- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
Alarikman
senior tag
Ráadásul össze-vissza vannak ROM-olva a készülékek. Valaki EU-s romot kap, valaki global-t. Igaz, bootloader nyitás nélkül is át lehet térni és sokan a Gearbest-ről rendelték a telót, mert 81-88e Ft volt. Én még kivárok. Nem eszik olyan forrón a kását. Jó teló lesz ez, kicsit részelnek még a szoftveren.
Trouble: Igazán nincs mit.
-
Alarikman
senior tag
A topikban a tulajok főleg a magas cella készenléti fogyasztásra és a chipset/amoled-hez képest nem kiemelkedő üzemidőre panaszkodnak. Nem jobb mint a mi Redmi Note 5-ünk. Sőtt. Pedig elvileg jobbnak kellene lennie. Többeknek a telefon alvásával(wakelock) is problémái voltak. Valami ébren tartotta, és nem ők telepítették. Éjszakai mód sem valami jó a kamerának. Gcammal jobbakat lehet lőni úgy is, hogy még ezekre az új szenzorokra nincs is fejlesztve. Pedig a kamera többet tudna. Persze, valaki meg elégedett, az elégedetlenek hangosabbak...
Olvass bele a topikba. -
Aethelstone
addikt
-
Jim74
nagyúr
-
bjergerking
tag
-
bjergerking
tag
-
ratobi
senior tag
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
-
Darko_addict
őstag
Szevasz!
Goole Dialer-t próbáltad? AOSP ROM-okon használtam és nagyon tetszett. Úgy tudom, egy ideje nem lehet letölteni bármelyik droidra, de mintha lenne hozzá (engedélyező) Magisk modul. Play-ból régen letöltöttem párat, de egyik sem tetszett, mind több akart lenni, mint ami. Ráadásul ilyen fontos programokban nem szeretek reklámokat és megbízhatónak is kell lennie, tényként, hogy hívásokra tud indítani, fogadni stb.
Ha találtál valamit, ami bejön, kérlek írj, én is megnézném.
-
x1port
addikt
-
amphenol
csendes tag
-
Norby86
őstag
-
Golyo69
senior tag
Itt vettem a hardverapron.
Akitol vettem az pedig a xiaomishop-bol
62000 volt szállítással együtt.
2 ev +6 honap garival.
Kek színű, 4/64szabi_memo
Eddig még ismerkedünk de tetszik.
A kektol kicsit feltem de mar ossze baratkoztam a színével.
Picit pörgősebbnek erzem, a gesztus vezérlés simabb. ( note 5-tel sem volt bajom)
A kijelzo sztem szebb.
Összessegeben eddig pozitv. A kamera is szep képeket lo, de igazan még nem tudtam tesztelni. Majd talan a héten.Par nap utan azt mondom nem bántam meg. De a note 5 is nagyon jo szolgálatot tett nalam es nagyon szerettem.
-
DroiDMester
nagyúr
-
DroiDMester
nagyúr
~67.e körül indul a honnan meg csak rajtad múlik! amúgy meg nem kell eget verő előre lépésre számítani a snapi 660.nem sokkal erősebb szinte csak GPU.ban jobb a 636.tól
note7 pro lenne az amire érdemes váltani de hát ugye az nem lesz béhuszas verzióban

-
Tutu7030
veterán
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
-
baitsee23
őstag
-
x1port
addikt
-
szunyi777
őstag
-
trebrona
nagyúr
-
Imifej
senior tag
-
jUUh
addikt
Mindig csak simán zsebben ( kulcs, zsebkendő, öngyújtó, aprópénz, kiskutyafarka nélkül) hordtam, de sose mertem üveg nélkül.
Viszont a leejtéstől már mentette meg ezt a telefonomat is a TG. Hiába a lekerekítés, én (megint promózom, pedig nem fizet senki
) a WolfRule fóliával nagyon ki vagyok egyezve, mert könnyek rátudtam tenni, nem fed, és jól véd. -
bbubby00
őstag
-
mrx1212
tag
-
gabikiraly2
aktív tag
-
zzz03
őstag
-
GZoli7
senior tag
-
Balzak83
senior tag
-
Kolondrum
félisten
Mégsem. Global dev.
Qc2-vel semmi változás, qc3-al max 12-3w-al tölt.ilyen 6-8v között mászkál 1.4-6A-es Áram mellett. De itt mindegy hányszor dugom rá tölt ezzel. Na sebaj!Qc3-al mindegy h megy a teló, barmi van s fenti eset él. Azaz félig gyors. A qc a korábban leírt módon megy, azaz kikapcsolva a telefont ezzel rabirva a rendes működésre a qc2-t végül gyorsabb töltést hoz mint ez a fél gyors qc3 ami amúgy mindig így működik ha megy a teló ha nem ha első indítás ha nem. És több kábel több teló esetén is ugyan ez van.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Ciccuka
veterán
-
ktommy91
addikt
-
Ciccuka
veterán
-
Kolondrum
félisten
-
Ciccuka
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
Kolondrum
félisten
A töltési időnél nem számoltál: vezeték hossza, minőség, nyomkodod a telefont vagy sem, töltő fej stb. Szóval csak az érdekes h 5 vagy 9v-al tölt. A többi sallang. Várom a qc3-as töltőt de sztem ott is szr.
Azóta újabb note 5 tulaj került elő akinek nem jó.
Csak kicsit rázni kell a mi fórumot. -
Tutu7030
veterán
-
Kolondrum
félisten
Működik 1*. Most néztem. Azaz töltőn van, kikapcsolod és voala 9V-al tölt. Fogod a bankot kikapcsolod a Qc-t (ZMI 810 ilyen bank) és átvált sima töltésre. Újra aktíválod és már nem kapcsol be, de ha lehuzod a kábelt és újra csatlakoztatod akkor ismét megy a Qc jelzi a bankon a led. De van jobb...: Bekapcsolva tök mindegy aktív vagy sem a qc a bankon, a telefon folyton gyorstöltést ír ki. Csak akkor ír sima töltést ha valóban sima töltőt kap. Lásd videón a ZMI bankkal. Ha nem is világos látni h nem aktív a Qc csak restart után először. Nekem nem kell, de ha tudja akkor tudja meg az a baj h a csak Qc-s töltővel a korlát áram vonalon 1.43A (mérve műszerrel) még egy sima töltővel elmegy 2A-ig. Azaz a lassú töltő gyorsabb mint a bugos Qc lassítva. Ilyen 40-100% között valami másfél óra a töltés. Van baj... Tudom csak nálam! Más jelezte MI fórumon h lassan tölt a redmi valamijen telefonja, ő időt néz de a hiba ugyan erre utal. Sőt találtam olyan note5 usert akinek ugyan így nem jó mint nekem 8.9.20 alatt, felvettem vele a kapcsolatot. Hátha ír.
Addig a 3 perces videó: [link] -
Alarikman
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
baitsee23
őstag
Nekem is van ilyen töltőm, de nem sokkal gyorsabban tölt, ha a végeredményt nézem. Ugyanakkor kb. 2200 mA-rel tölt, ami a mi akkunk esetében kicsit magas, mivel max. 2000 (lásd töltő is) az egészséges és - ha jól tudtam meg innen - az akku nincs felkészítve a QC-ra. Csak a teló tudja - vagy mi...

A lényeg, azt csinálsz, amit akarsz, de te lehetsz az egyik úttörő, aki kideríti, hogy ezt a töltőt használva meddig bírja majd az akku - és megéri-e a kb. 20-30 perc spórolás teljes töltés esetén.
-
baitsee23
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
*Mukeey*
addikt
-
yanna
addikt
-
baitsee23
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ati2
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Most kipróbáltam. Az első próbálkozás egy xiaomi headset volt. A hangerő maximumon elegendő, de nem volt jó hangja. Megilyedtem milyen sz@rul szólt!Mint egy sokol, pedig új füles, direkt ezért bontottam ki. Lehet gagyi utánzat, pedig árába volt. Elővettem a régi xiaomi piston-t és gyönyörűen szólt, semmit nem piszkáltam a beállításokban. Szóval tegyél egy két próbát más fülhallgatóval is.
-
*Mukeey*
addikt
-
KamuMazsola
őstag
-
DroiDMester
nagyúr
-
Z.É.T.
addikt
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Tessék ... 9.6.4 -re telepíthető !

(#13051) zzz03
Mofi -t én is néztem, nagyon tetszik ... 8.69$ jó ár érte ?

-
schawo
titán
-
schawo
titán
-
ElDiabloo
senior tag
-
B2man2
aktív tag
-
hislah
aktív tag
-
kszthly
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvass bele a topikba.

Nekem elég a pico.

) aktiváló SMS-ét.
Csak kicsit rázni kell a mi fórumot.

), de szerintem nem lehet, csak ujjlenyomattal feloldani a lezárt appokat.