- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
Nagy b*ságot követtem el, tanuljatok belőle... feltettem egy (fizetős) programot,ami flickr accountomat (képek, videók) szinkronizálja a telóval. Van benne egy "use WIFI only" kapcsoló, amit mindig beállítok, most a sokadik romcsere miatt elfelejtettem. Az eredmény? Mire beértem a melóhelyreetöltött 1Gbyte adatot, ami az 500MB-s csomagom miatt 50.000 Ft bukta eddig
Pedig még a 3G wachdog is fönt volt (azzal vettem észre), csak nem volt beállítva hogy automatikusan tiltson limit túllépés esetén.. -
latis666
aktív tag
válasz
Farkaspók #31180 üzenetére
Nekem minden jellyfish akadt a menüben olyan volt mint egy kényemetlen cipő. A rls9-et nem probáltam. Talán fc-ztek is de nem vagyok benne biztos. Szóval nekem az a vonal nem jött be. Nem beszélve minden idők legszörnyűbb háttérképéről a meduzákkal 4 bites színmélységgel.
-
tpeti78
senior tag
Félve kérdezem meg....
Adott az SD-n egy komplett Gangstar2 nevű mappa,a gameloft/games-ben.Potom 3200 file-t tartalmaz.Hogyan vadászható ki belőle a .apk Astro-val,hogy telepíteni tudjam?
Ne hurrogjatok le a lámaságomért,kérlek....
-
kelzsoca
félisten
Az a helyzet hogy szép és jó dolog a gyári T-mobile 2.1-es rom, de meddig is?
Ameddig nem lesz megpiszkálva (rootolás, témacsere, ismeretlen programok telepítése stb..)
És mit ér a gyári szoftver úgy önmagában ha androidról beszélünk?
Hát szerintem nem sokat, alap dolgokra jó, na de arra melyik telefon nem az?
Az android előnye és sokoldalúsága is akkor jön elő ha rendszergazdai jogokkal látjuk el a romot, kitakarítjuk a szemetet, kedvünkre formáljuk és testreszabjuk a szoftvert.
Felhozhatjuk példának az iphone-t is, alap gyári szoftverrel egy börtön az egész rendszer, nem véletlenül töri fel a felhasználók 95%-a a telefon szoftverét ott sem.
Aki meg balfax pista, vagy kőgazdag, divatból veszi a szifont, vagy státusz szimbólumként az meg használja az alap és módosítatlan ios-t, és tényleg nincs is vele gondja.Tehát csak azt szerettem volna mondani ezzel hogy az android szép és jó ha nem piszkáljuk, viszont ha megpiszkáljuk jöhetnek problémák-hibák, de ez a szabadság szerintem megéri azt a rengeteg plusz dolgot amit kapunk ezáltal.
...........................
Ha Európában megjelenik valami korrekt 2.2, és a T azt mondja a hazai felhasználóknak hogy nem kaptok semmit, akkor sem lesz gond, mert ki lesz főzve egy normális szoftver, és szépen le lesz fordítva szóról-szóra az egész rom. -
nemkovacs
tag
"A Csodazip élre tör!"
"Nőtt a Csodazip előnye az állományokat használók körében mind a 256 RAM és mind a 512 RAM-al szerelt készülékkel rendelkezőknél a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint, amelyet a szerdai Népszabadság közölt."
"Tárki elemzései szerint: A "Fiatal Demokrata Zip" javulása valamelyest gyengítette a "Jobbzip"-et, amely az aktív felhasználók körében 12 százalékon áll az augusztusi 15 százalék után. A "Lehet Más a Zip" jól hajrázik, a biztos ziphasználók körében újra elérte az 5 százalékot.""A Csodazip mint társadalmi jelenség"
"Nem hunyhatunk szemet ezen "csodás" állomány értékmegőrzésre motiváló hatása mellett, sokakban felmerülhet a kérdés jogosan: a való életben miért nem alkalmazunk ilyen eredeti állapotra visszaállító tömörítést? Gondoljunk csak bele! Autóink értékveszése megszűnne, hiszen csodazip fel és minden visszaáll gyárira. Magyarország csodazippel akár trianon előtti particionálás jellemezné az országot, vagy akár a közelmúlt eseményeire vonatkozva is találhatnák megfelelő példát: West Balkán csodazip, hangerőfel+powergomb és meg sem történté lehetne tenni."
-
pista59
őstag
És mivel lenne jobb a hivatalos 2.2, mint pl kelzsoca magyar r11-e? Én azt használom, nekem hibátlan.
Visszatérve a csodazip nevére:
Van-e még egy olyan rom bármelyik telefonra, ami megduplázta a ram-ot? Mert az is csoda lenne -
_NCT
addikt
válasz
kelzsoca #31173 üzenetére
Pedig emlékszem még valahol úgy olvastam, hogy majd lehet frissíteni 2.2-re és lesz rá hivatalos froyo.... Direkt ez volt az egyik indok a Blade mellett mikor vásároltam, hogy nem áll meg a 2.1-nél mint az LG pl.... Nagyon remélem hogy kidobják a 2.2 froyo-t, az új telefonokra meg majd a 2.3-at ígérik, vagy azt adják hozzá mint official ROM
Szép dolgokat tudok álmodni tudom.... Bár van bennem egy olyan ellenérzés, hogy hivatalos ROM ide vagy oda, sokan fogjuk még visszatenni kelzsoca, diego, dashes Romjait a "nagy" hivatalos ROM után is....
-
törölt tag
Mostanában az FLB-r8-at és a MCR-r11-et javasoljátok, ezek közül melyik jobb, ill. melyik miben jobb?
-
barnam_
nagyúr
Kis infó azoknak, akik előfizetéssel akarnak pengét venni:
MédiaMánia S csomagban, 2 év hűséggel 7990 Ft a T-nél. Meg is lepődtem tegnap, mert ez az ár nincs kinn webshop-on -
kelzsoca
félisten
válasz
Mephistoone #31170 üzenetére
Szerintem aludj még pár hónapot a friss rom érkezéséig.
Ha most megfrissíti a T-mobile a ZTE blade-et 2.2 Froyoval, akkor mivel lehet majd eladni az ebben a félévben érkező friss ZTE telefonokat?
Biztos hogy a T-mobilnak érdekében áll bármiféle frissítést hozni a készülékre?
Továbbá még mindig csak a T-mobilnál kapható a telefon, így miért is siessenek, nem sürgeti őket a másik két szolgáltató sem.
-
Mephistoone
senior tag
Tényleg???
Nem is fekszem le... (már várom az ilyen jellegű beszólásokat) Ne írjatok ilyet mert tele lesz a forum
-
mira72
őstag
válasz
Pumika1975 #31166 üzenetére
és 10 megapixel lesz meg n-es wifi, 1G-s proci 1G ram !!!!
-
mira72
őstag
válasz
Pumika1975 #31164 üzenetére
jaja ! final 2.3 t-s ... --- --- -- - a hangok mondták!!!
-
Pumika1975
senior tag
holnap szerda!!! Rom?
-
sto1911
veterán
válasz
bunnyhu #31151 üzenetére
Talan mindenki masnak mukodik? En is hasznalom neha, de hibatlan. Igazabol nem figyelem, hogy mennyit fokuszal, mert 1-2-3 mp alatt vegez a dologgal nalam.
@(#31157) bba:root explorer apk
-
bba
tag
válasz
sto1911 #31150 üzenetére
na igen, de ahhoz, egy alap ROMban benne kell lennie egy root explorernek ,vagy hasonló programnak, vagy Wifivel leszedem és úgy telepíteni már ha sikerül, de már ebben sem vagyok biztos, hogy menne...
sajnos a cégnél nincs Wifi, így otthon tudom csak ez kipróbálni, ill az adb push dolgot, (anno ezzel instaláltam rá programokat, míg nem volt wifi routerem otthon, már ha le lehetett tölteni az apk-t magában, és nem csak market linket vagy QR kódot adtak meg az odalon)
-
Lasy
veterán
-
buca84
őstag
-
Wolfeee
tag
sziasztok. van arra mód, hogy Kelzsoca R11 HUN romnál a billentyűzet magyar legyen? ill hogy egyből tudjak ékezetes betűt írni? Nem a legjobb, hogy hosszan kell nyomni a betűket, hogy ékezet írjon.
köszi
-
bunnyhu
senior tag
Nehezen hiszem el, hogy senki nem használja a programot ...
Régebben írtam, az egyik bosszantó hiba amit tapasztalok az MCR11-ben, hogy a kamera a barcode scanner-ben nem úgy fókuszál, mint régen. A 2.1 alatt gyakorlatilag folyamatosan próbált fókuszálni amig meg nem találta a vonakódot, mostanában viszont gyakorlatilag egyáltalán nem, vagy csak hosszú (tíz)másodpercek után. Itt most a monitoron qrcode olvasásról beszálek. Azt szoktam csinálni ha pl. monitorról akarok scannelni és nem éles (ami mondjuk 90%, hogy nem lesz) hogy leviszem billre, ott ugrik a fókusz, vissza monitor és akkor többnyire hajlamos újrafókuszálni.
Na a kérdés, hogy ti is szívtok ilyesmivel? Lehet, nem is a rom a hibás, hanem barcode scanner frissült és az változott? Vagy a kamerakezelés változott? Most próbálgattam, de pl. a kekszes zacskón határozottan több fókuszmozgást tapasztalok, mintha a monitort nem kedvelné annyira, de régen ezzen nem volt gondja semmi. -
sto1911
veterán
1. pl. a kartyara masolsz egy apk-t, majd onnan root explorerrel valahova a telora, es onnan inditod a telepitest. Ha kartya nelkul akarod, akkor adb-vel kell csinalnod.
2. gyarival kellene kezdened sztem, aztan meglatjuk
3. gyari ROMra gondoltam
4. igy van, sajnos az ordog nem alszik
es nem tudjuk, hogy a particionalo-csudazip hogy viselkedik OSFeken (bar sztem nem kellene elbarmolnia a gepet)
5. egy 512-esito-csodazip is felmehet akar... szvsz rontani nem fog a helyzeten.
-
mira72
őstag
ó
sorry
most én nem olvastam végig mindent..
azt nem tudom, erre nálam okosabbnak kell választ adnia ...
na igen, ha a particionálot lefuttattad, akkor mehet a csodazip is, mert az az csak rom nélkül, más particios tábla adatokkal ....amúgy az a usb-n rádug gépre és leválasztod telóról a sd-t dolog nekem nem jött be. én dropboxot használok fileok mozgatásához... vagy kikapcs és sd kivesz ha sok vagy nagy az adat ....
kettyózott már be e rendszer ( főleg app2sd használatakor ) ha leválasztom sd-t ... -
bba
tag
válasz
sto1911 #31143 üzenetére
1. ezt a futás közbeni dolgot, hogy érted? megy a telefon , most a jj9-es, USB-re dugom (USB storage bekapcs és a PC-ről átmásolok egy apk-t az SD-re vhová, vagy mit? másolni tudok a kártyára egyébként. Vagy Wifivel marketből húzzak le egy apk-t és azt próbáljam telepíteni?
2. CW alatt advanced menu alatt mindent formatáltam, a gyári még nem került vissza, de az lesz talán a következő, ha minden kötél szakad
3. CW nem is backupből raktam fel, hanem fatboottal újra telepítettem (hang fel + power), ebből mi számít gyárinak?
4. gondoltam, modacon lévő ROmokat, angolok is használják, ott azért van jó pár OLEd-is, OSF is több változat, olyna nagy probléma jelzést nem láttam, hogy vmielyik oda kirakott ROM nem menne rajtuk, de az ördög nem alszik
-
mira72
őstag
-
kekfog
csendes tag
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy létezik-e olyan program, amivel a windowsos hálózaton megosztott filmjeimet tudnám nézni wifin keresztül?
Az ES File Expoler-el tudok böngészgetni az szg.-pen megosztott fájljaim között, csak sajnos a filmet másolni tudja, nem stream-elni. -
sto1911
veterán
- a kartyahibat ki tudod szurni egy masik kartyaval, vagy azzal, hogy egy apkt futas kozben felraksz egy barmilyen helyre (kiveve /data/app es /system/app) es onnan telepited. Ha igy is kilep, akkor gond van.
- ottmaradt valami tema: CW-ben advanced alatt mindent formazol, es felrakod a GYARI OSF romot. Ha mindent formazol, akkor nem fog menni a telo, mert a romot is legyalulja.
- felrakod a legujabb CW-t, es nem backupbol, hanem from scratch teszel rendszert, lehetoleg a gyarit.
- user error tema: nem teszel fel olyat, amirol nem bizonyosodtal meg 100000%-ig, hogy kompatibilis a teloddal
-
bba
tag
sajnos itt vmi komoly probléma van
:
frissítetem a CWM-et (2518), formatátlam mindent, ahogy zsoca írta, de most már a jap jelly 9-es is újraindul apk kézi telepítésekor első boot után.több dologra tudok gondolni:
- tönkre ment a telefonom memóriája vagy vmi más alkatrésze (ezt nem szeretném)
- hibás a hozzáadott SD kártya, ami eddig jó volt, habár hibát nem jelez a check partition
- vmit teljesen gajra vágott a csudazip2-es átparticiónáló, amit nem kellett volna, vagyis nem 100%-ban kompatibils az OSF-fel
- vmi ott maradt a telefon rendszerében a jap jellyből, pl AHB bus, OC kernel mag, stb, amivel összeakad a többi, más ROM (flb, MCR) - de ez is megdőlni látszik, ha korábban működőtt nálam JJ9-es...
-van egy megbújó vírusom, vagy kismanó a telefonomban, aki szórakozik velem
- vagy csak szimplán továbbra is user error vanötleteket szívesen veszek bárkitől, aki már talákozott ilyennel...
lehet visszavinni gariztatni? -
kekfog
csendes tag
válasz
_X10Dead_ #30811 üzenetére
Olvasgattam a témában és találtam egy programot, amivel a back gomb villog, pislog sms-nél, nem fogadott hívásnál (23 percig próbáltam, tehát ez a minimum). LED me know beta ez a progi neve, Marketből telepítettem.
Arra is rájöttem, hogy korábban addig pislogott a back gomb, amíg a kijelző be volt kapcsolva, ahogy kikapcsolt, a back gomb is kialudt. Amikor pedig újra bekapcsoltam a kijelzőt, ismét villogott, ezt természetesen csak addig csinálta, amíg a nem fogadott hívás értesítőt meg nem néztem. -
Saccco
nagyúr
válasz
gordonfreemN #31096 üzenetére
Ezt csináld.
(Úgy rémlett, hogy linkeltem az első hszhez de most meg nem találtam.
)
szerk: Megvan, még csak a piszkozatban van.(#31114) dome.no1:
Nem tudom, melyik romot használod. De itt a JJ9nél van régi változatos dialer.
# Japanese_Jellyfish_RLS9_smartdialer_addon.zip (Restore Smart Dialer and RLS7 version of Contacts)
# Japanese_Jellyfish_RLS9_group_contacts.zip (Restore RLS8 cersion of Contacts and ContactsProvider) -
sto1911
veterán
válasz
Indiant #31134 üzenetére
Itt egy link, en ez alapjan csinaltam. Persze garanciat nem jelent, de egy probat meger. A sjat kulcsot magadnak kell generalni, de le van irva hogyan kell.
Az altalad emlitett modszer reszleteit nem ismerem viszont, lehet ugyanazt csinalja, mint amit linkeltem, ha gondolod kuldd at a .bat tartalmat.
-
-
Gudy
tag
Hali!
VM Heap-ot tudok állítani a gyári T-s romban? Ha igen, hogyan?Köszi
Gudy -
sto1911
veterán
válasz
balpeter04 #31128 üzenetére
Keresel egy romot, amiben az van, kiveszed belole, es siman felrakod, mint egy barmilyen mas progit.
@(#31129) Indiant: sajat kulccsal alairni probaltad?
@(#31133) Gudy: root kell hozza, talan ADB-vel menne, de root nelkul ketseges az is.
-
Indiant
addikt
Valaki sötétítsen fel privátban, h. miképp lehet pl. a r11 Settings.apk-jába betenni pár .png-t úgy hogy utána kezeli a rom a Settings-t. Próbáltam a zip-es winraros megoldást, az apktool-sosat, az arsc cserét. A módosított fájl nem működik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #31124 üzenetére
Nálam semmiféle szót vagy mondatot nem ajánl fel, tehát a nyelv és billentyűzetnél keresd a probléma okát.
(#31125) pista59
Nincs semmi, csak hülyéskedtünk kicsit
(#31130) mira72
Maradt a jól bevált csodazip és társai.
-
sto1911
veterán
válasz
balpeter04 #31124 üzenetére
Nalam ki lehet kapcsolni...
-
balpeter04
tag
flb-froyo-blade-r8 van fent a telómón, viszont az Gingerbread billentyűzet használhatatlan, SMS írásnál nem lehet kikapcsolni a T9-et, amit utálok. Szia helyett mindig Szilárd-ot ír be...
Az lenne a kérdésem, hogy van arra valamilyen mód, hogy a sima stock android 2.1/2.2 billentyűzetet feltelepítsem a Blade-re? -
synar
őstag
Sziasztok!
Még nem láttam , hogy lett volna szó a recovery telepítés ezen módjáról:
RecoveryManager.apk
kipróbáltam működik. Rendszer alól indíthatók vele a recovery műveletek, az image mappában automatikusan megtalálta az ott levő recovery.img fájlt és telepítette is rendesen. -
latis666
aktív tag
Nekem a http://www.zteblade.blogja.net/ -en el vannak csuszva a linkek a cikkekhez képest. Csak szólok nehogy valaki beszopjon valamit. Persze lehet csak nálam nem látszik jól.
-
futo001
senior tag
Masnak is akad a Sygic? Heapet akarhogy allitom, hasznalhatatlan sajnos. r11 magyar rom van a telefonon, de mar az rls8-nal is eszrevettem, hogy a poiciot jelzo nyil eszelosen rangatozik. Eddig a Waze tetszik a legjobban, nagyszeru kezdemenyezes, csak meg nem solat er a terkep.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #31109 üzenetére
Ez nem így működik, újra kell rakni az egész romot, wipe-al formázással-mindennel.
-
Hosiminh
tag
elviekben lemegy alvóba ugyan úgy.
-
kelzsoca
félisten
Recoveryből a következőt csinálja meg aki biztosra szeretne menni (minden adat elveszik, és a régi rom sem jön be ez után, mint egy sima wipe után)
1. Recoverybe belépsz, majd megkeresed a mounts and storage menüpontot
2. sorban végigmész ezeken:- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext paríticód csak akkor) -
Hosiminh
tag
Jó estét éjjeli baglyok,
hallottam egy olyan képernyő zárról Blade-re amivel nem kell a bekapcsoló gombot nyomkodni a képernyőzár feloldásához, ha nem a három alsó gomb valamelyikét kel lenyomni, és a utána lehet a képernyőzárat feloldani (csak nem tudom mi a neve). Nem tudtok mondani valami ilyesmi app-ot? A segítséget előre is kösz. -
petike.hu
csendes tag
válasz
Glatius #30887 üzenetére
Kedves Glatius:
ez a lock-unl*ckolásról konkrét infó vagy csak vélemény.....
mert hogy abban az apk-ban van reset attempts -> próbálkozások törlése opció isTöbbiek esetleg valaki bennfentes:
Előző tulaj túlbuzgó volt...
Ha lock-unl*ckkal visszazártam a telót akkor garim renben?Ami a romot illeti, kérdés az Android Gurukhoz:
csodazipről máshol olvastam, hogy nincs aláírva [link]
akkor most a csodazippes zárt állapot átmegy gariellenőrzésen T-nél?Ja és
kelzsoca:
Köszönjük a ROMokat és BIG Thumbs UPPPP!!!! -
bba
tag
tévedtem, ez a teljes, eredeti flb 8as is újraindul nekem apk telepítéskor...
wipe, format tömkelege volt már előtte utána is...na ez már tényleg nagy user error nálam, vmit kihagyok vagy nem jól csinálok... de mit???
holnap megy vissza a CWM-es legelső rendszer backupos eredeti mentés, onana kezdem előlről a egészet...lehet röhögni
-
Austin F.
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
A Gmail elérésével van problémám a Blade-en.1. A Gmail app nem frissít, illetve baromi lassan frissít (szinkronizálás engedélyezve van neki).
2. A webes Gmail felületen ha megnyitok egy levelet, nem működik a helyi menüt megnyitó lefelényíl-gomb azon a pokoli lebegő eszköztáron, sem az inboxhoz visszavezető "Inbox" gomb (pontosabban kb. húszból egyszer működik, akkor is lassan).
Tapasztalt-e ilyet valaki, és volt-e megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest