Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
kovi82
tag
Aki GPS-ben otthon van, és kipróbálta.
Ez hogy fut Blade-en ? : Aura GPS Navigation
( Írják hogy kihasználja a grafikus hw-t, ez ha jól tudom ki/be kapcsolható a Blade-n ?! )
-
asturel
őstag
Valaki tud valami hentelos jatekot? hasonlot, mint a hero of spartan, ami jol is megy a telefonon? Esetleg olyat, amivel bkv-n is jol ellehet lenni es kozben nem nezik hulyenek az embert meg en sem kapok idegbajt a jatektol. (poker es hasonlok nem annyira erdekelnek, max uno
de az csak online lenne jo, pocket legends-et neztem (de olyan jok az utak bp egyes reszein, hogy neha orulok, hogyha a touchscreent eltalalom)) -
Ronam
addikt
elég komoly ez a 2.2
,most teszteltem asphaltot,majdnem hibátlanul fut -
Ronam
addikt
kicsit sok nekem az 5 oldal.vhol át lehet ezt állítani?
-
vhunor
őstag
-
esox
senior tag
-
voci
tag
Arra tudna valaki javaslatot tenni, hogy a néma (silent) módban hogyan lehetne a rezgést bekapcsolni? Idegesítő a hangerő gombokkal játszadozni.
-
keletomi
csendes tag
Namost amit mi vettünk első héten az annyiban különbözik a mostanitól, hogy a miénkben a Baseband verzió TM_P729TV1.0.0B01 az új szállítmánynak ez az érték 02-vel végződik.
-
mpire
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Ronam
addikt
vki megtudná mondani hogy a clockwork recovery 2.5.1.3 helyett hogy tudom felrakni a régebbit?2.5.0.9t akarom feltenni.végig kell megint ugyanazt csinálni ami a ezen a [link] van?vki help pls
-
Roolek
csendes tag
Szia!!
Hát én hangerőre és hangzásra is nagy jóindulattal egy közepest adnék. Ma vettem hozzá 1 komolyabb fülhallgatót így javult egy kicsit de a hangerő problémával az sem tud kezdeni sok mindent. (Hozzáteszem, hogy én halláskárosult módon szeretek zenéthallgatni.
) De nagyon remélem, hogy talál valaki megoldást a hangerőre. -
kentucky
őstag
egyebkent nagyon keveaen vettek eszre hogy Dashes froyo lite romjaban (legelso ami asturel ramjan alapul ) 640x480p ben vesz fel es eleg jo minoseggel!!!!!
-
orrlyuk
aktív tag
1. Én eleinte panaszkodtam a hengerőre, de már nem keveslem. Zenéje válogatja, nekem egy középkategóriás Yamaha agybadugós fülesem van. Sose rosszabbat!
2. Tényleg alig használva 2 nap. De mivel senki nem szereti a napközben lemerülő telefont, a minden éjszakai töltés ajánlott.
3. Aligha akad, bár a hivatalos FROYO még mutathat valamit, de nem nagyon reménykednék benne. De azért el lehet vele lenni, konvertált filmekkel pláne.
-
djozsi
senior tag
1. nekem teljesen megfelelő a hangerő. MP3 lejátszóm régebben volt csak, az azért hangosabb volt, viszont soha életemben nem hallgattam maximumon. Sajnos a hozzáadott headset hangminősége nem az igazi.
2. kérdés, mit jelent az a "kis". Ha nem órákról van szó, akkor kényelmesen bírni fog 1-2 napot. De azért az okostelefonos aranyszabály itt is igaz, érdemes minden estet töltőre dugni.
3. felbontásfüggő, yxplayerrel nekem a svéd kalózöböl szállítmányainál megszokott felbontásokkal boldogul. De inkább konvertálok, pár pillanat elindítani, simán elvégzi a melót a háttérben a format factory, miközben gépezek és így helyet és akkuidőt spórolok.
-
spence880522
csendes tag
Az mp3-ak hangerejét illetően sztem nem is túl hangos, de nem is halk. Számomra megfelelő, de ez mindenkinek a saját igénye.
Ami a divx lejátszást illeti nekem én a rockplayert használtam és nekem ezzel a lejátszóval kicsit akadt.
Más lejátszót nem nagyon próbáltam videózásra de én átkonvertálom mp4-be és sztem nagyon jó képminőséget produkál. -
mpire
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, és végigolvastam mind az 5000 kommentet, de
pár kérdésem lenne azokhoz, akik egy ideje már használnak Blade-et:1. Akik mp3-at hallgatnak rajta, elmondanátok, hogy a hangerő (mindegy, hogy gyári füles vagy nem) milyen? Elég eltérő véleményeket hallok innen-onnan.
2. Ha valaki nem nyúzza sokat, azaz napi pár perc telefon, kis net, kis játék, annál mennyit bír az akku?
3. Divx lejátszás (nem konvertált) bármilyen lejátszóval hogy megy? Akad, vagy van akinél tökéletes?
Előre is köszönöm!
-
bbandi
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Csak usa-ban használható jelenleg
-
spence880522
csendes tag
Korábban olvastam valamelyikőtök írta hogy talán használta az apps2sd progit. Le tudnátok írni hogy ez hogyan is működik?
Létrehoz egy könyvtárat amibe a telepített játék, progi fájljait bepakolja? -
adsnew
tag
Valamilyen SIP klienst próbált már valaki?
sipdroid v. bármi más
-
djozsi
senior tag
Na, megjöttek a 2.3 infók. Gondolom azért számozták át 2.3-ra 3.0 helyett, mert annyira azért nem nagyszabású, tényleg nem nagyon van benne semmi olyan, ami hiányozna. Na jó, az új felhasználói felület érdekelne.

-
árulo
csendes tag
Sziasztok...ujra ..mindennap itt....

megmondaná valaki......sms hang .csak gyáriak?nem jövök rá.....nevekhez csengőhang??nem jövök rá....
köszönettel...
-
agressor12
senior tag
Google ebookstore megnyilt,letölthető.
-
Ronam
addikt
vki megtudná mondani hogy a clockwork recovery 2.5.1.3 helyett hogy tudom felrakni a régebbit?2.5.0.9t akarom feltenni.végig kell megint ugyanazt csinálni ami a ezen a [link] van?vki pls help.köszi
-
kovi82
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
A telefonok nem arra vannak hogy dobálják
Amúgy nekem a 3109C m padlóra esett szétnyílt a kijelző burkolata.. kicseréltem..céges. Aztán megröptettem betonon véletlenül, semmi baja nem lett, 1-2 karc. Nem mind1 hogy hogyan esik ... Azért saját telóra meg vigyáz az ember sztem. Pl. 5230 on volt ilyen karkötöző vagy mi
abba majd mindig beletettem a kezem.Tényleg ezen van ilyen "karkötő" ?

-
72mviktor
senior tag
Nekem az a véleményem hogy igenis érdemes feltenni.A 2.2 vel szinte megtáltosodott,bár igazából a t-s sem volt lassú szerintem.Nálam eddig se fagyás se működési anomália nem lépett fel.Ergo én ajánlom

Land
már épp érdeklődni akartam hogy mi van a Blade-el.Remélem jót kapsz vissza
-
Maxtreme
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
hát igen. Nem hiába nem csíptem soha a céget.
-
Maxtreme
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
Már amelyiken

-
Maxtreme
addikt
válasz
Aftereffect
üzenetére
Így van, csak azzal tisztában vagy hogy van ennek biza egy nagy hátránya is? Könnyen törik. ha egyszer ledobja, jó eséllyel búcsuzhat az üvegtől. (szegény sipcam anno mennyit repült.. az bírta vazze
Sőőt. nem is látszott rajt ) -
agressor12
senior tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Az élintőkijelzős nokiákon rezisztív kijelző van! Azért karcolódnak olyan könnyen.
-
72mviktor
senior tag
Igy csináltam én és tökéletesen működik.Winmo-ról droidra:
Google Sync: Avagy a PDA-nk adatait adjuk hozzá a Google account-unkhoz:
1. Indítsuk el a PDA-n az AS-t.
2. Add Server(magyarul asszem Szerver hozzáadása
3. ugord át az automatikus szerver info lekérését.
4. Server név: m.google.com
5. username: a google mailcímed: felhasználónév@gmail.com
6. password: jelszavad
7. Válaszd ki mire van szükséged (a Taskra harap, és hibaként észleli)És máris mehet a szinkronizálás, később az Android-os telefonra már le is bírod húzni.
-
rjg
őstag
válasz
andersen10
üzenetére
Andersen10, az Exchange sync-nél a natív e-mail kliensben tudsz keresni a levelek között?
Gondolkozom a 2.2 felrakásán, Hero-n már próbálkoztam vele, ott nem volt benne ez a funkció és sajnos a beépített kereső sem keresett az e-mailek között. (Sajnos a RoadSync-ben sem találtam, pedig néha jól jönne). -
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Mobil vennék, és egy ilyen telefon is megfordult a fejemben. Egyedül azt tart vissza, hogy kínai, tartok a lassúságtól meg pocsék a kamerája. (Ezeket esetleg lehet orvosolni főzött ROMmal?) Szóval szerintetek megéri egy ilyen telót venni? (Ja és ha tudtok egy jobb kamerás verziójáról, feltétlenül szóljatok
) -
Aftereffect
tag
válasz
andersen10
üzenetére
Ha jól halottam, akkor ez üvegborítású, csak jobban bírná a kijelző a karcot, mint a legendásan könnyen karcolódó Nokiák.. iPhone meg túl sok, annyit nem akaruk kiadni.. Azért gondoltam erre, mert anyám szereti a szép nagy kijelzőket. Mindegy, még alszunk rá egyet..
-
kovi82
tag
válasz
ferke72
üzenetére
Garanciája ugye már nincs rá, bár ezt csak feltételezem hogy függeltenítés + ROM buzera. Amúgy mi az hogy kihasználatlanság ? 3 hét alatt ? Sose értem az ilyet. Szerintem inkább csalódottság miatt.. hogy lesz kihasználatlan egy készülék ?! Nem úgy hogy nem jön be nem érdekel ? De akkor nem cserélek ROM okat
ha szeretem "buzerni" akkor meg úgyis tudom mit veszek. Szóval ez a kihasználatlanság , mi ? -
andersen10
aktív tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Én a feleségemnek pont a N 7230-at választottam Karácsonyra (pedig nem az 50-es korosztály), szerintem az Android még erősen geekphone kategória... plusz egy női retikült igencsak megsínylene ez a készülékház...
-
kovi82
tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Ez erősen nem idevág hogy az anyukád milyen telefont vegyen
Vegyél neki C5 öt .. az mindent tud ami kell neki. De ha üzletasszony akkor szerintem min. IPhone mert ugye meg is kell jelenni.. 
-
tanygab
tag
Sziasztok,
Rendelt valaki ilyen telefont az XXLGSM-től...? Náluk hogy működik a csere, ha hibás a készülék...?
-
kovi82
tag
Akinek van ilyen készüléke. Fizikailag van benne iránytű ?
Azaz pl. gyalogos navigációnál "beforgatja" a térképet helyes irányba , álló helyzetben..

-
Aftereffect
tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Akkor senki nem beszél rá erre? Maradjunk a jóval kevesebbet tudó, nem érintős Nokiánál?
-
andersen10
aktív tag
Felejtsétek már el ezt a posta témát.
DHL futár hozza webshopos rendelést és neki kell fizetni.
Én pont a 8 napos elállási lehetőség miatt választottam ezt (plusz olcsóbb, plusz nem futsz lyukra hogy nincs készleten az adott üzletben, plusz időt és benzint spórolsz...)
Már régóta csak ws-ban rendelek mindet a TMobtól.
Ja és mindig minden lezárt címkével jött, ellentétben a bolti vásárlással ahol könnyen kifoghatsz egy bontott dobozos "kipróbált" példányt... -
kovi82
tag
válasz
tomi8821
üzenetére
1. Nem hinném hogy elcsórják postán , hisz én ha vissza kellene küldenem webes vásárlás után a helyi T -be vinném vissza, küldjék vissza ők. Így neked 0 Ft a szállítási költség és át is veszik tételesen , később nincs az hogy ez meg az hiányzik hisz átvették.
2. Ha nem küldöd vissza 8 napon belül és beviszed a T hez akkor is kérhetsz cserét, csak nem a bolti készletből fogod kapni azonnal (ha van) hanem küldik ők is vissza és jön helyette a másik.
-
CygnusX
tag
Hali
1. Korábban mintha valaki írta volna itt, hogy a gyári képek között a galériában van egy szürkeárnyalatos kép, vagy mi, ahol azonnal kiütközik, ha van gradiens hibája (és miért ne lenne, eddig több ember találkozott vele, mint aki nem
) És azért csak nem töltik fel a gyári galériát ~1000 képpel, 1-2 perc alatt meg kellene találni.2. Na erre én is kíváncsi lennék, hogy van-e olyan gyári kép a telón, aminél látszódnak a pixelhibák, korábban szintén mintha írta volna valaki, hogy teljesen fekete képnél látszódik csak néhány rossz pixel, de nemtom, hogy gyárilag van-e a telón teljesen fekete (mondjuk háttér)kép.
-
RAiN91
őstag
Jó tudni ezeket. Ma rendeltem webshopról a telót

Remélem hibátlan darabot kapok, és nem kell az előbbiekkel szívni.. -
tomi8821
csendes tag
De ha nem küldöd vissza 8 napon belül, és beviszed egy t-pontba ugyan úgy kérheted a cserét.
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem ezért nem buli a netes vásárlás...
Lehet elállhatsz a vásárlástól, de buksz 1-2K-t és még izgulhatsz is, hogy nem csórják e el a postán... Mindent lopnak amit csak lehet.
Ráadásul, esélyed sincs megválasztani milyet küldjenek helyette... Lehet van egy grad hibás és alig zavaró készüléked, és helyette kapsz egy full pixelhibásat. Vagy ha bemész a bótba, ott meg 2 hétig ülnek rajta. -
kovi82
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nah, felhívtam előbb az ügyfélszolgálatot ...
Összefoglalva:
Kétféleképpen lehet a készülékhez hozzájutni.
- Webshop-ban rendeled ha bármi baja van , vagy nem tetszik , vagy hibás , vagy bármi 8 napig indoklás nélkül elállhatsz. Beviszed a helyi T-Pont ba ahol beveszik a pénzed meg 30 napon belül küldik vissza. megjegyzés: Ilyenkor NEM él a 3 napos cseregarancia azaz hiába viszed be nem kapsz a helyi T-nél új készüléket.
- Helyi T Pontban veszed meg a készüléket. Itt érvényes a 3 napos cseregarancia azaz ha hibás viszed vissza és kötelesek újat adni és cserélni azonnal. megjegyzés: itt nincs az hogy pl. 5 nap múlva úgy kelsz fel hogy mégsem kell ez a telefon mert pl. nem jön be nem tetszik. Ebben az esetben IJ és egy fillért se kapsz vissza.
Lényeg: Mindkét esetben be lehet vinni a helyi T-be garanciára.
Amúgy:
-
Ren Hoek
veterán
Az 5807 hsz-ből kb 2000 erről szól. Vettem a fáradtságot és végigolvastam... Javaslom átböngészésre az első 500 hsz-t... találsz képet gradiens hibáról,infót pixelhibáról... képről nemnagyon mert nehéz észrevenni. Én már tudom mit kell nézzek, de inkább szánj rá 10 percet és olvass utána, vagy írd be a keresőbe és kijön a részletes válasz

Megsúgom, szinte mindegyik grad hibás, szerintem 90% minimum. Szinte felesleges nézni. Pixelhibát se könnyű ott helyben észrevenni, fekete képernyő kell hozzá...
Ha tudni akarod az igazságot, akkor várj januárig (vagy Q1-ig) a Froyo 2.2-vel. Ha tényleg kijavították a hibát akkor tudni fogjuk. Ha nem akkor nem.
(#5809) adsnew:
Gúny on:
erről is volt már sok
szal felejtsd el 
Csak főzött romról szabad beszélni
Gúgy off -
adsnew
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
(I)Csak tudod kissé fárasztó már olvasni minden nap ugyanazt és ugyanazt a témát, amit már kismilliószor átbeszéltünk. A kijelző színhiba, meg a memóriakérdés lassan 4 óránként előjön..(/I)
Na akkor az Úr/Úrhölgy kedvéért írjunk másról:
A ZTE építi a Telenor Magyarország hálózatát 2010. augusztus 23
http://computerworld.hu/a-telenor-magyarorszag-a-a-zte-vel-epiti-halozatat.htmlHa Ők megbíznak bennük nekünk sincs okunk a kételkedésre
-
tomi8821
csendes tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
"Visszaveszik a rendelt árut, ha mégsem tetszik?
Igen, a kézhezvételtől számított 8 munkanapig meggondolhatja magát, és postán visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben a T-Mobile 30 napon belül visszajuttatja Önnek a termék árát, a visszaküldés költsége azonban Önt terheli."
Mennyi garanciát vállalnak a webshopban kapható termékekre?
Alapesetben telefonkészülékre 1 év garanciát (jótállást), tartozékokra fél év szavatosságot. Az ettől eltérő eseteket az értékesítési bizonylaton jelezzük.
A garanciális feltételek a webshopban történt vásárlás esetén is megegyeznek a T-Mobile üzletek vásárlási feltételeivel. A Magyar Telekom Nyrt. által értékesített készülékekre és tartozékokra a jogszabályokban meghatározott szavatosság és jótállás érvényes.
És te biztos vagy benne?
-
kovi82
tag
Valaki tudna nekem linkelni / fotózni / mutatni olyan használható éles jó minőségű fotót vagy videót ahol egyértelműen látszik a gradiens hiba ?!

-
Land
veterán
Üdv!
Múlt hét pénteken telt le a 8 nap a szerviznél. Kaptam is értesítőt sms-ben. Bementem, de kiderült, hogy rossz IMEI számút küldtek vissza és e hét szerda-pénteken jön az enyém.

Ekkora amatörizmust..
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az csak online lenne jo, pocket legends-et neztem (de olyan jok az utak bp egyes reszein, hogy neha orulok, hogyha a touchscreent eltalalom))
És 3$-t megérnek a widgetek szvsz.
.most 883at adott

Sőőt. nem is látszott rajt )

)
) És azért csak nem töltik fel a gyári galériát ~1000 képpel, 1-2 perc alatt meg kellene találni.