Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
-
sto1911
veterán
válasz
hjanos1
üzenetére
Egy sima settings apk-t kellene megszerkeszteni, a felkesz magyar forditassal.
hjozsi: repckolni is tudom, de vmiert elszall. A framework mappat nem neztem meg.
-
Watto1991
senior tag
Mitől lehet az, hogy életemben először fent voltam marketen, kerestem 4-5 alkalmazást, be is rakta őket a letöltési listába (my apps), de mind megáll ott, hogy Download starting.... vártam vagy 10 percet, de egyik sem jött le. (főiskolai wifiről van szó, elég erős jellel) Valami beállítási probléma lehet?
Köszönöm! -
Taqler
csendes tag
lehet hogy most hülyeséget írok ne fikzatok érte de nem lehetne valami online konyhát összedobni valami oldalon?
(#21890 ennél a hsz nél járok és épp kelzsocát zsigerlik ki
(lassan jobb ez a fórum mint egy kalandregény
)visszatérve a konyha szerintem nem lenne hülyeség legalább a lancher boot anim meg app ket lehetne testre szabni az meg más kérdés hogy megvalósitható e. 
-
energy_
senior tag
Sziasztok dungeon hunter felrakásban tud segiteni vki? letöltöm wifin amit kell majd mikor elindul feketeképernyő és kidob

-
seymoor
csendes tag
A hivatalos csodazippet hol lehet elérni?
Mert se a Ténél se a ZTE-nél nem találom.
ZTE-hez a regisztrálás sem sikerül, a mobil típusa nem tetszik neki -
sonique
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
sorry de ha én is igy állnák hozza a dolgokhoz
nem mennék vonat atjaro közelébe
mert elöttem vágott 2 a vonat egy embert akinek a lábát én kötöttem elnem mennék hidon ha suzuki van rajta mert tavaly
csak 1cm en mult hogy ripityára törjenek ..szoval az emberüenk kicsit paranoiás
sokan sokmindent atéltek de amiatt ezek a dolgok még biztonságosak
-
istnag
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
A repack -hoz kell a számítógépen lenni egy apktool mappának abban egy framework mappának és ott egy a romból kiszedett frmework.apk -nak amit 1.apk -ra kell nevezni...
Valahogy így:
C:\apktool\framework\1.apk
Elvileg kicsomagoláskor is ot kellett lennie. Akkor nem dobott hibákat? Egyébként ha pontosan leírod mi a gond szívesen segítek
Szrk.:Már látom mi a baj

-
Zsolaf
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem is van gyerekem de, pl olasz, ausztria, svájc nem tudsz úgy menni, hogy ne legyen alagút.
-
hjanos1
senior tag
R8-as ROM-od mikorra várható?
-
v64
csendes tag
Van e olyan navigáció androidra, melyben pl. az alagutakat ki lehet kerülni. (pár éve volt egy nagy alagútbaleset sok halottal, aminek pár perc híján az áldozatai lehettünk volna. Két gyerekkel biztosan kerülni fogom őket)
Nem warezos kell, hanem fizetős, csak tudja ezt az opciót.
Köszönöm. -
seymoor
csendes tag
Lehet hogy csak nekem volt új az infó, de a csodazippet már nem rakják rá garanciában a 256-os Blade-re, hogy 512-es legyen.
Én meg abban a tudatban éltem hogy ha magamnak rakom fel ugrik a garanciám, de ezek szerint nem.
A szervizes fel is olvasta a levelet, azt mondta töltsem le a ZTE vagy a Té oldaláról és rakjam fel magamnak vagy fizessek és felrakja ő nekem.
-
anglergab
addikt
Kelzsoca: Az alpha6-os romod MD5 kódszava a következő?
47884bc4ce95e221a3c84b9ee50d3da5 kelzsoca-alpha6.zip -
tuccer
csendes tag
Egy kis off: Nézzétek mit találtam egy Blade "apró repedéssel".

-
atillaahun
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha jól értelmeztem a linkelt oldalt a "details" alatt Paul témájába, akkor sajnos nem. Szerintem csak annyit csináltak vele, hogy a repülő mód nem fogja letiltani a wifit is.
-
energy_
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
inkább csak simán lite szal olyanok h filer,zenelejátszó,radio stb. legyen benne

-
Watto1991
senior tag
+1
Bár szerintem már késő. -
sing1ep1ayer
őstag
Plusz egy szavazat az ultra lite ROM + update zipek megoldásra.

-
atillaahun
veterán
(#21764) hhheni: Az alap EMAIL-t nem ismerem, ha nagyon zavaró a probléma, esetleg annyit tudsz tenni, hogy átirányítod a céges leveleidet a GMAIL-be.
(#21796) Saccco: erről én is olvastam pá hsz.-t, az rémlik, hogy azért vették vissza 3 percre, mert semmi pozitív hatása nem volt, csak zabálta az akksit.
(#21815) Saccco: köszi a Call Control-t!(#21871) kelzsoca: nem tudom mennyire vagy már a ROM főzés végén, de válaszolva a mit hogyan állítsál be kérdésedre, teljesen egyértek Saccco-val, szerintem is úgy lenne a legcélszerűbb, ahogy Modaco-n van fent a JJ, mindent a legalapabbra és liteosabbra venni a ROM-ban, és update zip-eket csinálni mellé, amikből a megfelelőeket telepítés előtt mindenki belemásolgathatná. Mondom ezt többek között az app2sd+ miatt, mert én pl. nem tudom hol kell kikapcsolni, és nem szeretném ha lassulna miatta a rendszer.
-
obitreb
csendes tag
Üdv!
Jelenleg a gyári T-s ROM van fent a pengémen, ám látom készülőben van egy fordítás egy 2.2-höz. Ha jól tudom akkor az új kernel miatt feltétlen szükséges a wipe a telepítéskor.
Nos az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e az, hogy az új rom felrakása után minden alkalmazásomat visszatelepítsem olyan állapotban, amilyenben volt? Értem ezalatt pl. a 3G Watchdog mérési eredményeit...
Előre is kössz, és bocs a lámáskodásért

-
sto1911
veterán
válasz
Zozoka73
üzenetére
Keress egy masik contactprovidert, es a system/app-ba rakd be.
Magyaritas: ujrapackoltam a settingset, de parsing errorral elszall. Signelve is volt, aki ert hozza majd szoljon.
@Saccco: ezt a wifi fixet is kiprobalhatjatok, nalam teszteles alatt. Eddig egy ejszaka alatt eldobta a wifit, nem tudom pontosan mikor, de reggel hiaba mutatta, h van kapcsolat, megsem volt - ma letesztelem.
-
dragon1993
addikt
wpa_supplicant WiFi fix
Ha jól értem ez a wifi dobálást fixálja ?
Mikor lesz kelzsoca vagy diego15 rom. -
Zozoka73
tag
Bejövő híváskor nem társítja a számokat a listában lévő nevekhez eme új r8. Eddig ilyen nem volt. Ötlet?
-
sonique
őstag
-
-
sonique
őstag
válasz
sonique
üzenetére
ez pedig tényleg csak a leg alapvetöket tartalmazza
és ezis eredeti modaco
http://www.mediafire.com/?o9cr8gjr7seq9j0akkor ezt felraktam ide is
http://upload.v-portal.hu/download.php?file=92006d55d94f4a5e4e639ae7334a8c76 -
hjanos1
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Szerintem nagy részét át lehetne másolni a magyar T-s ROM ide tartozó részéből:
linkSzerk: van még egy másik fájl is ami beletartozik a honosításba, az arrays.xml
Akit érdekel a téma:
Android honosítás
Android honosítás 2.
Android honosítás 3. -
sonique
őstag
eredeti modaco R8 rom
r8
Reboot option on power menu
Removed browser buttons
Resigned with platform keys / shared keys - YOU MUST WIPE BEFORE INSTALLING r8
Facebook contact sync fix
Gingerbread bits (launcher / nexus wallpaper / keyboard)
System now mounted r/o on boot
wpa_supplicant WiFi fix
Fixed corrupt image on unlock sliders
Fixed 'menu to unlock' options (they were reversed).itt megnezhetö mi van benne
én ezeket nem választottam beleFM Radio (stock)
ZTE custom Launcher
Global Time
NoLED
WaveSecure -
sto1911
veterán
-
-
Saccco
nagyúr
"r8
* Reboot option on power menu
* Removed browser buttons
* Resigned with platform keys / shared keys - YOU MUST WIPE BEFORE INSTALLING r8
* Facebook contact sync fix
* Gingerbread bits (launcher / nexus wallpaper / keyboard)
* System now mounted r/o on boot
* wpa_supplicant WiFi fix (details)
* Fixed corrupt image on unlock sliders
* Fixed 'menu to unlock' options (they were reversed).r7
* Fixed email app
* HSDPA icon differentiation
* FM radio app
* Exit alpha status
* Updated Spare Parts
* Menu button no longer unlocks screen (kitchen selectable option)
* Semi transparent status bar pulldown
* Removed broken widgetsalpha6 [interim 'new kernel' release - more features to follow]
* MCK (MoDaCo Custom Kernel) with TUN and CIFS modules, EXT4 support and more
* MCR reboot utility
* Backlights on keypad now work"anglergab:
A lényeg, hogy megy.
más:
Frankish megoldotta a fehér háttér fehér betű problémát, remélem hamar lesz mindenre ilyen téma. [link] -
anglergab
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Update: az Eszközkezelőben átállítottam az optimalizálás eltávolításra opcióra. Most nem dobálja el. Tehát nagy valószínűséggel ez okozta a problémát.
Kettő érdekes dolog: az újonnan felismert mass storage eszközök -- úgy tűnik -- megöröklik a régebbi mass storage class-ú eszköz gyors eltávolítási policy-jét, még akkor is, ha az eszközök neve eltér. Mondjuk minden pendrive-ra ugyanaz a driver, így ez már nem is meglepő.
A másik, hogy ez valamiért Linuxra is kihatott, ugyanis ott is dobálta. Ezt nem értem. -
kelzsoca
félisten
(#22004) Zozoka73
(#22002) klaiA Gingerbread Apps ki volt választva a rom főzéskor?
-
Saccco
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Első hsz: [link]
-
dragon1993
addikt
Hello az audio boost-ot ,hogyan kell feletenni ?
Cw-ből ? -
gabe96
aktív tag
Sziasztok!
Milyen offline gps-t tudtok, amihez nem kell net, csak a gps vevõ? -
Cimi86
tag
Modacon senki nem ír gondokat még r8 miatt. Lehet magyar Blade specifikus?
-
anglergab
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Update: kipróbáltam másik PC-vel. Ott látszólag semmi probléma, XP van mindkét gépen.
(egyébként komplett recovery-s backup másolgatásával (oda-vissza) teszteltem).Közben feltűnt, hogy az Eszközkezelőben optimalizálás teljesítményre (opt. gyors eltávolítás helyett) volt kiválasztva a cserélhető lemeznél.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(lassan jobb ez a fórum mint egy kalandregény

Csakhogy igazi kókány-gány munka legyen...