Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
spence225
üzenetére
A kártya gyökerébe nyugodtan odateheted a főzött rom zipjét. Csak arra figyelj, ha megvagy a csudazippeléssel akkor utána töröld le a image mappát. Mert ha véletlenül hang fel+bekapccsal indítod, akkor megint lenyal mindent.

(#30498) gabe96:
A végén van egy dátum az utolsó frissítésről. Kerül bele ám időnként új infó.
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdésem a csudazip 2-vel kapcsolatban :Elolvastam Kelzsoca leírását ezzel kapcsolatban csupán 1 kérdésem van :
Ha kibontom az image mappát a gyökérbe akkor mellé feltehetem a főzött rom zip-jét hogy utánna tudjam telepíteni vag esetleg ez bezavarhat ?
Bocsi ha ez valahol le van írva akk csak én vagyok értetelen
-
Nohab61
aktív tag
Egy kis hiánypótló leírás boot animáció készítése
-
anglergab
addikt
Kelzsoca: azt írtad nemrég, hogy szerinted az FLB-r8 jobb, mint a Paul-R11. Miben jobb? Általában gyorsabb?
-
-
gabe96
aktív tag
az adatokat hogy tudom lementeni?(játékok karrierje, stb.)
hogy ne vesszen el új rom felrakásnál -
Korábban láttam leírva hogy kell megcsinálni launcherPRO val hogy így nézzen ki-->[HTC_sense] valaki tudna linkelni egy leírást rólla?

-
sto1911
veterán
Vannak meg erdekes kezdemenyezesek: a linken levo masik linken sikerult egy HTC HD2-t ugy modositani, hogy a futo android rendszer teljes egeszeben a RAM-ban foglaljon helyet, piszok gyors lett. Nyilvan a szabad RAM karara, de aki nem kemenyen multitaskol, annak igy is boven eleg lehet. Video.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vtommy
üzenetére
Pl friss telepítés után minden megmarad. Bár van mikor ez a cél, de sokan csak lesnek.

(#30484) dragon1993:
Marketen vagy itt ott összevadászod a HTC témával rendelkező widgeteket.
Csak egy példa:Sense Analog Clock Widget 24
Valamint a launcherekben is megoldható a Sense like implementation a mozgásokra, pinch-zoomra, stb.
-
kelzsoca
félisten
Sokan panaszkodnak hogy furcsa jelenségek, anomáliák jelentkeznek egy főzött rom felrakása után.
Recoveryből a következőt csinálja meg aki biztosra szeretne menni (minden adat elveszik, és a régi rom sem jön be ez után, mint egy sima wipe után)
1. Recoverybe belépsz, majd megkeresed a mounts and storage menüpontot
2. sorban végigmész ezeken:- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext paríticód csak akkor)3. Ezután fel lehet rakni a friss főzött romot.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Vekerur
üzenetére
A Blade kikerült a támogatott telefonok listájából. Vag romot cseréltél és más azonosító került a build.propba.
(#30371) dragon1993:
Mert az a htc sajátja, felesleges portolni mivel a többségnek csak a kinézete kell az meg megoldható máshogy.(#30394) zozyk & (#30414) kelzsoca:
Most kezdtem azon gondolkozni, hogy letesztelem az FLBr7et, de akkor lehet inkább r8 lesz belőle.
kelzsoca:
Ez nem érdemli meg a logoutos kiemelést? Csak kérdem.
(#30474) gabe96:
Direkt ki lett emelve az első hszben is, hogy ne csak átfussuk a leírásokat, hanem olvassuk el azokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Páran már leírták, de igen wipe kell neki...
(#30481) gabe96:
Akkor wipeold direkt az sd-ext-et.(#30482) kelzsoca:
1.hszbe megy bele.
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Logout blogomban olvasd el a csodazip és ami mögötte van cikket.
Ha még teljesen kezdő vagy és nem csináltál rom cserét hasznos lehet számodra.
Vagy a régebbi leírást is követheted (illetve más tollából is érthető és egyszerű leírások születtek a romcserével kapcsolatban) a topic 1. hsz-ét is érdemes elolvasnod, ha még nem tetted volna meg.
-
Nohab61
aktív tag
Frissült a bios boot animáció. megtalálod: a blogomon
-
gabe96
aktív tag
hellooo!
a programoknak nem kéne letörlődni új rom felrakéskaor?
ha nem akkor hogy tudom az összeset leszedni?
az új ROM on nem indul el semmi csak ha újrarakom őket
illetve az adatokat hogy tudom lementeni?(játékok karrierje, stb.) -
mrmrg
tag
Kedves Zsoca!
gyári T-s romomat mostmár lecserélném, a legutóbb linkelt romodra esett a választásom.
Valóban ennyire egyszerű a romcsere, ahogy a logout-odban főzött rom felrakása szerepel?
Mármit ez alapján nem sok buktató van benne. Bocsi, de első rom cserém lesz, ezért akarok előtte megbizonyosodni "mindenről".
Köszi előre is!üdv!
-
KERYgsxr
tag
Helló Kelzsoca.
Kiderülta relytély az mp3-al kapcsolatban.Letöltöttem aGodsmack új albumát és csak ezt nem játsza le,a régieket igen.Valószinű más encodert használtak. -
-
anglergab
addikt
-
madahun
csendes tag
sandstorm2 black pegasussal vkinek van tapasztalata??ha igen,melyik romon??
-
Domxc
senior tag
Hello! Szóval ez az első androidos teló és gyakrolatlan vagyok szval újra rákérdeznék, hogy hogy kell élő háttérképet beálítani T-mobile függős Zte-n ?

-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab
üzenetére
CSUDAZIP:
MD5: 8983c382cd9ccba25daa069d9f64fe4e
CSUDAZIP2:
MD5: 76a3360e42655e2060f2168d3a9ad0d0
.........................................................................................
Mi az az MD5?Az MD5 (Message-Digest algorithm 5) egy 128 bites, egyirányú kódolási algoritmus. Az RFC 1321-es internet szabványban foglaltak szerint használják internetes adatok kódolására, illetve titkosítási kulcsokban. Az MD5-kódolást biztonsági alkalmazások széles skálája használja adatellenőrzésre, például fájlok eredetiségének (sértetlenségének) vizsgálatára.
Az MD5 kódolás bármilyen adatból – függetlenül a méretétől, vagy a típusától – egy 32 karakter hosszú hexadecimális hasht (szabadfordításban: zagyvalékot) eredményez. A kódolás egyirányú, így nem lehet visszafejteni. Éppen emiatt biztonságos, és kiválóan alkalmas eredetiség ellenőrzésre.
forrás: wikipedia
-
anglergab
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszönöm!
Kelzsoca: Neked is köszönöm, most már nyugodtan alkalmazom a csudazip2-t. -
flacink73
csendes tag
-
dragon1993
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Ki fog írni valami hibát és ha normális az embert akkor nem teszi fel, egyszer kérdezted már és kelzsoca mondta ,hogy nem.
Csudazip 2
MD5 : 76a3360e42655e2060f2168d3a9ad0d0
SHA1 : 5f2683f01cb3414686d52da3521992720b761ec9
SHA256: 62058d8505d0c9301b829a27bda68f137a09ffa848a3247cef53f79e690cea4e -
anglergab
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Elképzelhető olyan sérülés, hogy az archívum megnyitható/kitömöríthető (esetleg kiírja, hogy az archívumnak nincs vége: mert pl. fájl hiányzik).
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
A modaco-s szakik lépten-nyomon figyelmeztetik a felhasználókat az md5 sumok ellenőrzésére (rom-oknál is!). Azt elismerem, hogy rom frissítésével valószínűleg nem lehet téglásítani, de azt fenntartom, hogy a TPT low-level beavatkozás, aminél kivételes esetben tényleg elrontható a telefon, úgy, hogy házi eszközökkel a beavatkozás nem visszafordítható.
Mindenesetre a partícióátméretezés valószínűleg működik img-k nélkül is, csupán 2 vagy 4 db mbn fájl szükséges. A legkorrektebb az mbn fájlok md5 ellenőrzőösszegeinek publikálása lenne; de ha ez sok munkával jár, nekem jó lenne, ha az image.rar (azok közül is csak a partícióátméretezők -- vagy az összes csodazip/csudazip partícióátméretező (?)) összegeit közlöd.
A csudazipjeidet köszönöm, örülök neki, hogy szélesebb körben elterjed/elterjedt a TPT, mivel a kezdők, illetve akik nem olvassák el alaposan a leírásokat számára -- nagy segítség, egyszerűbbé teszi a munkát.
-
pista59
őstag
42-őn van nekem is, problémám nem volt. De fölé nem állítanám.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gerrrry
üzenetére
Nem gondolod hogy eltévedtél?
Ez nem az eldzsiii topic

(#30454) api29
Játszani én sem játszom, ebből már kinőttem azért

Ezek a romok egyébként sem játékra készülnek, akik benchmark és különböző tesztprogramok futtatására használják a telefont, illetve a tuning hatására elért ~1-2 fps-től katarzisba esnek, nekik ott vannak a Jellyfish romok

-
gerrrry
csendes tag
A problémám: képernyőzár minta több, mint 5x eltévesztve úgy, hogy nincs még google acc regisztrálva a telefonon. Van javaslatotok, hogy mit tegyek? Költséghatékonnyá vált a telefon, mert csak a fogadott hívásokkal tudok mit kezdeni.
Köszi -
buca84
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Felrakta Flib a javított R8at.
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok adni egy linket honnan éri meg micro sd kártyát venni a telóba és milyet?
Én class 10es 8gb-osra gondoltam de honnan éri meg és melyikkel megy tutira?üdv.:
Balázs
-
dragon1993
addikt
-
mira72
őstag
speedtest-el 8889/2689
de sokkal többet nem fog menni semmiképp.. vagy valakinek ennyi kevés a telón?
-
d@minator
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Az a mobil letöltés nem az igazi. Le kellene mérni számítógépen, hogy valójában milyen gyors a neted. Ja látom 122.
Nekem 25/5-ös T-Home van amit megközelítőleg mindig jól hoz A barátnőm Fibernet-je hétvégén felére esik lehet, hogy te is így jártál. 
-
CurrentValue
tag
Kérdésem az lenne hogy ez az R11el szemben jobb?
Azért krédezem mert alap lenne hogy minnél nagyobb egy szám annál jobb. De lehet hogy tévedek. -
buca84
őstag
-
harait
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hali, nokia ca-101 nekem tölti is rendesen meg adatátvitelre is jó, a merev gyári kábelt meg kidobtam...
-
bunnyhu
senior tag
válasz
sonique
üzenetére
Nem egészen, a Blade még nincs 2.2-esítve sehol. Más, blade alapú telefonokra jött ki, ami mint itt többen mondják nem teljesen ua. ami végülis logikus, hiszen ha ua. lenne, miér lennének hibák a rom-okban? Bár én már többször kértem, hogy valaki linkelje a módosítatlan leszedett romokat, de síri csönd volt a válasz. Mert ha esetleg kiderül, hogy már van stabil 2.2 csak a főzéssel jönnek a hibák, azért az elég ciki lenne.
Amire te gondolsz a kernel kiadás még kevés, ha megnézel egy android felépítést az csak az alsó szint. De egyébként én linkeltem anno a cikket, hogy a szolgáltatókon múlik sokban a frissítés valóban. Viszont ZTE Blade mint tipus létezik, a ZTE oldalon reklámozza is, a szolgáltatóknál lévő blade-ek, és blade szerűségek ugye más néven futnak, lásd OF, ami a mi szerencsénkre csak átszitázódott, bár az elején ugye amoled-es volt.
(legalábbis én így értelmezem a részinformációkat, amiket olvastam, javítsd ki ahol tévedek) -
.DLL
veterán
Srácok, örök hálám, nagyon köszi! ^_^

-
rtibi
tag
Mostanába Jellyfish rls9 by DIEGO-t haszálok és nagyon megvagyok elégedve vele
Érdemes-e felakni a új 8-as romot?
A mostanit tökéletesen belaktam,megszoktam nem szivesen állitgatnám ujra a rendszert.
Ha recoveryben csinálok mentést és azt késöbb visszaállitom akkor minden progi és beállitásom visszamegy ahogy lementettem? -
.DLL
veterán
válasz
Tonchi
üzenetére
Köszi!
Itt vagy Modaco-n?(#30423) zozyk Sztem igen, mert páran jelezték, hogy 4x heap mellett hibáznak egyes progik
-
Tonchi
aktív tag
Ahogy már korábban írtam:
arra lennék kiváncsi hogy a magyar r11 es rom app updateja alakalmazahtó-e a flb r8 nál( esetleg az r7-tnél)
Bizony -
vampire17
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
uritsd a bongeszbo cashe-et.
-
dragon1993
addikt
válasz
d@minator
üzenetére
Nálam a speedtest ökörséget ír:
http://www.speedtest.net/result/1145074475.png
Letöltés örülnék , Feltöltés 5 MB/s-nek kéne lennie.
Mobilon: Le 4501 Fle 2475 -
kelzsoca
félisten
flb-froyo-blade-r8
A rom angol nyelvű, nincs honosítva!
Módosítások:
-alkalmazások nagyrésze eltávolítva
-fényképező hang törölve
-csengőhangok, üzenetjelző hangok megritkítva
-kamera hang finomítva (halk csippanás)
-bootanimáció eltávolítva
-gyári betűtípus (comfortaa font használata csak az órára)
-gingerbread alap launcher (háttérkép lecserélve)
-gyári téma eltávolítva
-gingerbread téma beépítve
-gingerbread billentyűzet
-nyelv és területi beállítások, időzóna átállítva: magyar
-heap size: 32M
-hwui bekapcsolva
-A2SD
flb-froyo-blade-r8fix beépítveA romban lévő alkalmazások:
Ébresztőóra, böngésző, számológép, naptár, kamera, fényképező, névjegyzék, email, gmail, fájlkezelő, rádió, galéria, market, üzenetek, zene, tárcsázó, reboot, superuser, task manager.

-
Tonchi
aktív tag
én arra lennék kiváncsi, hogy kelzsoca mayar r11-es app updateja használható-e az flb r7(majd r8) hoz?
-
m_peti01
csendes tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
akkor viszont lehet h kivárom a cm-t...persze ez nem biztos...

-
molac
csendes tag
Abban tudnátok-e segíteni, hogy a (Kelzsoca R11-es ROM-ja van fönn ) hosszú ékezetes betűk közül az ő Ő ű Ű -ket nem tudom beírni, csak a hullámos (~) és kalapos (^) fajtákat
.
Ki lehet-e cserélni valahogy olyan betűtípusra, amiben minden benne van? -
philoxenia
MODERÁTOR
Nokia kábellel úgy jártam, hogy a CA 101 kábel adatátvitelre alkalmas, de nem tölti a telefont...
A CA1010 ellenben igen...
Esetleg aki Nokia vagy más gyártó kábelét használja, pluszban, az beírhatná a pontos típusokat és betennénk az első hsz.-be, mert nekem pl. ez 2500 HUF nagyjából felesleges kiadás volt..../végül is a fiammal cseréltem kábelt, az 5230-hoz jó a CA101 adatátvitelre.... tölteni meg külön szokta/ -
sonique
őstag
válasz
bunnyhu
üzenetére
miért is lenne akarmilyen froyo kiadás igy
hisz a telefon már fut 2.2 vel mas országokban vagyis a hivatalos kiadás már megtörténtnem a ZTE töl függ mikor lesz 2.2 hivatalos
ugyanis ez a telefon szolgaltatoknal kerül értékesitésre nem magában ...
igy a szolgaltatok dolga a 2.2 frissitést megvenni a ZTE töl vagy ha ugy van a szerzödésük
csak letölteni és modositva tovabbadni az elöfizetöknek ..
ez altalában jo pár honapot felemésztszoval ne almodozzatok ...
-
kelzsoca
félisten
1 órán belül kiteszem a módosított: flb-froyo-blade-r8 romot.
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)