Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 11:37:36

LOGOUT.hu

YouTube kisokos

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6495) ledgeri válasza Flowtation (#6494) üzenetére


ledgeri
nagyúr

A linkelt capture card, a HDMI-t webkamerának hazudja, így mindtha egy webcam lenne rádugva, tudja kezelni minden. Van olyan változat, ami csak videóbemenetnek mondja magát, az 1-2 fokkal bonyolultabbm de pl az OBS-nek mindegy, míg youtube-os webkamerás már lehet, hogy bajos.
Lehet hogy lehetséges mókolni a beépített streammel, hogy bárhova (yt/twitch) tudja küldeni az anyagot -érdemes utána járni, bár ez szerintem az "egyedi firmware kategória", szóval inkább ne. (ustream már nincs...)
Facebook live - ha jól emlékszem- tud menni OBS-ről is, szóval ha mobilon túli minőség kell, ott az opció. (Ha más nem akkor meg restream.io közbeiktatásával simán megy)

Ha egy "alap-webcam" látószög elég, akkor azt ajánlom, hogy nézz ki egy jobb capture-card-ot, ami tényleg márkás, és van mögötte támogatás a gyártó mögül, meg forumok, tudja ami neked kell, és az legyen a támpont: annak az értékéig minőségi webkamerák kaphatóak, szóval ha elég a webcam, akkor új webcam (Akár több is, ha az jönne jól ). De ha kell a kamerás flexibilitás, és minőség, akkor meg capture card.
Ma már a jobb webkamerák is rendelkeznek állványrögzítős bemenettel, és mivel a stream felfutott, jó minőséggel is, szóval ez is rendben!

Milyen laptop az említett?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  YouTube
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.