- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
GPS ellenőrzésére....
A legjobb módszer:GPS Státusz -
pitterr
tag
válasz
Ballage83
üzenetére
Új a telefonod? Tehát a megvétel óta tapasztalod a hibát? Azt a hibalehetőséget már kizártad, hogy nem elég új a sim kártyád? (hiába mondtam, hogy be kéne írni az 1. hsz-be is, hogyha nem megy a gps, akkor csere kérése helyett először próbáld ki sim kártya nélkül is a gps-t pl. wifin google maps-el a my location-t, mert nekem is volt egy 4-6 éves simem és ha bent volt ez a sim, nem ment a gps, ha kivettem akkor meg kutya baja volt. Bevittem T-pontba és ingyen cserélték a simem, azóta nincs ilyen probléma.)
-
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
Készíts backup-ot Clockwork-ben, majd próbáld ki a csodazip-et: ha úgysem működik a GPS, akkor lehet esetleg hardveres probléma. Figyelem! A csodazip a Clockwork recovery-t is felülírja, így ha a backupodat szeretnéd esetleg visszaállítani, akkor előtte fel kell tenned egy megfelelő verziójú Clockwork recovery-t is! Ha esetleg visszaviszed a T-hez, előtte tedd fel a csodazip-et (mindent visszaállít a gyári állapotra).
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
Várni kell néhány percet (kb. max. 5 percet).
Milyen rom-ot használsz?Próbáld újraindítani, majd újrapróbálni. Ha kiteszed a Power Control widgetet, ugye világos zölden világít (nem pedig sötéten) a GPS-szimbólum alatti sáv?
ándrojid: Eszközkezelőben próbáld manuálisan beadni az 1. hozzászólásban linkelt xp drivercsomagot a különböző komponenseknek.
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
Ugye a GPS be van kapcsolva?
Ugye nem épületben (vagy vonaton) próbálkozol?
A telefon hátuljának legyen közvetlen rálátása az égre!
Továbbá a telefon felső részét ne érintsd meg a GPS használatakor, mert ott van a GPS-antenna.Megjegyzés: hibás GPS-ű Blade-ről nem hallottam, eddig mindig user error volt, ha nem működött a GPS.
-
válasz
Ballage83
üzenetére
Szvsz felesleges, mert a Froyo tud FAT32-re is telepíteni. A programok elférnek a telefonon is, ha nagy játékot akarsz feltenni, az úgyis az SD-re teszi a cuccait.
Melyik telepítést? Szerintem fastboot-al tedd fel PC-ről a CWM-t, utána mehet a rom telepítés. Vagy ha nem akarsz semmit módosítani a romon, és a legegyszerűbb megoldás érdekel, akkor FLB_R8_Hun_Allin kell neked.
-
-
mira72
őstag
válasz
Ballage83
üzenetére
Nem értem ezt a pixel hiba keresgetést.
Szerintem nagyon sokunknak van, úgy hogy nem keresi nem is tud róla. Sub pixelek soxor tesztel is nehezen kivehetők.
És ez minden telónál így van.
Nem kell keresni, ha nem szembeötlő, és nem durva, nem veszed észre, akkor miért jó ha tudsz róla?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))

ott a legtöbb helyen még van