- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
MPeter87
őstag
válasz
vampire17
üzenetére
A keveredést akartam elkerülni!

Viszont az a gáz, hogy a Galaxy S már egy ideje nincs meg és az spb fájlt nem tudom semmivel sem megnyitni! Másik samsung teló volt tervben és reméltem, hogy majd kiessel sikerül megoldani egyszerűen a dolgot, de egyelőre nem jött össze!
-
kelzsoca
félisten
válasz
vampire17
üzenetére
Semmi extra egyébként, pár alkalmazást kukáztam, de főleg a launchert, helyette megkapta a gyárit, meg a szokásos dolgok végülis, nincs hozzányúlva a fordításhoz sem, laza esti béta rom

(#45966) api29
Nincs semmi extra, használhatóbbá tettem a romot.
(#45962) xakta
Én alakítgattam rajta egy keveset.
(#45963) Skullen
Nem, ilyet nem néztem, ami biztos az hogy a proxi szépen megy, illetve az akksi sem merül.
Gps-t megnézni nem volt időm, de ha gondja lett volna azt a mai nap folyamán lehetett volna olvasni valószínűleg. -
Jim76
aktív tag
válasz
vampire17
üzenetére
Camera Advance használata a gyári app helyett... nekem csak ez oldotta meg. Végül már 24-en is csíkos volt fél nap után. Újraindítgatás után 42-vel is jól volt, de egy idő után újra. A ytube videók, ami kisebb felbontású, az most is csíkos , a hq az nem. Állítólag készülék függő, ami IGAZ lehet, mert nekem az r8-al is csinálta.
-
junkpod
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
nekem is működik a t-s blade telenoros kártyával, gondolom nem lesz független, csak nem érdekli a szoftvert a lock információ. tehát nem kódoltad ki a telót, csak nem foglalkozól ezzel többet
)egyszer szeretném végre megérteni, hogy ezen a fórumon miért érdeklődik oly sok emberke "hivatalos" ROM után? Mit gondolnak miért lenne az jobb a mindenki által boldogan, hibamentesen használt főzötteknél? Miért nem a t-csapat fórumaiban érdeklődnek iránta? Lassan automatikus törlésre kellene rakni azokat a hsz-eket ahol szerepel a hivatalos szó...
-
válasz
vampire17
üzenetére
Lehet hogy a főzött romok kezelik mindhárom szolgáltató sim kártyáját, de hogy független nem lesz tőle a telefon, az 100%
szerk.: az, hogy pl. a telenor-os blade-re felteheted az R10b-t, de ha beleteszel egy t-mobil-os kártyát, azzal nem fog menni.
Hiszen ha nem így lenne, akkor nem kellene külön függetleníteni... -
-
peets
csendes tag
válasz
vampire17
üzenetére
2.1 update 1-t használ!
baseband:TM_P729TV1.0.0B01
BUILD: TM_P729TV1.0.0B03
KERNEL 2.6.29
nekem szerintem fenn van.. -
-
TRob1
veterán
válasz
vampire17
üzenetére
Melyik az ami blade-re nem jött ki és az összes többire meg igen? És a dátumokat elnézve is, vannak olyan időpontok hogy kb semmire se jött aznapi (éjszakai). A teljesség igénye nélkül: 02.26, 03.04-06... Akkor ezek ünnepnapok voltak a script számára? Vagy berúgott inkább)
Nem kötekedés, csak kiváncsiság 
(#42098) vampire17: Na így már érthetőbb (más cégnél..., nagy cégnél...) Csak mert azt írtad, "Hogy ZTE nel ez miert nem megy, az mas kerdes" - és ezért nem értettem (mert mondom más márkáknál se). Köszi.

-
kelzsoca
félisten
válasz
vampire17
üzenetére
A nightly csupán annyit jelent, hogy minden este lefordul az aktuális kód és kikerül az új ROM.
Ezzel az a gond, hogy van amikor 2-3 napig semmi nincs ZTE téren, de a többi frissül

(#42061) gps76
Felejtős gondolat

(#42062) api29
AAC-vel kapcsolatban passzolom a dolgot, a tethering pedig még mindig nem működik wifivel.
(#42079) Saccco
~7500Ft mire megérkezik, és kapsz egy használt, karcos panelt, amit még be is kell építeni

(#42086) vampire17
Igen, ezt jelenti, csak a ZTE a prioritásban az utolsó helyen kullog

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
Én is ezt mondtam csak másképp. Szerinted van nyílt forráskódú driver? Én még nem találkoztam vele... Így viszont a be kell érni azzal ami van. Mint látod nem program függő, mivel a WiFi vezérlés egy kernel szintű driverben van, amit nem tudnak kicserélni vagy másikat írni...
-
kelzsoca
félisten
válasz
vampire17
üzenetére
Egy kis módosítással azonnal működik az is oda-vissza szépen

..........................................................Uraim, itt vannak a frissített témák:
Ezek a témák már mindenféle recoveryvel feltehetők, illetve az értesítő sávban megtalálható bennük a power widget is.
BlueGingerbread-circlemod-FLB_hun
BlueGingerbread-FLB_hun
BlueGingerbread-thincircle-FLB_hun
DesireSense-FLB_hun
DesireSlate-FLB_hun
ElegantSteel-FLB_hun
GalaxyS-FLB_hun
GenerationX-FLB_hun
GenerationX-GREEN-FLB_hun
GenerationX-RED-FLB_hun
MNML-FLB_hun
Revo-FLB_hun
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun
TrueGingerbread-FLB_hun
TrueGingerbread-thincircle-FLB_hunMinden elérhető a Logout blogomban!
-
r0by
addikt
válasz
vampire17
üzenetére
Nálam megy szépen, kivéve mikor nem

De ha elsőre netalán nem érzékel, akkor eltakarom és ha elveszem a kezem, akkor visszajön a kép.
Én igazából már csak az akkura panaszkodom, de az elvileg a következő nightlyban már javítva lesz, ami elvileg holnap jön és RC2 lesz..
Sok a ha, de legalább van fejlődés
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
Nekem futnak az SD-s progik már, sőt, még a proxi is elfogadható. Most már miatt váltunk meg egymástól. Nevezetesen arról van szó, hogy ha egyszer le lett választva PC-n az USB-ről és újra csatlakoztatni akarod (széthúzás nélkül...), akkor fogja és egyszerűen rebootol a bootscreen-től. Tudom, hogy ez nem szabályos használat, de egy kivételkezelés nem lenne egy utolsó dolog, mert nagyon zavaró...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
Ha most lenne egy webcamem (nem tud valaki dirvert a régi Genusokhoz? Win7 alatt nem igazán mennek...) Felvenném neked, hogy látom a készenléti képernyőn, ahogy merül %-ról %-ra, pedig ki sem alszik még a képernyő (kb 25 mp alatt 1%!!)
- HSUSB dirver: használja a 2.2-esedét. Tedd fel úgy, hogy azt leveszed előtte valamivel. Nem fog menni.
- WiFi: megy. Csak ne menj "túl" messze. Egyből szétkapcsol. Ez az n8-ban még rendben volt.
- Igenis lassú! Alap 2.3 launcher van fent és azzal is akadozik a menüben a görgetés.
- Market: hát nálam nem telepít. megvolt a wipe is. működik az account. Semmi. elkezd letölteni, aztán mintha semmit sem csináltam volna...Mindezek után én biztos nem használnám folyamatosan, de ti tudjátok...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vampire17
üzenetére
Leszámítva hogy azok sem javultak, csak rosszabbak lettek, pl a proxinak imádkozni kell, hogy működjön újra... meg az ext partíció használatára szó szerint darabokra esik szét az egész kezelőfelület (eddig legalább FC volt csak..)...
Semmi gond, ugyan... HSUSB driver nincs, Marketből nem lehet letöltést indítani már, a Wifi tökéletesen érzéketlen 5 m után. 20 perce van fent, de nem tud töltővel olyan gyorsan tölteni a teló, ahogy merül. Borzalom lassú. Szeretnél még valamit, vagy ennyi elég?
@Kelzsoca: Tényleg... elfelejtettem hogy nem értek hozzá.

@pista59: Hát csak ennyi erővel fogsz egy számológépet és beszorzod az adott időt... Kb 10 mp-el tart tovább, mint beírni mindig kézzel az adott percdíjakat, az adott számhoz, kiszűrni, hogy saját hálózatba megy a hívás vagy sem, roaming vagy sem... stb... melyik időszak...
-
Ronam
addikt
-
válasz
vampire17
üzenetére
Én egy 700MB-s, másfél órás avi-t próbáltam vele, van ahol leesik 20-22 fps-re, amúgy simán nézhető. Kisebb sorozatok simán mennek vele. De ha nagyon filmezni akarsz, átkonvertálod olyanra hogy megegye

Gyorsabb, mint arra várni hogy valaki átírja a kernelt.
Ja igen, RockPlayer-ből van ARMv6-ra optimalizált változat, érdemes lenne kipróbálni. Én csak a Universal változatot próbáltam.(#39506) pista59: amennyire én tudom, az avi egy konténer formátum, az xvid/divx meg egy kodec. Ergo gondolom xvid nem csak avi-ban lehet. Aztán könnyen meglehet hogy tévedek

-
válasz
vampire17
üzenetére
Felteszel egy Rockplayer-t, és megvan oldva

De hardveresen szerintem nem tudja az avi-t lejátszani. Persze attól a divx/xvid-be besegíthet, csak nem avi formátumban.(#39501) m3ss: [link]
Én személy szerint az FLB romokat favorizálom, gyors, stabil, nincs vele különösebb gond.
Holnap szerda, új rom
-
r0by
addikt
válasz
vampire17
üzenetére
Én is ma raktam fel. 16-kor volt 100%-on az akksi.
Volt nandorid és mindenféle progi backup, majd cm7N8 install után progi restore. Lényegében azóta folyamatosan nyomkodtam, wifiztem, telepítgettem, ismerkedtem vele és még mindig 62%-on van.
Szerintem másik romon esetében is hasonlóan alakult volna. -
-
Fail3D!
addikt
válasz
vampire17
üzenetére
(#36545) vampire17 20k ert?na mind1 akkor leeht inkabb megsem dogobok ki erte 1 ft se... majd ha valaki felajanlja hogy kiprobalhatom az o csoda fulhagatojaval es erzem a kulonbseget akkor... mert igy nekem ez lutri

sanhaiser cx 300 v mifenet lehtne venni 5k ert de ezek utan nemtudom megeri e...
ugyerzem ez az egesz parasztvakitas igy
-
válasz
vampire17
üzenetére
bluetooth-on digitalis jelet kuld, tehat a telefon digit-analog konverterenek "gyengesegeit" ki lehet kerulni.
De amit hallasz, az analóg jel, nem? Csak ha jól gondolom, azt már a bt füles állítja elő, nem a telefon, ezért jobb

Én amúgy ódzkodok az agybadugós fülesektől, akárhányszor próbáltam, nem bírtam beletuszkolni a fülembe
(lehet kisebb kellene nekem) -
Sztlaci
aktív tag
válasz
vampire17
üzenetére
Korábban szenvedtem a szám duplázással, a SIM kártyáról törölni kell mindent.
A vcf kiírásakor kiírja a SIM-en és telón levő számokat is, beolvasva viszont mindent a teló memóriájába tölt vissza. BUG nem tudja szeparálni mit honnan mentett. Mióta nincs a SIM-en szám, nem dupláz. Ha jól emlékszem a SIM kivétele nekem nem segített, valószínűleg a gyorsabb működés miatt a SIM tartalmát a telefonba másolja, a vcf készítésekor duplázott. SIM törlés után nem. -
Fail3D!
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma nem vagy formában...