- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Kelzsoca mennyiszer, többszázszor TPT-zett eddig, előbb tört le a hátlapjából egy darab, mint hogy a NAND-ja megpusztult volna.
Több 100x az biztos, és még mindig 1db szektorhiba sincs, bár lehet csak szerencsém van és jó példányt fogtam ki, mostanság már alapból hibás szektorok vannak gyári állapotban.
(#41981) Luissimo
ZTE-nél magyar fórumot, az érdekes lenne, külföldit olvashatnak, de nem hinném hogy érdekli őket, max az hogy mennyire sikeres a készülék.

Vagy le fogják védeni teljesen a készüléket?
Akkor majd fel lesz törve

-
.DLL
veterán
Emellett most légyszi ne haladjunk el szó nélkül. Legalább annyit hogy nincs rá mód (ha nincs) vagy "nem tudom" offban ha nem tudod.
Nem mondhatja senki, hogy naponta vagy naponta többször is betolom a kérdést. Csak én harmadszor vetettem fel valamilyen formában, 1-2 hetes időközönként, addig kerestem máshol is. -
Glatius
őstag
Az sd kártyán létrehozott könyvtárban teljes szabadsággal hozhatsz létre egy csengó jelző ébresztő hangokat tartalmazó rekeszt, amik az első restart után megjelennek a menüben is.
Aggregátor[ Lehet, hogy megint egy kifutó szériával próbálnak nagyot akasztani? Olcsó húsból fogyasztható leveske..... egyszer már bejött.
-
anglergab
addikt
-
anglergab
addikt
Akkor ez rejtély egyelőre, hogy mért nem akar egyeseknek elindulni a helyreállított rendszer csudazip2 után. Nem állhat a restore utáni wipe, (dalvik) cache wipe hiánya a háttérben?
Amíg nem derül ki, hogy mi állhat a háttérben (user error (?)), addig én nem alkalmazom a csudazip2-t (nem szeretném újratelepíteni a sok alkalmazást, igaz vannak módszerek ennek automatizálására is, de ha nem muszáj, akkor nem szeretném, ha script csinálná
)Fail3D!: az, hogy 1 vagy 2 magos a CPU és, hogy 32 vagy 64 bites az architektúra, független paraméterek. Az igaz ugyan, hogy a 2 magosok kivétel nélkül támogatják az EM64 vagy amd64 64 bites emulációt. Sőt, a kevésbé régi 1 magosok is (mint pl. egyes Celeron M-ek)
-
anglergab
addikt
Ok, egyetértek. A RAM mindig nagyságrendekkel gyorsabb, mint a "ROM".
Viszont nem értem, hogy a csodazip hogyan kétszerezte meg a RAM-ot, honnan származik az a plusz ~256 MB?
Eddig a leglogikusabb magyarázat: gyárilag minden Blade 512 MB RAM-mal (olyan RAM-NAND chip van mindegyikben) készült, csak nem aktiválták a teljeset valamiért (tipp: különböző piacok miatt?, hogy a 2x-es RAM-út drágábban tudják eladni? stb), így sokan csak 256 MB RAM-ot láthattak. A csodazip pedig aktiválta az addig kihasználatlan plusz 256 MB RAM-ot. -
bunnyhu
senior tag
Köszi a választ, úgy látszik senki nem használja kettőnkön kívül az említett app-ot. Ezekszerint lehet mégis a rom-mal van a baj, valaki más esetleg R11 dashes tapasztalat? Nincs kedvem újra belakni egy másik rom-ot, de kicsit idegesítő, hogy minden qrkódnál szórakozni kell...
-
sto1911
veterán
főmenüből belépek egy almenübe/alkalmazásba, és onnan a nyíllal egyet visszalépnék, nem a főmenübe tesz vissza, hanem a kezdőképernyőre.
Nalam nem jelentkezik a hiba, R6-7-8-al sem vettem eszre, most 8-al ki is probaltam.
@(#31247) bba: akkor az ext2 kavart be. Most FLB-R8 van fenn nalam, es FAT32 a kartya, 1x volt particionalva, azota se. Nincs ra szukseg szvsz. Amit at lehet tenni SD-re az atmegy FATon is... Legalabb nem a telo a ludas.
Nem emlekszem, veletlenul nem CW-vel formaztad a kartyat? Geppel keszits particiokat, az Easeust ajanlom.
-
bunnyhu
senior tag
OKé, köszi. Azt hittem ez egy túrbózótt csodazip, mert akkor elgondolkoztam volna egy backgrade-en.
gordonfreemN: Nem, én sem érzem a gyorsulást a 2.2-n a 2.1-hez képest normál telefon haználatban. Már többször gondolkoztam visszalépésen, de végülis annyira nincs vele gondom, és a lustaság nagy úr, mint az köztudott.
-
sto1911
veterán
Nem hasonlitom, mert nincs alapom, de nekem mar a 6-os is nagyon jo volt. Egy probat mindenkeppen meger, max. leszeded.
(#29512) embe formazd le azt a kartyat, teljes formazassal, meg scandisk. Ill. masik kartyat probalj majd bele es egy gyari visszaallitas se lenne rossz (nem egymas utan, ahnem kis idovel, ha ujra elojon a hiba), hatha nem a telo rossz.
-
Glatius
őstag
A frissítésről a telefon akkor kaphat információt, ha a forgalomba hozó szolgáltató rendszerében felismerhetően jelen van, azzal a SIM-mel amivel vásárolták. Egyébként csak a kézi megoldás járható. (Megjegyzem a csodazipet sem automatikus frissítésként tették közzé, mert a rom cserével minden adat elvész, tehát a 2.2-t sem célszerű egyszerűen rászabadítani az összes Béldesre) Képzeld el, hogy lakásodtól 180 km-re egyszer csak ott állsz egy szűz telóval a kezedben, egyetlen telefonszám nélkül....
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig is jó az amelyikkel legalább nem merül 

szvsz ez minimum kernel szintű, nem modom meg miért mert az is linux lenne

Köszi, megnézem.