Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz
juliska1
üzenetére
Most olvasom,mi történt veled!
Ilyen létezik,hogy cseréltek,ők elcseszik a telefont,és akkor cseréld vissza vele?
Nem azért,de neked mi közöd ehhez az egészhez?Semmi,ez az ő baromsága,rajtad kívül álló okokból ment tönkre.Szerintem küldd el a jó büdös francba....
Másrészről a letiltás IMEI szám alapján megy,nem?Azt nem igazán tudom,hogy lehetne megoldani,hogy ha akarja,ne tudja tiltatni....
Az megint más kérdés,ezt írd is meg neki,hogy ha ő olyan címszóval letiltatja,hogy mondjuk ellopták a telefont,és végül rendőrségi ügy lesz belőle,akkor ez megtévesztésnek,félrevezetésnek minősül,amit megint csak ő fog megszívni.De ha ide kerülne a sor,akkor te is szívnál,mert az nem öt perc,mire lezajlik egy ilyen történet,és esetleg a szolgáltató feloldja a tiltást.
Szerintem győzd meg,hogy ő fog nagyobbat szívni ha szívóskodik,mert te feljelented,stb.És akkor borulni fog a bili,egyáltalán nem az ő javára....
(#33620) alexdp7:
App Monster-el le tudod menteni az appokat,onnan tudsz újra telepíteni.Nem tudom hogy,de nekem pl. a képeim megmaradtak,az appokat meg visszaraktam,és kész.
-
Saccco
nagyúr
válasz
juliska1
üzenetére
Megéri-e? Ez nem is lehet kérdés. A Spica ehhez képest egy talicska.

Arról váltottam.
(#27309) Telegdy:
Egyáltalán nem gyengébb a procija sőt.... A linpackra meg nem érdemes adni, az is csak egy szám mint a quadrant.(#27317) zozyk:
A 3.0.0.5ből kikerült a script(Amend script) támogatás. Modaco fórumon nagy piros betűkkel ki volt emelve.
(#27325) ska-punk:
Ha már van recovery fent akkor csak simán wipe és készen is vagy, újra megy.(#27357) gakoska:
Nem ext3 hanem ext2. Az első bekezdést jól érted.
Azért nem kerül át minden mert a Dalvik cache marad az átmozgatás után is telefonban.
Ext-es app2sdnél is marad a Dalvik cache a telefonon. Ha app2sd+ról beszélünk akkor a Dalvik cache is átkerül, ezt viszont class6 alatti kártyával nem érdemes bejátszani.
App2SD - ilyenkor az SD az internal storage kiterjesztése
App2SD+ - ilyenkor az SD az internal storage helyettesítője(a2sd és a2sd+ együtt)(#27358) Box3r:
Már párszor leírtuk az Angry Birds optimalizálatlan.(#27384) aham744:
Nem kell 16 órát tölteni, nem is lehet. Ha érdekel a kalibrálás olvasd el az első hszt.(#27390) Sundesz:
Nekem nincs negatív tapasztalatom. Néha nyöszörögnek a hangerő gombok és annyi. -
tekoteko
tag
-
Telegdy
aktív tag
Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)