- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Másnak nincs olyan problémája,hogy a messenger litének nincs hangja hiába van mindenféle jelzés bekapcsolva 10.2.1.0 update van fen!?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Trailblazer
veterán
-
baitsee23
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #18886 üzenetére
Én marhára untam azt a vergődést
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #18886 üzenetére
Értettem. Ígérem a jövőben ritkábban fogok írni.
-
baitsee23
őstag
Bocs az offért, de nem tudtok Budapesten mobilokhoz alkatrész forrást?
Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #18884 üzenetére
Gondoltam kicsit színesítem a blogot a sok romolgatós téma után😛
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
válasz Mercutio_ #18882 üzenetére
Akkor azt is írd meg légyszíves hogy itthon hol és mennyiért rendelhetem meg ugyanezt a minőséget.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy van egy két sporttal kapcsolatos termék amit itthon nem tudtam beszerezni, vagy nem megfelelő áron volt hasonlót.Ez is közrejátszott hogy folyószámlát nyissak és külföldről rendelhessek. De ez már off téma úgyhogy nem folytatom.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz creed33 #18871 üzenetére
Csak azt nehogy kiszámold mennyit buktál az ezzel töltött idővel, + a folyószámla költséget már ne is említsük...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jUUh
addikt
válasz creed33 #18868 üzenetére
Én más másodjára rendeltem be a WolfRule fóliát, most másodjára hajszálpontosan sikerült rátenni, egyik oldalból se látom, hogy takarna, az értesítő led is tisztán látszik, ugyanez minden érzékelővel, hangszóróval, kamerával. 2 tokom van, egyik se nyomja fel.
Samsung Galaxy S23+
-
-
MODERÁTOR
-
Henker2
addikt
válasz Viktor0610 #18863 üzenetére
Kérhetek segitséget, hogy ezeket hol találom pontosan?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
MODERÁTOR
-
Henker2
addikt
válasz Viktor0610 #18860 üzenetére
Az alap SIM-em telekom-os. A telenor csak mobilnetre lenne
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
ztibor
senior tag
válasz dioka7 #18855 üzenetére
Kb egy 20 napja vásároltam itt ugyanezt a Note 5-öt. Nem tudok semmi különlegeset mondani, személyes átvétellel vettem át, kicsit sokan voltak szombaton, de még így is a kezembe volt 10 perc alatt. Számla van. Garanciára még nem volt szerencsére szükség, de hozzájuk szól (bár ahogy hallottam más vevőnek magyarázta az eladó srác hogy ők is a hivatalos szervizbe hordják, de ettől még hozzájuk kell bevinni)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Henker2
addikt
Üdv!
Most vettünk a párommal a telenornál Wifi Routeres mobil netet.
Adatmegosztó SIM-mel együtt. A Router nála lesz, én pedig bele tettem a telefon 2. SIM foglalatába. Kérte a PIN kódot és ennyi. Nincs is más dolgom, csak bekapcsolni az adatkapcsolatot? Vagy kell még valamit állitani a telefonon belül?Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
dioka7
senior tag
Félig OFF:
Közel 1 éve használok RN5-öt, teljes megelégedéssel. Most munkahelyet váltottam és itt ragaszkodnak hozzá, hogy céges készüléket (értsd, cég által vásárolt készüléket) használjak. Jó lenne ugyanilyen, egyelőre ebben gondolkodom. Azt mondták bármilyet vehetek, csak összeg limit van. A kérdés az lenne, hogy valaki várásolt már innen? Ha igen, milyen a tapasztalat? Kicsit olcsóbb lenne, mint a MiStore és a személyes átvétellel, ennyiben meg is állna. Csak magyar áfás-számlás bolt játszik. Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
A PayPal-os hozzászólásokat töröltem az erősen OFF-os jellegük miatt. A megfelelő topicban kellene diskurálni róla.
Samsung Galaxy S23+
-
creed33
aktív tag
válasz ElDiabloo #18848 üzenetére
Kipróbáltam,hát nagyon erősen világít.Már nem is emlékszem korábban világított e ennyire erősen.Mondjuk bekapcsolva nem rózsaszín.
Amin meglepődtem hogy aki javította azt mondta hogy megnézte a kijelző számát és az is lehet hogy ugyanazon a "szalagon" készült mint az eredeti,merthogy az új kijelző gyári.
Mindenesetre pár óra használat után nem venni észre hogy cserélve volt a kijelző.Mondjuk itt a városban elég jó híre van annak a szervíznek ahol csináltattam.[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!Végre lezárult a kijelző mizériám
Úgy néz ki minden ok egy apróságtól eltekintve.Egyik szenzor ami korábban nem vagy alig volt látható most rózsaszín:
Gondolom nincs jelentősége.Aztán úgy döntöttem az itthoni siralmas választéknak köszönhetően hogy veszem a fáradtságot és megpróbálok külföldről rendelni tokot és fóliát.Nyitottam ezért folyószámlát ma és már megcsináltam a paypal fiókomat is.Épp most készülök aktiváli az internetbankomat és azon keresztül összehozni valamit.Nekem körülményes ez az egész,de ez van.
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az ,hogy a facebook lite nem mindig jelez hanggal pedig minden értesítés be van állítva max csak bevillan a kijelzőn,hogy valaki írt meg pislog a kis led,de van,hogy jóval később veszem csak észre.Legújabb update van a telón.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Bali27 #18838 üzenetére
OTG-ről is tudni kell telepítenie , én egy külső hdd-ről vagy épp sd kártyáról szoktam.
Mikor benne vagy a twrp-be , kiválasztod hogy install , majd USB OTG ott se jelenik meg a külső adattároló?
Egyébként mindegy hova masolod , mert ki tud tallozni , nem feltétlenül a gyokerbe kell , de célszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz Meggyi001 #18836 üzenetére
Igen, igazad volt. Este már kicsit be voltam fordulva
Igaz ezzel is ébredtem...ez már kicsit beteges, de ha ezt a problémát nagyon meg szeretném oldani akkor meg érthető.
Lenne pár kérdésem. Igaz note 6 prom van de az a topic szinte halott és majdnem ugyan ez a teló.1/ Otg kábelt vettem és nem működik. Lehet -e az hogy az USB hibakeresés (biztonsági beállítások) nincs bekapcsolva.
2/Nézegettem a helloxiaomin aTiszta telepítés cikket és ez nem tiszta " másoljuk a Romot a készülék tárhelyének gyökerébe.. Na az melyik, mert akár hova másoltam a zip-et nem látta TWRP-ből.
3/ugyan ebben a cikkben azt írta hogy a teló gyökerébe kell a romot másolni, de az installálás már az SD kártyáról történt.SD
4/TWRP-t csak a gép / cmd-ből lehet elindítani, mert a felgomb/power egyidejűnyomásával csak a sima rendszer jön fel.
5/Nem lehet hogy rossz a TWRPamit használok?
6/ Ezt is megcsinálja a srác a videóban (most szurtam ki azaz nincs megcsinálva nálam) és nem tudom hogy ez mi. Universal DM-Verity, ForceEncrypt
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz jackbacsi87 #18816 üzenetére
A Pixel olyan fapados, hogy szálka megy tőle az ujjadba. Tényleg csak olyannak való, aki a puritanizmust kedveli és keresi. Az advanced menük, széleskörű személyre szabások, "customizálások" barátai máshol nézelődjenek.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Bali27
addikt
válasz Meggyi001 #18833 üzenetére
Erről az Adb-ről youtubeon néztem magyar nyelvű videót. Igaz konzolon mutogatták de még azt se értettem :
Eleve mi az hogy nem megy az Otg???
Be kell valamit kapcsolni hozzá fejlesztői módban?
Usb hibakeresés be van kapcsolva, és a telepítés usbről is.
USB hibakeresés (biztonsági beállítások) nincs mert elég durva dolgokat írt ki szóval azt nem mertem.[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Amikor összedugom a géppel csak a "Közös tárhely" van. Oda tudom másolni.
Amikor belépek TWRP-vel akkor meg az install menüpontban mindent mutat csak azt nem ahova másoltam a zip-et -
baitsee23
őstag
válasz Bali27 #18827 üzenetére
Miért kellett OTG kábel? Töltsd le a ROM-ot a telefonnal, és rajta lesz azon a tárhelyen, ahova töltöd, vagy átmásolod! Vagy dugd össze kábel a PC-vel - ha azzal töltötted le - és másold fel a telóra! Vagy OTG-n pendriv-val másold fel a telóra - normál üzemmódban - és a tárhelyről installáld TWRP-n!
Samsung Galaxy S24
-
Bali27
addikt
Sziasztok! OTG kábelt vettem mert az Eu romot fel szeretném tenni, de nem látja twrp módban a teló.
Már mind a 3 fájlrendszert próbáltam.
Mi lehet a bibi? -
törölt tag
válasz baitsee23 #18806 üzenetére
Telenornál tesztelés alatt van a VoLTE, egyelőre pár telón működik ha jól emlékszem nokia 5-ön, egy két huawei készüléken meg talán S9-en, S8-on én azt várom, hogy engedélyezzék a telefonszámomon, ha már a Magisk-en van modul rá, tehát a telefon tudja, mert ahol lakok, ott baszkuráltak valamit a tornyon azóta lakásban nem lehet telefonálni és erre megoldás lenne a VoLTE, de mivel a Telenor meg a Telekom közösen használják a hálózatot, így várni kell míg központilag elérhetővé teszik a technológiát.
-
Mercutio_
félisten
válasz #36428800 #18824 üzenetére
Szerintem nincs miért bocsánatot kérni, a képek és a linkelt könyvtár is hasznos volt a közösség számára.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz #36428800 #18696 üzenetére
Sziasztok, először is bocsánatot kérek, hogy nem raktam ki egyértelmű linket, de mivel nem tudom, hogy ki melyik rom-ot haszánálja, így nem tudtam közvetlen linket küldeni, de azt gondolom, hogy ha már nekem is sikerült a tökéletes összefoglaló által megoldani, akkor másnak is megy, lehet, hogy az én hibám, hogy azt gondoltam, hogy aki root-olt az talán fel tud rakni egy-két apk-t, de akit érdekel utána tud olvasni. Én jelenleg a 9.1.17-et használom azon a [link]verziót, de próbálgatni kell.
[ Szerkesztve ]
-
nullpoint
őstag
válasz Trailblazer #18822 üzenetére
Kipróbálom, és beszámolok róla. Köszi
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
nullpoint
őstag
válasz Trailblazer #18820 üzenetére
Wazet használom de nem vagyok regisztrálva.
Ha Migrate-tel mentem le az alkalmazásokat akkor akkor ugyanúgy visszaállítja ahogy volt és megmaradnak az előzmények?
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Trailblazer
veterán
válasz madrac #18819 üzenetére
Első körben az app a belső tárhelyet javasolta, így oda történt a mentés. (Az már más kérdés, hogy aztán folderrel együtt átmove-oltam ezt az extsd-re.)
A visszaállítás menetét jól sejted, így zajlik. Root persze kell az új rendszerben ilyenkor már, de szól is.
Különállóan is visszateszi az appokat. Az, hogy kezdetben egy nagy zipben tárolódik és onnét állítódik vissza, nem befolyásol semmit. Választható, hogy mit rakjon vissza. Ezért mondtam, hogy a Titaniumot is kiváltja.
Az elmentéskor kiválasztható, hogy az app+adat is elmenthető legyen. Majdnem úgy, mint a másik ismert backup appnál, a már rég nem fejlesztett MyBackup Pro-nál is van.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz Trailblazer #18811 üzenetére
Ez jó hír! Örülök, hogy valaki kipróbálta. Nekem nem tiszta, hogy hova is menti az adatokat, vagy választható? Ez a ROM adatok törlésénél fontos lehet. Illetve, hogy 1 zip-et csinál-e.
Ha jól olvastam a visszaállítást 2 lépésben teszi meg. Egyszer kicsomagolja az adatokat a data partícióra TWRP-ből, majd a betöltődött ROM alól történik a tényleges visszaállítás, telepítés.
Nem tudom jól sejtem-e ezeket.
Hosszabb távon szerintem Titanium Backup továbbra is hasznos lehet tárolni az adatokat, amiből bármikor előszedhető különállóan bármi, de ROM cserélgetéshez úgy tűnik ez a Migrate jobban kezelhető akkor, ha kényelmesebb benne kezelni az adatok ugyanazon csoportját. Na meg persze ingyenes.
Ami még eszembe jutott az az, hogy az xda topikban a képernyő mentésen miért csak az adatokat menti, az appok nélkül? Hogy állítja vissza így? Egyesével újra kell telepíteni ebben az esetben play áruházból az appokat utána?[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #18815 üzenetére
Ez tényleg jó kör volt... Milyen kisebb anomáliák voltak egyébként?
jackbacsi87: Számomra tényleg nagyon ott van ez a PE. Nagyon fapados, de arra jöttem rá, hogy a többi rom funkciót ki se használom igazán, aztán lusta vagyok clean flashelni új romot, hátha van valami akármi bug ami zavarna. PE-n amire én használom tényleg nem tudok belekötni.
Samsung Galaxy S23+
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Trailblazer #18811 üzenetére
Jajj, neee! Most erős késztetést érzek, hogy romokkal kísérletezzek!
Ráadásul (#18814) jUUh ajánlotta a pixelt, amivel eddig nem voltam jóban....ennyit a nyugodt estéről! -
Trailblazer
veterán
Bonyolult. Legutóbb járt fent a telefonon egy unofficial Havoc OS 2.1, majd itteni fórumos sugallatra felment a 3 nappal későbbi official ugyanebből, oly módon, hogy a data partíció maradt, csak a system változott. Voltak apróbb (semmi veszélyes, csak picit zavaró) anomáliák, ezért úgy döntöttem, hogy akkor lesz egy teljes gyalu és így megy vissza az official. És hát akkor már az új módszerrel, amit innentől rendszeresen használok majd és ajánlom nektek is.
-
jUUh
addikt
A legutolsó, mai Pixel Experience ([link]) build nálam valamiért nagyon megtáltosodott, sokkal gyorsabb lett, és nálam még mindig nincsenek bugok, akksi idő is tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
-
Trailblazer
veterán
-
Balzak83
senior tag
válasz tillatrilla #18807 üzenetére
Nem bonyolult ez, a hangsúly inkább azon van, hogy ne felejtődjön el semmi fontos adat. Kérdezz bátran, ha valami nem egyértelmű!
-
moma
őstag
válasz baitsee23 #18806 üzenetére
Ugh.... Most jöttem rá mi van, hogy írtad ezt a telenort meg telekomot. Mert nekem úgy van, hogy telekomon beszélek és telenoron netezek. És nyilván azért szakad meg, mert átvált a telekomos kártyára amikor hívnak. Na akkor ezt kellene letiltani valamivel Az nem lenne baj nekem, ha nem tudnak hívni addig amíg kritikus nekem a net.
(de amúgy a telekomos kártyámon is van egy minimum net, lehet ott nem vágna le, ha azzal netezek ilyenkor?)
we all deserve a bit of luck.
-
tillatrilla
senior tag
válasz Balzak83 #18803 üzenetére
Húha... Rendben,pc-re mindent lementek,úgy fogom csinálni,ahogy leírtad. Sajnos erre legközelebb csak hétvégén kerülhet sor 2 kisgyerkőc miatt. Meg ha valamit elszúrok,keresnem kell valami telefont otthon...
Köszönöm!!
Jelezni fogom,ha sikerült. Meg azt is,ha nem...Üdv: Attila
-
moma
őstag
válasz n@p@lm #18797 üzenetére
Hú, kicsit tudnád még infót adni? Rákerestem a settingsben és ott feldob ilyet, hogy "VoLTE enabled" meg, 'Use mobile date during VoLTE calls on secondary SIM" de ráklikkelve átvisz a "SIM cards & mobile networks" menüben ott meg nem látom ezeket. Meg az se világos egészen, hogy itt mit kellene állítani. Köszi, ha tudsz még segíteni.
we all deserve a bit of luck.
-
robi64
aktív tag
válasz robi64 #18772 üzenetére
Ahogy igértem,betűtípus készités (.mtz fájl).
Letöltesz megfelelő,tetsző ékezetes betűtípust (.ttf fajl).
A .ttf fájlt bemásolod,majd a telepitett Font2MTZ appal konvertálod .mtz fájlba.
Videó
Ha van lehetőség a témakezelőben elfogadod.
Nálam a Globálon nincs lehetőség,erre használoma a MiRape appot.
Megtörténhet hogy egyszer visszaáll a gyari témára de az új betűtipus marad,elég újra telepiteni a kivánt témát.
Videó
Videóban használt elkészitett betűtipus DejaVuSerif.mtz.[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz tillatrilla #18801 üzenetére
Oké, ez a legfrissebb Stable, ezzel még voltak gondok nem olyan rég. Legyen feltöltve a telefon! Mindenképpen mentsél előtte mindent, vagy a saját appal, ami a romban van, vagy külön manuálisan, amelyikben jobban megbízol. Javaslom, hogy PC-re másolj mindent, adatkábellel, akár egyesével, akár a mentés képfájlt. A telefonod abba az állapotba fog visszakerülni, ahogy azt a dobozából legelőször kivetted. Én a helyedben csak az alábbi dolgokat menteném: névjegyzék, sms, fotók, képek, videók, személyes doksik, illetve az emailek, amennyiben azok a készüléken tárolódnak, és a szerverről törlődnek. Esetleg wifi jelszavak. Az appokat csak akkor javaslom, ha azokban is személyes adatok tárolódnak, és nem lehetséges visszaállítani a gyári visszaállítás után.
Kapcsold ki a készülék keresést, vagy válaszd le a telefonról a fiókokat, ez volt már, hogy valakinek gondot okozott, mert zárolódott a telefon, nem tudta feloldani. Jelszavak legyenek meg! Ezután mehet a gyári visszaállítás. Bocs ha egy kicsit szájbarágós lett![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest