Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Ki az a had ne mondjam micsoda, aki használtan drágábban veszi meg, mint a T-s ár?
-
vadászcsiga
félisten
sztyui
Ha a wifi dobálásra gondolsz akkor ne a wifi fixet töltsd le hanem a Blade Wifi Fix-et. -
sztyui
csendes tag
Beállítottam a jelszót
Azt írja, hogy csatlakozva van, jel kiváló!
Mikor akarok netezni, egyszerően nem tölt be semmit. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A webshopban éppen nincs..

-
Magnum_
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nekem 3 hónapot volt meg a spica.
köszi! -
blueMerle
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi
Hehe, na igen a Spicások, 1 évig volt meg 
szhunor: sajnálom

-
sztyui
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még mindig nem megy a wifi, pedig már letöltöttem a telóra a wifi fix-et.
Kell még beállítani valamit?Vagy szar az egész? Ma vettem és próbálgatom, de nem ok. -
szhunor
tag
Na megválltam a dráááágaságtól, 2 napot használtam, (biznisz + haszon = nyereség) hibátlan volt, tényleg megszerettem, alig akartam eladni, annyira jó kis készülék, érdemes megvenni, ne habozzon senki ennyi pénzért kötelező !!
Maradok a 950 Mhz-en futó Samu I8910 HD-nál, de simán felveszi a versenyt a Blade is.
Aki még használja üzenem : a térerő legyen veletek + wifi hot-spot + GPS vétel.
Azért majd közben ide kukkantok, hogy mikor lesz rá elérhető Android 2.2.
Üdv.
Sz.H. -
blueMerle
veterán
Srácok, ha valaki megvállna egy új vagy kipróbált kártyafüggetlen ZTE Blade telefontól, az sikítson rám priviben, max 42 000 Ft!
-
Csoknyai
csendes tag
válasz
asturel
üzenetére
Sikerült köszi, csak én még kicsit lassú vagyok.
Ubuntut is most próbálgatom csak, meg hát ez az első ilyen telóm és ez is csak 3-4 nanapos.Nem igazán működött pedig ugyan annyi kocka ugyan azon a néven stb..
Lehet, hogy magát a png tömörítést kell durvábbra venni.Köszi még1x most ezzel el vagyok már.
Ha sikerül valami jó akkor leírom és kicserélem a linket is.
-
cellpeti
nagyúr
Az jó lenne ha valaki mondana valami a Hedgehog RLS2 ről

-
asturel
őstag
válasz
Csoknyai
üzenetére
Ha meg nem sikerult feltenned: /system -et rw (read+write) -kent kell mountolni, adb-n is megteheted
su
mount -o remount,rw /dev/block/mtdblock5 /system
--atmasol-- (dd vagy akar cp-vel vagy akarmilyen fajlkezelovel)
remount ro-kent mount -o remount,ro /dev/block/mtdblock5 /systemCsak megjegyzeskeppen, bootanimacio csak lassitja a bootolast.
Valamilyen korlat biztos van a meretre, de normalis hatarokon belul nincs baja vele (en is lecsereltem anno, eleg undorito az alap ZTE kinai csoda, ami raadasul 'szaggat')
Valaki irta, hogy uj hedgehod rom alatt gyorsabbak a gameloft-os jatekok, valoszinuleg az meg a megnovelt vm heapsize miatt van (tobb memoriat hasznalhat az adott app).
-
Midway
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm
. Az enyém képernyője ezek szerint hibátlannak tűnik.
Leszámítva hogy vissza kell vinnem a bluetooth (headset hiba) miatt, egyszerűen szinte érthetetlen amit mondok.
Én jól hallok mindenkit,de nekem aki sokat vezet elsőrendű.A vezetékes füles halk és nem lehet hangosabbra venni. Ez negatívum.
-
gergo85
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a programot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gergo85
üzenetére
Természetesen, a marketen mindenre van megoldás
No Lock Widget ki a home-ra és lehet kapcsolgatni.Csoknyai: de lehet gond, legalábbis a spicánál volt bizonyos méret korlát, különben endless booting a jutalom. Ennél nem tudom mekkora, még nagyon új a teló.
Csinálj recoveryt és akkor lehet próbálkozni. -
cellpeti
nagyúr
Jó lenne, ha az emberkék olvasnának is nem csak írnának, mint pl Nova96 és a többiek. Kezdett felvirágozni a topik, erre megint kezdjük lehúzni a színvonalat. Azért valahol az is elárul valamit, hogy rohadt sok a hozzászólás(valahol jó is). Legyetek szívesek visszaolvasgatni és a keresőt is használni. THX!

gergo85:
nincs arra mód alapból. Programmal meglehet csinálni. A program be volt linkelve a fórumba, keress rá pls.
-
gergo85
csendes tag
Arra van-e valami megoldás, hogyha benyomom a telefon tetején lévő gombot, akkor egyből bejöjjön a kezdő képernyő és ne kelljen pluszban feloldanom a billentyűzárat?
-
Gudy
tag
Igen nagyon kell nézni amúgy a pixelhibákat. Én az első forgalmazási napon vettem, de ha nem olvasom a fórumot, akkor soha nem vettem volna észre hogy van néhány pixelhiba, de az is csak full fényerőn és szemkiguvadva vehető észre. A kék csík nem érdekel, mert a kijelző állat !
-
Midway
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
És ezt hol találom? Nem vagyok ennyire hozzáértő.

-
Midway
senior tag
Hogyan lehet meglátni a kijelző hibáját (kék csík,kék szín)
Melyik háttér vagy menüben jön elő? Nekem pixel hiba nincs rajta.
-
Csoknyai
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nemáá, azért köszi
Remélem ezzel menni fog.
Annyit szeretnék kérdezni még, hogy nem ugyanakkora a két zip file, nyilván hisz a képszekvencia tartalma más.
Nem lehet ebből gond boot -olásnál esetleg nem figyeli a rendszer.
Mert ha ott kifagy emiatt akkor nem tudom mihez kezdjek. -
Gusztáv
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Szia, nekem a céges telefonom egy E52, a privát meg SF. Össze sem lehet hasonlítani a két telefont. Az E52 egy dologban jobb, az az üzemidő. A minőségéről meg annyit, hogy 3 hónap alatt 22 telefonból 4 db volt szervizben. Ja és olyanokkal nem is foglalkozunk már, hogy pl hívás közben újraindul, nem kezeli a beépített Nokia autós kihangosítót, néha elfelejti a beállításokat, eldobálja a hívásokat.
-
Csoknyai
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azzal még nem, de abból egyenlőre csak fizetőst találok.
-
Tomate
veterán
-
Csoknyai
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen kis ketyerém, csudajó ..... stb.
A nyitó animáció (legnagyobb tiszteletem a Kínai kultúráé de) nekem nem tetszik.
Megtaláltam a "local/system/media" könytárban van.
Készítettem is egy európai randa kerek szemnek kellemesebb verziót.(és itt az eredeti is)
De hiába vagyok root módban, se törölni se felülírni nem tudom az eredetit.
- Universal androot 1,6,1 -el először root mód
- ES file explorer vagy MyPhone vagy amit találtam mindennel próbáltam, de nem megy.HEEEELP lécci.
Ja és természetesen ha valakinek sikerül és tetszik is akkor használjátok egészséggel! -
-
istnag
addikt
Azt szeretném kérdezni,hogy a clockword recovery-t , hogy kell eltávolítani? Azt tudja valaki?
Köszönöm! -
keletomi
csendes tag
-
tomi8821
csendes tag
Én még 24-én megrendeltem, hétfőn hozzák délelőtt.
-
jfkennedy
csendes tag
Üdv Népek!
Na én most "rendeltem" meg a tré oldaláról a telót és kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége. Aszonták kapok emilben értesítést, ha lesz raktáron, akkor fixálhatom a rendelésst, stb. Remélem a jövő hét elején lesz belőle valami, mert már hirdetem az aktuális telcsimet. (meg remélem kijelző hiba sem lesz)

Ja egy kérdés: ezzzel a kütyüvel alapból ennyit kell szöszölni, mint ahogy azt itt leírtátok, vagy ez csak a Ti partizánkodásotok. Mert én azért váltanék WinMo-ról, mert már unom a sok molylolást a rommal meg progival. Köcce -
badsaint
csendes tag
Tudna valaki olyan kábelt ajánlani amivel a telót a tv-hez tudom csatlaoztatni?
-
Tomate
veterán
Na végre tudtam szinkronizálni a k*cs*g, google marketet meg az egész cuccot. Aktiváltam a Domino net 40 szolgáltatást és így 2g-n felmászott végre

-
Dr. Oid
senior tag
aki cseréltette a kijelzőhibás Blade-ez, hol , hogyan tudta cserélni? sikerült valakinek másik telóra cserélni? most asszem, nem sz@roznék tovább potenciálisan hibás kínai csodákkal

-
rmatyi
tag
Most is csinálsz a memóriakártyán egy music meg egy games mappát (rádugod a gépre)
Az apk fálra meg rányomsz a telefonon először nem fogja telepíteni berak a beállításokhoz ott be tudod állítani hogy nem marketből letöltött programokat is engedjen és utána tudod telepíteni.Ment privát!
-
-
Cs0pi
csendes tag
nincs de annak mi értelme lenne? Azért van az alap home h oda rakj jelen esetben foldereket vagy iconokat vagy widgeteket, meg van az összes telepített cucc. Mi értelme lenne még az összes telepített cucc közé berakni 1 foldert? iphonon azért kell mert ott csak összes progis felület van.
-
-
Reverting
őstag
Hi... Eszrevettem a h a clockwork menu csak masodszor jon be..... szoval hang le es power.... 10-15sec majd a droid bekekul es utanna ujra zold, ujra kek... es csak utanna jon be a menu.... mindenkinek ilyen? vagy csak most vettem eszre? ha nem akkor mi a teendo?

-
Danniel
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a tré mobile oldalán az van kiírva, hogy nincs raktáron, de gondoltam szólok, hogy azért még lehet kapni, ha nem online rendeled. Pl a westend felső szintjén a "nagy" t-mobile-ban tegnap 5 körül kibontattam egyet... Kollégám meg előző délután. Igaz, nem vettük meg, csak kívülről meg akartuk sasolni. Szóval ha valaki azért nem vesz, mert nem kapható, annak mondom, hogy van még azért egy pár... Bár én is azt javaslom, hogy aki most venne, az várjon egy kicsit, amíg tisztázódik a helyzet. Vagy, ha megteheti és nagyon türelmetlen, hozasson Angliából. Én is ez utóbbira törekszem

-
No-kia
addikt
nah teljesen belaktam a telót, megoldottam az smseket(sajnos először vannak amiket kaptam, aztán amiket küldtem, külön a listában, nem időrendben, de ez a legkevesebb)
Myphoneexplorer volt segítégemre, telefonkönyvet is rendbe tettem. Rendszer saját ízlésem szerint szépítve, még programok kellenek, de majd megoldódik ez is. Remélem sokáig boldog tulaj leszek
Iphone Folder-hez hasonló alkalmazás van androidra?
-
kentucky
őstag
-
kentucky
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=d74aiisfB5Q&feature=related görög reklám
-
steewattyoo
csendes tag
köszönöm cellpeti és peje istenek vagytok

akkor ezt ugyanúgy unzip fastboot mappába és parancssorból indít?
kissé kezdő vok és az és mint a mellékelt ábra mutatja már az elején szopóztam szóval nem vagyok biztos a dolgomban..

-
Nova96
őstag
Üdv ha játékot akarok rátenni a bladere melyik mappába tegyem?
-
72mviktor
senior tag
válasz
steewattyoo
üzenetére
Nálam ugyan ez volt....recovery-ből flash-eld ujra a romot(én hedgehogot nyomtam fel)és megjavúl.

-
Ren Hoek
veterán
Ja valszeg LEGO módszer, de azt tudni kell hogy az AMOLED kijelző még nagyon új dolog, és nem könnyű gyártani... meg drága is még előállítani. Ha jól tudom a Samsung szállítja, és ő nekik sincs belőle sok.
Amúgy nemtudom a kék fakulást megoldották e már. Ugyanis nagy probléma volt eddig, hogy hosszabb idő alatt kifakul a kék szín a kijelzőből az OLED technológiánál. Ezért én jelenleg lehet még a TFT-t választanám, mivel az bevált és tutibiztos tech. AMOLED-ekről nem igazán tudjuk milyen lesz 1-2 éven belül. Jó tudom addigra már lecseréljük, de én pl több évre veszek telefont, nem vagyok cserélgetőfanatikus.
-
peje
tag
válasz
steewattyoo
üzenetére
Elküldtem az itt megadott emailedre toldacuccot linkem. Onnan egy kattintás és töltheted.
Ha jól látom 7 perc és felér, akkor kapsz egy emailt a linkkel.De látom megelőztek, mindegy most már megkapod.
Nem lehetne ezeket betenni az első hozzászólásba? És ami rossz, azt kivenni onnan?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
steewattyoo
üzenetére
-
KIZS
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szerintem a megrendelő dönti el mit is szeretne, és a kínaiak meg lego-szerűen összerakják. Náluk ez teljesen megszokott dolog, így készülnek a robogók-motorok-GPSek-autórádiók is. Adnak egy listát és amit kérsz azt pakolják bele.
Innentől kezdve a megrendelőn múlik, hogy mennyire ismeri (és mennyire akarja kiszolgálni) a saját piacának az igényeit. És van egy olyan érzésem, hogy mi az igénytelen piac kategóriájába esünk. Nekünk jó az akciósnál is lentebb árazott verzió, kis hibával is (és sajnos tényleg így van, ez látszik a hozzászólásokon is).
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Szerintem ebben felesleges reménykedni. Egyelőre úgy tudni csak a briteké AMOLED-es. Németeté TFT-LCD-s + 5 mpixeles fotógép. Valószínüleg az állhat a háttérben, hogy nincs elég AMOLED kijelző. Így gondolták, hogy a briteké a legfontosabb piac így oda nyomják. Többieknek jólesz ez. Gondolom minél balkánabbra megyünk, annál gyengébb minőséget osztottak ki. Nagyon kíváncsi volnék a németek 5 Mpixeles kamerás verziója milyen. Illetve a 140 ezres Dell cucca is rendelkezik-e a kijelzőhibával (Az teljesen u.a. mint a Blade)
AMOLED engem nem zavarna ha nem lenne, mert láttam élőben qrvajó TFT-s a kijelző. Csak akkor legyen minőségileg is faja.
-
Nova96
őstag
Üdv ZTE Bladetulaj lettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kép valami nagyon jó,gyors hardver,és nem fagy be,
Annyi kérdésem van hogy t-mobil 1 hónap ingyen 500mb ás net forgalmat kaptam hol nézhetem meg hogy menyi van még hátra?
Aktív témák
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!
Köszi
Hehe, na igen a Spicások, 1 évig volt meg 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem a jövő héten megoldást és új telefont is kapok! Amúgy jó kis kütyü!!!