Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
garai210
csendes tag
és azt merre lehet találni mert csak tegnap vettem
-
garai210
csendes tag
nincs valakinek ötlete hogy hogyan kell beálitani a GPS t hogy ingyen menyen?
-
DIEGO15
őstag
Megjött a szilikon tokom, bátran merem ajánlani mindenkinek. Kicsit vastagít a telón, de ezzel sztem mindenki tisztában van. Jár hozzá 1anti fingerprint fólia kendővel és egy telefontisztító kis b@szás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Nem, én még nem találkoztam ezzel a hibával, és úgy emlékszem más sem jelzett efféle problémát.
- Le kellene pucolni az SD kártyát.
- wipe data/factory reset
- wipe dalvik cacheElőfordult már nálam hogy a wipe data/factory reset hiába futott le 2x semmit sem ért, ilyenkor érdemes manuálisan egyenként pucolni:
Belépsz a mounts and storage menüpontba, majd itt végignyomatni ezeket:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext -
gatosz
csendes tag
Nagyon jó kis telo lenne, ha tudnám a neten lévő videókat lejátszani, de sajna nem megy csak egy kis lego jelenik meg a videó helyett.
Mi lehet ennek az oka, illetve milyen progi segítségével lehet ezt kiküszöbölni? -
qltsar
veterán
válasz
nemkovacs
üzenetére
kérlek egy pm-et írj, ha van valami hír róla!
köszönöm!
az a bajom, hogy addíg nem tudom beadni, amíg teljesen meg nem halt érted, mert lehet, hogy akkor azt fogják rá mondani, ha náluk éppen nem jön elő a hiba, hogy semmi baja a készüléknek, és hülyének néznek
ezért meg kell várnom amíg totálisan tönkremegy az érintési érzékelője a kijelzőnek

-
pista59
őstag
Egyébként nem lenne csoda, ha a galaxi s-t, meg még pár drága telefont így leáraznának. Egyrészről a BLADE jól feladta a leckét, másrészről tetszik, nem tetszik, pl. a galaxi-s is elavult, egyre, másra jelennek meg a nagyobb teljesítményű telefonok. Mint a pc-nél.
-
Sorcery
tag
Én megmondtam, hogy el van írva! De azért vettem kettőt!

-
nemkovacs
tag
Rakjátok már szürkébe ezt a sok sgs hozzászólást
-
mira72
őstag
Beszéltem T-s értékesítő ismerőssel.
El van írva, a Galaxy 3 ára az....
Ne álmodozzunk már kérem-szépen!
Ez kb. mint a 2.3-as riadalom volt pár napja...sokan azt hitték hogy az is működik rendesen. -
angyall
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
na, így már Én is látom... Nekem nem ezt az oldalt dobta ki
azta minnyá berosálok...
Kár, hogy jövő májusba jár le a két évem, addig nem akarok még egy kártyát pluszba fizetni... 
Csak azt nem értem, ha webshop-ból akarom rendelni, miért nem ajánlja fel ezt az opciót...

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
angyall
üzenetére
Nem nézte el. Legyetek már egy kicsit körültekintőek. Ott van, csak odébb kell lapozni a kis képnél. Itt a harmadik teló.
-
Cool Face
aktív tag
Csak nekem van olyan gondom, hogy ha feltöltöm teljesen az akkumulátort akkor kikapcsol magától a telefon, vagy már valaki találkozott ezzel?

-
Lagler
tag
Sziasztok!
Fennvan kelzsoca r11-es romja, és egy érdekes hibaüzit kapok, amikor az sms-ekből visszalépek:
"Sajnálom!
Az alkalmazás Üzenetek (folyamat com.android.mms) váratlanul leállt. Kérem, próbálja újra. Bezárás kényszerítése"
Ez mitől lehet? Nem is használom az mms-t csak az sms-t. Kicsit idegesítő. Nem tudom elküldi-e az üziket.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. Á
-
mira72
őstag
Kezdődik a Forma1 teszt szezon ! 
-
qltsar
veterán
aki írta, hogy hasonló kijelző problémával küzdött mint én, javult valamit a helyzete? esetleg az a fórumozó aki beadta szervízbe visszakapta a telefonját a szervízből? ha igen, mit mondtak?
-
istnag
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
ha mielőtt visszaviszed, felteszed a csodazipet akkor marad a gari....
-
sniphoe
aktív tag
Szerintem meg olcsóbb lett:
"Domino csomagban 42 990 Ft helyett 40 841 Ft" -
gordonfreemN
addikt
Üdv!
Arra szeretnék majd választ kapni, hogy ha Romot cserélek, azzal ugrik a gari? Vagy most akkor teljesen visszaállítható a gyári állapot és akkor semmi probléma?
(ui: kerestem a keresővel, de sejthetitek, hogy kb 10 milliót dobott ki találatként, ami nem is ezzel van kapcsolatban és sokat már olvastam belőle) -
rezme
tag
jah egy másik kérdés:
Mobilt tv-t hogy lehet blade-en működésre bírni?
böngésző azt írja szar hozzá a telóm(nem alkalmas a mobill tv használatára) de a t azt írja az

akkor most mi van? -
synar
őstag
Sziasztok!
Talán valaki még keresi az ideális keyboard-ot, nekem ez vált be, ezen ütök legritkábban mellé, álló helyzetben is lehet két ujjal gépelni:
Thumb Keyboard (Phone/Tablet) -
rezme
tag
ha ez igaz én tiszának megyek komolyan......

-
rezme
tag
kattints a tovább a részletekre gombra
3 teló van
galaxy s x8 és x10 mini -
rezme
tag
srácok a t kezdőlapján azt írják hogy a galaxy s 10x2990 forintért vihető media mánia xs csomaggal aminek a havidíja 3k.
Valamit nem jól olvasok?jah a kezdő részlet is 2990
-
juliska1
csendes tag
Hali
Na végre sikerült a Spica-t elcserélnem Blade-re.
Most már itt olvashatok rengeteget.Üdv
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Norb555
üzenetére
Jah, nekem volt ilyen. Valahogy elő lehet hozni a mérnöki menüt, ahol a Key alatt lehet tesztelni. Valami *983*0.... nem emlékszem már. Nekem a Home-ra a Menü-is lenyomásra került, a hangerő fel-re pedig a vissza gomb. Ezt így megmutatttam a T-ben és kicserélték a telefont. Az újjal már nincs ilyen gondom. (Javaslom a westendben lévő nagy T-t, a medi mark környékén.
-
Norb555
csendes tag
válasz
Norb555
üzenetére
Közben megoldódott a #28878 hsz.-ben említett probléma. Természetesen van tanulsága

Próbálkoztam helyreállítással, resettel, csodazip-pel, mindennel. Minden mindegy alapon megpróbáltam a minden elektromos hardver esetén - de főleg a digitális áramkört (memória, mikroproc, stb.) tartalmazó eszközöknél - jó hatásfokkal alkalmazható general reset-et elnevezésű igen bonyolult műveletet -> aksi ki, aksi be. És láss csodát, a hiba megszűnt. (tesztelve a szervíz teszttel: *983*0#).Ui.:
Két kolléga is jelezte, hogy nekik is ilyen jellegű problémájuk van, melynek a vége a készülékcsere lett. A hibajelenség nem készülékhiba.
Egyébként tapasztalatom szerint gyakran előfordul általában különféle eszközöknél (PC, mobiltelefon, stb.), hogy valami hiba folytán a rendszer hardvervezérlő áramköreiben (jelen esetben gondolom valamelyik billentyűzet kezeléséhez kapcsolódó memóriacellába/processzor regiszterbe) fals értékek íródnak be, ami folytán az adott hardverfunkció hibásan fog működni. A hiba ilyenkor addig áll fenn, amíg a helyes érték oda vissza nem íródik, ami sok esetben újraindítással, szoftver resettel, stb. nem történik meg. Magyarán meg kell szüntetni a delejt (aksi ki, táp ki, stb.), hogy kitörlődjenek ezek a hibás tárolóállapotok, a chip-ek, áramköri alkatrészek elveszítsék a "memorizált" állapotot.
Sejtésem szerint nálam hibát az egyik app lefagyása okozhatta. -
guest666
aktív tag
T-nél mától felemelték az árát 3 rugóval. Valószínűleg vitték mint a cukrot, reklám nélkül is.
-
Ren Hoek
veterán
De én ezt nem értem... Ha létezik ilyen, ami swf-et játszik, akkor nem lehetne valahogy beleintegrálni egy böngészőbe?
Mert met.hu-nál a radarkép az pl flash... ha lassan is de lejátszaná poén lenne...
Ha már ez a fos adobe ilyen zárt szarral tömte tele az embereket, legalább ez menne.
-
Rizel7
csendes tag
tapasztalt már valaki olyat hogy szaggat a zene ha bluetooth stereo headseten hallgatja? már akkor is szaggat ha a farmerzsebembe teszem a telefont, pedig az nem valami nagy távolság. tud valaki esetleg valami ROM-ot amivel jobban muzsikál a BT? vagy ez szoftveresen nem módosítható és a blade BT-je ilyen gyenge?
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok RLS9-nek milyen hibái vannak??? Érdemes felrakni???
-
Watto1991
senior tag
ADW EX -et valaki elküldené a watto1991@gmail.com -ra? Köszi előre is !
-
Zolom89
senior tag
Egy kis segitseget en is kernek most.

Melyik az a idojaras es ora progi ami ugy nez ki mintha fem lemezbe lenne belenyomva? Marketen nem talaltam. ADW launcher van most fent, elegant metal steel stilusban.
-
andersen10
aktív tag
help pls...
Kelzsoca R11, gyári font visszaállítva.
AnySoft Keyboard (Hun) a felső gombsorban a jobbra/balra nyilak helyett csak üres négyzetek jelennek meg. Más alkalmazásban is van ilyen probléma. Spec. karaketerek helyett üres téglalapok.
Mit tegyek? Próbálja meg feltenni új fontokat a Font Changerrel? -
Papesz123
csendes tag
válasz
Muki94
üzenetére
Muki94!
Egyszerűen állítsd be a gmail smtp szerverét és kész. Ahogyan fentebb olvashattad a leveleidet smtp nélkül is olvashatod! Az csak akkor kell, ha küldeni is akarsz! A gmail szerverét használva küldhetsz is levelet, csak a feladó mezőben nem a citro-s, hanem a gmail-os neved fogja látni a címzett. Nem hiszem hogy ez probléma lenne....Jóéjt mindenkinek!
-
Macz
csendes tag
Nekem LP Plus JJ9-el erőteljesen akadt, egyáltalán nem volt folyamatos. Kifejezetten idegesítő volt, hogy jobban akadt 2.2-vel a menü mint 2.1-el.
ADW EX nagyon gyors, animációkkal is smooth. Pár tulajdonság hiányzik LP-ből, de kárpótol a performance.

-
Norb555
csendes tag
válasz
Saccco
üzenetére
Kösz az infót.
Egyébként ugyanaz a problémám, mint a sorstárs kollégának: Home = Menu, Vol+ = Back.
Most megpróbálok restore-zni. Majd kiderül mi a probléma. Már másfél hónapja megvan a teló. Csak egy CWM 2.5.1.8 flashelés volt, hwui bekapcsolás és hs=42 beállítás volt. De csak most jött elő a probléma.
Mennyire valószínű, hogy hardver hiba? -
joci1987
csendes tag
sziasztok!
sygic gps próbaidő lejárt, így már nem tudom használni.Tudtok olyan gps programot, amihez nem kell wifi és korlátlan ideig lehet használni??
nagyon szépen köszönöm előre is. -
Frozzy
őstag
gyorsabb az R11_hun mint a jjf9 húzva?

-
smog000
csendes tag
remélem nem lesz szükség a csodazipre...de én azthittem hogy nemszolhatnak a t-nél hogy mokkoltam a telefont...nembaj legalább ma is tanultam vmit

Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy nyaron a pannon elárazta. 35k-ért adta 3k-s dijcsomagban. Ki is fogyott a készlet.
Sry, de az FAKE...
Bírsz várni?