- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Simtu
senior tag
-
Skullen
tag
válasz
zsombi915 #10297 üzenetére
Paks. Most hogy így mondtad a pixelhibát gyorsan megnéztem és van egy pixelem ami fénylik. Tudom, hogy egy pixel nem pixel náluk és ezért nem cserélik, de ha már van mit lapátolni arra a bizonyos tűzre, akkor miért is ne?
Holnap majd írok, hogy hogy ment a dolog. Remélem azonnal cserélni fogják
-
Eccerű
csendes tag
válasz
zsombi915 #9753 üzenetére
Minden manual elején/végén ott szerepel kb. 30 éve, hogy "a műszaki változtatások jogát előzetes értesítések nélkül is fenntartjuk", ez ilyen...
Hogy aztán a web-oldalt nem frissítik? Istenem...
Sajnos, ha az ember nem akar szívni, jól körül kell néznie ma már -- előtte!
-
-
fattyu666
tag
-
Peat;)
veterán
válasz
zsombi915 #9701 üzenetére
Nagy visszhangnál kicseréli a nevet blade 1.1-re. Ahogy megteszi a sok notebook gyártó, alaplapgyártó vagy videokártyagyártó ugyanazon modellnév alatt, csak a végére odarak egy biggyesztést. Ott már totál elfogadott ez a dolog, de telefonoknál a nokia is csinált hasonlókat (kamera minősége valamelyik modellnél, attól függött hol gyártották) amit szintén nem cseréltek. Elég tré politika, de sokat nem lehet tenni ellene. A ZTE esetében fene tudja, a mi 512-esünk lehet felrobban/gyorsabban merül, mittomén. A kamerája pl nekem borzasztó képeket lő, közel nem olyat mint amit valaki belinkelt ide egyszer a 256-os készülékkel...ki tudja hol spóroltak a +256 ramért
-
syl5
őstag
válasz
zsombi915 #9679 üzenetére
ezt honnan tudod?
mennyire biztos ez az infó?
ha jól emlékszem akkor telefonon mondták ezt neked, de ezt alá is tudja valaki támasztani, hogy bevitte mostanában, és kijelzőt cseréltek benne?Mert ha nem akarják a ram miatt cserélni, akkor cseréljék a kijelző miatt! Nekem mind1 mi miatt cserélik, csak hibátlan legyen a kijelző, meg legyen benne a hivatalos álláspont szerinti ram mennyiség!
-
lpb
csendes tag
válasz
zsombi915 #9679 üzenetére
hmm hát az érdekes..caps off.... volt már bárki akinek kicserélték a kijelzőjét mikor a gradiens hiba elvileg szoftveres hiba? és mikor az új kijelző is rosszul van kalibrálva akkor szerinted mit csinálnak? ugyan úgy gradiens hibás lesz az is.... de meglátom mi történik mjad megírom ha lesz valami fejlemény... legrosszabb esetben lesz egy gradiens hiba mentes készülékem.. vagy megyek fogyasztóvédelemhez reklamálni megtévesztés munkacímen
elég erélyes tudok lenni ha akarok
-
tjb007
nagyúr
válasz
zsombi915 #9556 üzenetére
Valóban rosszul látod.
A T-mobile sehol sem állította, hogy a készülékben 512 MB RAM található. Az, hogy a ZTE sajtóközleményében ez állt nem a T-Mobile sara. A gyártónál kell reklamálni nem a szolgáltatónál.Az viszont megoldható lehetne, hogy a gyártóval közösen megegyeznek abban, hogy a korábbi verziókat kicserélik. Hogy erre mekkora az esély ? Közel nulla.
-
MartOOn
addikt
válasz
zsombi915 #7599 üzenetére
inkább elég bután számol és hogy egy samsung a piac egyik legjobb készüléke??? nahgyjukmáPiroskát!
kiváncsi lennék azt hogy számolja ki hogy én pl 1980 ft-ért vettem...
mellesleg volt mát HTC G1-em, Motorola Milestone-om, Samsung Spicam (soha többet samsungot) SE X10 minim és HTC Herom is.
ezek után van most Blade-em. 1980 ft-ért!
ennyiért??? hahahahahaaaa még a hülyének is megéri!
-
sto1911
veterán
válasz
zsombi915 #7419 üzenetére
Nem volt rossz napom, csak felhuztam magam azon, hogy egy ilyen alapveto parancsot nem ismer(sz). Es nem baj az, h nem ismeri valaki, de akkor ne kezdjen mar turkalni egy linux legmelyen, elobb szepen olvasson utana, de, ahogy irtam is, ne csak masolgasson, hanem ertse is meg amit ir! A te konkret esetedben az volt a gond, hogy fogtad, es bemasoltad az egesz sort, ami a tutorialban volt (valoszinu abban, amit en irtam). Ne vedd szemelyeskedesnek, de hany eves vagy? Mert ha jartal mar suliba, akkor valszeg volt infoorad is, ahol remelhetoleg volt szo a cd parancsrol. Ha nem, akkor az az orszag hibaja, ha nem figyeltel, akkor meg szegyelld magad.
ROM menoseg: baromira orulok a custom ROMoknak, de nem a keszitokrol beszeltem, hanem a hasznaloikrol. Beir ide, elso androidja, 1 napos, es maris ROMot cserelni, anelkul, hogy egyedul tudna konyvtarat valtani. Es elk..ja, aztan jon ide sirni. hogy ez most akkor mar nem is garis? stb. Na meg ugye azt se tudja miert kell neki a masik ROM, csak latja, hogy itt mindenki cserelget, tesztelget. Csak ugye a legtobbunk konyit is valamennyit hozza.
A segitokeszseget biztosan nem veszem magamra, bemutatot es tutorialokat irtam, otleteltem, segitettem, ahol tudtam, keress ra itt nyugodtan. Es fogok is, ahogy neked is akartam az elobb, csak mire a mobilnet feltolta a valaszomat mar megoldottatok. De aki ideteved, es tobb IQja van egy csirkeenel, az hasznalja mar a keresot, ne kerdezze meg 400x uazt, foleg, ha csak 20-30 hszel hamarabb mar megbeszeltek (lasd. VGA video epp az elobb). Elveszik a hasznos informacio, ha 401-jere is megvalaszoljuk uazt a kerdest.
-
sto1911
veterán
válasz
zsombi915 #7398 üzenetére
Ez a hibauzenet kb. annyit jelent, hogy nem talal ilyen paracsot, semmi koze a javahoz etc. Tolj egy screenshotot, hatha okosabbak leszunk.Latom kozben megoldottatok.Ez most nem csak neked szol, akinek nem inge ne vegye magara.
Most oszinten, windows alatt, parancssorban nem tudsz konyvtarat valtani, egy parancsot nem tudtok lefuttatni, akkor miert akarsz ROM-ot cserelni? Hogy elrontsd a telefonodat? Vagy mert attol menobb lesz valaki, hogy nem a gyari van rajta? Az, hogy egy szajbaragod leirast nem tudnak egyesek megcsinalni, vagy epp veletlenul sikerul neki, az meg nem fogja azt jelenteni, hogy ertenek is hozza. Az ilyenek fogjak tonkrevagni a telot, aztan meg jonnek ide sirni, h ez se megy, meg az se, meg mar nem bootol stb. hogyan tudom visszaallitani... De ugy erzem tok feleslegesen jartatom a szamat, kovezzen meg, aki nem ert velem egyet. -
balpeter04
tag
-
djozsi
senior tag
válasz
zsombi915 #4685 üzenetére
Számolj be az eredményről, kíváncsi vagyok.
Amúgy tényleg fura ez, most akkot tényleg a T-s ROM-mal van a baj vagy hazudik a hivatalos sajtóközlemény? Ez utóbbi meglepne, ilyen jelentéktelen dolgon nem hiszem, hogy kavarnának.
Egy szó, mint 100 valami bűzlik Dániá... Kínában.
Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!