder/
Elég jól beállítható, hanggal jelez hogy van nem fogadott Hívás/SMS/MMS.
Az iGO témához annyit, hogy működik nálam a Bladen.
-
derrik
őstag
Csakosz
Nekem az froyo-r3a-lite_blade_edition 2.2 van fent. Szuper! Jót tett a működésnek és az üzem időnek is. Játékok nem akadnak A GPS-n nem kell parázni! Elsőre az ország közepe, de 10mp-n belül OK-s minden! A Market 3g után simán megy Wi-Fi-ről is! Amely alkalmazás engedi manuálisan áthelyezhető az sd kártyára!!! És nem kell varázsolni hozzá! Ami nekem hiba…
- ADW első húzásra akad, de utána jó /ezt le kellene ccserélni/ megoldás?
- Nincs automatikus fényerőszabályzás……megoldás?
- Nem szinkronizálja a Facebook kontaktokat…….megoldás?
- A YouTube widget alapképernyőn hibát ír……..megoldás?
És nem ártana a füles hangerejére valahogy egy kis kakaót adni…….. De ennyi és nem több -
pepevfr
csendes tag
Hi,
Azt hol tudom beállítani hogy jelezzen a telefon ha nem fogadott hívásom vagy beérkezett sms-em van?
Az igaz hogy ilyenkor villog a jobb alsó gom, de csak addig amíg a képernyő ki nem kapcsol, utána megszűnik a villogás.
-
diegho
nagyúr
Akku: 4nap 10óra 47perce töltve, töltöttség 49% pedig tegnap volt kb fél óra wifi és persze éjjelre is be van kapcsolva.
-
Воланд
titán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Tudtommal egyetlen androidos telefon sem támogatja még, hogy kikapcsolt állapotban ébresszen. Ha minden igaz repülő üzemmódba kell tenni, úgy kevésbé merül és ébreszt is. Javítsatok ki, ha tévednék.
-
MoRiCKaXXL
tag
Megoldható vmilyen módon, hogy éjjelre kikapcsolt telefon reggel magától bekapcsoljon és ébresszen?
-
kentucky
őstag
-
Воланд
titán
válasz
agressor12
üzenetére
Hmm, pedig elég feltűnő az a pirossal írt bekezdés az oldal tetején...
-
sto1911
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
NINCS!
kiveve, ha uzleti partneruk vagy.Szeretnénk tájékoztatni, hogy pillanatnyilag nem lehetséges az iGO My way alkalmazás letöltése Android és Windows Mobile platformokra.
Az iGO My way navigációs megoldás ezeken a platformokon üzleti partnereink számára érhető el. Kérjük partnereinket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot. -
agressor12
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
VAN hivatalos IGO
-
kentucky
őstag
Saccco csinálnál, egy nagy froyo tesztvideót?

-
bala6120
senior tag
A gyári froyo launchert hogyan kell belerakni a zipbe?
-
Dashes
őstag
válasz
spence880522
üzenetére
Itt megtalálod a választ .
-
spence880522
csendes tag
Tud valaki olyan oldalt ahol le lehet tölteni az igo-t úgy hogy az a teljes képernyőn jelenjen meg? Szedtem le egy verziót de az csak egész kicsiben volt látható.
-
bala6120
senior tag
Köszi a Froyot!!!
Van rá esély, hogy magyar nyelv is benne lesz?
-
Maist
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Tisztában vagyok vele hidd el, hogy nem tud ennyit az LG. Nem is a tudás szempontjából hasonlítottam őket egymáshoz, pusztán csak a kijelző tesztelésére írtam le az általam használt módszert, és példaként megemlítettem az LG-t, mint olyan készüléket, amin ugyanezt a háttérképet meg tudtam nézni, ugyanezekkel a beállításokkal (igaz nyilvánvalóan csak 320X480-as felbontásban).
-
Maist
senior tag
Hibás (vibráló pixeles) kijelzőt én így néztem meg: Kapcsold be a telefont, add rá a teljes fényerőt, állítsd be az órát éjjel 1 órára, és válaszd ki a főképernyőre azt az élő háttérképet, amelynek a fűszálak mozognak az alján. Ennél, amikor éjjel a legsötétebb az égbolt, akkor az égbolt tetején (kb. a képernyő felső harmadán) a vibráló pixelektől az égbolt azon része szinte kivilágosodik, és szabad szemmel is jól láthatóan vibrálnak a pixelek azon a részen.
Például LG GT540-ben (2.1-re frissítetten) kiválasztva ugyanezt a háttérképet, ez a jelenség nem látható. -
syl5
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Nem az RLS2-őt tettem fel, hanem csak kiszedtem belőle a kernelt, szignóztam, és ráflasheltem az RLS1b-re!
Szal a wifi-ről nem nagyon tudok nyilatkozni Meg persze wipe se volt, mert pont azért csak a kernelt tettem fel, hogy megmaradjon minden.
Közvetlenül boot után 55-60 mb szabad ramom van a swap-nek köszönhetően, ha kiürítek mindent, akkor 85-90. Átlagosan használat közben is mindig 55-60 mb szabad ramom van.
A swap-nek köszönhetően folyamatosabbak lettek az izmosabb játékok is (Asphalt, AC). Folyamatosságba olyan pl az AC is, mint froyo-n, csak nem produkál annyi fps-t főleg akkor amikor több ellenfél ellen harcolok...Froyo:
Először is köszönet!
De elárulnád a titkot, hogy hogyan sikerült működésre bírni a megbutított blade-en is?
Jó tudom, hogy az initramfs scriptjeit módosítottad, de azok hol találhatók meg? Meg pontosan mit módosítottál rajtuk? Érdekelne ez, meg ha esetleg egy más verziót is kipróbálnék, akkor tudjam mihez kell nyúlni..
Meg hogy jöttél rá, hogy pont ezt kell módosítani? Meg főleg, hogy mire? Az FLB mellé tetted a kínai verziót, és végig bogaráztad, hogy mi lehet a különbség? -
Saccco
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó is hogy írsz.
Betennéd az első hszbe a 2.2rom linkjét amit asturel linkelt? #3898
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mivel tudtommal nincs hivatalos iGo verzió a telefonra, itt csak warezként tárgyalható, azt pedig mellőzzétek!
-
Saccco
nagyúr
válasz
veector
üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, jó lenne az a plusz 256mega meg a kijelző, de pl nincs garancia.
Mondjuk én abszolút elégedett vagyok. Froyoval már hozza a sokkal drágább eszközök teljesítményét. Kategórián belül egyikben sincs WVGA kijelző. Plusz a külseje is tetszik.

Anno volt Touch HD-m azután hiányoltam is kicsit a felbontást, ez elég komoly húzóerő volt a Blade mellett.
-
veector
senior tag
A 256MB memória mennyiben befolyásolja a mindennapi használatot?
Mert lehet hogy megbékélek vele és inkább itthon vennék egyet. -
sagesz93
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
Kukkantsd mega HTC Aria tesztjét(akár itt is) abban ugyanez a proci, 2.1(!) és van flash a böngészőben, a slickmill.com-ot tökéletesen viszi.
-
sto1911
veterán
FYI: Asturel-fele 2.2-vel az Asphalt 5 hibatlanul megy.
-
cellpeti
nagyúr
na szép és jó ez a 2.2, de megnyitja az üveghegyentúli programokat is. Ebben tudna valaki segíteni nekem?
-
asturel
őstag
Tegnap ahogy allitgattam volna vissza a mentesemet nandroid backupbol, sok yaffs2 unpacker nem mukodott, loopban meg nem sikerult felmountolni, vegul talaltam egy jo yaffs2 unpacker programot gondoltam megosztom, hatha valakinek esetleg szuksege lesz ra.

-
pepevfr
csendes tag
Feltettem a 2,2, nekem sajnos akadozott, sőt az első telepítés nem is sikerült.

Eddig nem győzött meg
-
Tomate
veterán
Elég gyorsan merül az én akkum. Wifi mellett, gyenge fényerőn eléggé pörög lefele. 2.2-es froyo van fent. Mi az ami zabálja nagyon az akksit? Készenlétben minimálisan merül, elhanyagolható, zenehallgatás közben is, de wifi-vel ha netezek vagy esetleg egy kis játék és pörög lefele a %... 3G-nincs bekapcsolva.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon komoly...majd biztos jönnek az én kérdéseim...
..is..persze nem pixelhibáról 

mivel nemsokat használhatod