- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Aktív témák
-
pista59
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Nem használtam még rom managert. Az új recowery-t honnan szedi?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam, de ott SE x10 és Blade között, illetve Desire és Blade között. Nem tudta fogadni a fájlt, vagyis épphogy elindult volna megállt hibával. Ekkor betömöritettük a fájlt és máris átszaladt. Viszont blade és blade között még nem tapasztaltam hibát, igaz sokat lehet szívni a láthatósággal...
Keeperv85: A CM modokban nekem is lefagyott 787-en azonnal. 748-on még ment jódarabig, itt csak a böngészés fogta meg, a tesztek nem.
B-L-A-C-K.: Azért az elég nagy szám szerintem, még ha gyakorlati haszna nem is annyi. Persze arra is kiváncsi lennék, hogy ha mp3-at hallgatsz és közben böngészel, 20 percnél tovább bírja-e? Mert az még nagyobb szám lenne.
bala6120: köszi, akkor jól csináltam...

-
Glatius
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
A hardveres lock-counterrel úgyse lehet semmit kezdeni... említeni sem tanácsos.
-
Frozzy
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
RDS-es működő rádió van benne ?
-
szezso155
csendes tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
HÚÚ ezen a képen is eláll a hátlap,megnyugodtam

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
ADW Launcher EX legfrissebbet probald ki, annal jobb nem kell.

-
Nohab61
aktív tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Hát ez érdekes, mert amúgy a 2 nap a reális a 9 az nemigazán. Szerintem ha visszarakja a 2.1-et nem fog újra 9 napot bírni, de ahogy mondják próba szerencse

Lehet most fehér a háttere, a 2.1meg fekete volt
-
Alexios
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
A nokia 3510i-m nem bírja 9 napig, pedig abba nincs sok minden ami meríthetné

-
xdx@
aktív tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Akkor az egy csoda Blade...
-
futo001
senior tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Nem tudom ki ajánlotta a GO Launcher-t, de köszi! Nagyon király!
Showla:
Ott van az 1. hozzászólás elején:
"Mennyi RAM/ROM van a készülékben?
Minden ZTE Blade 512RAM illetve 512ROMmal hagyja el a gyártósorokat. Amelyiknél a Menü -> Feladatkezelő -> Errőforrás fül –nél nem 414 látható azt az eszközt frissítetni kell mivel szoftveresen korlátozva van. A frissítést bármely T-pontban garanciában elvégzik.
Keresési kulcsszó: csodazip" -
Zsankee
aktív tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
marketrol letoltheted ujra, probald meg, bar ha futtatod a launcer prot, es menut megnyomod ugye a home screenen, akkor elokell hozza a beallitasokban hogy atvalthass a fizetosre, csak megkell adnod ugye a szukseges adataid.
-
Saccco
nagyúr
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Valamilyen root jogosultságú fájlkezelővel ki kell törölnöd az apk-ját a system/app mappából.
Arra figyelj, hogy legalább egy home app kell, hogy legyen a system/app mappában különben nem bootol be. -
DIEGO15
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Nembaj, én is csak itt a paneldzsungelben akarom befogni a neteket
Majd kiderül, ha megérkezik. -
atillaahun
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Ha jól emlékszem talán az ADW Launcher váltja feketére az állapot sort az egész képernyőjével együtt.
mraco én tagnap mentettem le a gyári 512-es T-s ROM-omat, abba az állapotába még tartotta a wifit úgy emlékszem.
-
Rizel7
csendes tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
pont most csináltam meg én is. én ezt használtam: [link] Clockwork-el flasheltem a zipet. ( még csak most ismerkedek az androiddal szóval ha valaki tud valami egyszerűbb megoldást javítson ki) egyébként tudja valaki hogy hogyan lehetne megnövelni ennek a bar-nak a magasságát?
-
Reag3nS
senior tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
az a router elég jól szórja a jelet. szomszéd látja az én jelemet, de én az ő routerét nem. (nekem is ez a linksys van)
-
MartOOn
addikt
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
ja! a streetview is forog 360-ban! mármint fekvő és álló mód között, eddig váltott most már 45fokban is nézheted akár. zsír!
-
MartOOn
addikt
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
most úgy látom ez a pipa a megfelelő helyre ill az autokiller müxik. nem megy a memóm 45M alá... eddig... majd látom.
igen, jó lenne ha csak egy firmware frissitéssel megoldódna a dolog!

-
sonique
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
nincs mas azonosito

teljesen ugyanaz ..épp ezért bosszanto a dolog .. amit megisértek ..
-
pista59
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
IGO-ba lehet köztes pontot felvenni.
-
marcitp
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Hali! most pénteken lesz háromhetes a teló.
Naponte kellett töltenem, az utóbbi két napban tapasztaltam a javulást, két napot sztem símán kibír.
Csak telefonálásra használom, itthon meg egy kicsi wifi, nézelődés.
A Te 2-3 napod nagyon rendben van sztem!
-
Frozzy
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
csinálj belőle egy backupot csomagold be töltsd fel valahova oszd meg velünk én meg felrakom. kíváncsi vagyok

-
Glatius
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Pedig nem meglepő... az utángyártottnál már ismerhették a gyári verzió hibáit, és esetleg annak okait is.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Köszi. Nekem a power gombbal (is?) működik.
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
ez engem is érdekelne, van vkinek 32gigás kártyával tapasztalata?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Hát nem tudom, az én Blade-em nem ilyen fakó, mint ez itt a videón.
-
bbandi
tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Ahogy láttam, mi akik vásárlás előtt állunk, leginkább a romló kijelzőtől félünk, mert erre is volt 3-4 példa. A kék félkör néhány widgeten nem zavarna, de ha bizonyos kékek vibrálnak, az igen.
-
blueMerle
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Hát nézd, azért az AMOLED-nek szebbek voltak a szinei, nem vitás, de együtt lehet élni ezzel is, nem akkora kompromisszum
Én is inkább ezt választottam, 190 eurót sokallottam érte amennyiért kínálta a srác, ez pedig megvolt 135-böl ugye /38K/. Aztán meg észrevettem a pixelhibát, úgyhogy a bolt eleve bukta is lett volna. Na pixelhiba az valóban zavaró lenne, sokkal zavaróbb mint ez a gradiens hiba.Tehát még egyszer aki Bladet akar venni: ne úgy képezljétek el hogy a szürke az kék, hanem a szürke egy bizonyos árnyalata enyhén sötétkékes. Ennyi a nagy hiba, semmi extra, abszolút vállalható kompromisszum 36K-ért.
bbandi: a gradiens hibával együtt jár a kék 3-4 tónusának vibrálása is. Szóval mindegyikben vibrál az a bizonyos 3-4 árnyalatnyi kék szin.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Néhány embernek itt meghalt egyik pillanatról a másikra az érintés. Főleg az elején még.
De ez ritka eléggé. Meg itt visszaviszed akkor kicserélik szó nélkül, mert látványos hiba.Viszont a kék árnyaltos hiba szerintem 90%-ban jelenvan, és elég nehéz megértetni a szervízessel, hogy bontson ki 20-at amiből talán okés, és akkor még otthon derül ki, hogy ugyan úgy jelen van. El is fogadnám "ennyi pénzért", ha egységesen szar lenne minden telónál. De eléggé változó mértékű.
-
kentucky
őstag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
be lehet loni, sokkal kevesebb baj volt a froyovalmint a tobbi rommal, es a tmob. honlapjan is fennvan a szoftverfrissites ikon, tehat lehet varni az offical froyo updatet (az ibdex azt irta januar korul fog kijonni)
egyébként Froyoval a blade sokkal gyorsabb lett
nekem tokeletes a magyar blade
igazatok van kicsit tulzasba viszem a dolgot, dehat ilyen vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vki hero of spartat probalta froyon?
-
bbandi
tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Egyébként az Orange SF/ZTE Blade árának összehasonlítása teljesen értelmetlen, ugyanis az Orange nyilván kevesebb nyereséggel adja, hiszen minden egyes telefon reklámhordozó.
A T-nek meg ez csak egy olcsó kínai telefon. -
agressor12
senior tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
MO.-t ne hasonlítsd más Európai országgal....
-
blueMerle
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Nagyon jól tudom hogy mennyibe kerül ott, a plusz néhány ezret a szállításért kell fizetni plusz jutalék aki elmegy a boltba és kiveszi neked. A két szép szemedért senki sem fogja neked 99 fontért eladni.
Erre ugye nem gondoltál?bba: épp azt ecseteltem 5 perce hogy mivel a szlovák T-Mobile is majd csak most fog kapni a TFT-s verzióból, kizártnak tartom hogy a magyar T-Mobile AMOLED-est kapna az új szállítmányból.
Másrészt az AMOLED-es verzió neve ORANGE San Francisco, tehát nem kell sokat agyalni rajta hogy az az Orange számára készeített exkluzív verzió. Ennél fogva kizárt, hogy a T valaha is kapjon AMOLED-es verziót.

-
Воланд
titán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Tudtommal egyetlen androidos telefon sem támogatja még, hogy kikapcsolt állapotban ébresszen. Ha minden igaz repülő üzemmódba kell tenni, úgy kevésbé merül és ébreszt is. Javítsatok ki, ha tévednék.
-
xdx@
aktív tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
lassan, de most talán észhez tért.

van aki be tudott lépni Froyo-val a marketbe illetve a gmail-os címmel tudott szinkronizálni. Vettem netet, de azzal se lép be sehova.

-
Zlade
csendes tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Értem én Azért írtam, hogy furcsa.

Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)