Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
Hogy lehet a telefont és a tv-t összepárositani hogy a képeket tudjam a tv-n nézni? Esetleg arra van lehetőség hogy ha a telefonon böngészőt használom azt a tv-n is lássam?
-
kerobi
senior tag
Ezt az üvegfóliát rendeltem, teljesen jó. Jól simul, lekerekített élek, ujjlenyomat nagyon minimális.
-
válasz
misterazeko
üzenetére
Nyugodtan telepítsd fel, max. visszaállítod a korábbit.
-
misterazeko
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Koszi, de sajnos ez a tema csak a 9es verzora volt jo
kiirta, hogy nem kompatibilis, es lejet hogy problema lephet fel...igy akkor mar nem is erdemes telepiteni ugye? -
válasz
misterazeko
üzenetére
Te is tudsz.
Már számtalanszor leírtuk, az összefoglalóban is benne van.
Állítsd át a régiót valami EU-n kívülire, megjelenik a Témák app.
Ha megvan a kiválasztott téma, visszaállíthatod a réfiót, a téma marad. -
mcsm88
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
-
misterazeko
tag
válasz
misterazeko
üzenetére
Vagyis hogy kóreaiul van, nem ertek semmit.
-
misterazeko
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Néztem, nem mukodik...valaki tud valami hivatalos temakat ehhez a telefonhoz?
-
-
válasz
misterazeko
üzenetére
Nem tudom, nézted-e, de a videó leírásában van letöltő link hozzá.
-
misterazeko
tag
Sziasztok!
Ebben a videoban szereplö elsö témát szeretném betenni a telefonba.
Tudja valaki, hogy ezt hogy kéne megoldanom, rootolni, meg bootolni kell valamit? Mert nem akarok mélyen belenyulni a mobilba, hatha ezzel serulest okozok a kesobbiekben.
https://youtu.be/Ey8nAu7soJE
-
bbubby00
őstag
Pentektol tavozom kozuletek. Jon a Mix3.
Megy a telo wayteq szervizbe, aztan tuladok rajta.
Jo telefon, de szerelembe estem.
-
Joe1
tag
A MIUI frissítés OTA-n nálam is megtörtént, azóta az értesítésben visszatérően megjelenik "Nagy kockázatú funkció engedélyezve. MIUI optimalizáció kikapcsolása engedélyezve."
Már káprázik a szemem, de nem találom, hogy hol lehet ezt beállítani.
Ha balra mozdítom az értesítést, ott van a beállításokban: Kapni fog nagy kockázatú fejlesztői lehetőségek értesítéseket a Beállítások alkalmazásból.
Kérem a segítségeteket, hogy mit tegyek. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Miután felfrissitettem az új ROM-ra azóta a feladatkezelőbe ott vannak fent az ikonok mint pl. tisztitó,biztonsági vizsgálat,mélytisztitás,stb... azt hogy tudom eltüntetni?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Valaki írta, hogy a frissítés után, van dupla koppos lezárás is. Hol kell ezt beállítani, hogy kell használni? Windows telefonon a navigációs sávra kell koppintani.
-
Mercutio_
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Persze, ezért volt a smiley

Szerintem a folyamatos menük és funkciók átvariálása, a fordított logikájú app-jogosultság kezelés (alapból korlátoz a miui és neked kell manuálisan lakatolás/akkukímélő kikapcs., automatikus indítás, stb. belőni dolgokat) a nepszerű funkciók megszüntetése, butítása.
Kérdés hol, milyen gyártó/modell tudja mindezeket hasonló HW és akkuidő mellett és hasonló áron

-
Takuun
aktív tag
válasz
vikla007
üzenetére
Smartshop-ban, miért? Van velük rossz tapasztalat?
(#18441) mayday00 üzenetére:
Fogalmam nincs, hogy az LCD vagy mi sárgul be. Nem értek hozzá. Ránézek, foltos sárga, sz@r, agyfelb@szás, Xiaomi vezér anyjának szidása, majd fórum turkászás, aztán valamikor garis ügyintézés, közben átgondolása, annak, hogy mennyire ragaszkodok ehhez a készülékhez.Azért a garis ügyintézésre kíváncsi leszek még, ha van rá igény, majd megírom, de ez már csak Februárban lesz esedékes, addig nem érek rá ezzel foglalkozni. A sárgulással meg együtt lehet élni addig a pár hétig. Pozitív dolog, hogy a használhatóságot nem befolyásolja ez a hiba.
-
zzz03
őstag
10.2.1.0 glodal stabil. biztonsag / akkumlator ezt is atszabtak. hova bujtattak a grafikus akksi stat jelzest? illetve az appok %-os fogyasztasanak a kijelzeset? es az eltelt kijelzo idot?
-
-
válasz
creed33
üzenetére
Akkor az a szervizes hülye volt
mert szét lehet választani az lcd t meg az üveget aztán le tisztítják és az új üveget ami kb 4000Ft ha szokott lenni egy speckós uv ragasztóval össze ragasztják az lcd vel.Az egy más dolog,hogy lehet nem nagyon csinálják a szervizek vagy nem mind,általában speckós géppel szokták csinálni de ha nincs hozzá akkor igen tényleg macerásabb de nem lehetetlen 
Én egyszer itthon is ki fogom próbálni ezt az lcd meg üveg szétválasztás dolgot
#zzz03
Anno én is meg akartam várni az OTA frissítést de aztán elcsábultam és megint előbb raktam fel.Nem rossz frissítés de a 10.0.6.0 is elég jó volt szerintem akkuidőre meg pláne.Nekem se tetszik az a százalékos valami mert kiolvasni is nehezen lehet az előző jobb volt,meg az új gombok is szokatlanok,meg a biztonság részben a beállításokba azon belül a sebesség gyorsításánál lett egy plusz hirdetések fogadása amit azonnal ki is lőttem,meg mintha úgy emlékeznék szelfi portrémódban nem volt vaku most van,de nem tudom erre jól emlékszem e.Meg az előzményeknél felül lettek ikonok én kb ennyit vettem észre.
-
jUUh
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Masikra jött mostanában update? Már hetek óta a legutolsó Pixel Experience ROM-on vagyok basickernel-lel, és teljesen elégedett vagyok. Egyetlen buggal találkoztam, hogy ha ébresztő van beállítva, akkor nem megy le Deep Sleep-be a telefon, így 1 éjszaka alatt ( este 10, reggel 7) között merül ~5-10%-ot. Én naponta töltöm, 4-5- óra SOT van, MIUI-n is kb ennyi volt.
-
Narxis
nagyúr
Akinek nem működik a Téma alkalmazás pl. Masikon az ezzel próbálkozhat: Link
Nekem ezzel nem dobott hálózati hibát de pl. MI-Globe ROM-on is ugyanez van alapból és mégis több témát látok pl. az Új kategóriában. Nem tudom mit kavartak a ruszkik a motorháztető alatt de valamiért pl. Magisk is jobban működik Mi-Globe-on vagy gondolom akármelyik xiaomieu ROM-on mint Masikon. Masikon néha megakadt a root kérés és csomó ideig gondolkozott mire megadta a jogot.
-
-
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Most frissítettem 10.2.1.0-ra.
Futó alkalmazások között találtam egy kínai nevű alkalmazást.
Ez tudja valaki, hogy micsoda?
Lefordítva "kiemelkedő bölcsesség"... -
creed33
aktív tag
Az új frissítéstől javult valamit érdemben a rendszer,vagy "csak ráncfelvarrás" történt?
-
Potyka03
senior tag
Nálam is jelzett hogy itt a 10.2.1.0.

-
zzz03
őstag
OTA-n epp most erkezett meg a 10.2.1.0 global stabil. akku ikonba integralt szamok nem tetszenek. regen minden jobb volt!

-
jUUh
addikt
válasz
creed33
üzenetére
Az a helyzet, hogy én eddig csak ilyen üvegfóliát rendeltem, a WolfRule márkájút, a többiről nem tudok nyilatkozni. Ilyen ott abba a hirdetésbe nem látok, de az összefoglalóban is vannak kipróbáltak, nézz körül. Most rendeltem a napokban 2 WolfRuleos cuccot, remélem hamar ideér.
-
creed33
aktív tag
Szia!Ránéznél erre a hirdetésre?
[5D üvegfólia]
Itt lenne az az üvegfólia amit ajánlottál korábban? -
Takuun
aktív tag
válasz
mayday00
üzenetére
Fokozatosan, véletlen vettem észre pár napja, azóta vagy jobban ráállt a szemem vagy valóban erősödik és terjed. Kijelző szélétől halad befelé a sárgulás félkörívesen.
Telefonálás után mindig zsíros a fejemtől egy részen a kijelző. Na ezen a részen kezdődött a sárgulás. Én elég sokat telefonálok, de azért kb 8-10 percenként felcserélem az oldalt, de úgy látszik, még ezt (a hőt?) sem bírja.
-
-
Takuun
aktív tag
Elkezdett sárgulni a Júniusban vásárolt készülékem kijelzője, jobb felső résznél, mely egyre feltűnőbb. Gariban visszaviszem, csak az a kérdés, hogy ilyenkor milyen állapotban vigyem vissza a készüléket? Mindent törölni kell róla, kilépni a fiókokból stb.?
-
creed33
aktív tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Ezek a kijelzők egybe vannak építve,tehát nem lehet külön üveget meg lcd-t ahogy írtad vásárolni.Ha jól emlékszem a szervízes is ezt mondta.
Nekem nagyon megfelel ez a kinézet, a telefonról nem is beszélve
kár hogy betört 
Ha szombathelyi lennél már rég nálad lenne a teló
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
creed33
üzenetére
Követtem a dolgot , azért is írtam azt amit.
A karitativsággal egyet értek , hiszen azért vagyunk itt. Erről is szól a fórum .Ha tudok segítek másoknak szívesen , mert sok segítséget kaptam én is.
De ez már túl mutat ezen... Nah mindegy , én kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban .
Egyet tegyél meg: mihamarabb csinaltasd meg végre azt a telefont
-
válasz
vargalex
üzenetére
Elméletileg kéne,még nem sikerült kipróbálni de láttam már videót aki házilag csinálta buborék mentes ragasztással ügyesen,de tudom van olyan gép ragasztás után beteszed és ha van buborék megszünteti.Leginkább ez a legdrágább szerviz alkatrész a cserében,meg kell kis kézügyesség is.
-
creed33
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
😉👍
-
creed33
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Értem amit írsz. Nem lenne ennyi beírás a
kijelzőmmel kapcsolatban ha nem lett volna a fórumon fogadókészség rá. Olvasd vissza ha nem hiszed 🤭 Ettől függetlenül ha többen is jeleznék hogy zavarja őket a téma akkor én is hanyagolnám.
Van egy ötletem.
Bocsássuk szavazásra megmutassam e a kijelzőről készült fotót vagy sem.Ok csak vicceltem..🤣😂
-
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy minden belefér, mert csak így okosodunk.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Úgy gondolom, hogy a fórumtopiknak, túl a szakmaiságon, vagy az mellett, kell lennie karitatív, közösségépítő funkciójának is. Ebbe szerintem belefér, hogy egy bizonyos pontig segítünk a tagoknak. Abban viszont neked van igazad, hogy ezen a bizonyos ponton lassan túlhaladunk. Az előző megjegyzést viccnek szántam, még ha az a rosszabb fajtából is való

-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig beszélhetnénk a qc2 töltés hibáról, a kókányolt eu romról, vagy a csengőhangot miért nem az oldalsó gombokkal állítom témáról.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Lehet szólni erről , de hetek , de szerintem 1 hónapja csak erről szól kb 90%-ba a topic az Ő kálváriájáról és variálásráról.
Tiszta brazil szappan opera lassan...
Vagy azt is ennyire szereted nézni , hogy végig nézed?
-
válasz
hevizms
üzenetére
Oké, két csavartól én sem ilyedek meg. De olcsón venni jó kijelzőt... Mert szerintem még úgy is bele lehet futni silány utángyártottba, hogy a bolt ráhazudja, hogy ez bizony gyári. Azt sem tudjuk, ki gyárt a Xiaominak, és milyen minőségben. Simán lehet, hogy akinek sárgul a kijelzője, az egy gyárból/szériából/ívből lett legyártva.
Pár éve a Lg G3 telefonomnak kétszer is keretrepedése volt. Először szerencsém volt, mert cserélték, és nem láttam rajta különbséget, de a harmadik kijelzőm valami egetverően silány minőségű lett (gyári, Váci úti szerviz rakta be) Se fényerőben, se színhelyességben meg sem közelítette a korábbit. Fakult, mosott, szr képe volt, nem akartam átvenni. Nem engedtek, mert állításuk szerint a gyártónál van megengedett határérték, amit ha megüt, akkor az elegendő. 1 hétig sem tartottam meg azt a telefont, elment tőle a kedvem. Jó eséllyel most ő is így járhat, emiatt írom le harmadszor, hogy ez lett volna a legtisztább, és a legbiztosabb, ha cseréli az egészet. Most egy 20ast kiad a bizonytalanra, ennyiből az egész cserét megúszta volna dráma nélkül.Mikamaka: akkor beszéljünk a Huaweigombáról.
-
Trailblazer
veterán
Na mert mi másról kéne szólnia a topicnak, mint ezen témák bármelyikéről?
-
ratobi
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Legyen inkább milyentokmilyenrommilyentwrpmilyenüvegmennyitbirazakku
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kiirta, hogy nem kompatibilis, es lejet hogy problema lephet fel...igy akkor mar nem is erdemes telepiteni ugye?

Ilyen névvel alkalmazás
Mit tartalmaz a frissítés?
kár hogy betört