- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
válasz
pista59
üzenetére
Ebben biztos voltam...

Szoval a nagyobb kartyakat nem kezeli a CW normalisan. Mostmar tudom mert volt szerencsem atolvasni az internetet 1 het alatt ebben a temaban...

A problema egyszeruen megoldhato ha valakinek van kulso olvasoja ami olvassa a nagy kártyákat. Sajnos nekem nincs. es a kornyezetemben mindenkitol begyujtott olvasok is hasonlo gagyilo kategoriasak....
Emiatt mindenkeppen a Blade SD olvasojat kell hasznaljam. De nem problema, van leiras. ha valaszolnanak a nagytudasu urak
a kerdesemre http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_49765-49765.html akkor már álnek is neki 
Udv,
Robi -
Glatius
őstag
válasz
pista59
üzenetére
Tényleg erősíteni kellene, de könyörgöm mivel??? Fotoelektronsokszorozót akarsz felszerelni? Mert a digitalizált fényerőt már nem kell erősíteni. vagy az ssd és a digitalizáló közé egy erősítő réteget??? Ez zavaros...

szezso15
Az offtopic pedig ha jól tudom közösségi célokra van, ez itt most elég szorosan kapcsolódott a készülékhez. A többi hozzászólást is sérelmezed, amiben csak a 3 betű (ZTE) kapcsolódik a Blade-hez?M -
kelzsoca
félisten
válasz
pista59
üzenetére
Köszi, csak a friss Telenor-osra voltam kíváncsi, egyébként az enyém decemberi készülék és ez még Samsung chipes, úgy látszik a frissebb készülékek már Hynix chipes.
Ez persze inkább érdekesség, nyilván más részeknél is van olyan hogy különböző gyártó termékeit pakolják bele.
-
törölt tag
válasz
pista59
üzenetére
Nekem R9 alatt csinálta a kijelző fagyást, de csak minden második újraindítás után. Sajnos csak az akksi ki/be segített. R10 alatt szerencsére még nem jött elő
vagy:
Ez a kép Kelzsica r8 lite romjáról készült, a nagyobb fogyasztást a az R9 rom produkálta.avagy:
van még csomó szubjektív vélemény...
merrevan a fátólazerdő??

-
sunahunter
senior tag
válasz
pista59
üzenetére
Mi az r10-et cseréltük.
A wifi könyvtárból minden mást törölj ki! Csak a cm-ben léwő fájlok legyenek benne.
Az flb10-nél más is volt a könyvtárban a wifinél, én mindent töröltem....
De hogy az eredetit ha visszarakod, akkor sem működik, ezt már nem értem. Úgy mennie kell. Wipe esetleg?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pista59
üzenetére
Nem vártam, hogy be fog nekem bootolni vele. Hülye én sem vagyok
Hiába van a két kernel összemosva, akkor sem azonosak a driverek. Várható volt, hogy ezt csinálja majd. Az is csoda, hogy nem a droidba fagyott bele.Viszont technikai tesztnek érdekes. Egyértelmű belőle, hogy az Android nem Windows, hogy mindenre fel lehessen tenni ugyan azt a kiadást. Nem mintha ez eddig nem lett volna tiszta, csak teszteltem egy új lehetőséget, ami mint kiderült még messze nem működik...
@xakta Nem, ez sokkal jobb! Főleg, hogy nem látszik a boot logo sem!

-
-
Saccco
nagyúr
válasz
pista59
üzenetére
A helyéről.

(#45670) Keeperv85:
Én meg gépen formáztam. Azóta is tökéletesen megy.
Csak még mindig nem vettem kisebbre....(#45616) ouzohuto:
Nekem is onnan van a bill amit mira72 linkelt. Itt egy videó róla. -
törölt tag
válasz
pista59
üzenetére
anno volt anysoft.
de most ujraraktam, most van.
deazonbanellenben.
mostmár van 4 soros magyarom is, ilyenforma
Csak a balra-jobbra nyíl helyén egy -egy kiskocka látható.
Viszont Gordiuszi megoldásként ráhangoltam a mozgatását a hangerő gombra ( Éljen Gerő, a hangerő jeligére )De érdekelne, hogylehetne azokat a kis négyzeteket onnan kiirtani és helyükretenni a nyilakat.
Hmmm?

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pista59
üzenetére
Mivel alapban van olyan, hogy ext3-at hoznak létre vagy ext4-et... Igen, azok pont megfelelnek. Nem kell őket utána piszkálni. A Linux kernel tudja mit kell tenni velük, eddig nálam gond nélkül kezelte őket.
@anglergab: Neked hasznos, mert te tudod mire használni. Én meg tudom mást, ami jobb nála. A legtöbb felhasználónak, aki nem power user soha sem fog kelleni. Ha mégis szükség lenne rá, telepíthető. A futtatáshoz minden adott, csak a programot vettem le

-
-
Glatius
őstag
válasz
pista59
üzenetére
Az avi fájlokat önmagában a 2.1 nem is képes lejátszani. Létezik app ami szoftveresen megoldja, de akkor meg az akku fogyasztás miatt lesz sírás... és jó eséllyel akadozni is fog. Ha nem natív a felbontás, és mindenáron teljes képernyős módot akar a tag, akkor még át is kell méreteznie minden frame-et... okosabb a konvertálás nem csak méretben, de formátumban is..
-
csaresz002
senior tag
válasz
pista59
üzenetére
ennyi infót tudtam összeszedni:
Can't verify PowerAMP License... :
kell hozzá droid wall (ami nem engedi a programokat kommunikálni a nettel)
(#41536) varesz11: T nem foglalkozik ilyenekkel garanciában, megcsinálni megcsinálják 25 ezerért (legalábbis a Kecskeméti T szervíz ennyiért csinálta volna)
ha találsz előlapot,szólj nekem is 
-
cascada
senior tag
válasz
pista59
üzenetére
Nemtudom, hogy miért, de sajnos nem

Tehát probálnék közeliteni a weboldalon 2 újjal, de ahelyett, hogy finoman picit Zoomolna, kinagyitja teljes méretüre az oldalt :\ Vagy lehet még annál is nagyobbra. Tehát multitouch-al 2 méret van csak. Kis méret ami olvashatatlan, vagy hatalmas méret
De mindegy is, mert az Opera mininél is lassu a JavScript támogatás. Nézzétek meg az iPon-on a részletes JavaScript keresőt. Legalább 5mp-et kell vári egy checkbox kattintásnál

-
Lasy
veterán
válasz
pista59
üzenetére
Nálam akkor van bekapcsolva egy készülék mikor felállt a hálózatra, akkor tudom használni, na most ezt nem tudom megtenni amíg újraindul.
Hogy miért van értelme feltenni egy romot a memkarira, mert CW-ből látja, és ha felteszed a romot, kiveszed a memkarit akkor bekapcsol a készülék rendesen.
-
kekegsm
őstag
válasz
pista59
üzenetére
Nekem egyik tárcsázó sem működik rendesen. Se a gyári, se a Dialer One, se a Dialer2. Rábökök egy névre, hogy hívás, aztán van olyan hogy 1 PERC eltelik, mire elindul a hívás, majd hívás után 100%-on megy a CPU, és nem bírom megtalálni az okát. Hiába lövök ki mindent akár, a CPU az 100%. Minden hívás után reboot...
-
Evilangel
tag
válasz
pista59
üzenetére
a Dialer One-t rá lehet venni, hogy ne használja a sim-kontaktokat?
más:
a névjegy küldése sms-ben és mms-ben ugye csak fel van cserélve?és akkor még néhány egyéb infó/tapasztalat tőlem:
December elején vettem a telót elsősorban mobil "számítógépnek", lényegében rendben volt minden, csodazip után (tpt no 1) 512-es lett.
A mobilnetet legtöbbször csak edge-ben használta, de mivel ezt keveset használtam, így nem nagyon zavart. Aztán telefonálni is akartam vele, ami többször megszakadt, ez már zavart. Közben felkerült r9 allin a partícionálás miatt (tpt no 2). Tesztelgettem a mobilnetet, egyhelyben maradva libikókázott a sebessége 3 Mbit és 5 kbit között.
Ekkor úgy döntöttem, cseréltetem. Csodazip vissza. (tpt no 3.)
Mammut T-ben emberke megnézte, bevitte, majd kijött kérdezte frissíthet-e rajta szoftvert. Mondtam persze (clockwork backup volt előtte). Megint bement, aztán már egy dobozzal jött ki, cserélték (a garipapírt csak ekkor kérte). A memóriakártyát visszacsréltük, azzal nem volt bajom, mondtam maradjon. (szerk: Ha a tartozékait nem viszed, simán átrakhatod abból, amit kapsz).
Az újnak a hátlapja nem záródik tökéletesen, de engem nem zavar. Telefonálás alatt egyszer sem volt baj, mobilnetet viszont ezzel a kártyával már nem tudom úgy nyomatni, így annyira már nem teszteltem.
Ismét felment r9 allin, a partícionálás miatt, majd data vissza cw-ből. Poweramp hiba miatt aztán r8 lite, mert a memkari partícionálása nekem felesleges, csak plusz hibaforrás lenne. Poweramp hiba maradt, aztán datán kívül format mindenre, és lite fel ismét, és a poweramp hiba megszűnt.
Egyébként érdemes egyáltalán bántani a data-t??? Csomó idő megspórolható, hogy nem kell visszatenni a backupot.
Tegnap töltőről levéve nem reagált az érintésre, akku ki-be. Névjegyküldésen kívül más bajom nincs vele, max annyi, hogy az alap navigáció azt mondja, hogy "A Google Térkép Navigáció egyelőre nem érhető el ezen a helyen." Ennek mi lehet az oka? (nem életbevágó, mert van másik navi, csak furcsállom). -
Victoryus
addikt
válasz
pista59
üzenetére
Ez a Dialer One is piszok idegesítő szerintem. Az tény, hogy működik, de nem lehet normálisan beírni egy nevet amikor keresek valakit. Legalább kiadhatna egy normál billentyűzetet, nem ezt a számosat. Én mindig a névjegyzékből szoktam hívni, vagy a kedvencekből. Az a része ok.
Melyik zenelejátszó programban lehet zene címére keresni? Eléggé hiányzik ez a funkció!
-
Csapoati
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hiába van a két kernel összemosva, akkor sem azonosak a driverek. Várható volt, hogy ezt csinálja majd. Az is csoda, hogy nem a droidba fagyott bele.