- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mira72
őstag
-
rzerge
aktív tag
válasz
sonique
üzenetére
ez pedig a te bizonyítványodat magyarázza...
amúgy simán belefér(t) a topicba ez a "tréfa"
magyar embernek 2ft-ból kéne high-end bármiből
Köszönjük a mesét!
ON:
nekem semmi problémám a készülékkel, teljesen meg vagyok vele elégedve, annak ellenére, hogy az alap sms alkalmazás fc-zik kilépésnél, meg ritkán egy-két program is. Ez nem befolyásolja a működését, használom, élvezem!
szerk: és flb10-lite van fent -
törölt tag
válasz
sonique
üzenetére
Jó, ezzel a viccel kicsit mellélőtt, de jó poén volt, egyébként tényleg példa arra, hogy hogyan rá tudnak ugrani egy-egy hírre az emberek...
"az az igazsag hogy emberünk ugy elvan már telve magával hogy"
Én ezt nem mondanám, egyrészt kurva sokat dolgozik nekünk, ingyen és sokszor végez szép munkát.
Most nyíltan véleményt mondok. Igaz, úgy tűnik néha kicsit idegesen válaszol egy-egy kérdésre, több ok is lehet. Vagy triviális a kérdés, vagy az első hszben benne van, vagy csak keresni kellett volna, vagy a kérdés user error-ra is visszavezethető, vagy szimplán saját magának megválaszolta a kérdést az illető, vagy csak mocsok egy napja volt a melóhelyen, stb. Nem kimagyarázni akarom, és senkinek sem nyalok segget, de meg tudom érteni.
Amúgy ha kicsit jobban körüljárjátok a PH!-t, akkor találtok olyan embereket, akiktől sírógörcsöt kapnátok. Nem nevezek meg senkit, mert nem volna szép háta mögött kibeszélni. Bár végül is megnevezhetném, mert olyan emberekről van szó, akik sokak szemét csípik... Ha valakivel bajom van, lehetőség szerint elé állok és nyíltan, de persze megfelelő modorban előadom bánatomat. Aztán kitudja, lehet, hogy miután kibeszéltük a dolgokat, beülünk egy sörre valahova és csak röhögünk a múlt hülyeségein. De vannak olyanok is, akik annyira lejáratták már magukat, vagy szerintem annyira hülyék, hogy szóra sem érdemesek.
-
törölt tag
válasz
sonique
üzenetére
nana, azér nemeszik ezt olyan forrón!
Végülis teis leírhatod nyugodtan, hogy neked AMOLED-es verzios van 2 Giga belső memóriával és még kávét is főz !
Ettőlmég nemhiszi el mindenki.
Azt irsz ide be, amit akarsz, ha nem személyeskedsz.
a többi a hallgatóság vevőkészségén múlik csak. -
peets
csendes tag
válasz
sonique
üzenetére
Hello!
Neki láttam az újfata romfrissitésnek,mindent e szerint csináltam,és utánna ha be akarok lépni a recoverybe (hangerő le és a bekapcs gombot egyszerre nyomom 10secig) kidob nekem 1 fehér alapot FTM fekete betűket.
Ez micsoda?o.O
nem reagál semmien gombra se...
Ha kiszedem utánna az aksit,és be nomrálisan bekapcoslom akkor vigan fut a gyári ROM. -
törölt tag
válasz
sonique
üzenetére
Galaxy 3-ról van szó, nem Galaxy S-ről.
(#35201) cruyff:
"gyorsaság, zene, wifi vételi képesség, minőség, és ha lehet fussanak rajta Gameloft játékok."
Alap ROM-mal nem lassú, de nem egy szélvész, főként a Launcher lassúcska rajta, egy Launcher Pro helyrerakja.
Zenében közepes, minőség rendben van, csak picit halk.
WiFi-t jól fogja, bár sleepkor eldobja, de ez orvosolható.
Gameloft játékok zömmel futnak rajta."minőségi-e, nem kell-e egyfolytában szervizbe rohangálnom vele, külseje nem sérülékeny-e?"
Jó minőségű, szervizbe nem kell vele rohangálni, megbízható. Külsejét tekintve kevésbé sérülékeny, mint a Galaxy 3, mert azon minden fényes műanyag, ezen meg csak a kijelző és kerete fényes, hátlap matt és nagyon jó a tapintása, fogása. Megbízható.
Hardverileg jó, nem a legmodernebb, de erős közepes, áráért teljesen rendben van, és ami igazán ütőssé teszi, az a kijelző, 3.5", 800x480, ebben a kategóriában, ilyen áron nincs még egy ilyen teló.
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
sonique
üzenetére
Nem egészen, a Blade még nincs 2.2-esítve sehol. Más, blade alapú telefonokra jött ki, ami mint itt többen mondják nem teljesen ua. ami végülis logikus, hiszen ha ua. lenne, miér lennének hibák a rom-okban? Bár én már többször kértem, hogy valaki linkelje a módosítatlan leszedett romokat, de síri csönd volt a válasz. Mert ha esetleg kiderül, hogy már van stabil 2.2 csak a főzéssel jönnek a hibák, azért az elég ciki lenne.
Amire te gondolsz a kernel kiadás még kevés, ha megnézel egy android felépítést az csak az alsó szint. De egyébként én linkeltem anno a cikket, hogy a szolgáltatókon múlik sokban a frissítés valóban. Viszont ZTE Blade mint tipus létezik, a ZTE oldalon reklámozza is, a szolgáltatóknál lévő blade-ek, és blade szerűségek ugye más néven futnak, lásd OF, ami a mi szerencsénkre csak átszitázódott, bár az elején ugye amoled-es volt.
(legalábbis én így értelmezem a részinformációkat, amiket olvastam, javítsd ki ahol tévedek) -
gordonfreemN
addikt
válasz
sonique
üzenetére
hahaha...
Szerencsémre tulaja lettem egy ilyen nagyon fajin kis telonak!
Mostanában már sokat gondolkoztam hogy kéne egy okostelefon (android), de sajna költséghatékony megoldás nem született meg eddig a telefonig. Ez viszont SZÁMOMRA ár/érték arányban bőven lepipál minden telot. Még az ati 5770-esét is
Ennyi. (bár csak VGA-ban is lenne ilyen ár/érték arányú kártya, valahogy nem érdekelne hogy kínai, mert lehet az is mind 
Illetve még annyi, hogy mivel most ismerkedek a rendszerrel, lesznek valószínű buta kérdéseim, előre is bocs érte, majd jól helyre tesztek
. -
latis666
aktív tag
válasz
sonique
üzenetére
úúú a múltkor majdnem megállt a szívem mikor megláttam hogy a kijelző tetején megjelent 3-4 függöleges csík mint mikor a zsebben a kulcs vagy apró összecsiszatolja. Viz levert stb, kínomban megtörölgettem, hátha javul valamit és kiderült hogy kosz.
A korábbi telefonom kijelzőjébe körömmel huztam véletlenül 2 centis csíkot uj korában. Az egy peches telefon volt. 
-
Baylee
csendes tag
válasz
sonique
üzenetére
Igen a külömbség egyértelmű, mélyebb (és több) szín, szebb fekete stb.
Volt már a kezemben Iphone 3GS, Samsung Omnia II, SE X10, Samsung Galaxy S. Még az omnia AMOLED-je is jobb mint a 3GS és az X10 TFT-je.
szerkesztés#23702 Igen-igen, de átlagban csak kevesebbet fogyaszt
Vagy nem? 
-
istnag
addikt
válasz
sonique
üzenetére
Nem értem amúgy tök nagy lendülettel belekezdtünk ebbe a fordításos dologba,sokan ajánlották fel a segítségüket . Sto911 és hjanos1 kollégák már megoldották a settings fájl becsomagolását és telepíthetőségét,-/sőt ahogy olvastam empire kolléga már használja is a sajátját/- akkor nem értem,miért nem folytatjuk ill. csináljuk. Hisz van magyar Launcher Pro (hála:stefi -nek)...Szóval kellene tudni,most akkor mi a helyzet pontosan,hol fordítsunk,mit fordítsunk ill. empire is sokat segíthetne,ha elárulja megosztja-e az övét,ha igen mikor,vagy ha nem akkor nekiállunk újra,ha Sto911 fórumtárs belinkeli az oldalt amit fordítani kell. Ennyien szerintem hamar kész lennénk...
-
sonique
őstag
válasz
sonique
üzenetére
ekit esetleg érdekel
itten le tölthetö a 2.2 romdump
http://www.fxdove.com/MyAndroid/UNI_CN_V880_1.1_romdump.zip
138Mbgondolom fel nem megy 1-1 ben a blade re
de majd okosok ezt a modacon ugyis megirják
-
-
sonique
őstag
válasz
sonique
üzenetére
ez pedig tényleg csak a leg alapvetöket tartalmazza
és ezis eredeti modaco
http://www.mediafire.com/?o9cr8gjr7seq9j0akkor ezt felraktam ide is
http://upload.v-portal.hu/download.php?file=92006d55d94f4a5e4e639ae7334a8c76 -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sonique
üzenetére
Szerintem meg Te fejezd be ezt az offolást, ki a ... -ot érdekli százezredszer is a "nem ébreszt " sírásod.....?
Az Android, mint rendszer ezt alapból nem csinálja, ez a telefon pedig nincs felszerelve külön ébresztőórával, mint a Nokiák...
Hozzá nem értésről pedig nem tudom, milyen jogon beszélsz, hiszen én pl. 1983-ban végeztem távközléstechnikai műszerészként, akkor még csak akkor folyt áram, ha volt feszültség, de azóta gondolom ez változott.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sonique
üzenetére
Akkor linkeld légy szíves azt az áramkört, amely egyszercsak működni kezd, holott előtte nem záródott benne áramköri rész, amiről Te beszélsz, az nem valódi kikapcsolás, ha az óra megy a telefon belsejében.....
Gyakorlatilag alvó állapot, bizonyos fogyasztás mindenképp van.
A kikapcsoló gombbal "kikapcsolt" állapot és az akku nélküli állapot nem ugyanaz....
Állíts be ébresztést, kapcsold ki, vedd ki az akkut és egy óra múlva tedd vissza, ha nem hiszed..... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sonique
üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen eszköz az, amelyik kikapcsolt állapotból külső hatás nélkül fel tud ébredni....

Nem különböző alvó állapotokból, amiket kikapcsoltnakneveznek.....
Akinek van olyan eszköze, ami kivett akkuval is tudja az ébresztést, /külső áramforrás rákapcsolása nélkül természetesen/ az linkelje legyen szíves az eszközt... /természetesen a felhúzós és mechanikus szerkezetek nem érnek.....
/ -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
sonique
üzenetére
Ha csak egy telefon van nálam már furcsán érzem magam.....

Ellenben az összes telefonom együtt, a Bladet is beleértve most éppen négy ami működik, együtt adja ki az N95 súlyát és méretét.....
/ebből három Nokia! [ ja és ezek ébresztenek is ha kell, bár sosem kapcsolom ki öt percnél hosszabb időre a pengét sem és a másik háromból is csak egy van kikapcsolva... ]/ -
llaszlo
veterán
válasz
sonique
üzenetére
Már több cikkben kifejtették, hogy a mobil nem helyettesíti hosszú távon a GPS-t, de ezt is nehéz megérteni. Mivel eleve nem arra találták ki. Ettől függetlenül sokan akarják arra használni rendszeresen.
Ha valakinek fontos a GPS akkor az vegyen egy normálisat a kocsijába.
Egyébként meg régen is oda találtak az emberek mindenhová, felébredtek most meg mindenben a számítógépekre hagyatkozunk. És aggódunk, hogy ha nem tudunk elolvasni valami hírt, nem kelünk fel, nem találunk oda. Jajjj csak térerő legyen.
Amit írtál abból látom, hgoy nem olvastad el a cikket vagy nem értetted meg a lényegét.SztLaci: A Nokkia kábeljét én simán tudtam használni a Pulse-hoz. Nem tudom, hogy a Blade különbözik-e ebben, de nekem működött minden rendesen.
-
llaszlo
veterán
válasz
sonique
üzenetére
Lehet, hogy te már függő vagy?
Ha meg telefonálni kell a telefon akkor vegyél egy alapot. Akár olyat aminek kijelzője sincs azok ébresztenek kikapcsolva is. Az okostelefonok nem. Az ilyen embernek mégis minek okostelefon? Bár a legtöbb ember teljesen fölöslegesen vesz okostelefont max csak azért, hogy elmondhassa neki is ilyen van.
-
llaszlo
veterán
válasz
sonique
üzenetére
Az Android az egyáltalán nem csili-vili és buta rendszer. A számítógéped sem ébreszt kikapcsolt állapotban, sőt a vinmo-k és az iPhone (ez mostanában ráadásul össze-vissza ébreszt) sem ébresztenek kikapcsolva ha jól tudom. Mivel ez egy számítógép kicsiben, így teljesen normális, hogy nem ébreszt kikapcsolva. Nincs bios amihez ugye kell valami alap áramellátás, hogy be tudja kapcsolni a gépedet a megadott időben. Ha nem tetszik akkor vegyél Nokia-t.
Én soha nem kapcsolom ki a telefonjaimat. Csak ha lemerülnek. -
Peat;)
veterán
-
hibu
csendes tag
válasz
sonique
üzenetére
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget.
Tényleg.Már csak 1db tiszteletteljes kérdésem maradt:
Ha tudtok, legyetek szíves mutassatok/mondjatok egy stabil romot, amivel minden főbb funkció működik... gps, wifi, gmail szinkr., google calendar, market... és nem trial a launcher és semmi más benne... -
Saccco
nagyúr
válasz
sonique
üzenetére
Azzal kellene, csak nincs neki adb.
szerk: Azért írtam a backupot.
hibu:
ADB link, driverekkel.
- drivereket kellene feltenni
- aztán egy kis bohóckodás cmd-vel -
d@minator
addikt
válasz
sonique
üzenetére
Úgy látom touch-on belül is van szórás, mert api29 és kentucky-nak nem szar. Amit én próbáltam enyhén szólva idegesítő volt.
MMA87: nem vs akart lenni de mivel csak egy touch-ról van szó akár lehetne az is.
sagesz93-nak és mira72-nek is köszi a válaszokat. Androidos telónak jó lesz majd nyálazom az ujjam.
A wave ára meg hátha esik a szolgáltatónál, mert már függetlenbe is 70-ért vihető. -
_NCT
addikt
válasz
sonique
üzenetére
Invalid MMi code.... Nem vagy vele egyedül....
Viszont én most szeretném megosztani személyes tapasztalatom, ami a GPS-ről szól.
Eddigi készülékeim során talán ebben van a legeslegjobb GPS vevő(vagy csak mákom van ,s jó antennával+chip-el szeretlték
), A-GPS nélkül csak belső GPS vevőt használva, a bizonyos 3 betűs navi kb 2-3 s alatt bepozícionált, pedig nincs egy hűde derűs idő odakinn.... Szóval le a kalappal előtte....A Wifi-ről ugyanezt tudom mondani, utcán sétálva (vidék) kb 5-6 helyhez tudtam csatlakozni, ami nem volt jelszóval ellátva (neeem, nem ingyen netezek, csupán kíváncsiságból csatlakoztam...)
A házunk előtt állva igaz gyenge volt a jel, de tudtam csatlakozni a routeremhez, ami kb 25-30m-re van légvonalban a telefontól(+ egyéb zavaró tényező-->téglafalak). Szóval aki még mindig hezitálna, hogy vegyen-e ilyen telefont, bátran mondhatom, hogy nem kell

Laca1.: tudom javasolni sto1911 írását, ettől szájbarágósabban nem lehet leírni

-
syl5
őstag
válasz
sonique
üzenetére
Végre! Erre vártam már! Köszi a hó hírt!
Pulse-on tökéletes volt az AmonRA, teljesen bugmentes volt, nem úgy mint a clockwork, ami ott is tele volt bug-al. Szintén rosszul particionált SD-t, stb.Ha valaki kipróbálta ne tartsa magába a tapasztalatait! Korábbi tapasztalataim alapján én csak jót tudok mondani az amonra-ról, és remélem Blade-nél se lesz ez másképp..
(#19128) V.Stryker
"Nálam a blade max 1%-ot ha esik egy éjszaka alatt."Ilyeneket hogy csináltok? 4-5 órákat alszotok?

Nekem általában 5-8 %-ot esik egy éjszaka alatt. Nekem nincs kikapcsolva, nincs repülő módba se, 2G hálózaton van, wifi, gps, stb kilőve, telefon némítva, és reggel az ébreszt. 2.1-es droid-ot használok még, process nincs beragadva. Ismét egy ok Froyo-ra?!(#19200) Falconer
Az alapzaj nagy, viszont csak alacsony hangerőnél lehet hallani. Sony Ericsson W szériához képest pocsék az egész. EQ-val meg egy normálisabb fülessel éppen hogy elmegy a cucc, de így is kevés a hangerő, az EQ-t szinte lehetetlen úgy belőni, hogy minden számnál a legjobb hangzást érd el megfelelő hangerő mellett. A hangerő a halkabb részeknél nagyon halk, a hangosabb részeknél pedig pont ellenkezőleg nem olyan hangos.
Összességében, ha ritkán használod zenehallgatásra, akkor elmegy; de nap mint nap ezt hallgatni....(#19239) EarL 007
"témát csak főzött ROM-ra lehet tenni"
Ez nem teljesen így van. Legjobb tudomásom szerint megfelelő témát a gyári 2.1-re is fel lehet tenni , csak egy custom recovery kell hozzá.
(#19282) Csoknyai
Android blogok, weboldalak kezdőknek, haladóknak. Kezdőknek ezen oldalakon is megtalálható számos Android-os alapozó, haladóknak pedig napi szinten program tesztek, hírek, érdekességek!
http://appdroid.blog.hu/
http://androlib.blog.hu/
http://pdafanclub.com/
http://android.rook.hu/
http://androidarena.hu/
http://pdaplus.hu/
http://androidportal.hu/
http://androidhungary.com/
http://andro-id.info/
Most hirtelen ennyi!Egyébként Google:
-Android
-Android blog
-Android news
-stb. -
Peat;)
veterán
válasz
sonique
üzenetére
Függetlenül attól hogy beletrafálsz vagy sem, kicsit már unalmas ez a folyamatos tré mobil szúrka / fika a topikban. Nem neked szól a folyamatos jelző! , gőzöm nincs mikor ki nyomatta. De jó lenne ha a 2.2-nél nem indulna el megint egy ilyen 256/gradiens témájú felhördülési, beszólási forradalom a topikban. Lesz amikor lesz, ha áprilisban jön még az is korrekt nagyon sok más márkához, jóval drágább készülékekhez képest is.
Akksihoz: ZTE-nek lenne esze már gyártaná az 1500-as akksikat, vagy a maximálisat ami még elfér ekkora méretben. A kiegészítőkből elég szépeket lehet kaszálni bármely terméknél, itt borítékolható lenne egy szép eladási adat..
szerk: bocs, akkor ne vedd magadra, nem néztem mire reagáltál..
-
DIEGO15
őstag
válasz
sonique
üzenetére
A mérete engem nem zavar, számomra ilyen egy jó tok, de akit zavar az fog egy fekete cérnát és a tetején mindkét oldalt 2-2 öltéssel leszűkíti a szétálló részt.
(#18062) Jama85
Mivel még nem volt neoprene tokom ezért nem tudom h milyennek kéne lennie, de elég korrekt, belül selymes kívül kicsit érdesebb.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még nincs április elseje... 
Ehhez nem kell wipe, de én teljesen kitakarítom a telefont, sok szemét gyűlhetett már össze a ROM meg app telepítésektől.
Ennyi. (bár csak VGA-ban is lenne ilyen ár/érték arányú kártya, valahogy nem érdekelne hogy kínai, mert lehet az is mind 
.

- szerk: köszi